forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 5:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 9:41 am 
Аватар

Обаче синдичката им ме кефи на макс :smt005 :smt005 "Не съм изчислила, има време, не знам, ще видим, не се знае, нищо не съм прочела" :smt005 :smt005 Има вид на човек, на който грам не му пука за съдбата на чурковците :smt005 :smt005 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 9:42 am 

От баш бащицата в случая нищо не зависи (за щастие) и всеки, който поне малко познава футболните правила трябва да го знае много добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:35 am 
Аватар

Omraz написа:
От баш бащицата в случая нищо не зависи (за щастие) и всеки, който поне малко познава футболните правила трябва да го знае много добре.

Именно, но дебилите еякулираха от кеф. Краят им никога не е бил толкова близо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:37 am 
Аватар

Кажи, че имаш вътрешна информация

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:38 am 
Аватар

Достатъчно му бе да протака ;)
Представям си как е протекъл диалога с Перуци :bigok
Б.Б. - " Михайлов...."
Перуката - " Аз "
Б.Б. " Значи като говоря няма да ме прекъсва. Един така ме прекъсва и си замина " ( приятен банчански смях )
" Сега Михайлов, Боби, виж сега знаеш в какво положение е държавата, избори идват, има напрежение, Станишев, магистралите, ДПС, Радан много ме ядосва. Значи трябва нещо да направим, но подчертавам при стриктно спазване на закона. Оня ден се чух с Меркел (пак лек смях ) и после с Юнкер, говорихме за бежанците, знаеш, че ние пазим границата все едно сме в Шенген, идва новия програмен период, платихме милиард и половина на земеделците, почваме магистрала Хемус. Вижте се там с адвокатите, ако може нещо да се направи, го направете "
Перуката " Ясно, г-н премиер, но искам да ви кажа, че УЕФА и ФИФА са много стриктни по тези въпроси и ...."
Б.Б. " Ясно бе, ти какво мислиш, че не знам ли ;) (пак смях ), аз и с Платини съм говорил. Вижте там говорете с адвокатите, ще ти пратя и Красен Кралев ако има вариант им дайте светлина. Разбираш ли ме ? "
Перуката " Да, да, разбирам ви "
Б.Б. " Айде тогава, почвайте, ако има нещо ми докладвай. Айде, че имаме работа с министър Павлова, ще открива един саниран вход в Овча купел 2 "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:43 am 
Аватар

Росен написа:
Кажи, че имаш вътрешна информация

Аз имам. Стягайте са да ги изпратим в небитието днес. Може да им замажат очите, че Изпълкома на 7.06. ще реши да прескочи решението на Лицензионната комисия (което е ДА БЪДЕ СМЪРТ), но знаем, че и това няма помогне в крайна сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:45 am 
Аватар

Е това е приказка! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:49 am 
Аватар

Е то за старото дружество е почти ясно, че ще пукне понеже дори Черепа дето сина му бил луд чорбар и има милиарди не е чак толкоз луд да плаща 50 милиона сметка, камо ли жожето дето 5 лв на майка си няма да даде ако това й е гаранцията за джебчийство примерно.

Въпроса е новото им дружество дали ще го правят, кой ще го спонсорира и от къде ще започне и дали лошата УЕФАлона ще признае дълговете от старото на новото поради сходни имена и цветове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:53 am 

Прогнозирам следното: В крайна сметка ще започнат от А окръжна тая година с Етрополе и догодина ще гледаме пак циркове, с които ще се мъчат да ги пробутат нагоре с прескачане на нива. Примерно "Най-висша лига" ще се прави.
Дружеството в несъстоятелност няма да картотекира играчи и приключва.
Литекс би трябвало също да са валат заради идиота жоже, но тях ще се опитат да ги пробутат още тая година да играят в Б група или дори за А. Не знам точно как ще стане..... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:56 am 
Аватар

Прогнозите в темата за залозите и в тая за филмите. Тука давайте само вътрешно инфо за закриване на тоя извод мръсен пролетарски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:58 am 
Аватар

Честно да ви кажа на мен надеждата ми е в Св. Св. Лупий Акций, че човека са го завлекли с 5 млн. които е отделял от закуските си в продължение на години и сега си ги чака завалийката. Та Бок Лупий Акций, заедно с гспод. Траверсо би трябвало зорко да следят за всеки опит за затриване на старото дружество и заличаване на дълговете му :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:58 am 
Аватар

Omraz написа:
Прогнозирам следното: В крайна сметка ще започнат от А окръжна тая година с Етрополе и догодина ще гледаме пак циркове, с които ще се мъчат да ги пробутат нагоре с прескачане на нива. Примерно "Най-висша лига" ще се прави.
Литекс би трябвало също да са валат заради идиота жоже, тях ще се опитат да ги пробутат още тая година да играят в Б група. Не знам как ще стане..... :lol:

Аз мисля нещо подобно, но според мен ще ги набутат с wild card във В група, няма да са в А окръжна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 10:59 am 
Аватар

Още от детеееее не-знам-си-кво но ги затри джуджеееее :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 11:26 am 
Аватар

Тия подчовечета толкова са се съживили, че почнаха да бистрят селекции. Трябва в най-скоро време нещо да ги натъжи и да плачат, да търсят майка си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 11:31 am 
Аватар

Търкат главичката в задниците им, а те мислят, че ще серат върху БФС и законите. Какво неразбиране на нещата ги тресе тия амеби. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 11:40 am 
Аватар

Преди малко чух едно прасе да си я пее. По мелодията на кулуло на пиф.
Нещо такова беше:

Едно жуже ме спря веднъж
На кочина валеше дъжд
То каза ми със мен ела
Аз правя чудеса
Повярвах аз и ний сега
Сами вървим към А областна
Спермата се лее из ведро
Жужето кара кулуло
Жужето щракна с пръсти
Ей така
В лайната газиме сега
Лупи продава акцийте по лев
Тройчо храни негър с мед
Дърпат един видях сега
С подстригана глава
Спермата се лее из ведро
А ЖУЖЕТО КАРА КУ ЛУ ЛООО

Дали харизма бе?
Дали левскар ме пак ебе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 11:42 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Задавих се с кафето и опръсках монитора дайба :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 11:45 am 
Аватар

Надявам се с кафе. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 11:54 am 

Ей тия същите агонизиращи полуумряли амеби в константно състояние на нищожност и помиярщина взеха три купи, откакто започна свободното падане надолу в бездната от безморалност и гнусотия, благодарение на Лупи.

Ебати ташака...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 12:05 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Omraz написа:
Литекс би трябвало също да са валат заради идиота жоже, тях ще се опитат да ги пробутат още тая година да играят в Б група. Не знам как ще стане..... :lol:

Аз мисля нещо подобно, но според мен ще ги набутат с wild card във В група, няма да са в А окръжна.

Точно така. Твърде вероятно е дори да има "гласуване" във въпросната окръжна (и съответно - във В групата), защото "са твърде силни и няма смисъл". Латекса приключиха и няма да съществуват, каквото може ще премести в Чавдар-ИДИЛ. Като нищо и пак ще им направят заготовка за купата, за да могат догодина да играят в Европа. Старото дружество приключва още сега, освен ако Черепа не реши да прави мръсно на Тирион и не предложи някакъв измислен план, който кредиторите да приемат, за да вземат по левче, вместо напълно да пият вода. Но какъвто и да е тоя план, ще си кретат в лайната, а и публика няма да имат, щото половината ще са чавдарчета. Макар аз лично да се съмнявам, че изобщо ще има план.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 1:04 pm 
Site Admin
Аватар

Wildkid,нямаше ли изискване ново дружество,в случая Чавдар-ИДИЛ,да няма право да вземе професионален лиценз за срок от 3 години?И също така,били било възможно клуб на 1 година да получи лиценз за Европа? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 1:23 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Седем:Едно написа:
Omraz написа:

Точно така. Твърде вероятно е дори да има "гласуване" във въпросната окръжна (и съответно - във В групата), защото "са твърде силни и няма смисъл". Латекса приключиха и няма да съществуват, каквото може ще премести в Чавдар-ИДИЛ. Като нищо и пак ще им направят заготовка за купата, за да могат догодина да играят в Европа. Старото дружество приключва още сега, освен ако Черепа не реши да прави мръсно на Тирион и не предложи някакъв измислен план, който кредиторите да приемат, за да вземат по левче, вместо напълно да пият вода. Но какъвто и да е тоя план, ще си кретат в лайната, а и публика няма да имат, щото половината ще са чавдарчета. Макар аз лично да се съмнявам, че изобщо ще има план.

За Европа наказанието им е за 2 сезона - трябва още веднъж да се класират и тогава ще отпадне.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

1 скриншот от филма The Brothers Pigsby

Прикачени файлове:
Untitled-1.png
Untitled-1.png [ 704.61 KiB | Прегледано 3877 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Новото дружество имам предвид. Старото няма да го има.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 3:08 pm 
Аватар

;) написа:

По-късно днес ще сезирам ФИФА и УЕФА относно новото "образувание" на Гриша Ганчев и Христо Стоичков, с което искат да се завърнат в "А" група. Подготвям иск до двете централи, към които ще прикача и всички документи и изказвания на Гриша Ганчев относно намеренията му спрямо цнда. Ще предам всичко както на ФИФА и УЕФА, така и на БФС. Сигурен съм, че те ще действат с твърда ръка.

Пауло Асис Виейра - адвокат

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 4:31 pm 
Site Admin
Аватар

:8)
Цитат:
УЕФА прати становище в БФС, в което забрани участието на нов клуб под името ПФК ЦСКА-1948 АД в професионалния футбол, твърди "7 дни спорт", който утре ще излезе с материал по темата. Този отбор е прекръстеният Етрополе и трябваше да закупи Литекс. Мотивите за решението на европейската футболна централа са, че така ще бъде нарушен финансовият феърплей.

Междувременно изпълнителният директор на истинския лит(*кс-етрополе - Николай Паслар, е оттеглил молбата на червените да играят професионален футбол", твърди още вестникът.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 4:46 pm 
Аватар

За мен това е партенка, защото УЕФА няма как да отговаря на хипотетични въпроси - официално могат да отговорят само, ако има нещо конкретно (т.е. да получат документи, че еди-кой-си клуб е прекръстен и иска лиценз, например). Единственото, което може да са изпратили, е някакво неофициално становище по това как следва да се тълкуват лицензионните правила. А аз намирам такова за напълно излишно, защото правилата са напълно ясни и там е повече от очевидно, че тая врътка няма как да стане.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 4:55 pm 
Аватар

Изображение

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 5:02 pm 
Аватар

Именно - ако Латекса е подал молба и документи за лиценз, такъв могат да им дадат само на тях. Ако си сменят името или стадиона - го губят. Да не говорим, че искането е подадено преди всякакви "врътки" с чавдарчетата. Самите чавдарчета пък изобщо не са подавали (а и няма как да получат) документи за лиценз. Свинете също не могат да получат (Паслар и да оттегля, и да не оттегля - все тая). Дори Литекс да вземе лиценз, а самият клуб да стане собственост на чавдарчетата, отборът който ще играе ще трябва да си остане Литекс и да играе в Ловеч.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2016 5:26 pm 
Аватар

УЕФА прати официално становище в БФС за ПФК цдна-1948 АД

УЕФА прати становище в БФС, в което забрани участието на нов клуб под името ПФК ЦСКА-1948 АД в професионалния футбол

:bigok :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]