forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 4:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 6:24 am 
Аватар

Цитат:
Кака Дора: Досега Паспарту не е спонсорирал клуба

:loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 6:29 am 
Аватар

Глупости, ще има макс 10 000 човека и 4000 ушеви из града и на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 8:11 am 
Аватар

Аз на евентуален мач с урода няма да ходя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 8:14 am 

И кой ще го пълни тоя стадион, тия при първата по-лоша серия са чао и си остават на стандартната 1к посещаемост. Да не говорим, че явно има и трезвомислещи от тях(чак не мога да повярвам, че го казвам :shock:), които отказват да припознаят урода на дришата. Дерби вече няма, от нас си зависи да го набием в главите на хората и да не се забравя. Нонстоп скандирания ГГПП, микре, лиска и така :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 8:16 am 
Аватар

Ние като сме домакини на таблото по никакъв начин не трябва да седи четирибуквието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 8:29 am 
Аватар

И кой ще го нареди това? Тримата глупаци ли? Те направиха ебати цирка само и само да мине номера сега.

Дееба! Щеше да ни е по-евтино да поръчаме един, сега трябва да събираме пари за трима. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 8:37 am 
Аватар

BurningHeart написа:
Ivan63 написа:
Solo Contra Tutti написа:
Защото за мен двете неща вървят ръка за ръка. Когато отборът е жалък и не върви, секторът често е негово отражение. Когато отборът мачка сме по 15 000 на мач, първи в UW за месеца, няма кой да ни стигне и т.н. А и за мен Левски далеч не е само Тонев, козирката, оставките, Милиев, кой ще играе вляво, Прохазка бек ли ще е и т.н.
Честно да ти кажа малко не можах да те разбера,от една страна сектора и стадиона бил мощен, в моментите в които футболистите газят наред,от друга страна ти дреме на пишлето за Милиев,Тонев,козирка и оставки.А аз те попитах само защо включи и сектора в неразбориите

Защото може би секторът е пред последното си издихание и е в клинична смърт?
Така е, когато на първо място са бизнесът и собствените интереси... :smt006
На мен лично ми е омръзнало от виртуални подхвърляния,закани и обвинения.Предлагам ти,или който и да е друг, ако имаш забележки,критики и обвинения да се организира среща от всички страни и нещата да се кажат право в очите,но пак да кажа не и в интернет.Всичко друго е плетене на интриги,опити за всяване на разкол и опити за мерене на пишки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 8:45 am 
Аватар

Е Вейдъро, как кой :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:16 am 
Аватар

Даже и Насо го каза че пълна легитимация на урода може да направи само ПФК Левски и сините фенове. И тъй като клуба е пълен с подлоги на джуджи, Всичко зависи от публиката. Тотален бойкот на мачовете с Чавдар, а на малкото които отидат да им се набие в главите че това няма нищо общо с оригиналната свиня. За мен тия са мъртви!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:20 am 
Аватар

Днес ли ще парафират нещото тия отлични приемници на ракови клетки?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:29 am 
Аватар

Fritz написа:
Даже и Насо го каза че пълна легитимация на урода може да направи само ПФК Левски и сините фенове. И тъй като клуба е пълен с подлоги на джуджи, Всичко зависи от публиката. Тотален бойкот на мачовете с Чавдар, а на малкото които отидат да им се набие в главите че това няма нищо общо с оригиналната свиня. За мен тия са мъртви!!

Не е казал баш това. Бая по-категоричен си ми звучи на мен.

Цитат:
- Новото цнда ще бъде ли припознато от феновете?
- Ще разберем на първия мач на цнда в „А” група следващия сезон. Отидат ли много хора на стадиона, има ли интерес, значи ще бъде припознат. Като дойде и Вечното дерби, също ще проличи дали клубът е припознат. Няма как да не бъде, тъй като сектор „Г” ще е пълен до краен предел. В интерес на истината не ме вълнува много какво ще стане с цнда, но за мен и за всички левскари е важно да има цнда в елита. Така ще бъде възстановено едно много старо съперничество. Ще гледаме отново дерби №1 на България. Българският футбол има нужда от силни Левски и цнда. Титлата ще нагарча, ако например Левски е станал шампион без участието на цнда и обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:32 am 
Аватар

jordanofff написа:
Fritz написа:

Не е казал баш това. Бая по-категоричен си ми звучи на мен.

Цитат:
- Новото цнда ще бъде ли припознато от феновете?
- Ще разберем на първия мач на цнда в „А” група следващия сезон. Отидат ли много хора на стадиона, има ли интерес, значи ще бъде припознат. Като дойде и Вечното дерби, също ще проличи дали клубът е припознат. Няма как да не бъде, тъй като сектор „Г” ще е пълен до краен предел. В интерес на истината не ме вълнува много какво ще стане с цнда, но за мен и за всички левскари е важно да има цнда в елита. Така ще бъде възстановено едно много старо съперничество. Ще гледаме отново дерби №1 на България. Българският футбол има нужда от силни Левски и цнда. Титлата ще нагарча, ако например Левски е станал шампион без участието на цнда и обратното.

Именно де пълното припознаване ще стане на първото "дерби".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:37 am 
Аватар

Така, ама той е убеден, че няма как да не е, защото за него и ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ било важно да има чурка. Да му сера на перуката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:45 am 
Аватар

Ами той си е най-големия слагач на Джуджето какво очакваш. Въпроса е как ще реагираме ние. Ще има ли дерби или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:50 am 
Аватар

Аз все още имам микроскопичната надежда да има О'Брат, но все по-малко го вярвам вече. :(
Стигне ли се до такъв мач, малко 50-50 ги виждам от сега нещата. Доста влияние имат подобни приказки и като нищо ще вземе да се напълни някой стадион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 9:54 am 
Аватар

jordanofff написа:
Аз все още имам микроскопичната надежда да има О'Брат, но все по-малко го вярвам вече. :(
Стигне ли се до такъв мач, малко 50-50 ги виждам от сега нещата. Доста влияние имат подобни приказки и като нищо ще вземе да се напълни някой стадион.

Ами напълни ли се, всичко свършва. Ще бъде признат и от тях и от нас. От нас си зависи всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:04 am 
Аватар

А какво, да оставим нашите да бъдат унижени от някъв тумор пред празни трибуни. Уау.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:06 am 
Аватар

München1990 написа:
Баща ми също е славист. 57 набор. Станал от "Славия", като гледал някъв мач, в който белите били ощетени от съдията срещу сините... :lsclapp :smt042
Аз съм 90' набор, водил ме е на мачове на "Овча купел" срещу ЛЕВСКИ, прасетата и Локо Пд в шампионския сезон на георгиилиевци. Три загуби на Венци Стефановата команда, доколкото си спомям :strkstrk Не, Славия би Локото 2:0. Нямаха лош отбор, с Чавдар Янков ако не се лъжа.
След това обаче направи грешката (за него) да ме води "да гледаме Ливърпул на стадиона" :lol: :ohmygod2 Трети март 2004-та. Пълен син стадион. "Васил Левски". 2 гола на Симонович и Гонзо, но публиката ме направи Левскар.
А баща ми още го е яд, особено откакто се запалих 2005/06 г. като болен Левскар :loser2
Последното 0:0 на "Славия" даже дойде с мен в Левскарската агитка за мача :lsfc1 :lsfc4 Каза, че сме некултурни, и "как може така да обиждат Венци Стефанов" :smt026

Благодаря на баща ми, на Бог и на пича от София и баща му (съученик на тати), че на 3 март 2004 бях в синьото море за първи път. По едно време на мача питах тоя пич (година по-голям от мен, но от много малък по стадионите с баща си): "Абе, за кой Ушев става дума?" :pastor :boisw

Късно си се осъзнал... Аз също съм 90-та и още при Гонзо се запалих в началото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:08 am 
Аватар

Циркът от последните дни е доста по-унизителен, според мен и като цяло това е доста по-голям проблем в момента от прасета, преуки, гелове, паспартута и т.н.
Експертът от световно ниво по превръщане на Левски в перфектен клуб жъне успехи в перфектността.

Последна промяна jordanofff на Чет Юни 09, 2016 10:11 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:11 am 
Аватар

Синя Окупация написа:
А какво, да оставим нашите да бъдат унижени от някъв тумор пред празни трибуни. Уау.

Щом мислиш че чисто футболното унижение е от значение и е сигурно в такъв мач, ок. Представи си сега ако ни унижат пред пълни трибуни. Придаването на някакво значение на такова "дерби" автоматично ги легитимира.

Последна промяна Fritz на Чет Юни 09, 2016 10:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:20 am 
Аватар

Трудно ще повлияем на зажаднелия "левскар" за мач с инцеста. Ще ги легитимираме още с първия мач. В момента, в който излезе програмата за мачовете, всичко свършва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:22 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Ние като сме домакини на таблото по никакъв начин не трябва да седи четирибуквието.

Предлагам това:

Изображение

:bigok :losers :losers :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:25 am 
Аватар

Верваш ли си, че Баждеков ще допусне това? За мен решението е колкото се може повече народ на ВСЕКИ мач, и всички до един - маймунски звуци. Нищо друго освен това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:25 am 
Аватар

Мачовете с това нещо вероятно ще са на Васил Левски. Достатъчно е сектор Б да е празен и тих, в крайна сметка няма как да спреш някой, решил да отиде на мач. Прави се кампания за непосещение на мача, обяснява се защо и който разбрал, разбрал. Но това, разбира се, е мое лично мнение. Мен ще ме е гнус този мач и по телевизията да го гледам. По-важно е да се покаже позиция, отколкото да мислим какво ще правят горките ни футболистчета сами на стадиона и дали няма да се разплачкат. А на таблото трябва да пише просто Гост, защото за друго могат да ни накажат ако е гавра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:26 am 
Аватар

Синя Окупация написа:

Това си мислех и аз. Това би било мач на ЛЕВСКИ СОФИЯ срещу некъв измислен отбор на няма и година, не ц(*ка. Цура умре и това е :pastor . И точно там може да им го набиеме до корен и трябва да им го набием като цял мач се пее "ц(*ка умре але, але" едно транспарантче с въпрос "КОИ сте вие?", и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:27 am 
Аватар

ЦЧМЕ е идеално. Винаги може да си измие ръцете с "бъгна се нещо системата" или "сигурно е изгорял някой пиксел на таблото и само така изглежда" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:28 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Трудно ще повлияем на зажаднелия "левскар" за мач с инцеста. Ще ги легитимираме още с първия мач. В момента, в който излезе програмата за мачовете, всичко свършва.

Сърбите "съветваха" на касите да не се купуват билети и т.н. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:31 am 
Аватар

Има картодържатели. Но и това е вариант, да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:32 am 
Аватар

След тая фиеста дето спретнаха, няма да има много карти споко :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 09, 2016 10:34 am 
Аватар

Аз имам други виждания.

Не си представям как "Левски" ще излезе в мач срещу някакви селяни/прасета - символ на схемите, измамите и всичко онова, което мразим и аз ще си мълча... :lsclapp :lsclapp :lsclapp Това е нашият завет. Да сме винаги точно срещу това! Защото цдна само по себе си няма идентичност и събитията от сега само го доказват. Както са ни разказвали, че цдна няма нищо общо с АС-23 и е отбор на властта, така ние трябва да запомним и предадем сегашната ситуация.

Мощна подкрепа за "Левски" винаги и навсякъде, а по време на мача може да скандираме каквото си поискаме по адрес на Тирион енд ко. Да започваме да ги мислим от сега. :smt006

Сценарий "Сиони" ми е много антилевскарски.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]