forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 12:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 12:32 am 
Аватар

Как ни би за купата?

Имам амнезия за този ден и не знам, та за това питам. Не че нещо.. :smt017

Айде, като ще повтаряме едно и също, поне да не са някакви такива неща, като това, защото е повече от скандално. Този дето ги ниже в Ковънтри вкара кристално чист гол, ама... отстранили ни за купата :smt006
Точно пък, когато се видя, че Левски, дето всички капацитети очакваха да се бори с Пирин и Монтана за честта да цъка в Б група, се оказа на върха Домусбей реши да подсигури още повече. Но пък ние разчитаме изцяло на хилядолетния експерт от световно ниво по спортно право, защото иво и Ко. са заети да търсят Сектора, Козирката и Фасадата.

Лично нямам нищо против един дядо, няма и как да имам. Не ме дразни това, което изприказва и че лиза пишлето на този дето с колелото е идвал НА СофияТА да гледа прасетата на кочината. Визията, Развитието, Дългосрочния план, Стабилността и т.н. важни персонажи няма как да дойдат при нас с дедо Люпко, а само - играли сме добро али сме немали шансу и поредната кръпка, за което той няма никаква вина, а иво и Ко и тия дето са зад пред над и под тях. МустакО завинаги в нашите сърца. Явно практиката му е била топ, щом продължаваме да я следваме. Голям рев за Европата, нищо че е далеч по-важно да се придобие някаква стабилност в тоя клуб и от там да дойдат играчи, а не свободни агенти от Монтана, бИрой, Хасково и т.н., ама Европата та Европата.

Този дето вече знае какво е Левски и ония другите 2-ма дето ги нахендриха да са шефчета каква роля имат в тоя клуб?
Сигурно 5-ти ден вече търсят Козирката, горките.. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 1:56 am 
Аватар

Цялата работа е подсигуряване за изкарване на няколко кръга в ЕКТ, пък оттам нататък каквото сабя покаже. СС го изгониха, понеже според мен никой от началниците не му даваше някакви шансове да се вземат кинти в ЕКТ - за А ПФГ е ясно, че СС е добър треньор (предвид цялостните резултати). СС след гафа срещу Локо даде на ръководството извинение да го натири. Ако беше изкарал хикс с майните и беше продължил да пори до края, малко трудно щяха да го бутнат (не че и Кокала не беше стабилен до лятото на 2009, ама приемам, че онова уволнение се дължи на глупостта на мустака). А сега, погледнато отстрани, махат треньора, дето изгуби почти спечелена купа срещу Черно Море и остави Локо Пловдив да ни обърне на Герена, и ни докарват треньор, печелил ШЛ с балкански отбор, и печелил титла с Левски. Леко ми е гадно за СС, защото го харесвах като треньор, амам какво да се прави. Една утеха - поне Люпко Петрович не е Ратко Достанич или Вили Вуцов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 6:00 am 

Аз имах доста проблеми с някои от решенията на Стойчо в по-важните мачове, но някакси ми е тъжно, че го уволниха. Смятам, че можеше да му се даде шанс. Много ми се искаше да затвори устата на Домус бей, като вкара Левски в групите на ШЛ или ЛЕ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 8:27 am 
Аватар

Ван Гаал също беше взет в Манчо да спасява положението (не че направи нещо), но беше взет и да подготви Гигс за бъдещ мениджър. Фактът че в щаба на Любко влизат Топчо и Букарев е красноречив. Любко е един от учителите на Мъри. Видяхме след това резултатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 8:47 am 
Аватар

Да попитам, във връзка с победата на Любко над Левски. Помощника му Тасков, идва ли и той?

デシスラブ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:00 am 
Аватар

Baronbg написа:
Да попитам, във връзка с победата на Любко над Левски. Помощника му Тасков, идва ли и той?

デシスラブ
След мача за купата и цирка на Герена, съдийската комисия наказа Таско Тасков (главен на мача в микре) Николай Стайков (страничен на мача в микре, дигнал флага за засада при отменения гол на капитан ги ниже, но пропуснал да направи същото при втория гол на селяците) и Георги Йорданов (главен на мача на Герена, позволил си своеволието да изгони за едно полувреме двама от селяците). След зимната пауза правата на Тасков и Стайков са възстановени. Обаче на Йорданов не са. Между другото за същия рефер изключително остро се изказа и домус бей. А тук още се коментира как сме имали шанс за титла, но СС го бил пропилял

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:36 am 
Аватар

Били сме договорили двама-трима нови. Как става това двама-трима? Или са двама, или трима... Чакаме вътрешна информация за имена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:41 am 
Аватар

По-назад в темата ги има :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:41 am 
Аватар

Дж**ат** А**с

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:46 am 

Цитат:
26-кратният шампион на България Левски ще привлече трима нови футболисти, като преговорите с тях води спортният директор Георги Иванов. Това призна новият старши треньор на "сините" Люпко Петрович. Легендарният сръбски специалист, който спечели КЕШ начело на Цървена звезда, ще бъде представен днес на "Герена" в 16:30 часа и официално ще наследи освободения Стойчо Стоев на поста.

"Вече има две-три нови попълнения, договорени от Георги Иванов. Не мисля за селекция. Нека да минат оставащите два мача. Да видя как се представят играчите и ако нещо не ми харесва, ще говорим с Гонзо", каза сърбинът пред "7 дни спорт".

В същото време стана ясно, че решението за раздялата със Стоев е било единодушно. На последната сбирка на Управителния съвет, на която се стигна до уволнението на треньора, всички членове са гласували "за". На съвещанието е бил и спортният директор на тима Георги Иванов, който е бил твърдо против, но думите му не са взети предвид. Самият Гонзо обясни на последната пресконференция, че треньорът е изгонен през главата му.

Освен това стана ясно, че Люпко Петрович не е бил единственото коментирано име на срещата на УС. Двама от членовете на управленското тяло са предложили новият треньор на "сините" да е Велислав Вуцов. Вили няколко пъти бе споменаван като вариант за поста на Стоев, но от клуба опровергаха информациите. Оказва се обаче, че това не е точно така и някои отново са опитали да го пробутат на „Герена“.

г-н Козирка най-вероятно :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:49 am 
Аватар

**он**ан *су* ? :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:51 am 
Аватар

Goviado написа:
Ако идеята е да е временен вариант, защо просто не се гласува доверие на Топчо?

Топчо го пробвахме преди 2 години. Има бъдеще, но още му е рано... Ако е научил нещо от Стойчо, и сега ако научи нещо от Люпко...

Baronbg написа:

Точно както не е сигурно, че щяха да ни отстранят, ако не беше отменен гола, така не е сигурно, че ние щяхме да ги отстраним ако беше зачетен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 9:54 am 
Аватар

БялоСини написа:
г-н Козирка най-вероятно :boisw

и ангелов най-вероятно, който няма, повтарям НЯМА нищо общо с пеевски

ако тръстът и нкп тръгнат "сами срещу всички" в УС ще е стратегическа грешка. Много по-хитро е да елиминираш враговете един по един. Пеевски/Ангелов трябва да е първият - сега е идеален момент за това заради цялостната ситуация около прасето

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:03 am 

velkov914 написа:
Ван Гаал също беше взет в Манчо да спасява положението (не че направи нещо), но беше взет и да подготви Гигс за бъдещ мениджър. Фактът че в щаба на Любко влизат Топчо и Букарев е красноречив. Любко е един от учителите на Мъри. Видяхме след това резултатите.

Лека забележка! Ван Гал беше привлечен в Юнайтед за да изгради нов отбор от млади играч, защото юнайтед бяха доста амортизирани. Ван Галн е известен с работата си с млади играчи и в Аякс и в Барса. И въпреки, че сезона е провал никой не поиска и не мисли да го сменя. Дори когато имаше спекулации в пресата клубът заяви подкрепата си. Нищо, че похарчи 200 милиона за играчи и резултатите са му по- лоши от на Мойс. Хората разбират, че трябва време.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:20 am 
Аватар

Гледам, че на Гамаков му изтича договора това лято. Добре ще е да го привлечем. Гледах няколко мача на папагалите и той ми направи най-добро впечатление. Но ме съмнява да го изпуснат.

едит: сега се поразрових в трансфермаркета и гледам, че според него на Алвеша му изтича договора. Аз ли не съм разбрал да е преподписал или? За мен с последните игри си заслужи нов договор. Дано и него не го изпуснем.

Последна промяна Jorgihnio на Вто Май 17, 2016 10:36 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:26 am 
Аватар

Да махнеш СС за Вили Вуцов... :ohmygod МАЛОУМНИЦИ НЕЩАСТНИ БЕЗ КАПЧИЦА ИДЕЯ ЗА РАЗВИТИЕ. Не 1 път ами цял живот мачът със Славия ще заслужаваме при такава идиотия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:31 am 
Аватар

ivosto написа:
velkov914 написа:

Лека забележка! Ван Гал беше привлечен в Юнайтед за да изгради нов отбор от млади играч, защото юнайтед бяха доста амортизирани. Ван Галн е известен с работата си с млади играчи и в Аякс и в Барса. И въпреки, че сезона е провал никой не поиска и не мисли да го сменя. Дори когато имаше спекулации в пресата клубът заяви подкрепата си. Нищо, че похарчи 200 милиона за играчи и резултатите са му по- лоши от на Мойс. Хората разбират, че трябва време.

Колко разбират за времето се видя с Мойс. Отсъствието от ШЛ им носи големи загуби и като нищо ще ритнат Ван Гаал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:33 am 

velkov914 написа:
ivosto написа:
velkov914 написа:

Колко разбират за времето се видя с Мойс. Отсъствието от ШЛ им носи големи загуби и като нищо ще ритнат Ван Гаал.

Мойс беше от уважение към саф, защото той го посочи за заместник. Откъм спортен аспект им носи загуби неучастието но това се офсетва от новите тв пари и мега сделката с Адидас. Така, че финансово МанЮ са един от най стабилните. Просто им трябва време да изградят нов отбор и Ван Гал е човекът им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:37 am 
Аватар

Jorgihnio написа:
Гледам, че на Гамаков му изтича договора това лято. Добре ще е да го привлечем. Гледах няколко мача на папагалите и той ми направи най-добро впечатление. Но ме съмнява да го изпуснат.

едит: сега се поразрових в трансфермаркета и гледам, че според него на Алвеша му изтича договора. Аз ли не съм разбрал да е преподписал или? За мен с последните игри си заслужи нов договор. Дано и него не го изпуснем.

Гамаков се е договорил вече с Берое.
Марк Клок от моряците също му изтича договора, но за него се натискат Астра и Лудатасарай, така че едва ли ще го прилапаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:41 am 
Аватар

Не може ли да им го измъкнем под носа егати. Заедно с Илия Миланов биха били 2та добри попълнения. Но сега прочетох, че май и 2та ще са в Берое тази година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:59 am 
Аватар

Boyo написа:
Goviado написа:
Ако идеята е да е временен вариант, защо просто не се гласува доверие на Топчо?

Топчо го пробвахме преди 2 години. Има бъдеще, но още му е рано... Ако е научил нещо от Стойчо, и сега ако научи нещо от Люпко...

Това го приемам само ако "бленувания" треньор не може веднага да дойде от лятото. Иначе ако Люпко ще трябва само за последните ни изкецани мачове, в които ще бием, няма никакъв смисъл той да води. Спокойно може и Топчо.

На мен, въпреки всичко, ми е любопитно #кой го е предложил? Аз се досещам, но разкриването на тази информация би ли навредило? Без да съм участник в УС, бих могъл да звънна един телефон и да се поинтересувам, но ми е чудно дали това е редно да бъде оповестявано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 10:59 am 
Аватар

Цитат:
Освен това стана ясно, че Люпко Петрович не е бил единственото коментирано име на срещата на УС. Двама от членовете на управленското тяло са предложили новият треньор на "сините" да е Велислав Вуцов. Вили няколко пъти бе споменаван като вариант за поста на Стоев, но от клуба опровергаха информациите. Оказва се обаче, че това не е точно така и някои отново са опитали да го пробутат на „Герена“.

Сигурно ли е, че тати смолянски не си е още там?
Ебати пародията, ама ин дъ маниджмънт борд уи тръст, де!!11!1!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:02 am 
Аватар

Не споменавайте името на Вили дори на шега :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:11 am 
Аватар

Преговаряме с този :arrow: https://en.wikipedia.org/wiki/Valentinos_Sielis

Юноша е на Арсенал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:16 am 

едва ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:19 am 
Аватар

jordanofff написа:

Сигурно ли е, че тати смолянски не си е още там?
Ебати пародията, ама ин дъ маниджмънт борд уи тръст, де!!11!1!

Наистина ли се правиш, че вярваш, че Вуцов е бил вариант или просто си продължаваш глупостите и ти е удобно на тезата. Уж не вярваме на спортал ама щом така ни изнася, му слагаме голям шрифт и много емотиконки за да си придадем важност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:21 am 
Аватар

Дедото на 70 години не е по-малко скандален вариант и от овчата глава, така че ако обичаш ми дефинирай кои са ми глупостите, защото аз глупости не съм писал.

Последна промяна jordanofff на Вто Май 17, 2016 11:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:22 am 
Аватар

Не става. Прави първа помощ и вади езици. На нас ни трябват лоши и зли човекоподобни. Като го види и да мy вади гръкляна.

Мили и добри, твърдо НЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:23 am 
Аватар

jordanofff написа:
Дедото на 70 години не е по-малко скандален вариант и от овчата глава, така че ако обичаш ми дефинирай кои са ми глупостите, защото аз глупости не съм писал.
Глупостите са ти непрестанните лъжи от няколко дена насам. Сега говорим конкретно за Вили Вуцов. Това е лъжа и много добре го знаеш.

Дядото на 70 години не е постоянен вариант и ще работи с недядовци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 11:27 am 
Аватар

А ако цъфне Вили Вуцов "ко прайм са" ? За да се повтаря това с Вуцан значи е имало идея да се върне.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]