forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 6:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 2:47 pm 

Diabolik написа:
spurs написа:
thegboy написа:
Чавдар Етрополе май има право да се премести в СФ, защото е от Софийска област :roll: . Те формално купиха Литекс, ако правилно съм разбрал. И понеже се прави ново първенство, реално за него няма класирали се, а става с подаване на документи. Чудна врътка :smt007 .

Реално това си е Чавдар - Литекс, не виждам връзката с чорбата по никакъв начин, но за феновете им това няма да има особено значение. След година две ще остане евентуално в някоя наша песен и това е, никой няма да помни. Подобно на сливането им с Ботев от време оно, което си извиняват с някакъв "нагласен" наш мач със солидните доказателства - "така говореха хората". :lol: Жалко, но това е реалността - който е бил тъп да дава пари - изгорЕл е, врътката е готова, всичко е на шеС. :smt006

А УЕФА се занимава с професионалния футбол в Европа, ние на село не представляваме особен интерес. Все им е тая кой отбор и как съставен ще падне в първия кръг от Санта Жулия или евентуално във втория от някой молдовски гранд.

Това не е Чавдар Етрополе, а е Литекс, в съобщението на БФС също си го пише. Лицензът сега им го дават, те казват, че в хода на лицензионната процедура са си сменили името и седалището и уведомяват БФС за това, така че лицензът да им се издаде с новото име. Явно така са и направили.

За мен най-силният аргумент против допускане тая промяна е в наредбата за лицензирането, която казва, че при промяна на име/седалище/цветове и т.н. членството в БФС се счита за прекъснато и трябва да минат 3 години преди да можеш да играеш в А Група. Там обаче пише, че това е така, ако промяната е довела до качване в по-горна група или класиране за евротурнирите по неспортен път. Доколкото разбирам, аргументът на БФС е, че промяната не им е дала никакво предимство (т.е. с нея и без нея, Литекс пак щеше да си играе в А Група), и затова не е проблем да се допусне. Положителното е, че тоя аргумент е неоспоримо доказателство, че това си е Литекс с друго име, ама както се каза, ако истинският клуб се прекрати, след няколко години никой няма и да го помни това.

Напротив.Литекс завърши сезон 2015/2016 на последното 10 място в А група с 0 точки.Тоест от новия сезон,те имат право да играят в Б група/ :wink:

През новия сезон Литекс трябваше да играят в Б Група, точно както там трябваше да играят Верея, Нефтохимик, Локо Горна и т.н. Въпреки това обаче всички тези отбори бяха допуснати да играят в А. С други думи Литекс с оригиналното си име бяха допуснати до А Група, така че промяната на името не води до предимство в това отношение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ФК Лупи
МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 2:49 pm 
Аватар

Изображение

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 2:52 pm 
Аватар

Литекс е изваден от А група и няма право да играе от новия сезон в А, защото е на практика изпаднал. Заради загубен бараж Поморие не може да участва и не е включен в групата за новия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 2:54 pm 
Аватар

Изцяло не са ясни критериите, по които влизат 4 отбора в повече в А група. Ако бяха покриване на нови лицензионни условия (стадиони и тн) по ред на класирането и да кажем останалите отбори не са ги покрили, за това чак до Нафтекс и Литекс се стига - ОК. Но нито има някакви специфични лицензионни условия, нито нищо. Единственият аргумент е - само тези поискаха. Което е абсурдно, щото ако се класираш на първо място в Б група никой не те пита дали искаш да играеш в А - ти си длъжен да го направиш... Всичко друго обезсмисля провеждането въобще на първенства. Спокойно може да се цъкат само приятелски срещи. Каква сега е гаранцията, че догодина няма отново да има подобно нещо и защо един отбор от А група сега трябва да се бори да запази мястото си? Пълен цирк ще е това първенство, ще бие всички рекорди по некадърен футбол, липса на мотивация, липса на публика и на всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 2:55 pm 
Аватар

Boyo написа:
Според мен адекватната реакция от клуба е наистина да заявим, че няма да участваме в първенството ако няма публично документ черно на бяло от УЕФА, че всичко това е законно. Но не очаквам нищо повече от някое изявление пред медиите, че не сме съгласни ама няма какво да направим...

За щастие доста хора извън БГ имат да взимат пари от чорбата и съм сигурен, че ще сезират УЕФА за случващото се. Това ни е надеждата. Аз лично се надявам за мощно наказание за бг футбола

truegentleman написа:
Много ми се иска на мач на националния да направим нещо запомнящо се.

И според мен това трябва да направим НИЕ като фенове

Няма как да стане това. Нашите отдавна се съгласиха урода да участва. Накарахме ги с декларация да заявят позиция и те го направиха, но при вече свършен факт. След като са дали съгласието си едва ли има какво да се направи. А УЕФА я боли кОра за нашето първенство. Може единствено да направят спънки на етрополци когато се класират за Европа и това е. Но като знаем Перукан как ходи да ходатайства за тях нищо чудно да им отменят наказанието.

На мен ми е чудно, ако друг отбор изпадне в същото положение дали ще направят нова лига за него и дали ще променят закони, правила и т.н. само и само да намерят начин да го вкарат насила в елита.

А Тиквун е издал тези заповеди само, защото видя на финала за купата 35 хил. лесни за манипулиране малоумни гласоподаватели на изкуствено мислене при ГА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 2:56 pm 
Аватар

Dомусата също има кяр да има чурка в марката А група щото ще има кинти за него чрез телевизиите. Никой няма да плаща пак за Локо Г - Пирин :pastor

А това че Домуса нямал да допусне чурка ако изгонят луноходец - надали някой ще го пита :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:05 pm 

Обрат, тиквата става господин Борисов :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:11 pm 

Нашите 200% няма да сезират ФИФА, УЕФА и който там трябва. Убедена съм, че никой няма да тръгне срещу тиквониевата воля.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:13 pm 
Честно казано ми се иска да не участваме в това първенство т. нар. Дриша лига. Да разпускат "професионалистите" от клуба, да пренасочат всички средства към ДЮШ за треньори, база и т.н, да местят мачовете на старшата на официалния терен и твай. Нито ще ми е сладко да бием Литекс, нито ще ми е приятно, че и аз, макар и косвено, съм участник в тоя цирк.
Закривай футбола в България! Без друго, той отдавна почина...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:23 pm 

От писмото с благодарност към ББПП:

Дойде моментът, в който футболният съюз ни съобщи най-важната и чакана новина – нашият любим клуб лит(*кс-етрополе се завръща в българския футболен елит.

Да кажеш, че Литекс е цицка, е като да кажеш, че черното е бяло.
Брилянтен пример на тема пропаганда и как успешно се промиват мозъци.
Като по учебник!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:29 pm 
Аватар

http://bnr.bg/post/100709336/finalistat ... uvaneto-si

Ето така се прави в нормалните държави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:35 pm 
Аватар

Spindoc написа:
Левски трябва да напусне първенството, съвсем сериозно го казвам, ако ще утре да купим CR7 и Меси.

Или мощно Сиони всеки мач

Сиони се прави по друг повод, но засега май няма такива изгледи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:41 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Абсолютно. Акримун да каже, ма като глдам пазарите - последните 12 часа левът е паднал на историческо дъно, невиждано от времената на Сюлейман Великолепни и неговите набези тука (тогава левът за 2 дни стига отрицателна стойност на Парижката борса, то затва Кизилос се спича...). Загубили сме некъде към 18 милиарда лева само за половин ден - в сравнение с тях 15-те милки данъци на прасетата са някаква нещастна прашинка, ама тая държава от алчност виждате ли какво прави....

Нещата ще стават все по-страшни. Криза с бензина се задава, щото прасетата ще бойкотират карането на коли и плащането на винетките на Бейко, задава се криза за бира, щото свинете ще я бойкотират (връзката е ясна - Мишо Бирата, Бейко, Перуката - Перуката пие само твърдо, бира не близва). Пазачът на ГФС вече трепери, щото и това колело ще му свият, а му е лизингово....

Изобщо - черни времена идат, БраДя, само заради тия от ГФС и некъв си Бейко, дето обещава, пък нищо не прави.....

А Омраз загуби бутилка 12 годишен сингъл малц .....:(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:50 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
Именно! Единствената им опорна точка на ГФС е "това е ново първенство", което е мега смешно.

Първенството не е ново, пак БФС го администрира със същата лицензия от ММС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:54 pm 
Аватар

И аз това казвам, ама големите специалисти в правната комисия виждаш какви ги измислиха. Директно да си късат дипломите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:54 pm 

Някой ще направи ли графика подобно на говедото Божков как се изминава пътя от ББПП до г-н премиера Бойко Борисов :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:55 pm 
Аватар

AstonMartin написа:
научете новия си химн, прасета прости :lol: :bii_chorbata

Старият им е по-добър :strkstrk :chalga

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:58 pm 
Аватар

Наистина погнусата е огромна. Смърт да бъде..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 3:59 pm 
Аватар

Наредбата за първенствата и турнирите за 2015/2016 указва формата за следващия сезон. Промяна може да има от 2017/2018, като в наредбата за 2016/2017 трябва да са разписани начина и критериите. Ама това са подробности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:00 pm 

Съжалявам, че линкът е към чорбал, но това видео от миналата година си заслужава :strkstrk Даунлоудвайте го и запазвайте за архива :!:
Цитат:
Говорителят на фенклуб Сектор "Гей": Никакви такива "ГМО-та" не признаваме

http://www.sportal.bg/video.php?video=77569

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:15 pm 

Solo Contra Tutti написа:
Spindoc написа:
Левски трябва да напусне първенството, съвсем сериозно го казвам, ако ще утре да купим CR7 и Меси.

Или мощно Сиони всеки мач

Сиони се прави по друг повод, но засега май няма такива изгледи.

Поводът, че т.нар. "ръководство" на Левски е съучастник в това извращение, не е ли достатъчен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:19 pm 
Аватар

Ако божков им вземе старото цдна, ето новата им емблема. Със звездата на хайнекен разбира се :bigok

Прикачени файлове:
Коментар на файл: цура
цура.jpg
цура.jpg [ 137.65 KiB | Прегледано 5086 пъти ]

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:27 pm 
Аватар

:blowj :rip

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:37 pm 
Аватар

Ми от тоя комунистически град - толкова :smt006

Коментар под снимката "Valentin Petrov Една от трибуните да се казва Гриша Ганчев
Like · Reply · 31 mins"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:45 pm 
Аватар

Друго имаше предвид пича. И няма нищо общо с клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:46 pm 
Аватар

Сега е момента да пееме КУР на държавата,като НАП-МАП-ФАП и тем подобни боклуци.
Една стотинка не трябва да видят от нас повече. Значи ние можем да си погасяваме задълженията а тия КУРВИ не могат.
Дееба шибаната държава ! :sm_horse :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 4:59 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Сега е момента да пееме КУР на държавата,като НАП-МАП-ФАП и тем подобни боклуци.
Една стотинка не трябва да видят от нас повече. Значи ние можем да си погасяваме задълженията а тия КУРВИ не могат.
Дееба шибаната държава ! :sm_horse :sm_horse :sm_horse

Това не са тея курви. Тея курви са онея от Ловеч. А нашите приятели са във "В" или "Б" група. Точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:02 pm 
Аватар

Аз лично искам да се откажем от тая пародия на първенство. Имам чувството, че и да ни се изплюят в лицето пак нищо няма да се случи. Не стига, че толкова вече ми омръзна от малоумщините в нашия отбор....вече и тва с чурка тотално ме отврати от всичко във футбола ни. Толкова много търпях....вече нямам сили. Следващия сезон няма да стъпя на нито един мач....сигурно ще гледам по телевизията...но няма да търпя някой да се гаври с мен и да ми съкращава живота. Това никога не е било...винаги е имало нещо за което да се хвана....някакъв светъл лъч...надежда......няма абсолютно нищо. В момента сме в стадий гаврим с с вас и не ни дреме. Еми и мен вече не ми дреме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:03 pm 
Аватар

Lidl написа:
:blowj :rip

Изображение

За момент се зачудих какъв е тоя Гриша Панчев от Dimitrovgrad. :lol: Ебати идиотите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:06 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]