forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 11:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 9:39 am 
Аватар

Люпко Петрович категорично е десет класи над Стойчо Стоев. Последните 2 години ни се каза, че градим и обиграваме отбор, с който през сезон 2016/2017 да гоним добро представяне в ЕКТ, титла и купа. След всеки мач СС повтаряше, че Левски няма шанс да се бори с Лудогорец, на всеослушание казва, че нашите са второ качество, евтини некадърници и т.н . Което в комбинация с това, че загуби по скандален начин най-важните мачове ( финала и мача с Ловеч ) + последния скандален мач с циганите от Столипиново е натежало за това решение. За мен е правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 9:56 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Някой е вековните критици на Люпко, може ли да ми каже, защо скачате толкова много? Просто, защото е стар ли? Това ли е великият СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ мотив?

Сигурно ще кажете: "Той е със стари разбирания за футбола." Нищо, че нямате идея какви са му разбиранията и изобщо какво значи това.

До колкото помня, по времето на Люпко, "Левски" беше добре, а друг треньор с такава визитка, не мисля, че можем да намерим. Ако се сещате - плийз.

На мен ми се искаше някой млад и надъхан, но не пикая газ и не скачам на нож, че треньор ще е човек, който беше поканен, с почести на юбилея. :smt006

Това, че се вричаше във вярност на дришата и му лижеше подметките малко ли е? Нали преди 6 месеца разправяше, че няма проблем да води свинете? Ми айде да вземем Турчо по тая логика. И като е на 70 години, колко време се очаква да ни води? За какво ние е ако след 6 месеца реши да си гледа здравето, или го застигне инфаркта и вземе че пукне? Постоянно ни се обяснява, как в Левски няма да се работи ден за ден, но точно това става. Взимайки 70 годишен старец даваш ясно да се разбере, че НЕ гониш по никакъв начин някаква дългосрочна визия. Отделно постоянно се натяква как ни е бил с 3:0, но удобно се спестява че ни биха Асприля и Таско. Същият тоя Люпко, първият мач на Герена с човек повече върна отбора и игра за Х. В момента тоя е абсолютен физкултурник идеален за чорбое или миньорк. В ЛЕ, отново ще ни бият където ни хванат, а след това Гонзо пак ще поема отбора....

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 10:07 am 
Аватар

И на малките деца е ясно, че имаме още да надграждаме за да се борим с Агата за титлата. Не ми е ясно това как ще стане с Люпко, който е идеален за временен вариант, но не и за нещо дългосрочно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 12:51 pm 

Аз очаквам Люпко Петрович ако не друго да ни спести нови провали в първите два кръга на ЛЕ.Ако доведе и двама трима качествени играчи още по-добре. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 2:18 pm 

Цитат:
Гонзо: Все още не мога да обявя Люпко за нов треньор на Левски

Спортният директор на Левски Георги Иванов отказа да обяви Люпко Петрович за новия треньор на сините, защото не е сигурно на 100%.

Гонзо потвърди думите си от преди два дни, когато каза, че се водят преговори и новият наставник на Левски ще стане ясен в началото на следващата седмица.

Георги Иванов бе в Кюстендил, където присъства на детски футболен турнир.

Отбори от 8 кюстендилски училища, които са 5-8 клас се включиха в третото издание на турнира по футбол за деца „Синя Академия". Той се провежда на стадион "Осогово" в Кюстендил. В него ще участват отбори от по 10 деца.

Турнирът се организира от фен клуб „Торсида Кюстендил", Националния клуб на привържениците на Левски и Тръст „Синя България".

Състезанието е посветено на 100- годишнината от рождението на кап. Димитър Списаревски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 2:36 pm 
Аватар

Добре бе, какво значи Люпко бил стар? Добре, че Байерн не мислят така, че иначе нямаше да спечелят ШЛ с 69 годишния тогава Юп Хайнкес..пък сега и Анчелоти... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 2:52 pm 
Цирк Буш дами и господа. Люпко се обяви за треньор, Гонзо не може...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 2:54 pm 
Аватар

В понеделник :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 3:51 pm 
Аватар

Ебати жалките сме честно.....правят си ташак с нас за пореден път. Изгавриха се с единствения човек, който имаше акъл и правеше нещо за Левски. Направо ще се побъркам яд.....и Гонзо вече ми се досира от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 4:43 pm 
Аватар

Пажин във фейса каза, че са го поканили неофициално към момента за щаба на Люпко

Прикачени файлове:
дса.jpg
дса.jpg [ 61.43 KiB | Прегледано 4085 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 4:50 pm 

С поглед към бъдещето

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 5:39 pm 
Аватар

Ако Илия Груев изпадне (пряко по Евроспорт 2) идва при нас нали ? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 5:44 pm 
Аватар

Не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 7:17 pm 

Цитат:
Мариуш Шумудика призна: Водих разговори за Левски

Румънският треньор Мариуш Шумудика, който направи местния Астра шампион, призна пред Гонг, че е разговарял с хора, които са свързани с Левски евентуално да поеме „сините“

„Имах разговори с няколко човека евентуално да поема Левски. Нещата можеха да се получат тази седмица, но явно няма да стане“, сподели наставникът.

„Говорих с агенти и един адвокат, но в крайна сметка не стигнахме до финални разговори. В България се познавам отлично с моя бивш съотборник в Маритимо Илиан Илиев. На този етап имам и ангажименти с Астра, с който мога да вляза в Шампионската лига“, сподели румънецът.

Мариуш Шумудика има проблеми, тъй като е обвинен, че залага на футболни мачове и не е съвсем ясно каква е ситуацията с правата му да води отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2016 7:17 pm 

1. Уволнението на Стойчо Стоев е необмислено. Големият му минус бе, че в ключови мачове за клуба направи грешки, не можа да ги измъкне. Но нека не забравяме - той пое един напълно разнищен отбор, играещ в зоната на изпадащите. А към момента оставя един приличен тим, който няма как да се противопостави на скъпата селекция на Лудоселец особено с всичките им номера под масата, но ще играе в Лига Европа и поне за мен има потенциал за плейофи. Имаме и няколко млади играчи, които отбелязаха сериозно израстване под негово ръководство и компенсират липсата на селекция и финанси.

2. Появата на Люпко Петрович е пълна глупост. Да, той е треньор с невероятна визитка, който може да измъкне всякакви напечени мачове. Хитра балканска лисица. Обаче няма концепция за развитието на Левски. Това разбира се импонира на абсурдното ни ръководство, което очевидно не наясно нито с какви пари ще разполага, нито каква ще е ролята на Левски в следващите 2,3 или 5 години. Какво пиша... та те нямат идея сигурно и за летния лагер.

3. Поведението на Гонзо е курвенско, но това не е нищо ново за него. Очевидно изразът "директор на водопад" вече е твърде слаб за синекурна длъжност с нулева отговорност. Далеч по-подходящо е директор в Левски.

В крайна сметка може би единствената логика в тези действия на УС, ако изобщо може да се търси такава, е, че ще искат от дедо Люпко да спасява възловите ни мачове. Защото с него начело няма да го има фиаското в Бургас. Няма да го има и фиаското в Ловеч. Няма да има и отпадане в първия кръг на ЛЕ. Обаче пак няма да видим бял ден, това е сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 10:52 am 

Цитат:
Петрович е само временен вариант, ясно е кой може да го смени

Люпко Петрович е само временен треньор на Левски и след като "запълни дупките" на "Герена" може да отстъпи мястото си в клуба, както го направи и в Литекс.

Вариант за треньорския пост е Илия Груев, който в момента води германския Дуисбург.

Младият специалист не можел да даде категоричен отговор на момента, защото отборът му е замесен в битката за оцеляване във Втора Бундеслига, заради което е бил привикан Люпко.
Надеждите за възраждане на Левски отново са свързани със славния сръбски ветеран в треньорския занаят.

Не е изключено обаче ако Дуисбург не успее да се пребори за оставане в шампионата и изпадне, Груев да склони да поеме "сините", въпреки договора на Петрович с клуба.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 10:55 am 
Аватар

Журналята ме четат :smt007 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 10:56 am 
Аватар

Супер доволен ще съм, ако дойде Груев, ама надали това е възможно.
Иначе е факт, че направи чудеса в Дуисбург :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 11:28 am 
Аватар

Нащо дедо Пенчо, като влезе в съблекалнята какво ще им каже на хубостниците, които ще завари там?
Живко си би камшика, а той си каза в прав текст, че други играчи нямаме. Онзи ден даже го изкарах, като цитат, ама нали сме си през кура тука всичките и кой да обърне внимание. Това е някъв тотален виц. Ама квот такоа, поне си имаме стадион, опа сектор, опа полу сектор. Нищо де, многоуважаемия господин Иво поне вече знае какво е Левски.

Още по хилядолетния и многоуважаем УС следи ли ситуацуята с вивакомата и "късите" милиони за които им пяха. Имам някакви подозрения, ама ще си ги запазя за себе си, понеже и без това сериозни неща е абсолютно безмислено да се дискутират в този капацитетен форум, така че и тук - квот такоа.

Груев наистина е страхитно име за спекулациЙ, но в Германия май не се случват нещата, като в България и знам ли, човека трябва да е луд или да обича прекалено сляпо Левски за да дойде тук и след 5 месеца да е обявен за поредния некадърник припарвал до Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 11:56 am 
Аватар

Трябва да е луд, за да остави отбор от 2-ра бундеслига и да дойде в марката А група, дори да е при нас... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 1:15 pm 
Аватар

Сръбският треньор Люпко Петрович разкри, че договорът му с Левски ще бъде за 1+1 години и предстои да бъде подписан в понеделник или най-късно във вторник, когато той ще официално представен като наследник на Стойчо Стоев. Петрович е наясно с целите пред "сините" през новия сезон - шампионска титла и достойно представяне в Европа и те не го плашат, защото винаги са били такива.

Цитат:
"Нека първо се запозная с отбора, да видя момчетата, потенциала, всичко. Смятам, че ще са нужни максимум 1-2 нови попълнения, за да се представим добре в Европа.

А преди това:

Цитат:
Петрович заяви, че единственият играч от настоящия състав на "Левски", който би взел в свой отбор, е десният бек Живко Миланов.

"Истината е, че "Левски" няма добър отбор, за да стане шампион. Това е реалността. Има добри футболисти в "Левски", не искам да обидя никого, но просто няма отбор за титла и не разбирам защо имат такова огромно желание за това", коментира Петрович в предаването "Зона спорт" по Би Ти Ви.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 2:43 pm 
Аватар

Казал е, че има добри футболисти, но не и за титла. Което е доста вярно... :bigok Да не говорим, че от отбора, който той коментира..има около 6-7 промени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 3:09 pm 
Аватар

Наречете ме неортодоксален, но аз не виждам де казал нещо токова обидно и невярно за футболистите ни тогава. Само неразбирането му защо смO имали желание за титла е дебилното в случая.

Последна промяна Goviado на Пон Май 16, 2016 3:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 3:12 pm 
Аватар

Наричам те неортодоксален. :pastor

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 7:33 pm 

Цитат:
Левски представя новия треньор във вторник

Ръководството на Левски информира, че новият наставник на тима ще бъде представен във вторник, 17 май, предават от клуба.

Събитието ще се състои в залата за пресконференции на стадион „Георги Аспарухов“ от 16.30 часа.

Припомняме, че досегашният наставник на „сините“ Стойчо Стоев ръководи последния си мач начело на тима срещу Пирин (1:0).

Според тиражираните версии Люпко Петрович ще поеме отбора.

Специалистът, извел Цървена Звезда до отличието в КЕШ през 1991-а година, бе начело на Левски в началото на века. За последно у нас сърбинът води Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 8:59 pm 
Аватар

Дано поне някоя журналяшка путка се сети да припомни на дядката изявленията му от декември, а ако се появи някое шефче да го попита дали това е лицето на синьото бъдеще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 9:12 pm 
Аватар

FLAME написа:
Дано поне някоя журналяшка путка се сети да припомни на дядката изявленията му от декември, а ако се появи някое шефче да го попита дали това е лицето на синьото бъдеще.

Аз съм нежурналистически кур, но ще припомня и пак ще попитам какво толко оскърбително и неверно е казал? :smt017 Освен че се чуди на желанието ни да станем шампиони, ебати. :slap

Цитат:
Петрович заяви, че единственият играч от настоящия състав на "Левски", който би взел в свой отбор, е десният бек Живко Миланов.

"Истината е, че "Левски" няма добър отбор, за да стане шампион. Това е реалността. Има добри футболисти в "Левски", не искам да обидя никого, но просто няма отбор за титла и не разбирам защо имат такова огромно желание за това", коментира Петрович в предаването "Зона спорт" по Би Ти Ви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 9:13 pm 
Аватар

От всичките му изказвания ти си избрал най-нормалното :bigok
Личи си, че си не журналистически хой ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 16, 2016 11:23 pm 
Аватар

Не знам, аз бат Люпко не мога да го псувам, въпреки слугинското му поведение през последните години, защото много ме е радвал и имам хубави спомени от него. Той бе един от основоположниците на големия ни пробив в ЕКТ, реализиран от Мъри. И другите преди него, разбира се, но по негово време Левски започна сериозно да гледа на ЕКТ и да се представя добре срещу титулувани съперници.

Добър или лош, аз искам да питам нещо относно изборът му. Както е модерно да се пита #кой предложи Люпковски? Нищо лично против него и теоретичната възможност вече да не го бива, но на мен ми е любопитно как се е стигнало до съгласие на УС, точно той да е човекът. Ако идеята е да е временен вариант, защо просто не се гласува доверие на Топчо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 17, 2016 12:14 am 
Аватар

Любко може да е всякакъв, но футболът му е повече от ясен... Миналата година на заварено положение без селекция и подготовка постигна доста интересни резултати- победи спермогорец, направи Х на Герена и би Монтана. След голяма пауза и работа с друг треньор направи равен с спермогорец, би ни за купата, поведе ни с 10 човека на Герена и до втория червен картон не се виждаше как ще вкараме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]