forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 10:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7911 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 264  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:36 pm 

Ясно. Вече и Лукас Саша е в игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:37 pm 
Аватар

А черните, и белите от Ньокасалата изнасилиха като гости QPR с ШЕС НА НУЛА :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:39 pm 

SZ_FEN написа:
Базел в най-добрия случай да стигнат до равен. По-вероятно е обаче резултата да се запази или да свърши 2:1 за Лудкореец.

Нямам какво да добавя. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:42 pm 
Аватар

Арсенал с 2 положения можеше да победи, а ПСЖ изпуснаха само към 8 гола. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:44 pm 
Аватар

Големите оставиха да си решават спора в Лондон, докато в следващия мач не мога да мисля аналите на Базел и кремвиршите :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:45 pm 
А видяхте ли безсмъртния Байернъ? :bigok 4 официални мача, 4 победи, голова разлика 18:0, а Левандовски май вече има вкарани към 6-7 гола този сезон :lol: Тази година шестебъл :bigok А вековния Йошуа Кимих става ебати машината :smt007 Байерн, Германия, гол след гол...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:46 pm 
Аватар

Можеше и с един гол по-малко да бият, да ги еба :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:49 pm 
Аватар

Селското вратарче общо взето лиши лайногорец от заслужена победа. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:50 pm 

Кажете пак колко важно беше сърбите да паднат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:50 pm 
Аватар

Чичо Спасе, с Галин, Генев, Алвеша на левия бек и т.н. нема да стане. Вади парата декември месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 13, 2016 11:53 pm 

Призовавам мнения свързани с лудогорец да се трият! Албанията, ники-байерна и саше-реалата да си пишат за умреляшките байарм и реалата,поне е забавно и интересно, но да чета за кирчовата плява ми идва въз много :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:06 am 

Е айде сега комунизъм, ще се трият мнения ще се цензурира :ohmygod Нека да си пишат хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:06 am 
Аватар

Няма нужда да се превъзнасяме за успеха на Лудогорец, но хайде да не ставаме като чорбарите с тяхната мантра за "резервите на Киево".
Базел е отбор, който играе редовно в европейските турнири, няма нужда да го принизяваме до ранга на Монтана.

Все тая де, само сините :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:10 am 
Аватар

Почти никой не ме подсети, че има Мач днес. Лично преди 10 мин. видях резултата какъв е и отново ми е толкова през кура, колкото ми беше и преди 11 мин.

Сакам и си чекам МЮ в ЛЕ. Кур за ШЛ. :bigok

Глупаците от Селтик, които заедно с още няколко смешни отбора, само хабят място в ШЛ да пратят факс до държавния архив. :smt006

Последна промяна jordanofff на Сря Сеп 14, 2016 12:12 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:11 am 

spurs написа:
vslavkov написа:
Базел в момента са малко по-слаби от Марибор. Никаква отборна игра и безсилни центрирания. Нямат нищо общо с оня отбор, който бяха.

Най-накрая! Достатъчно съм чел форума за да знам, че ако Лудогорец водят в Европа то е или защото съдията е купен, или защото противникът им е по-слаб от Марибор. Сега масово хората пишат, че играят добре и затова водят та се бях притеснил, добре че най-после някой написа истинската причина!

Гледам и пиша това което мисля. Не ги подценявам, просто безпристрастно гледам и сравнявам Базел и Марибор. Базел са си продали целият състав от преди 2 год. Най-класният играч е Думбия. Нито имат технични играчи, нито имат някакви играчи от класа. Съвсем обикновен отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:19 am 
Аватар

vslavkov написа:
spurs написа:
vslavkov написа:
Базел в момента са малко по-слаби от Марибор. Никаква отборна игра и безсилни центрирания. Нямат нищо общо с оня отбор, който бяха.

Най-накрая! Достатъчно съм чел форума за да знам, че ако Лудогорец водят в Европа то е или защото съдията е купен, или защото противникът им е по-слаб от Марибор. Сега масово хората пишат, че играят добре и затова водят та се бях притеснил, добре че най-после някой написа истинската причина!

Гледам и пиша това което мисля. Не ги подценявам, просто безпристрастно гледам и сравнявам Базел и Марибор. Базел са си продали целият състав от преди 2 год. Най-класният играч е Думбия. Нито имат технични играчи, нито имат някакви играчи от класа. Съвсем обикновен отбор.

Колко пък да е безпристрастно :wink: Базел са си голям отбор, със сигурност над средната класа в Европа. Нямат нищо общо с Марибор. Колкото и да ни е мъчно, твай.

Тоя Кафу е взет за 2.2. млн. ойро. За съжаление такъв трансфер при няма и като слушам как "ще продължаваме да мачкаме", явно няма и да има. Пък догодина пак ще обясняваме, че еди кой си отбор от ШЛ всъщност е доста слаб и не играят ич. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:22 am 

Виктория написа:
Няма нужда да се превъзнасяме за успеха на Лудогорец, но хайде да не ставаме като чорбарите с тяхната мантра за "резервите на Киево".
Базел е отбор, който играе редовно в европейските турнири, няма нужда да го принизяваме до ранга на Монтана.

Все тая де, само сините :levski

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:31 am 
Аватар

Лудогорец, наистина са много силен отбор, но са ебати долнопробните цигани ! Цял мач номерца, симулации, мятане на ръце и т.н. Вандерсон им е най-големият мангал ! Чета из медиите, че Лудогорец изпуснали Базел, а те реално май имаха точно 1 удар в мача ? Имат сериозни шансове да открадна още точки и дори да мечтая за 3-тото място, но ако продължават с тия цигании, съдбата ще ги накаже много лошо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 1:02 am 
Аватар

Минавам само да споделя едно инфо.От резултатите в ШЛ на делиорманския проект и евентуалното им излизане от групата, мачове напролет и т.н. ще зависи 27-мата. :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 1:11 am 

Те понеже Базел са феноменални та затова не можеха да вържат три паса. Бярнасон исландеца щом им е беше най-добрият футболист ..... Бяха добър отбор, вече не са. Това че на нас ни трябват класни играчи е ясно. Това го написах и днес в темата за трансферите. Време е да привлечем няколко класни играчи за солидни суми, поне 1-1.5млн. На мен ми писна да правим селекции от разни приключили с футбола. Дано тоя новия реши да привлича такива играчи, а не Галиновци, Макриевци и Педровци. Преди време като взехме Жо, Зе, Рабех и Бензукан се говореше , че били пари хвърлени на вятъра, но после точно те и Дарко ни бяха най-класните играчи. Точно те помогнаха много за титлата от 2009та.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 1:11 am 
Аватар

Видяхте ли, каква дузпа дадоха на ПСВ :smt005 И то пред очите на съдията зад вратата :smt005 Тоя човек сигурно взема 5 хил. евро да седи цял мач зад врата и да бездейства и когато има само едно важно действие пред мача, той го осира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 2:16 am 
Аватар

Не съм гледал мача, но питам форумните специалисти: Пак ли Киро гелата нареди мача и имаше ли обръщалка, вече знаем ли че Лайнокурец взема първата КЕШ в края на сезона или че поне пак е хванал съдиите :?: :?: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 7:04 am 
Аватар

Лудогорец имат добър отбор, но най-големите дупки в него са българите. Нищо българско няма в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 8:20 am 
Аватар

Мач ли е имало?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 8:26 am 

peccatum7 написа:
Лудогорец имат добър отбор, но най-големите дупки в него са българите. Нищо българско няма в него.

Като остареят още малко Дяков, Минев и вратарчето ще ги заменят с бразилци и вече ще са изцяло чужд отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 10:03 am 
Аватар

Коце Маца написа:
Не съм гледал мача, но питам форумните специалисти: Пак ли Киро гелата нареди мача и имаше ли обръщалка, вече знаем ли че Лайнокурец взема първата КЕШ в края на сезона или че поне пак е хванал съдиите :?: :?: :shock:

Да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 10:14 am 
Аватар

Spindoc написа:
Кажете пак колко важно беше сърбите да паднат :smt006

Това за сърбите вече сериозно се изтърка. Дори да оставим в миналото всичките им мръсотии, чак глухи не сме за скандиранията им срещу България или поне аз не съм. Същите хейтъри са като свинете. А изнасянето им преди края на мача ....... безценно. Навя ми едни хубави спомени. Лудогорец ги надигра и в двата мача, а Звезда стигнаха до 2 равни благодарение на късмет и вратарче - курво. И какво точно щеше да се промени ако Звезда бяха продължили? Домуса щеше да се самозакрие или играчите му щяха да станат по-малко класни? Странно е как много от пишещите тук мислят, че разпадане на Лудогорец ще направи Левски европейски отбор.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 11:29 am 
Аватар

Аз гледах цял мач как Кавани пропуска. Зимата май ще му търсят отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:43 pm 

Suum cuique написа:
Аз гледах цял мач как Кавани пропуска. Зимата май ще му търсят отбор.

Да, егати скандалните отигравания направи. На мен ми се наложи да изляза в последните 20 минути и пропуснах изравнителния гол. ПСЖ тръгва мудно този сезон. Липсата на Ибра май си оказва влияние.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2016 12:51 pm 
Аватар

За нас е добре Лудогъзец да се хвърлят на макс в ШЛ и до последно да са в играта. И по Коледа като приключат, ще погледнат класирането на Дришата лига, където ще им водим с едни къси 11-12 точки :bigok До края само поддържаме разликата и през май с досада Я вдигаме :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7911 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 264  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]