forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7911 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 264  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:27 am 
Site Admin
Аватар

Всъщност сега евентуалното влизане в групите на ШЛ ще е доста по тегаво.Луноходец,почти сигурно няма да са поставени,а за да са три от измежду Олимпиакос,Залцбург,Селтик или Легия,трябва да отпаднат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:29 am 

niki87 написа:
Eй сега ще ни отпуснат парите и ще сглобим отбора :lol: За нас светлина в тунела няма- абсолютно разсипан отбор.

Чакаме милионите от Виваком и новия бащица :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:32 am 
Аватар

Дъндолк които ги бихме с 5-0 преди години си осигуриха мачове в Европа до края на годината :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:33 am 
Аватар

6:0....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:38 am 
Аватар

Само да кажа, че тоя дето и кура му разбира от футбол, вместо да си гледа нашия отбор как да направи две смислени атаки, даваше пространни интервюта за звезда как ще бие леко кренвиршите и пр. Пореден отбор му сра на кура!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:45 am 
Аватар

ultrasivan написа:
Ще ти закапе мед и като ни го сложат на нас след 2 кръга, с групите на ШЛ тази година дето ще играят и тази година, можеш спокойно да си вземеш един камион с буркани мед, защото се очертава доволен брой години да ни го слагат, кеф майка :smt006

Понеже до момента с четвъртфинал в ЛЕ и участие в ШЛ, където взеха повече пари от нас при нашето участие, Луноходец ни го сложиха за десетилетия напред. На мен също ми е приятно, че србе на врбе изядоха четири парцала на митичната си кочина. Едновременно с това ми е тъжно, че не Левски бие в ЕКТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:47 am 
Аватар

Само ние наивно си мислим, че видиш ли, ако Лудогорец се сгромолят в Европа, Домуса щял да ги остави... И, защо да ги оставя ? Видно е, че е му е интересно, видно е, че му носят огромни ползи в обществото, видно е, че преди да се появи, този отбор, никой не знаеше, че съществува подобен човек и да зареже всичко и пак да потъне в миманса ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:48 am 
Site Admin
Аватар

Diabolik написа:
Всъщност сега евентуалното влизане в групите на ШЛ ще е доста по тегаво.Луноходец,почти сигурно няма да са поставени,а за да са три от измежду Олимпиакос,Залцбург,Селтик или Легия,трябва да отпаднат. :bigok

Тия Легия са много трагични тази година

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:49 am 
Site Admin
Аватар

blue_master написа:
Само ние наивно си мислим, че видиш ли, ако Лудогорец се сгромолят в Европа, Домуса щял да ги остави... И, защо да ги оставя ? Видно е, че е му е интересно, видно е, че му носят огромни ползи в обществото, видно е, че преди да се появи, този отбор, никой не знаеше, че съществува подобен човек и да зареже всичко и пак да потъне в миманса ?

Това ще се случи само ако го гръмне някой - например с Гришата да се самоелиминират би било екстра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 12:53 am 
Аватар

Гледам пак жлъч се лее. Разберете, че Лудогорец не ни представлява проблем. Конкурент, който получава инвестиции и който разпределя ресурсите си добре и правилно - кадърни хора работят там. И не излизайте с купените и уредени мачове. Щото не сме чисти, че да сочим с пръст другите. Просто сме глупави. И си заравяме главите в пясъка, биеме с в гърдите че сме горди и крещиме "умрете селяни". Да, уреждат мачове. Всички уреждат мачове в прокажената ни държава. Европа е мерилото - точно успехите им там доказват, че работят правилно. Тоя Вандерсон дето вкарал хеттрик тая вечер, при нас след 2-рия месец щеше да бъде мъж и изпратен като последния некадърник. Спрете да ревете от Лудогорец - не са ни те проблема. Сами позволихме всичко това да стане 2013-та година. Ако имате излишна негативна енергия - ГМО-то е живо и здраво и само чака 10-ти кръг и някой да се излъже да им викне "червени боклуци". Е тогава вече ще ударим дъното. И нито Лудогорец нито Домуса са ни виновни ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 2:55 am 
Аватар

:smt089 :smt089 :smt089
Цитат:
Култовият коментатор Алекси Сокачев се раздели с bTV, информира "Меридиан Мач". Той работи в медията от 2000 г. насам, като коментира мачовете от Шампионската лига и Серия А.
Сокачев доби изключителна популярност с коментара си на двубоя на Лудогорец срещу румънския Стяуа в плейофа за влизане в групите на Шампионската лига, когато избухна след спасяванията на дузпи на застаналия на вратата по форсмажорни обстоятелства бранител Козмин Моци. Все още не са ясни бъдещите планове на Сокачев, но най-вероятно те отново са свързани със спортната журналистика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 6:31 am 
Аватар

Всичко е прекрасно, патрЕотична вечер. Редно е да посрещнем героите, надвили в неравен бой сърбежите, на летището! С леки, патрЕотични скандирания. И оттам да ги понесем на ръце към Орлов мост, на концерта на Славиту!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 7:07 am 

Dundalk 3-0 BATE (agg: 3-1)
Dundalk avenged defeat by BATE in last year's second qualifying round with a sensational win at Tallaght Stadium. David McMillan struck either side of half-time to edge the Irish title holders in front, with substitute Robbie Benson adding the gloss in the last minute.

Просто не знам какво да кажа за този резултат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 7:09 am 

Bellamy написа:
Гледам пак жлъч се лее. Разберете, че Лудогорец не ни представлява проблем. Конкурент, който получава инвестиции и който разпределя ресурсите си добре и правилно - кадърни хора работят там. И не излизайте с купените и уредени мачове. Щото не сме чисти, че да сочим с пръст другите. Просто сме глупави. И си заравяме главите в пясъка, биеме с в гърдите че сме горди и крещиме "умрете селяни". Да, уреждат мачове. Всички уреждат мачове в прокажената ни държава. Европа е мерилото - точно успехите им там доказват, че работят правилно. Тоя Вандерсон дето вкарал хеттрик тая вечер, при нас след 2-рия месец щеше да бъде мъж и изпратен като последния некадърник. Спрете да ревете от Лудогорец - не са ни те проблема. Сами позволихме всичко това да стане 2013-та година. Ако имате излишна негативна енергия - ГМО-то е живо и здраво и само чака 10-ти кръг и някой да се излъже да им викне "червени боклуци". Е тогава вече ще ударим дъното. И нито Лудогорец нито Домуса са ни виновни ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО.

+ 1

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 7:34 am 
Аватар

Lucifer написа:
Спермогорец не са поставени, та няма как да се паднат с Дъндолк.

Напротив...Дъндолк взимат коефицента на БАТЕ, който е около 40 и стават поставени, т.е. са 20% евентуален съперник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 7:49 am 
Аватар

Нищо не взимат Дъндолк, коефициент се взима, когато жребият се тегли преди определяне на победителя в една двойка.
Иначе от вчерашния мач е ясно,че Лудогорец няма да имат никакви проблеми в Дришата лига, те са единственият отбор в България, който играе футбол. Освен това ми се струва,че ще страдат срещу всеки приличен и мотивиран отбор в Европа.
Интересно ми е дали глупавият негър на Звезда вече е успял да избяга от Белград или са го хванали. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 8:42 am 

Истинско удоволствие беше да се гледа вчера играта на Лудогорец.
Вместо да се задавяме от жлъч и злоба, е хубаво да гледаме, да си записваме и да се стремим да подражаваме на организацията и професионализма, които за съжаление не са в Левски, а са в един селски клуб. Функция на всичко това е вчерашния мач.
Убеден съм, че дори и да имаше такъв финансов ресурс в Левски, резултат пак нямаше да има или поне щеше да е доста по-малък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 8:45 am 
Аватар

2ма от Марибор са загинали в катастрофа. Трети с опастност за живота...
https://www.facebook.com/worldofultras/ ... =3&theater

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 8:54 am 

Хората си прибраха пак добри кинти,а ние не можем да бием селските Марибор и Монтана

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 8:55 am 
Аватар

Omraz написа:
Вместо да се задавяме от жлъч и злоба, е хубаво да гледаме, да си записваме и да се стремим да подражаваме на организацията и професионализма, които за съжаление не са в Левски, а са в един селски клуб. Функция на всичко това е вчерашния мач.
Убеден съм, че дори и да имаше такъв финансов ресурс в Левски, резултат пак нямаше да има или поне щеше да е доста по-малък.

:smt023
Не мога да повярвам,че има българи,фенове на Левски,"подкрепящи" србе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 8:57 am 
Аватар

Omraz написа:

1. Половината отбор щяха да са станали мъже
2. Всичко живо щеше да ревне за липсата на българи и юноши
3. Гелата едва ли е готов да слуша феновете и да им изпълнява желанията, дори да има случки тип Сиони
4. Щяха да ни лишат от домакинство поне на няколко пъти, само се замислете ако поведем на Реал, бием Базел в последната минута, изравним на Ливърпул в края, бием всичките балкански колоси и направим 3:3 с Лацио, както и една дузина победи навън. Говедата не подлежат на контрол.
5. В отбор с хипер претенциозни фенове, стотици ветерани-легенди и манталитет като нашия няма как да стане.
6. И още, и още
7. е добро число!

Всеки път когато тези направят някой успех ми минава мисълта, че можеше да са свинете и ми става по-леко на душата. Играят бе, деба. Няма какво да им се каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:05 am 
Аватар

Хубаво играха Лудогорец и добре умеят да си преразпределят печалбата, ама забравихте ли как стигнаха до тук?
Дайте ми и на мен карт бланш, съдийски комфорт, дузпички, титиличка още, докато влезна в А група. После печалбата и аз мога да я инвестирам в добри играчи.

Кур за тия и да страдат възможно най-много.

Bellamy, аз пък мисля, че точно те са проблема българският футбол и "грандовете" да са в това си състояние. И не толкова в частност отбора Лудогорец, колкото Домус бей.

Последна промяна dyankov на Сря Авг 03, 2016 9:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:06 am 
Аватар

Верно сега остава да го набият и на Олимпиакос :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:10 am 
Аватар

Точно така.ТЕ са виновни за състоянието на "грандовете" ни :lsfc3 :smt007 Цдна нямаше да е Микре,Левски щеше да е на народа,но мрсната домуса не дава :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:15 am 
Аватар

Omraz написа:
Чак удоволствие няма как да е, но не може да се отрече, че повечето неща там ги правят по-правилно от нас.
1. Прашката им изгради някакъв стил, който не беше основно променян нито от СС, нито от Гошо шубата. При нас, тодар (дано бенката на носа му порастне) смени Мъри, а първата работа на вуцан беше да смени стил, схема, играчи, постове;
2. При тях за селекцията отговаря Методи Томанов, който търси футболисти каквито искат треньорите, а одобрението се дава от Домуса. При нас не се знае кой води, кой препоръчва, кой гледа, кой одобрява;
3. При тях не е проблем да се изчака някой футболист няколко месеца за адаптация, при нас трябва да стават мъже след втория мач;
4. Домуса не спира да натиска, манипулира, тормози бфс, но получава това което иска. Ние си мълчим дори когато ритуално ни посичат;
5. При тях се знае кой пие и кой плаща, но пък ние ще си имаме козирка;
Мразя домуса и в червата, пожелавам му обратното на живот заради всички мръсотии и схеми в които е бил или е замесен. Не искам модел "бащица" за Левски. Но искам ясна структура, разпределение на права и задължения, и носене на отговорност! Всеки да се оценява според постигнатите резултати. Не може СС да има за задача класиране в ЕКТ, сглобяване на отбор и придаване на игрови стил, да е изпълнил задачите си и бъде махан 2 кръга преди края с мъгляви обяснения. А баждека при всичките му издънки да е вечната Амбър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:33 am 
Аватар

Отбор от Ирландия се добра до груповата фаза в Евротурнирите!!! След 3:0 срещу БАТЕ Борисов отборът на Дъндолк, по прякор "Белите лилии" си извоюва място на баражите на ШЛ!!! И там дори да отпадне - отива в групите на Лига Европа! Доволен съм! A и се чувствам отчасти отмъстен спрямо Батетата :strkstrk :strkstrk :blass :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:35 am 
Аватар

Мен ми беше през кура за мача , докато ония подчовеци не вкараха и не почнаха да пеят за нас.И не пяха само за гората ами за всички българи.Ако бяхме играли ние или някой друг български отбор срещу тях , пак щяха да го пеят.Да умират в кофите , с кеф им слушах тишината :strkstrk А
Лудогорец тотално им сра на умрелия кенеф.Доволен съм, ега отпаднат следващия кръг :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:44 am 

Свети Киро сърбоубиец :bigok

Остава да наебе Цеца на площада в Разград и ги е закрил :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:46 am 
Аватар

Те не каниха ли неква певачка да им открива Трибуна Ноци или беше българска селянка? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2016 9:47 am 
Изключително съм доволен, че гнусните сърби го поеха и то така болезнено. На Гелата пожелавам участие в групите на Лига Европа. И последно! Сърбите по пет на нож :smt027

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7911 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 264  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]