forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 4:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 20, 2016 11:53 pm 
Аватар

Сакаме и чекаме цитати от свинския форум с хранилка по боклука и предател Стоичков :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:07 am 
Аватар

air_J написа:
Като цяло добре се получи. Само шепата чорбари опитаха да развалят празника, присвоявайки си Стоичков като едва ли не техен играч и легенда, ама претърпяха пълно фиаско. :strkstrk Горките, явно имаха за цел да пропагандират преди мача с Монтана, ама в Г бяха пряко сили 1500 (това е тотален максимум, като нищо чудно да са били и по-малко), във В, където бях аз имаше още не повече от 100, а в останалите сектори никой не отразяваше опитите им да си грухтят песните.

Иначе около мен никой даже не забеляза, че някои от обявените звезди ги няма, което ме навежда на мисълта, че надали само заради тях са дошли. Пък и най-малкото, ако наистина бяха само заради тях, то още като почна дъждът щяха да са си били камшика. :bigok

В крайна сметка не беше най-уникалното събитие, на което съм присъствал, но пък и не беше лошо, така че ту партс - сомтаймс уин, сомтаймс люн. :bigok

Баце, уважавам правото ти да харесваш и обичаш, каквото си искаш, но от чисто любопитство съм длъжен да те попитам, какво те привлече в този "спектакъл" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:22 am 
Аватар

Аз не виждам кое трябва да ме отблъсне, понеже така зададен въпросът оставам с впечатлението, че едва ли не съм отишъл в Ада. Единственото, което беше отблъскващо бяха шепата чорбари, но пък кефа беше голям, защото ясно се видя тоталният провал на опита им да извлекат някакви дивиденти от това събитие.

Освен това отивам със сестра ми и бъдещия й мъж (тоест, по семейно, така да се каже), не съм дал и стотинка за билет, не мразя Христо Стоичков (вероятно съм единственият във този форум, или поне единственият, който не се притеснява да го заяви), освен това имаше футболисти, които си струва човек да види на живо (и то честно казано даже не знаех кой точно се очакваше да дойде), така че ми е доста странно, че трябва едва ли не да давам обяснения защо съм отишъл на едно събитие, което се случва буквално веднъж в живота (а и гледам нещо, което е веднъж в живота ако мога да го посетя, и така например бях на представянето на Кристиано Роналдо, въпреки че не понасям нито него, нито пък Реал Мадрид).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:27 am 
Аватар

Абе то и спин се хваща веднъж в живота, ама аз мисля да го пропусна. А за кюрда всяка смърт ще е малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:29 am 
Аватар

Вчера на пресконференцията ме изкефи адски как им сипа на чорбарите и на кюрда :strkstrk Иначе и аз не го мразя, абсолютно ми е безинтересен. А предполагам 90% от обичащите футбола биха искали да видят на живо Марадона, Ромарио, Баджо, Малдини... Е, първите 3ма ги нямаше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:35 am 
Аватар

air_J написа:
Аз не виждам кое трябва да ме отблъсне, понеже така зададен въпросът оставам с впечатлението, че едва ли не съм отишъл в Ада. Единственото, което беше отблъскващо бяха шепата чорбари, но пък кефа беше голям, защото ясно се видя тоталният провал на опита им да извлекат някакви дивиденти от това събитие.

Освен това отивам със сестра ми и бъдещия й мъж (тоест, по семейно, така да се каже), не съм дал и стотинка за билет, не мразя Христо Стоичков (вероятно съм единственият във този форум, или поне единственият, който не се притеснява да го заяви), освен това имаше футболисти, които си струва човек да види на живо (и то честно казано даже не знаех кой точно се очакваше да дойде), така че ми е доста странно, че трябва едва ли не да давам обяснения защо съм отишъл на едно събитие, което се случва буквално веднъж в живота (а и гледам нещо, което е веднъж в живота ако мога да го посетя, и така например бях на представянето на Кристиано Роналдо, въпреки че не понасям нито него, нито пък Реал Мадрид).

Не ме разбирай погрешно, нито те упреквам, нито си длъжен да ми даваш обяснение, просто ми беше любопитно, какво може да накара един човек, който не е чорбар и не харесва Стоичков ( не знаех, че го харесваш ) да даде 30-40 лв. за да гледа някакъв абсолютно циркаджийски мач, който дори не беше шоу. Аз лично мога да отида на подобен мач само, заради един футболист и това е Меси, но не и на кюрда и не, защото е прасе, това е последното нещо, което би ме спряло ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:45 am 
Аватар

Всъщност е факт, че прекалено много внимание се обърна на т'фа събитие. Чорбарите като пикаеха газ за Юбилея им се смеехеме.. Би трябвало да се игрнорира такова събитие или да се тегли една майна, ако толкова го мрази някой.. Обаче има хора, включително и от този форум, благодарение на които научих, че изобщо тоя мач е днес. Съвсем сериозно, знаех че ще се състои такова нещо, но вчера разбрах че ще е днес заради десетките постове от ЛЕВСКАРИ, които не се спряха да говорят за него.

Някой от въпросните хора ако влагаха толкова усилие да подкрепят Левски на мачове, колкото влагат да хранят д-р Кюрд, цена нямаше да имат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 1:18 am 
Аватар

БоК Диего просто е решил да гледа един друг футболист :bigok

Прикачени файлове:
Untitled.png
Untitled.png [ 342.5 KiB | Прегледано 4531 пъти ]

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:55 am 
Аватар

Ахахаххахахахахахаха

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 12:53 pm 
Аватар

Търся снимка на свинското знаме в сектор Г с лика на киурдата и некъв надпис от сорта на "шибай говедата пак" :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 1:06 pm 
Аватар

"Живей си годините и шибай сините":
http://s32.postimg.org/zg2xtehz9/svine.jpg
http://s32.postimg.org/rzz2tv4w5/svine2.jpg
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=88498
Това пък е на оградата: http://images.ibox.bg/2015/12/27/sdfgfhjk,/460x300.jpg

Бонус: химнът на Татарстанската народна република "Ах, говеда, мамка ви"
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=88494

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 4:21 pm 
Аватар

Смърт, мръсна да бъде! Нямам търпение лятото да ги пратят в А окръжна и да се приключи с тия амеби :ls_bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 4:34 pm 
Аватар

niki87 написа:
Вчера на пресконференцията ме изкефи адски как им сипа на чорбарите и на кюрда :strkstrk Иначе и аз не го мразя, абсолютно ми е безинтересен. А предполагам 90% от обичащите футбола биха искали да видят на живо Марадона, Ромарио, Баджо, Малдини... Е, първите 3ма ги нямаше :lol:

Какво е казал на пресконференцията ? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 6:31 pm 

Тия дни покрай сесиите тотално съм се затворил в нас, така че и аз влизам в числото на разбралите за въпросното събитие благодарение на форона :lol: 5 минути в спортала ми трябваха, за да остана така :shock: "Ах говеда мамка ви/смърт за Л." на фона на химна, безумно слагане, безумни знамена, безумни грухтенета....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 7:19 pm 
Аватар

да погледнем на вчерашния цирк от друга гледна точка

1. Това е проект на чужда рекламна агенция, не на кЮрда - той няма акъл както знаем. На него му е ПЛАТЕНО да участва в това, като си е взел 7 цифрения хонорар предварително.

2. В нормална държава на това нещо му викат - класическа измама:
обявяваш че ще дойдат марсианците, събираш пари от хората да ги видят, а после идват индианците.

Направих си труда да извадя описаните в официалната обява на Евентим за мача футболисти, които НЕ дойдоха - никога не са и имали намерение да идва, вероятно никога няма и да разберат, че е трябвало да идват - общо на брой 11:
Марадона, Ромарио, Рикелме, Баджо, Дзола, Матеус, Шукер, Бобан, Миятович, Савичевич , Чилаверт

3. Събрали са от билети по мои сметки около 1,5 милиона лева, с което са покрили всички разходи вкл. хонорара на кюрдата.

4. Всички пари от спонсорите и други продажби са им чиста печалба - не по-малко от 1 мил. лв., като всичко заминава в чужбина.

Заключение: изключително добре измислен бизнес проект - ако държавата им беше направила нещо, щяха да вдигнат вой до небесата. Излъгаха безочливо селандурите и лапнаха парата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 7:37 pm 
Аватар

Не че ни си прав, ама уродите, дето бяха там да ги вали дъжда и на това са доволни или поне не съм видял сериозно мрънкане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 7:46 pm 
Аватар

Хората са доволни на неща от типа: "поне се прави нещо".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 7:54 pm 
Аватар

Днеска слушах приказки сред народа, че Марадона бил на стадиона и гледал мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:06 pm 
Аватар

С този народ толкова :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:21 pm 
Аватар

Аз като говорих, че торнадо трябва да удари, някои ми се смяха ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:24 pm 

Let There Be Rock написа:
С този народ толкова :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 Много добро!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:24 pm 

Цитат:
"Хората на терена ли показаха, че най-много ме уважават? Те показаха! Няма да споменавам повече от тези имена, които вчера казаха, че ще дойдат и не дойдоха. За мен те вече не съществуват. За мен те вече са изтрити от моя телефон. Те повече никога няма да дойдат до мен. Никога повече няма да се свържат с мен"

Дейба, Марадона го отнесе. :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:25 pm 
Аватар

kosyo написа:
да погледнем на вчерашния цирк от друга гледна точка

1. Това е проект на чужда рекламна агенция, не на кЮрда - той няма акъл както знаем. На него му е ПЛАТЕНО да участва в това, като си е взел 7 цифрения хонорар предварително.

2. В нормална държава на това нещо му викат - класическа измама:
обявяваш че ще дойдат марсианците, събираш пари от хората да ги видят, а после идват индианците.

Направих си труда да извадя описаните в официалната обява на Евентим за мача футболисти, които НЕ дойдоха - никога не са и имали намерение да идва, вероятно никога няма и да разберат, че е трябвало да идват - общо на брой 11:
Марадона, Ромарио, Рикелме, Баджо, Дзола, Матеус, Шукер, Бобан, Миятович, Савичевич , Чилаверт

3. Събрали са от билети по мои сметки около 1,5 милиона лева, с което са покрили всички разходи вкл. хонорара на кюрдата.

4. Всички пари от спонсорите и други продажби са им чиста печалба - не по-малко от 1 мил. лв., като всичко заминава в чужбина.

Заключение: изключително добре измислен бизнес проект - ако държавата им беше направила нещо, щяха да вдигнат вой до небесата. Излъгаха безочливо селандурите и лапнаха парата.

Според мен Малдини, Саморано и ко, също са прибрали някое ойро. Не вярвам да дойдат от чиста любов към кюрда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:30 pm 
Аватар

СЕКТОР Б 1914 написа:
niki87 написа:

Какво е казал на пресконференцията ? :D

Че ние събираме средства за паметник на национален герой, а други за един простак :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 8:33 pm 

PNB написа:
Цитат:
"Хората на терена ли показаха, че най-много ме уважават? Те показаха! Няма да споменавам повече от тези имена, които вчера казаха, че ще дойдат и не дойдоха. За мен те вече не съществуват. За мен те вече са изтрити от моя телефон. Те повече никога няма да дойдат до мен. Никога повече няма да се свържат с мен"

Дейба, Марадона го отнесе. :cry:

Коментарите в спортала под въпросната статия са меко казано скандал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 9:05 pm 
Аватар

Maradona posna salza

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 9:27 pm 
Аватар

Някои хора като кюрдата нямат никакъв срам

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 9:39 pm 

Ох, цяла нощ ще ги мисля Марадона и Ромарио. Как ли са понесли това изказване? :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 10:34 pm 
Аватар

Цитат:
В близките няколко седмици и дори дни събитията в лиска могат да претърпят сензационен развой. Става въпрос за процеси на най-високо ниво и ако всичко върви по план, чорбарския клуб може да се сдобие с трима мажоритарни акционери, които да управляват клуба.

Това са микренцкия гном, фамилия манджукис и кюрда, а акциите на новата лиска да са разпределени съответно 40, 40 и 20 процента. спиртал обаче все още не разполага с информация дали легендарната осмица е казал твърдо „да” на този проект. След вчерашния грандиозен спектакъл „50 години номер 8” кюрда загадачно заяви, че сега не е време да говори за лиска, но не пропусна да пожелае успех на прасетата във финала срещу Монтана. На събитието на стадион „Васил Левски” пък присъства микренския гном.

Ако гореописаният план се осъществи, кюрда ще играе основна роля във възраждането на прасетата, тъй като ще е тяхното лице за пред света, ще има за цел да обедини всички прасета, а и ако останалите основни акционери не постигат единодушие по важни за клуба въпроси, то той ще има последната дума кого да подкрепи.

кюрда ще е тяхното лице пред света :smt004 айдеее цървулиееее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2016 10:48 pm 
Аватар

Изображение

Бай Ромарио гледал bTV :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]