forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 4:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 12:22 am 
Аватар

Професионалният футболен клуб не губи безценното си време (в което титулярите се учат да застават, а новото попълнение бие жена си тупайки от мургав травеститски гръб) с анонсирането на контролки и заемане на адекватна позиция по който и да е от наболелите въпроси в клубния ни футбол. Щом се наложи да играем финал за Суперкупата на Европа би могъл да загатне за това с 2 реда в професионалния си сайт, естествено в случай, че се сети. Все пак ПФК определя кое как ще се случва и защо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 1:34 am 
Аватар

Jorgihnio написа:
Аз съм на мнение, че е по-добре да не разбират Любко отколкото СС, ама да не захващаме тази тема

Ако си футболно интелигентен, ще разбереш какво ти се показва. На заден план Бабатунде като го гледам как гони няква муха, си мисля, че и на родния език на племето му да му говорят, пак няма да разбере. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 8:26 am 
Аватар

Получих to4no info, че шведът е Демба Нирен, все пак със Сираков караме ваканция на едно и също място в Гърция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 9:37 am 
Аватар

knave написа:
Jorgihnio написа:
Аз съм на мнение, че е по-добре да не разбират Любко отколкото СС, ама да не захващаме тази тема

Ако си футболно интелигентен, ще разбереш какво ти се показва. На заден план Бабатунде като го гледам как гони няква муха, си мисля, че и на родния език на племето му да му говорят, пак няма да разбере. :smt006

Явно не съм. За това ще бъдеш ли така добър да разясниш на нас непросветените какво ни се показва. Защото единственото, което виждам аз е колко са зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 10:13 am 
Аватар

Това, че ЛП (не е Любо, "свидетел" настрана) ги учи да играят простичко значи две неща. Че половината ни играчи са малоумни (това съм склонен да го повярвам) и второ, че не иска от тиквениците да играят сложно, щото явно не могат :smt005 Това си има много положителна страна - няма да се напъват особено и ако схванат елементарните неща може да не правят елементарни грешки, като например: как да застанеш в наказателното поле, за да не си вкараш автогол в особено важен мач.

п.п. Мноуу поздрави от защитниците на Бирои, които имат опции в договорите, идвайки в Левски, да си го набутат баш кога не трябва, да еба техната мама проклета.

п.п.2 бахти разпасанатата команда сме...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 10:15 am 
Аватар

Почти всеки един треньор като дойде в Левски и прави абсолютно същото :) Почва от А и Б :)
Говоря за треньор, а не физкултурници като Сухия, Мики Нитов и Гонзо ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 10:19 am 

26-кратният шампион на България Левски ще се опита да си върне Антонио Вутов, пише “Тема Спорт”. 20-годишният футболист в момента е собственост на италианския елитен Удинезе. Оставането му там обаче не е сигурно. През изминалия сезон юношата на “сините” бе пратен под наем в третодивизионния Козенца. В този тим той изигра 22 двубоя, в които реализира един гол. Срокът на преотстъпване на Вутов изтече и той трябва да започне подготовка с Удинезе. От Козенца вече обявиха, че ще пробват да го задържат, като ще започнат преговори с клуба от Серия А за удължаване на правата му.

От “Герена” също реагираха и искат младежкият национал отново да облече фланелката на “сините”. Той дебютира за Левски в “А” група още ненавършил 16 години - на 8 април 2012 година при домакинското равенство 1:1 с Локомотив (София). През сезон 2011/12 Антонио участва в 5 шампионатни двубоя, през следващата в 4, а през 2013/14 се наложи като титуляр - 19 мача с два гола в елита.

Със силните си изяви хвана окото на няколко чуждестранни клуба, но най-настоятелен за подписа му бе Удинезе - италианците го взеха в началото на 2014 година, след като извадиха по-добра оферта от тази на Лудогорец. На “Георги Аспарухов” взеха около 600 хиляди евро за него. За Левски Вутов изигра общо 39 мача във всички турнири, в които бе точен 4 пъти.

Рожбата на “синята” школа първо играеше в младежкия тим на Удинезе. През сезон 2014/15 така и не успя да пробие при мъжете - бе на пейката само в един двубой в Серия А, но не записа дебют. Затова и бе пратен да трупа стаж в Козенца. Левски ще се опита да привлече и нападател. Сините все още не са се отказали от идеята да вземат Исмаил Иса. Те следят ситуацията и около крилото Галин Иванов.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 11:07 am 
Аватар

Не знам само на мен ли ми прави впечатление, но от няколко дни има информационно затъмнение върху ЛЕВСКИ. Случаенос?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 1:01 pm 
Аватар

Цитат:
Черно море може да приюти един от нежеланите футболисти в Левски Джъстин Менголо. Футболистът бе доведен на „Герена“ от бившия вече спортен директор на „сините“ Георги Иванов, който в понеделник ще бъде обявен официално за треньор на „моряците“. Никак не е изключено Георги Иванов да се опита да вземе Менголо със себе си, след като го искаше дълго на „Герена“. Проблем обаче би била заплатата на футболиста, който взима доста пари в Левски.
Припомняме, че в Левски всячески се опитват да се разделят с Менголо. Той не бе желан още от Стойчо Стоев, а сега и Люпко Петрович обяви, че не попада в плановете му и не знае кога изобщо ще се прибере в България. Липсва официално съобщение, че контрактът на играча е прекратен. Не се знае и какво е мнението на новите спортни шефове Андрей Желязков и Станислав Ангелов, които може да стопират сделката. На този етап изглежда почти сигурно, че Мехди Бурабия ще остане в Левски, макар че също не е сред любимците на Петрович. Халфът също бе спряган за завръща не в Черно море, но след напускането на Бедоя и близнаците Цоневи опциите средата на терена останаха твърде малко. В същото време от вчера играчите на Левски тренират двуразово на лагера в Правец. Очакваше се снощи към тях да се присъединят националите, като в краен случай това ще се случи днес.
Меридиан мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 1:03 pm 

Едва ли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 1:09 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
Очакваше се снощи към тях да се присъединят националите, като в краен случай това ще се случи днес.
Меридиан мач

Само от този ред мога да си направя заключението, че тази статия си е изсмукана от пръстите. Ако не се лъжа на едно от клипчетата се вижда как Венци "прасето" вече тренира с отбора. Толкова и се следи тая информация ама ко ти пука, важното е кликове да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 2:45 pm 

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 2:52 pm 
Аватар

Тежко викат :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 2:59 pm 

0 tolerance написа:
Тежко викат :smt005

Не са свикнали на такива упражнения нашите мадами.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:05 pm 
Аватар

Ами че тежко си е. Натоварването на краката при бягане на пясък е голямо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:13 pm 

Цитат:
Сериозен проблем може да изникне пред спортно-техническото ръководство на Левски в навечерието на европейските турнири. Един от основните футболисти на "сините" - Георги Костадинов, е получил примамливо предложение да напусне “Герена”. Сериозен интерес към него има от Азербайджан.

Става въпрос за тим от местната Премиер лига, името на който се пази в тайна. Според близки до играча въпросният клуб е готов да извади сериозна сума, за да притежава новоизлюпения национал. Последната дума ще има Левски, тъй като Георги има още една година договор. Ако азерите настояват да имат Костадинов в редиците си, ще трябва да платят и трансферна сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:23 pm 
Аватар

Коце Маца написа:

Пак ме разсмиваш :8) Упражнението е около 4-5 минути, на дължина от 6-7 метра. Къси и резки движения, за натоварване на краката и подобряване на демаража. Това са професионалисти, за които точно това упражнение не би трябвало да е и "средно леко". Тежко натоварване се получава в не-тренирани крака, а все пак нашите примадони работят професията си точно с краката. Затова заглавието на клипа е нелепо и е нормално при вида на упражнението, начинът му на изпълнение и продължителността, да има подигравки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:27 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Коце Маца написа:

Пак ме разсмиваш :8) Упражнението е около 4-5 минути, на дължина от 6-7 метра. Къси и резки движения, за натоварване на краката и подобряване на демаража. Това са професионалисти, за които точно това упражнение не би трябвало да е и "средно леко". Тежко натоварване се получава в не-тренирани крака, а все пак нашите примадони работят професията си точно с краката. Затова заглавието на клипа е нелепо и е нормално при вида на упражнението, начинът му на изпълнение и продължителността, да има подигравки.

Професионалистита по футбол, не по плажен футбол. :smt006
Още на първата минута бягане по пясъка си се натоварваш стабилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:36 pm 
Аватар

Пич, виж, че правят по 4-5 крачки, какво натоварване, чуйек :? Жалиш ги сякаш стъпват в лава :ohmygod2 Абсолютно елементарно упражнение за загрявка. Дори аз със моите 120 кила не бих се затруднил и сега и в момента (не е като да не съм играл по 1 час на плажа футбол и не съм се уморявал в краката).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:39 pm 

0 tolerance написа:
Пич, виж, че правят по 4-5 крачки, какво натоварване, чуйек :? Жалиш ги сякаш стъпват в лава :ohmygod2 Абсолютно елементарно упражнение за загрявка. Дори аз със моите 120 кила не бих се затруднил и сега и в момента (не е като да не съм играл по 1 час на плажа футбол и не съм се уморявал в краката).

Ако от това упражнение са толкова изморени, по-добре да се закриваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:42 pm 
Аватар

БялоСини написа:
0 tolerance написа:

Никой не говори за умора. Просто не е от най-приятните неща да те карат да шляпаш из пясъка.
А и се вижда на клипа, че дори правят и совалки, а това дори на трева е едно от най-гадните упражнения за футболистите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:45 pm 

Коце Маца написа:
БялоСини написа:
0 tolerance написа:

Никой не говори за умора. Просто не е от най-приятните неща да те карат да шляпаш из пясъка.
А и се вижда на клипа, че дори правят и совалки, а това дори на трева е едно от най-гадните упражнения за футболистите

За тия пари дето взимат не само ще шляпат,ами ще питат има ли още. Не като почне първенство да припадат 50-60 минута.

Последна промяна БялоСини на Съб Юни 18, 2016 3:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:46 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Коце Маца написа:
БялоСини написа:

За тия пари дето взимат не само ще шляпат,ами ще питат има ли още.Не като почне първенство да припадат 50-60 минута.

Нормално е на такъв етап от подготовката да ги пришпорват. В големите отбори мислиш, че не ги спукват от бягане и не изплезват езиците и те. Ама там възстановителните хапове са по-качествени.
Нашите като не вземат по-скъпа химия, естествено ще им е повече зор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 3:52 pm 

Вие луди ли сте да пускате клиповете от тренировките ни бе? :ohmygod2

Нали се сещате, че други отбори гледат тук и ще ни изкопират тренировките, ще ни знаят тактическите указания ... Да не говорим, че отбора с който се паднем за Европа, със сигурност ще мине през форума и като види как тренираме, ще започне и той така и няма да имаме момента на изненадата ... Който пусне отново клип от наша тренировка тук и по този начин изнесе информация от клуба, да бъде незабавно БАННАТ !!! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 4:00 pm 
Аватар

Някви азери искат да вземат Жоро Костадинов :ohmygod2 Нашите да се стягат, да говорят с него, да го возят в багажник ако трябва... само него и Роман да не бутат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 4:03 pm 

0 tolerance написа:
Имам много точно инфо от Жужо, знаете, че си пия кафето с него в известно столично заведение. Надявам се, че няма да излезе от тук тази информация, защото няма да споделям повече никога във форума.
Значи, чакаме 2-ма от Холандия, от дивизия, по-висока от Юпиер лига. 2-ма от Зиммабве, и 1 от Швеция.

По-късно и имената.

Бачи, некво развитие тук няма ли? Не си ли пил кафе днес :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 4:08 pm 
Аватар

На Костадинов, кога му изтича договора? Ако е догодина, Пелетата и Жужовците да си стягат седалищната мускулатура и да преподписват за още 2-3 години с него. Ако не успеят да го убедят, по-добре да му вземаме 500-600 хил. долара сега. Догодина ще е като Аниете и Бедойката - св. трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 4:10 pm 
Аватар

Нашите шефове сигурно са им светнали очите като са видяли, че се предлагат пари за наш футболист.
Не помня откога някой не си е тръгвал с трансферна сума :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 4:11 pm 
Аватар

viva написа:
Бачи, некво развитие тук няма ли? Не си ли пил кафе днес :bigok

Работи се, Жужо не обича микрофони, едва ли ще го чуете повече от 1-2 пъти пред камерите за цяла година. :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 18, 2016 4:11 pm 

Една година му остава от договора.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]