forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ФК Лупи
МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2016 11:04 pm 
Аватар

Няма по- жалки твари от феновете на Цецка- Етрополе-Ловеч- Истамбул- Мека.... До вчера го псуват, днес вече му го налапали "со се ташаците"... :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 26, 2016 11:17 pm 

Обратът вече е неизбежен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 12:03 am 

Аз, абсолютно сериозно, се обърках вече на кое викаме "обрат" :lol: Тотално изгубих връзката кое докъде е при тия :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 12:29 am 
Аватар

Не мога да си обясня едно нещо. По-скоро не мога да го повярвам. Тея всичките дето коментират в на дърпатката фесбука реални хора ли са? Просто са уникални 72% от тях. Съобщение от г-н Борисов :smt024 г-н премиер :smt024 г-н Ганчев :smt024 протест :smt024 правителство :smt024 прокуратура :smt024 г-н Цацаров :smt024 г-н Ганчев :smt024 ... насилие :smt024

Днес преди обед имах твърде много свободно време. Излезе неква помия от онова мустакато говно, малко по-късно се появи неподписана декларация (сигурно пак от говното) и след това палнаха клечката всичкото идиот. А тоя мазник с мустаките не трябва ли да бъде привикан за нещата, коите пише за гражданското неподчинение? Не че е възможно от 200 човека, но това е съвсем друг въпрос.

И най-важното - как може да пишеш на Цацаров да ти признае дришлянската пасмина и да ти закрие клуба, който дължи некви си 11-12 милиона на държавата? Толкова ли си малоумен? Все едно да питаш Обамата дали може да му вземеш Аляска. Всъщност, не знам с какво да го сравня. Идеи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 8:40 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Аз, абсолютно сериозно, се обърках вече на кое викаме "обрат" :lol: Тотално изгубих връзката кое докъде е при тия :lol:

Към момента за обрат ще се води тоталното им закриване :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 8:59 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 9:05 am 
Аватар

Изображение
:pastor :pastor :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 9:12 am 
Аватар

Аххахахаххаахахахах,

Sent from my Lenovo A2010-a using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 9:25 am 
Аватар

Бойче е като Санта-мутрата, а до него придворният шут и джуджето Хаяско.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 9:48 am 
Аватар

Кога се очаква да има яснота дали прасетата го духат?

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:17 am 
Аватар

Бейко маКЛо се е изнеВРил :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Цитат:
- Г-н премиер, сипят се декларации, прошения, призиви, има хора, които очакват вие да решите кризата. Какво е вашето мнение?
- Омръзна ми и съм огорчен! Тези разправии продължават безкрайно, дразнят хората, изнервят ги и ги настройват срещу мен. Не ми е работа да оправям футбола. В ЧУРКА крадоха, крадоха и пак крадоха, а сега викат “Бойко, помагай!”. Аз не съм взимал страната нито на Гриша Ганчев, нито на Васил Божков. Казал съм на БФС и на министъра на спорта да ги съберат още утре (б.а. - днес), двамата да се разберат и всичко да приключва. Но законът да се спазва.

- Те очевидно не могат да се разберат за нищо.
- Аз какво да направя? Не мога да заповядвам на БФС. Каквото мога, направил съм за футбола. Погледнете колко пари дадохме и на колко клуба. На този за осветление, на онзи за терен, на третия за… Дали сме над 25 млн. лева. И какво получихме? Какъв продукт? Нищо и половина, само разправии. От тяхна страна това не е коректно. На кого не съм дал пари? На кого съм отказал да помогна? На Горна Оряховица ли? На Черно море? На Берое? На Верея? Да не ги изброявам всичките. А още не знаем каква ще бъде “А” група и каква “Б”? Боби Михайлов отишъл един месец във Франция, а тук само разправии. Тези разправии трябва веднага да спрат. Всички искат, но какво дават? Държавата не е тази, която трябва да вземе на ръчно управление футбола.

А същевременно г-н Божков е извървял пътя до "лицето Васил Крумов Божков" :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:24 am 
Аватар

Бейко им е дриснал макло така....

А същевременно "г-н Божков" вече е "лицето Васил Крумов Божков" :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:24 am 
Аватар

В чорбарския речник "лицето" и "господина" са особено люти клетви :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:25 am 

Но пък един президент на Славия се е изказал в тяхна подкрепа и от Корема/Дебелия е станал господин Венци Стефанов. :strkstrk :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:26 am 

Уроци по демагогия с Ларс Фредрик Рисп за прасета:

"Посланието Ви стигна до мен, затова бих искал да Ви информирам."
Стига сте ме занимавали, вижте как стоят нещата.
"И днес съм разговарял с хората, които считам, че все още проявяват здрав разум."
Говорих с Боби и Красен.
"Смятам, че до сряда-четвъртък тази сага трябва да приключи."
Казах им, че ми писна да ме занимават.
"Аз ще изпълня ангажиментите, които съм поел и цесека да е там, където му е мястото."
Ще ви оправя аз вас.
"Призовавам всички, които обичат цесека, да положат усилия това да се случи, а не ежедневно да влизат в разпри."
Платете си задълженията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:31 am 
Аватар

Графиката е много палава в последно време :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 10:47 am 

Буквално един ден Бейко е ПП, а на другия е г-н Борисов. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:24 am 

Уроци по демагогия с Ларс Фредрик Рисп за прасета:

"Посланието Ви стигна до мен, затова бих искал да Ви информирам."
Стига сте ме занимавали, вижте как стоят нещата.
"И днес съм разговарял с хората, които считам, че все още проявяват здрав разум."
Говорих с Боби и Красен.
"Смятам, че до сряда-четвъртък тази сага трябва да приключи."
Казах им, че ми писна да ме занимават.
"Аз ще изпълня ангажиментите, които съм поел и цесека да е там, където му е мястото."
Ще ви оправя аз вас.
"Призовавам всички, които обичат цесека, да положат усилия това да се случи, а не ежедневно да влизат в разпри."
Платете си задълженията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:29 am 
БраДя, спрял съм с колата на разклона за Карапелит (преди новата газстанция) и се мъча да избутам един капак върху отворената шахта, да я затворя, че е препречила пътя. КметЯ разправя, че още 48-а я отворили тая шахта и оттогава вони и пречи. Тежи, братя, не се трай, дейба и капака. :? Ако може някой да дойде да удари едно рамо да го избутаме тоя капак, че да я затворим тая шахта, че да можем да си продължим по пътя и в живота по живо по здраво. 0887654289 ми е номера, ако някой е наблизо, моля за помощ! Бутаме, затваряме и си продължаваме. Просто трябват хора.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:33 am 

NA KO4MAR SAM IDWAM!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:35 am 
Аватар

Ма припознат ли е тоя капак, или не.....щото ако не е припознат - ми то не е ясно сега тоя капак оня от 48-ма ли е, или е некъв друг, примерно да е бил разформирован и прекръстен на "тапа".... Виж, ако е припознат от всички, значи това автоматично си го прави автентичен капак и може да се бута спокойно...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:46 am 
КметЯ вика, че редовно го ПРИпознават разни клошари за дом и кенеф. ПРЕпикават го, ПРЕповръщат го, ИЗсират му се и т.н. Шахтата е автентична. Оригиналната септична отходна яма, лично Добри Джуров я е откривал 1948-а година и е казал, че ще бъде тоталния антипод на буржоазните тоалетни с клекало и течаща вода. Самият капак обаче не е автентичния отходен капак с трите дупки, от 48-а година. Капакът посрал самите Ливърпул и Нотингам. Не е той! Този наскоро му добавили някаква сплав метали от чужди отходни ями, защото някакво парче се отчупило от стария. Но все си е същата лайняна помийна яма.
Омраз току що пристигна с черен пасат комби със затъмнени стъкла и газово и влезе в завоя с професионален дрифт. Силен е и бута здраво, но ни трябват още хора.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 11:56 am 
Аватар

Я идем с кулулото, 3 деня пътувам баш за там. Нося кашкавал и мляко, от една мандра. Имам и един телефон мездренски на валчер, да викна още брадя. Дано го избутаме.

Sent from my Lenovo A2010-a using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 12:14 pm 
Аватар

идваме с мосю Жиняк, идва от европейското, но за марката и харизмата той е доказал, че прави всичко за да задоволи феновете :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 12:25 pm 
Аватар

Бутайте братя този фекален капак, вие знаете как :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 12:29 pm 
Аватар

Изображение

ЦРУ, ФСБ, МОСАД и МИ6 ми пратиха екслузивно снимка заснета от сателит!
Почти е готово братя! Аз също пътувам с такси на метан и с ароматизатор борче на огледалото, докато слушаме Борис Дали и нося в багажника по голяма тръба за лост. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 12:42 pm 
Аватар

Щом всичко е припознато - действаме! Пиша и на дрпата, той ще дойде също, да гарантира припознаването, щото се чува слух, че автентичния капак май бил некъде другаде, затулял друга отходна шахта. Ама в някакво пробито място, което не е дори във В група на шахтите, така че за него никой не иска и да чуе. Само некви бунаци натискали, че това е моралната шахта, обаче щели да се разформироват до час, за да могат без отличителни знаци да прибутат тоя капак и де факто да припознаят и те! Просто били говорили вече некви неща, и сега не вървяло да се отметнат, иначе са си с нас!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 1:27 pm 
Аватар

Цитат:
Промотираните като „уникални" от близки до Гриша Ганчев медии екипи на лит(*кс-етрополе се оказаха добре познати у нас. В последните два сезона с такива се кипреха футболистите на Банско. Единствената разлика е, че на фланелките на втородивизионния тим има спонсор, докато на тези на мелеза няма нищо на гърдите. Иначе гащетата и чорапите са едно към едно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 1:35 pm 

LS_LM написа:
Цитат:
Промотираните като „уникални" от близки до Гриша Ганчев медии екипи на цнда се оказаха добре познати у нас. В последните два сезона с такива се кипреха футболистите на Банско. Единствената разлика е, че на фланелките на втородивизионния тим има спонсор, докато на тези на мелеза няма нищо на гърдите. Иначе гащетата и чорапите са едно към едно.

Само да внеса малко разяснение по темата с екипите им :) Имам един познат от Плевен, който шие екипи и анцузи "на ишлеме" - ментеляци/фалшиментос :D Та от него и други хора от района знам, че екипите на Литекс от дълги години минават по следната методология. Титулярните екипи на представителният тим са оригинални(обаче шити в Турция), а резервните екипи, екипите за школата и анцузите са ментета шити в Плевен и щамповани там. Правете си сметката господин "богат", колко пари има и колко е ларж.

Последна промяна vslavkov на Пон Юни 27, 2016 1:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 27, 2016 1:39 pm 
Аватар

Съратници, аз не мога да седя безучастен в ситуация като тази. Физически няма да мога да ви помногна, но затова влизам в ролята на "краля слънце" и ще ви подскажа как да станат нещата. Първо отлепете от капака марката - сигурно е позацапана и не се виждат добре 3-те звезди, но да знаете, че тежи много. След това, ако още имате проблем с бутането, трябва да запушите най - голямата дупка на капака а.к.а Тройчовия гъз, защото към тази дупка се стремят милиарди черни микроби, които допълнително утежняват задачата ви. Ако все пак и тогава не стана, повикайте проф. д-р Александър Томов, който е специлист по олекотяването на конструкции, ще източи всичко де що може от капака и тогава спокойно ще можете да го добутате. Успешен ден ви желая и да не забравите да ме почерпите като свършите работа. Чакам снимки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]