forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:40 pm 
Аватар

Тия мнения са 1:1 с ония в свинския форум, когато не взеха лиценз.....не че нещо.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:42 pm 

Същото е, да :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:43 pm 
Аватар

И като напуснем какво ще стане? Много мъжка постъпка, окей, и КВО? Никой няма да го ебе дали ни има или не, само ще правим кеф на всякакви отрепки. Единственият изход е да имаме нормален УС, да градим нормален отбор и мощно ебане на тия отрепки. В мача с тях пеем "кур за Литекс" и толкова.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:46 pm 
Аватар

Сърцето казва, че трябва да напуснем, разумът обратното...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:49 pm 

Защо не сезират УЕФА и ФИФА вместо да напускат?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:50 pm 

Ще спечелим това, че няма да участваме в най-голямото престъпление спрямо футбола с тази държава (при всичките други, не е малко постижение) последните тридесетина години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:52 pm 
Аватар

Ники Илиев дрънка, колкото да не зАспи,според мен.
Друго не ми е ясно- какво ще спечели Левски като клуб,ако се махне( чисто футболно и организационно).Да, ще бъде неква принципна позиция,"протест" срещу всичките лайна, дето ги надробиха тия.И после?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:53 pm 
Аватар

Напускането ни означава нулева година за футбола у нас.
УЕФА ще бъде сезирана и ще започне разследване защо изряден отбор, класирал се на спортен принцип, напуска шампионата, без да е финансово застрашен и с изпълнени всички условия за участие. Свинете си сраха зловещо в зурлите и вече усещам как олеква гнома, с тази пръдня от преди малко на сайга им, това е предсмъртен свински квич от утробата на гмо майката :mrgreen: Въпреки всичко, доброто ще победи! Но си оставам революционно настроен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:53 pm 
Твърдо ЗА напускане на това предрешено първенство и вой до откат в УЕФА и Европа за беззаконието и безобразието в родния футбол. Само така има шанс тази клика да бъде подгонена и прогонена, и евентуално да започне нещо ново, на чисто.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:54 pm 
Аватар

Ще играем в Македония :strkstrk Абе тия от Фифа къде спят, не ми е ясно...

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:55 pm 
Аватар

thegboy написа:
Цитат:
Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов обяви, че новото дружество ПФК цнда София, което ще участва в обновената Първа професионална лига, е пряк наследник на Литекс, а не на старото дружество на ПФК цнда АД :blass , което е в производство по несъстоятелност. По този начин новият клуб ще има само 4 шампионски титли на сметката си, а на всичкото отгоре ще трябва да мисли и за нова емблема, тъй като старата е под запор.

От Футболния съюз обясниха, че промяната на име и седалище, която беше извършена съвсем наскоро, отговаря на всичкиу условия за законовото й и извършване и те не могат да я отхвърлят. " Правото на име е право на всеки. Дори физическо лице има право да промени името си. Правилата, които следва БФС и са в унисон с нормите на УЕФА, допускат три типа промени при клубовете - на име, на седалище и на клубни цветове. Ако такива промени отговарят на посочените условия, съдът не може да не ги приеме. Единственото изключение е в случая на промяна, която цели придобиването на предимство при участието в турнири, което не е извоювано по спортен път. Ако има такава, то отборът се спира от участие, но седалището и името му не се зачеркват", поясни Попов.

"Изложението по промяната на Литекс в цнда София е по-дълго. Първата промяна е при Чавдар Етрополе, който променя името си на ПФК цнда 1948 и мести седалището си в София. После този клуб изкупува акциите на ПФК Литекс АД и го преобразува в ПФК цнда София, като също променя седалището му. Тези промени са възпрети от съда и не противоречат на законите. Така че Футболният съюз няма как да ги отхвърли."

"Онези 31 титли, победите над Нотингам и Ливърпул - те остават на старото цнда. Това, което е в производство по несъстоятелност. Не сме казвали, че друг може да ги притежава." :blass

"Името цнда е уникално, до този момент само един клуб се беше казвал по този начин. Родителите определят името, после от човека зависи дали ще го смени. ПФК цнда София е заявил Националния стадион "Васил Левски" за домакинските си мачове в Първа професионална лига. Ще трябва да помислят и за нова емблема, понеже старата е на ПФК цнда АД."

„Ако по някаква причина не може да ползва Васил Левски, дружеството може да заяви друг стадион, лицензиран, но трябва да е в София. „Българска армия" в момента мисля, че има договор с ПФК цнда АД, което в производство по несъстоятелност“.

"Реално е възможно два клуба да се казват цнда. Само за справка - в българския футбол има 32 отбора, които се казват Ботев :shock: . Това са 5 процента от всички клубове. Има 15, които носят Локомотив в името си, а Левски - 24. За съжаление футболните ръководители избират имена, които са масово срещани и не можем да ги спрем. Дали текстът от Лицензионната наредба е бил променен? Не, няма промяна при него. Единствено за по-голямо удобство е копиран в Наредбата за първенствата, която се разпространява по-масово."

"Юношеският тим на Литекс до 19 години е добил право на участие в Младежката шампионската лига. Утре ще изпратим писмо до УЕФА, в което да ги уведомим за смяната на клубното наименование. После те трябва да се произнесат. Това ще е големият тест дали цнда София ще има правото да участва в евротурнирите."

"Към момента са внесени два оздравителни плана за ПФК цнда АД. Съдът трябва да ги разгледа в следващия месец. Той не се интересува от цифри и конкретика, а следи дали те отговарят на законовите белези. След това ще бъде насрочено общо събрание на кредиторите, където те ще са разпреелени по класове. Те гласуват кой план да се следва и така. Министърът на финансите се явява кредитор от трети клас. Ако той подпише и одобри оздравителен план, БФС няма да оспорва."

Според мен тука е разковничето. Иначе добра позиция на Ники Илиев, дано не е въздух под налягане обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:57 pm 
Аватар

Ако УЕФА не ги пусне, нашия U19 отбор отива в Шампионската лига :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:58 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Твърдо ЗА напускане на това предрешено първенство и вой до откат в УЕФА и Европа за беззаконието и безобразието в родния футбол. Само така има шанс тази клика да бъде подгонена и прогонена, и евентуално да започне нещо ново, на чисто.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 6:59 pm 
Аватар

С напускането ни много ще се разсмърди тая работа (особено ако е гарнирано със сезиране на УЕФА) и някоя перука като нищо ще хвърли боба, заедно с бфс и цялото първенство. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:03 pm 
Аватар

А Боби Борисов ще коментира мача на Славия :smt005 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:04 pm 
Аватар

Понеже ако не излезем от кочината не можем да заведен дела, или каквото трябва, или да смърдим достатъчно ние за случващото се. Добре, излизаме и какво? Ами ако не стане както го мислим, после какво следва? В група, А окръжна, или мислите, че за нас ще се правят също компромиси? Някой запознат да каже, след като излезем от А група, лига 1 или каквото е, какво се случва. Имаме ли право да си играем за ЛЕ(най-вероятно да), къде ще играем, ако играем, или ще имаме 20-30 играча, които ще тичат за здраве? Ако напуснем и почнем от А окръжна, какво? Ако уефа реши, че тия педали са налегални емигранти, шмекери, комунисти или мангали и им спре правата като клуб, ние автоматично се връщаме в А група ли? Колко загуби ще донесе всичко това на Левски? Или то е лесно, излизаме и готово. Ние не сме Микре, да си го позволим това...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:05 pm 
Аватар

Абсолютно никакъв шанс да предизвикаме нещо с напускане. Но в краен случай и това е по-добре от никаква реакция....

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:06 pm 

Wildkid написа:
Спърс, аз също лично за себе си тълкувам текста с годините именно така, но очевидно БФС го тълкува по другия начин (за мен също логиката е да не се правят подобни врътки, но...). Впрочем, за мен аргумент в тази посока е и че по въпроса за името става дума за такова "без запазване на връзка със съществуващото) - т.е. именно случаите, в които се опитваш да се "преобличаш". За другото - за мен няма как да се правят "промени" в лиценза, защото той се издава въз основа на подадените тогава документи, а все пак лицензът е intuito personae - иначе би означавало, че на пракитка винаги можеш да си правиш промени. Също както трябва да си си изчистил задълженията (или там разсрочил и т.н.) към определена дата. Дори да си го направил след това - пак гориш.... Така че за мен няма как да издадеш лиценз на дружество, което кандидатствало с едно име, а изведнъж ти казва "ма ние се прекръстихме".

Отделно, дори да е изобщо възможно, латекса няма право да играе в А група, защото е наказан.

Еми не съм сигурен, честно казано. Ясно че лицензът е интуито персоне, ама не мога да съм категоричен, че е забранено някои неща да се променят в хода на процедурата. Примерно, ако "Мобилтел"АД кандидатства за лиценз за мобилен оператор и в хода на процедурата си смени името на "Мтел" АД и уведоми за това КРС (или който там е органът), мислиш ли че ще има проблеми с лиценза заради това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:07 pm 

А за теб е по - готино да гледаме на Домуса и джуджето игрите ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:08 pm 

....които ще са първи и втори, в зависимост кой спечели наддаването или на ротационен принцип.

Мерси, предпочитам да гледам мачове на U19 срещу Пожарево и Елин Пелин

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:10 pm 
Аватар

Не, но не е същото.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:10 pm 
Аватар

Wildkid единствен мисли трезво и рационално относно всичко това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:12 pm 
Аватар

kruc написа:

Според мен най-готино е да си градим отбора, доколкото е възможно, да играем ЛЕ, А група(въпреки това, което се предлага) и междувременно да сезираме всичко възможно за простотията, която се върши. Да се повтаря по медии, навсякъде, да се отстоява позиция, окей. Не става дума на мен какво ми е готино, или на теб...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:12 pm 

Аз па предпочитам да ебем брутално ловеч къде ги хванем и да им серем на живота. Ако се махнем от тъпата лига, губим само ние :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:15 pm 

konvoec написа:
kruc написа:

Според мен най-готино е да си градим отбора, доколкото е възможно, да играем ЛЕ, А група(въпреки това, което се предлага) и междувременно да сезираме всичко възможно за простотията, която се върши. Да се повтаря по медии, навсякъде, да се отстоява позиция, окей. Не става дума на мен какво ми е готино, или на теб...

Кои са тия медии, дето ще го повтарят това, като всички от големите са свързани с чорбари? Вестници с 2000 броя тираж? Точно заради такова мислене, на по-голяма част от феновете в клуба се забъркаха разни дебелаци, бащици и слуги. Подозирам, че ако ситуацията беше обратната и ние щяхме да припознаваме и да носим от девет кладенци вода, само и само да сме в "А" група.

Срам.

In other news, вече имаме работно заглавие: #Lexit :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:21 pm 
Аватар

Spindoc написа:
konvoec написа:
kruc написа:

Кои са тия медии, дето ще го повтарят това, като всички от големите са свързани с чорбари? Вестници с 2000 броя тираж? Точно заради такова мислене, на по-голяма част от феновете в клуба се забъркаха разни дебелаци, бащици и слуги. Подозирам, че ако ситуацията беше обратната и ние щяхме да припознаваме и да носим от девет кладенци вода, само и само да сме в "А" група.

Срам.

In other news, вече имаме работно заглавие: #Lexit :bigok

Много ясно, че щеше да има припознаване, ти в кой свят живееш, на форум Левски? Хората са дезинформирани, без ценности и т.н.
Да, отново, не казвам, че не е мъжката да излезем и да заявим, че няма да играем в подобна кочина, но мисля, че има и друг начин да им го набием, посредством сезиране на сините ФИФИ, УЕФИ, и разни подобни, вместо да се загробим много сериозно. Или мислиш, че милионите левскари ще идат на стадиона да изразяват удволетворение от това, че сме напуснали Агрупата и отстояваме позиции?
Хубаво, излизаме, после какво следва, мен това ме интересува, или разчитаме да ни се паднат 2 туза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:24 pm 

konvoec написа:
kruc написа:

Какво ще градиш, като ти пратят сватбата да ти свири най - важния мач за сезона? Ти от медиите видя ли някаква реакция досега? Точно за мен за теб и за всички фенове на Левски става дума, защото ние докато събирахме пари да спасим клуба си, червените курви се чудеха на кой да се нагъзят!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:25 pm 

Абе не е същото, ама откъде следва, че е забранено. Не ме разбирай погрешно, не казвам, че със сигурност е ок, ама и за обратното не съм убеден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:26 pm 
Аватар

madball написа:
Ники Илиев дрънка, колкото да не зАспи,според мен.
Друго не ми е ясно- какво ще спечели Левски като клуб,ако се махне( чисто футболно и организационно).Да, ще бъде неква принципна позиция,"протест" срещу всичките лайна, дето ги надробиха тия.И после?

Най-малкото няма да сме част от цялата помия и би трябвало да е началото на промяната. Някакъв катаклизъм трябва да се случи за да има промяна в положителна посока.
Само, че Бейко ще се обади на Ники Илиев, тримата парашутисти и всичко ще приключи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 30, 2016 7:28 pm 

konvoec написа:

Много ясно, че щеше да има припознаване, ти в кой свят живееш, на форум Левски? Хората са дезинформирани, без ценности и т.н.
Да, отново, не казвам, че не е мъжката да излезем и да заявим, че няма да играем в подобна кочина, но мисля, че има и друг начин да им го набием, посредством сезиране на сините ФИФИ, УЕФИ, и разни подобни, вместо да се загробим много сериозно. Или мислиш, че милионите левскари ще идат на стадиона да изразяват удволетворение от това, че сме напуснали Агрупата и отстояваме позиции?
Хубаво, излизаме, после какво следва, мен това ме интересува, или разчитаме да ни се паднат 2 туза?

На стадиона ще дойдат точно същите тези, които ще дойдат след като Верея (Сателит #1) с Ивайло Йорданов ни бие на някоя нива в така важната и бленувана "А" професионална, висша, галактическа лига-група. Всъщност, може и да са повече, тъй като доста хора, са отвратени от безпринципността и гаврите, които се случват и в БГ футбола и в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]