forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 6:11 pm 

Нашият живот написа:
След слушането на СС и Гонзо и дарик радио съм на мнение, че Люпко ще дойде :smt006 Ще води Левски докато Мъри спрат да му плащат заплатата и от там УС гони Люпко и Гонзо и идва Раев и Мъри. Май е това :smt006

Аз лично не вярвам Мъри да допусне Гонзо да му е контролен орган и да му раздава оценки дали развива или не развива играчите и т.н :smt006 Т.е. изобщо не вярвам, че ще дойде, дори и сега да е поел някакъв предварителен ангажимент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 6:36 pm 
Аватар

Само аз ли си въобразявам, или тука до вчера при всеки негативен мач се изливаха по 15 страници как Стойчо трябвало да си ходи, щото не сме Райо Валекано и незнамсиощекаквоситам. Във феса (включително тоя на Тръста) беше същото. Сега изведнъж се обърна плочата и 90% от мненията са "как може бе".....

Малко ми е странно това, да си призная....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 6:45 pm 

Wildkid написа:
Само аз ли си въобразявам, или тука до вчера при всеки негативен мач се изливаха по 15 страници как Стойчо трябвало да си ходи, щото не сме Райо Валекано и незнамсиощекаквоситам. Във феса (включително тоя на Тръста) беше същото. Сега изведнъж се обърна плочата и 90% от мненията са "как може бе".....

Малко ми е странно това, да си призная....

Със сигурност не са били 90% от мненията такива, поне тук. Доста хора го защитавахме, поне половината, а според мен даже и повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 6:51 pm 
Аватар

дам...за съжаление има доста хора, които обръщат монетата доста често.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 6:54 pm 

Имаше хора за махането на Стоев, но поне 70-80 % са срещу това. В момента в групата на тръста има анкета и неодобрението за това решение е над 80 %.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 6:56 pm 
Аватар

Аз не бях за, когато назначиха Стойчо, не мога да кажа че е перфектен обаче със сигурност не трябваше да се сменя сега и по тоя начин! Не е професионално това, затова мрънкат хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:04 pm 

Мен доста неща не ми харесват при Стойчо и му сипах 2-3 пъти, но все пак е възпитан и коректен човек и начинът, по който го махат, е много неприятен и направо гнусен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:13 pm 
Аватар

Ми и в групата на Тръста, след мача с Монтана, имаше доволно "Стойчо - вън". Мен това ме дразни. А че начина, по който това беше направено, е идиотски - няма две мнения. Потресаващ е просто. Тук вече можем да имаме доста претенции отсега. За мотивите - предпочитам да чуя първо позицията на Тръста и тогава да разсъждавам повече.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:19 pm 
Аватар

Няма да кажа лоша дума за никой, но в цялата тази история според мен няма нищо мъжкарско, т.е. левскарско.
Съжалявам, че съм свидетел на подобни решения. Имам чувството, че след почивката на последния мач, нещо се е случило в съблекалнята. Дано да не съм прав. Както и да е, но светлината в тунела ми се струва, че е от идващия влак и при това за пореден път в последните години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:22 pm 
Аватар

Мен пък хич не ме изненадва това. "Анти" хората винаги са по-кресливи и шумни и държат да повтарят мнението си по минимум 54252 пъти. В интернет пък това се умножава x10. От там се създава и впечатление за по-голяма масовост, което обаче въобще не гарантира, че това е преобладаващото мнение. Аз например като съм искал да кажа, че подкрепям някой - го пиша веднъж в темата му. Не се чувствам длъжен да го правя всеки ден по три пъти в поне пет теми. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:27 pm 
Аватар

LIUKLER написа:
Според спортал, Люпко ще ни е новият треньор... Ако това се случи, ще бъде ужасен цирк и малоумщина. Все пак само преди половин година, той водеше селското отборче, заради което ни сраха в борбата за титлата. След като ни отстрани и за купата, говореше злокобни глупости, как било най-великият му мач в кариерата, като отстранил Левски. Нулева подкрепа от мен при такава треньорска рокада... Нямам думи. Бесен съм и ми е ужасно болно... :smt012

Каза също и, че веднага би поел чорбата, ако микренското джудже го помоли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:34 pm 

Момчета не се палете толкова. За Тръста не знам, но тук във форума повечето от нас признаваха, че Стойчо избягва рисковете, а и често бъркаше смените, но точно поради "традицията" освободените треньори да се заменят с поредния Илиян Илиев, Вили Вуцов или Пепе Мурсия, не искахме смяната му.

Начина пo който го разкараха е меко казано непрофесионален, но евентуалния сценарий с назначаването на Люпко до завръщането на Мъри не изглежда никак лош.

Люпко може да е всичко, ни кой не може да му отрече способността да прави от нищо нещо и да слага играчите на най-подходящите за тях постове (без него нямаше да имаме централния защитник Топузаков).

Готов съм да му простя, всичките простотии, които изрече по наш адрес след мача с Латекс, ако вдигне отбора на крака.

Да. Странно е, че ръководството дори и не се замисля за вариант Емил Велев, но нагледали сме се на къде по-смущаващи неща от това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 7:47 pm 
Аватар

„Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати.“

Успех му пожелавам на Стойчо :smt023 Дано смяната му е с някой по-способен и опитен треньор, че иначе това ще е поредното професионално управленско решение в отбора за последните години :strkstrk Натам сценарият е ясен ... :roll: А изказването на печката от черно хюмне е показателно за това какво си мислят ритнитопковците в смешното ни първенсто :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 8:20 pm 
Аватар

Това с Мъри ми е малко несериозно! Просто ако се търсеше треньор който да води отбора само до ноември, то Гонзо щеше да бъде уволнен заедно със Стойчо още днес и щеше да дойде Наско веднага? Понеже ми е тъмна Индия как Мъри ще работи с Гонзо а не с Наско? Това да го видя няма да го повярвам! :lol: :lol: :lol:

По скоро тази теория се разнася само за да успокои голяма част от феновете, че видиш ли това се прави за да дойде някак си Мъри! :smt006 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 8:22 pm 
Аватар

Ако Кокала спечели купата с Монтана, ще вие три дни по пресата като линейка. А може би с право? А колкото до Люпко, дано микренския гном ни подлее вода. Да му направи контра оферта, на него няма как да откаже. След две години, няма да можем да му наредим свещичките по тортата. :ohmygod2

Последна промяна THE BLUE BEAST на Пет Май 13, 2016 9:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 8:41 pm 
Аватар

Едно време като сменяхме треньор и куп футболисти виждах надежда, ново начало. Сега не съм чак толкова тъп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 9:05 pm 
Аватар

Трансферите са отворен процес :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 11:23 pm 
Аватар

Крийте алкохола,новия треньор ще идва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 11:35 pm 
Аватар

А може това да е идеята - да му платиме на дедо люпко в ракия и така да спестиме некоя друга заплата на треньора за козирката докато дойде мъри. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 13, 2016 11:45 pm 
Аватар

Ако са водени разговори с някой по-сериозен треньор, то тогава това уволнение е точно, пък макар и малко закъсняло решение. Ама ако ще идва някаква версия на Вили Вуцов... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 1:47 am 

А според мен е време да назначим негър за треньор, явно с бели не става :bigok Всеки трансферен прозорец искаме да купим поне един негър човекоядец, но никой не е пожелавал досега негър канибал за треньор! Това би било изключително мотивиращо за играчите, да знаят че ако до полувремето резултата не е в наша полза - един от тях на случаен принцип бива консумиран.

Така че от тук нататък започвам да лобирам - Нека негър бъде треньор на Левски, расистко е да не е! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 1:54 am 
Аватар

Очаквайте скоро в спорните ни медии :

Цитат:
Чисткa нa Геренa! 8 си тръгвaт!

Цитат:
Вижте при какви условия Мъри ще поеме Левски (в статията е обяснено, че всъщност условието е да остане без работа, но дори и при такъв вариант е по-вероятно да иде другаде).

Цитат:
Наско Сираков сменя Гонзо при провал в Европа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 2:14 am 
Аватар

ultrasivan написа:
А според мен е време да назначим негър за треньор, явно с бели не става :bigok Всеки трансферен прозорец искаме да купим поне един негър човекоядец, но никой не е пожелавал досега негър канибал за треньор! Това би било изключително мотивиращо за играчите, да знаят че ако до полувремето резултата не е в наша полза - един от тях на случаен принцип бива консумиран.

Така че от тук нататък започвам да лобирам - Нека негър бъде треньор на Левски, расистко е да не е! :smt023

Искам да имаме такива играчи, че като им каже треньора излезте и ги изяжте, да не знаят за преносен смисъл на думата, а да налитат на живото месо :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 2:53 am 
Аватар

Sportal.bg научи от свои източници в Румъния, че Левски води преговори и с Мариус Шумудика, който извоюва шампионската титла  с Астра (Гюргево) през този сезон, изпреварвайки гранда Стяуа.

Според същите тези източници 44-годишният треньор не е против да води българския гранд, но към този момент има една пречка и тя е свързана с наложеното му в Румъния 6-месечно наказание по обвинение, че е залагал на мачове от различни първенства и турнири в букмейкърски къщи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 4:00 am 
Аватар

Наредени мачове, абсурдни смени на треньори... Следващото би трябвало да е загуба в ЕКТ от отбор, който чуваме за първи път. Батков изобщо тръгвал ли си е? За един перчем питам :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 6:51 am 
Аватар

ultrasivan написа:

Както видяхме на полувремето е без значение резултата. Трябва да се яде до кокал задължително че да няма шостана... след края.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 7:41 am 
Аватар

AstonMartin написа:
Следващото би трябвало да е загуба в ЕКТ от отбор, който чуваме за първи път.

Няма такъв отбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 9:40 am 
adrln написа:
Sportal.bg научи от свои източници в Румъния, че Левски води преговори и с Мариус Шумудика, който извоюва шампионската титла  с Астра (Гюргево) през този сезон, изпреварвайки гранда Стяуа.

Според същите тези източници 44-годишният треньор не е против да води българския гранд, но към този момент има една пречка и тя е свързана с наложеното му в Румъния 6-месечно наказание по обвинение, че е залагал на мачове от различни първенства и турнири в букмейкърски къщи.

:smt005 :smt005 :smt005
С глас се смях!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 9:49 am 
Аватар

Цитат:
Спряганият за следващ треньор на Левски Люпко Петрович призна, че човек от „синия“ клуб се е свързал с него. Сърбинът добави, че обича тима от Герена и отсече, че ако ръководството на отбора се спре на него, ще дойде да работи на „Георги Аспарухов“.

Самият Петрович допълни, че е наясно, че не е единствена опция и Левски преговаря и с други специалисти.

Припомняме, че името на Петрович бе свързано с Левски преди ден. Това се случи, след като бе обявена раздялата между клуба и досегашния наставник Стойчо Стоев.

„Обадиха се да ме питат дали евентуално бих се съгласил да поема Левски. Трябва да кажа, че коректно ми бе обяснено за разговори и с други треньори. Обясниха ми, че ще преценят кой е най-добрият вариант за клуба. Така че към момента не е хубаво да се спекулира. Да, обаждане имаше, но за сега това е единственото сигурно нещо“, разкри пред „7 дни спорт“ специалистът, извел Цървена звезда до КЕШ през 1991-а година.

„Обичам Левски! Какви условия, какви пет лева?! Ако преценят, че съм точният човек , ще дойда в София и започваме преговори. Всичко обаче зависи от Левски, не е от мен“, добави Петрович, който отказа да назове името на човека, който се е свързал с него.

„Надявам се в понеделник да се видим. Но пак подчертавам, че това ще стане, ако от Левски преценят, че аз съм вариантът“, обясни още сръбският специалист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 14, 2016 10:52 am 
Аватар

Е за кво пак да водим от сърбия пияница, все едно си нямаме родни пияници - примерно Свинчо тренер и работата заспива! В буквалния смисъл :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]