forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 10:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 11:36 am 
Аватар

dogbeer написа:
Fritz написа:
Аз да питам, вече е 4 ти ден откакто урода е официално е приет в "новата" лига. Сините фенски организации ще излезнат ли с някаква позиция...бойкот...форма на протест..нещо...Или като ръководството се снишаваме, припознаваме и чакаме от вишката да се запее свине минет?

Ми то и в медиите вече има информация за това.

http://sinyabulgaria.org/upravitelen-sv ... 6-07-2016/

Да, да това с писмото до ФИФА е супер, ама я стане я не. А и да стане ще минат месеци. А мач с урода ще има и то скоро, какво правим тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 11:38 am 
Аватар

Подкрепяме Левски, какво да правим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 11:39 am 
Аватар

Теоретично: мачовете на ГМО-то да приключват заради нахлуване на фенове на терена, наказания за расиски скандирания, нерегламентирано използване на пиротехника и т.н.

デシスラブ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 11:47 am 

Гриша Ганчев ще трябва да върне 180 дка на държавата

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2016 ... 80_dka_na/

:smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 11:49 am 

Някой следи ли "жребия"? Такъв бутафорен жребий с ръце не съм гледал отдавна. Това нещо трябва да го изпратим на УЕФА да видят как стават нещата тук. Един играеше на "има-нема" с някакви купи. Другият до него пише, без да знае какво пише. Пълна пародия. Май е най-добре да ни закрият смешното първенство и да се почне всичко от начало под чуждо управление. То това важи и за държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 11:50 am 

Spindoc написа:
Гриша Ганчев ще трябва да върне 180 дка на държавата

http://www.capital.bg/biznes/imoti/2016 ... 80_dka_na/

:smt007

Циганския му манталитет да припознава явно не е от вчера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 12:11 pm 
Аватар

Sir_J написа:
Подкрепяме Левски, какво да правим?

Аха. Ясно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 12:40 pm 
Аватар

Какво, според теб трябва да се направи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 12:50 pm 
Аватар

Макарона написа:
Какво, според теб трябва да се направи

Мнението ми е без значение в случая, аз моята форма на протест съм си я ибрал 2 мин. след като разбрах че ги вкарват. Просто ми е интересно лелката за водата на Сектор Б какво възнамерява да прави и ще прави ли нещо въобще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 1:18 pm 

Като клуб е ясно, че трябваше да бойкотираме дриша лига - дори още, когато се е предложило подобно нещо.

Като фенове, това трябва да го изразим с позиция на стадиона, а не пред телевизора по бял потник на дупки и накапан с лютеница, докато нагъваме кебапчета и се смеем на балъците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 1:24 pm 
Аватар

Цитат:
Не мучете, а мълчете! ЦФКА е отново тук!
GOOD BLESS ХРИСТО/С/ СТОИЧКОВ И ГРИША ГАНЧЕВ

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 1:37 pm 
Аватар

Аз лично от себеуважение няма да стъпя на мач с този урод даже и да имам възможност, но всички знаем кои са лелката за водата с касовия апарат в Задния джоб и ако кажат ще ги припознаем на бърза ръка. :smt002 :smt002 :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 2:27 pm 
Аватар

Цитат:
Председателят на Етичната комисия към ВСС Ясен Тодоров е сред компетентните футболни фенове в съдебната система. Той се съгласи да коментира пред "7 дни спорт" казуса с двата клуба лит(*кс-етрополе и обществената реакция. Не отмина и любимия му Левски.

- Г-н Тодоров, голям шум се вдига около лит(*кс-етрополе, участието на два клуба с това име във футбола ни, как бихте коментирали?
- Доколкото имам информация, новосформираното дружество, новонаименовано дружество по-точно, е допуснато до участие в новия формат на футбола - Първа професионална група, на базата на критерии, покрити от бившия клуб Литекс Ловеч. Бях много учуден преди няколко дни, когато гледах контролна среща на този клуб с Легия Варшава и видях футболистите на ЦСКА-София, или както е точното име, да носят емблемата на автентичното футболно дружество. Както знаем, това дружество е в процедура по несъстоятелност. А също така тази емблема е запорирана от Националната агенция за приходите- НАП. Този елемент от чужда търговска марка осъществява нарушение по Наказателния кодекс. Има такъв предвиден състав по чл. 172б от Наказателния кодекс на РБ. Новосъздаденото футболно дружество на практика е правоприемник на футболните клубове Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе и няма никакви права върху символите на автентичния лит(*кс-етрополе. Изключително учудващо е на какво правно основание новото дружество използва освен това и спортните бази на автентичния клуб.

- Не е ли това един абсурд?
- Разбира се. Представете си, че аз отида в съда, пожелая да си сменя името от Ясен Тодоров на Борислав Михайлов и това бъде прието, това прави ли ме автоматично съпруг на Мария Петрова, баща на Ники Михайлов и президент на БФС? А дали ме прави бронзов медалист от световното първенство в Щатите?

- Какво се случва тогава?
- В момента в "А" група лиценз е получил отборът на Литекс Ловеч, който си е сменил името, това е. лит(*кс-етрополе, което е голямо име в българския и европейския футбол, изконният съперник на Левски и участник в големите дербита, е в процедура по несъстоятелност. Клубът спечели промоция от "В" в "Б" група и ако покрие критериите за участие в професионалния футбол, би трябвало да продължи участието си там. Разбира се, това ще се случи, ако клубът продължи да съществува и се приемат оздравителните планове.

- Това, което се случва, законно ли е?
- Има нещо изключително притеснително. Това ново дружество, хибридът между Литекс и Чавдар Етрополе, се опитва чрез заобикаляне на закона да осуети заплащането на данъчни задължения в особено големи размери. Това също е съставомерно деяние по смисъла на Наказателния кодекс. Получава се така, че БФС поставя в неравнопоставено положение останалите клубове - едните, които изпълняват лицензионните условия, като изплащат редовно данъчните си задължения, а други чрез промяна на името се опитват да ощетят държавния бюджет, респективно всеки български гражданин, каквито сме и ние с вас. Това са огромни суми, защото доколкото знам, задълженията на това дружество към държавата са в размер на 15 млн. лв. Това неравномерно третиране е изключително лош пример за всички физически и юридически лица, за всички граждани, защото на практика стимулира извършването на незаконосъобразни, дори престъпни действия, които не се санкционират от компетентните държавни органи. На практика новото дружество, хибридът между Чавдар Етрополе и Литекс, чрез заобикаляне на закона иска да придобие всички активи на автентичното дружество, като се отърве от огромните му пасиви. Искат да вземат цялата материална база, която е използвана от бившото дружество, символите, емблемите, а вероятно и историята.

- Какво очаквате да се случи?
- Тук трябва много бърза и адекватна намеса на българските власти, защото те не трябва да позволяват това да се случи. Ако го позволят, от една страна, ще се отприщи огромна вълна от недоволство от привържениците на редовните клубове, които си получават лиценз по редовния начин. Виждаме, че има недоволство и в привържениците на автентичното дружество лит(*кс-етрополе, вероятно ще има такова и от феновете на Литекс. На практика техният отбор е зачеркнат от футболната карта на България. Предполагам, че ако такова нещо се допусне, ще има остра реакция и от УЕФА. Видях едно заглавие за становището на г-н Георги Градев и сигурно ще има санкции, които ще са много неблагоприятни дълготрайно за нашия футбол.

- Преди седмица Левски изрази остра реакция по този казус, заплаши с напускане на първенството.
- Позицията на Левски трябва да е остра и категорична. Аз обаче съм твърдо против напускането на "А" група, не трябва това да се случва, това не е адекватната реакция. Адекватно е да бъдат атакувани всички незаконосъобразни действия, чрез които се позволява тези безобразия да се случват. Трябва да бъдат сезирани и всички компетентни органи, които могат да вземат отношение по случая. Това са Прокуратурата, футболният съюз, министърът на финансите, министърът на младежта и спорта, Европейската футболна централа (УЕФА). Не ми е ясно как и на какво основание новото дружество иска да играе на "Българска армия" и претендира, че оправя терена. Доколкото знам, той се ремонтира от собствениците на автентичното дружество, то има право да го върши.

- Преди няколко дни синдикът на лит(*кс-етрополе заплаши, че сезира Прокуратурата за използването на емблемата, появиха се обаче нападки, че тя защитава интересите на Васил Божков?
- Синдикът трябва да защитава интересите на старото дружество. В случая това е автентичното лит(*кс-етрополе и трябва да се прави всичко необходимо за клуба. Трябва да бъдат справедливо удовлетворени кредиторите, да не се ощетява държавата и разбира се, ако може, да продължи дружеството да съществува. Аз не съм навътре в нещата, но така като гледах, идеята, която се гонеше досега, е да се ликвидира старото дружество и когато го няма, се счита че по-лесно могат да бъдат узурпирани материалната база както и символите и историята на клуба.

- Следите ли какво се случва в Левски?
- Следя, разбира се. Там нещата също са притеснителни. Първо ръководството трябва да има по-категорична позиция и да я отстоява пред футболния съюз, да сезира компетентните органи и да се доказва, това което видяхме в декларацията от вчера - да не се страхува от никого. Не съм обаче толкова навътре, не знам какво се случва в ръководството.

- Говори се за нов собственик, какво смятате?
- Не знам дали това е реално, дали и кога ще се случи. При всички случаи тази стабилност, която се демонстрираше в последната година, явно по някакъв начин е разклатена. Виждаме, че има проблем с трансферите, треньорът недоволства. Да се надяваме обаче, че играта ще се подобри и ще се върнат и феновете. Мен като привърженик ме притеснява случващото се в клуба, защото Левски е отборът с най-много фенове, много българи лягат и стават с мисъл за съдбата на любимия си клуб. Надявам се до месец-два да има яснота около собствеността и ръководството и нещата да вървят планирано напред. Дано да има използване на повече българи, а да се взимат само проверени чужденци.
СИМЕОН КИЧУКОВ/7 ДНИ СПОРТ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 3:32 pm 
Аватар

И зад всичко това стои и натиска премиерът на тази страна....
В коя нормална държава президента/премиера ще търси вратички за да избегне плащането на 15 млн. лв. данъци ?

Иначе много качествено и адекватно интервю на този господин :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 3:49 pm 
Аватар

Всичко си е казано кратко, точно и ясно, но ще си го заметат под килима и всичко ще е точно. Тука е така!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:02 pm 

Обаче днес всичките ИДИЛ-ци са тихи и кротки, по форумите не пишат нищо. Покрили са се точно като на 18.11.1968г. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:05 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Много апетитна тая Борисова градина... тц тц тц... Коз, коз, и един череп метър :strkstrk

И аз това си мисля от месеци. Колко пък да струва тая земя там, че за нея се дърлят (за изненада на тъпите прасета, нито Дришата, нито Черепа го ебе за М&Х).
Стотици милиони ли струва, мамицата ѝ да ИбА и земя?

П.П: какво искате да правим на първия мач? Естествено: 'Чавдари, о-о, лайнари, о-о-о-о и т.н.', 'ей чавдари, майка ви ше еба и т.н.' Трудната част е да се убеди неадекватната част от публиката ни какво точно трябва да се пее и пише по транспарантите.

Последна промяна Goviado на Пет Юли 08, 2016 4:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:06 pm 
Аватар

Някой има ли ЕИК-тата на двете дружества?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:11 pm 
Аватар

130212106 е на чурка
110501548 на микре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:16 pm 
Аватар

Жив и здрав бъди! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:18 pm 
Аватар

А ти вземи почерпи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:24 pm 
Аватар

Той зат'ва живее на майка си питката, за да не черпи.... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:29 pm 
Аватар

Бааах тая меркантилност! :bigok Живи и здрави, по Коледа, ако наминеш към моя град и твоя настояща столица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:33 pm 
Аватар

BlaueZoneDüsseldorf написа:
Аз лично от себеуважение няма да стъпя на мач с този урод даже и да имам възможност, но всички знаем кои са лелката за водата с касовия апарат в Задния джоб и ако кажат ще ги припознаем на бърза ръка. :smt002 :smt002 :smt002

Стъпете на мач за Левски... Ако на всички срещи сме 10к, какво значение ще има отборът срещу нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 4:44 pm 
Аватар

KostadinNikolaev написа:
BlaueZoneDüsseldorf написа:

Стъпете на мач за Левски... Ако на всички срещи сме 10к, какво значение ще има отборът срещу нас...
Пак падате от Марс. Отборът срещу нас няма да има значение в нормално първенство с нормални отбори. Сега всеки е ентусиазиран, отиваме, Обиваме, обливаме, ама после като ни сложат 2-3 пъти то4ен съдия и като се изтърсим от "борбата за титлата" след някой скандален мач друго ще се пее тук. Да не говорим, че точно нашият отбор, който сме го сложили на пиедестал, е в средата на тия лайна и за 3 месеца смени 10 пъти позицията, изсра се на всичко постигнато до този момент, че да почнем от нулата, и пусна няколко смехотворни декларации. Прозрачността също продължаваме да я търсим под дърво и камък, ама нещо я няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 5:08 pm 

Аз лично не само на този мач мисля да не стъпвам. От всичко се отвратих.. И от историята със свинете, и от нашия клуб и от сектора. Но ако отида на някой мач, няма сила, която да ме накара да съм в Б.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 7:53 pm 
Аватар

Противниците на урода със силно гифче :smt005 :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 7:59 pm 
Аватар

http://btvnovinite.bg/video/sport/sport ... -2016.html 4:29 ,битивито и те унижават .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 8:18 pm 

Не спирай да ебеш чорбари, Витомире, не спирай :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 08, 2016 8:26 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Чавдар (Етрополе) са заявили ст. "Васил Левски" за домакинствата си :smt006 Поне 1 мач ще е там с тях. Ест. че първата ни възможна среща ще е там, за да напишат на таблото цепка - Левски.

10 кръг - Чавдар-Литекс (Етрополе) - Левски, ст. Васил Левски :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]