forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 4:48 am 
Аватар

Предвид очертаващата се титла, предлагам да обсъдим възможните съперници във втория кръг на ШЛ до тук :bigok

FC Salzburg .
APOEL Nicosia .
BATE Borisov .
Dinamo Zagreb .
Garabag Agdam .
Rosenborg BK .
FK Astana
Red Star Belgrade

Предполaгaм ще ни се пaдне Aстaнa и ще е почти толковa емоционaлно, кaто зaвръщaнето нa Клоп нa Вестфaлен.

Между другото, последният ни мaч е гостувaне нa Берое, дaно успеем дa преборим невероятния рекорд по посещaемост нa червенaтa публикa, aко ни е решaвaщият :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 7:35 am 
Аватар

Сигурен съм, че ще ни се падне Астана или Карабах, абсурд да е нещо под 2000км в едната посока. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 7:54 am 

В групите само да не ни се пада Атлетико, че тоя Чоло е много хитър, дайба. Дано сме с Челси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 8:20 am 
Аватар

Стига сме се подценявали ! Челси няма да се класират дори. Отделно вече сме ги виждали тези. Да идват баварските клиенти и бедняците от Париж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 9:36 am 

В групите ни се падат Тотнъм, Атлетико и Рома, класираме се втори тъй като Рома и Тотнъм са смотаняци, на 1/8 финал се падаме с Лестър, на които нема да им се верва, след тва на 1/4 финал остраняваме Ман. Юнайтед с автогол на Крис Смолинг, на 1/2 финал ни се пада класиралия се за рекорден 7 пъти на тази фаза Байерн Мюнхен, вкарваме им 4 гола до 20-та минута и моментално няколко хиляди хармейци получват инфакрт :pastor , на финала с Реал Мадрид вече нещата ще са 50:50, но показваме на Роналдо, че в отбора ни има хора вкарвали на Владо Стоянов, :bii_chorbata :losers като портумангалеца се депресира, от там и на целия Педал мадрид не му тръгва играта, и най-вероятно печелим мача след гол на Бабатунде, който прави невероятен рейд и изяжда Серхио Рамос за закуска (не буквално)! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 9:40 am 
Аватар

Според специалиста по спортно право последната седмица от първенството може да е инфарктна. Особено ако някой ощети каузичката както вчера. :bigok

Цитат:
СЪОБЩЕНИЕ ОТНОСНО ДЕЛОТО НА ЛЕВСКИ СРЕЩУ БФС И ЛИТЕКС!

Делото е в заключителната си фаза. По настояване на БФС ще се проведе изслушване в Лозана, което Левски ще поиска да бъде насрочено за седмицата, която започва на 23.05. Ще настояваме КАС да се произнесе с решение (без мотиви) преди края на първенството (на 27.05.), което е напълно възможно и изпълнимо съгласно Кодекса на КАС.

В случай на краен успех, КАС ще върне (7) точки само на Левски. За останалите клубове решението на СТК е окончателно и влязло в сила, защото те сами избраха да не обжалват и така доброволно се отказаха от възможността да им бъдат върнати неправомерно отнетите точки от мачовете с Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 11:10 am 

Размечтахте се :bigok Нека караме стъпка по стъпка, първо ни се пада Розенборг 2-ри кръг, за да се поправи несправедливостта от 2007-ма, когато се гласяхме да се срещнем с тях, но не предвидихме, че скиорите от Тампере може да ни хлъзнат :? Много гаден мач беше. Та сега най-сетне ще срещнем Розенборг, според мен. Титлата е формалност :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 11:30 am 
Аватар

Дано титлата не я връчват сега срещу Локо Пловдив, че няма да мога да дойда :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 11:48 am 
Аватар

Финалът в ШЛ ще се играе в София на Корем Арена. Венци слага 10 лв. цена за всички сектори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:08 pm 
Аватар

Ще може ли без билет да се влиза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:17 pm 
Аватар

Май забравихте, че взеха 7 точки на нас, ама взеха и 2 на Лудогорец. 5 точки е балансът, не 7.

Тъпото е, че ако си бяхме били Монтана, Локото и Славия, сега и със същите резултати с Лудогорец, щяхме да сме равни с тях.

Последна промяна rkk на Нед Май 08, 2016 12:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:18 pm 
Аватар

Цитат:
В случай на краен успех, КАС ще върне (7) точки само на Левски. За останалите клубове решението на СТК е окончателно и влязло в сила, защото те сами избраха да не обжалват и така доброволно се отказаха от възможността да им бъдат върнати неправомерно отнетите точки от мачовете с Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:20 pm 
Аватар

Това е доста странно с оглед всеобщите правни принципи, но още по-добре в такъв случай :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:32 pm 
Аватар

Според Градев, след като другите клубове са се отказали от правото си на обжалване, няма да получат отнетите точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:35 pm 
Аватар

Почти съм убеден, че ако се стигне до връщане на точките на Левски, ГФС ще ги върне само на останалите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 12:56 pm 
Аватар

Цитат:
Левски е втори в Европа по сребърни медали

По-чорбарска помия не бях чел! Кур за чорбал! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 1:10 pm 
Аватар

Макарона написа:
Според Градев, след като другите клубове са се отказали от правото си на обжалване, няма да получат отнетите точки.

Има случаи, когато отмяната на решението на втора инстанция има действие спрямо всички страни, без значение дали са оспорвали или не. Това е така, когато решението трябва да е едно и също спрямо всички и чисто на ниво справедливост не е логично да оставиш положението на другите преебано, просто защото не са обжалвали. Да, наистина - те са бездействали, но в противен случай правната сигурност ще бъде застрашена.

Аз така разсъждавам, но в случая щом КАС така е решил и е добре за нас :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 2:54 pm 
Аватар

Kryten написа:
Почти съм убеден, че ако се стигне до връщане на точките на Левски, ГФС ще ги върне само на останалите :smt006
Като гледам справедливата и последователна политика на ГФС, дори очаквам да ни отнемат допълнителни точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 08, 2016 4:11 pm 

rkk написа:
Макарона написа:

Има случаи, когато отмяната на решението на втора инстанция има действие спрямо всички страни, без значение дали са оспорвали или не. Това е така, когато решението трябва да е едно и също спрямо всички и чисто на ниво справедливост не е логично да оставиш положението на другите преебано, просто защото не са обжалвали. Да, наистина - те са бездействали, но в противен случай правната сигурност ще бъде застрашена.

Аз така разсъждавам, но в случая щом КАС така е решил и е добре за нас :smt026

Не го е решил КАС, "специалистът по спортно право" го е казал :) Без да съм запознат с детайлите, на мен ми се струва абсурдно да е такова решението - че не е справедливо е ясно, ама и юридически не виждам как може да се обоснове да ни върнат само на нас точките. Но ще видим де, времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 7:48 am 
Аватар

ТС с пореднa стрaхотнa дрисня :lol: Нямa ли кaк дa им серем обрaтно :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 11:33 am 
Аватар

Да не им цъкаме импресии :bigok , за какво иде реч? За синьото бфс, Гонзо, Стойчо или историческата засада на Бабангида?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 11:34 am 
Аватар

spurs написа:
Не го е решил КАС, "специалистът по спортно право" го е казал :) Без да съм запознат с детайлите, на мен ми се струва абсурдно да е такова решението - че не е справедливо е ясно, ама и юридически не виждам как може да се обоснове да ни върнат само на нас точките. Но ще видим де, времето ще покаже.

Ясна е работата значи.
Ако мога да ползвам нашия ГПК по аналогия:
Цитат:
Решение при неправилно първоинстанционно решение
Чл. 271. (3) Съдът отменя решението и по отношение на необжалвалите необходими другари на жалбоподателя.

Бел. ред. За неюристите "необходимото другарство" си го представете като това, което обясних по-горе - въпреки че не са обжалвали, е справедливо и логично правните последици да са еднакви за всички (потенциални жалбоподатели). Няма логика решението на БФС да важи за едни, а да не важи за други при положение, че всички са под юрисдикцията му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 1:26 pm 
Аватар

Аз си спомням, че навремето Ивков беше дриснал на Градев, след делото по казуса: "Георги Христов", че не е дипломиран юрист и даже нямал право да е в залата, но не искал да му се заяжда. :bigok

Така де, титлата "Специалист по спортно право", не мисля, че е равна дори на юристконсулт. :D

Това ест. не значи, че Градев не си печели дела. Просто е доста ТУ ПАРТС какво казва. :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 1:28 pm 
Аватар

За това и отбелязах, че е според Градев. Всяка една логика води към мнението на ркк. Но Градев казва, че "житейската логика е различна от правната". Вече мисля, че го губиме туй дело :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 1:29 pm 
Аватар

Shtraker написа:
Да не им цъкаме импресии :bigok , за какво иде реч? За синьото бфс, Гонзо, Стойчо или историческата засада на Бабангида?

Цитат:
Левски е на път да се откаже от най-скъпата си зимна покупка Бабатунде Адениджи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 1:30 pm 

На Градев му бягат основни правни принципи и често му личи, но пък има отлични познания по правилниците на ФИФА, УЕФА, арбитражните правила пред техните съдилища и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 1:31 pm 
Аватар

Отделно доста ефектно ЗЯЕ по медиите, което си е плюс. :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 2:04 pm 
Аватар

За мен също е доста абсурдно едно такова решение да бъде отменено само по отношение на един отбор, след като засяга цялото класиране. Естествено, аз също изхождам от "нашата" логика, което не значи, че практиката на КАС е същата. Напълно възможно (макар и нелогично, за мен), е КАС да постановява решения само по отношение на страните по делото (все пак КАС е арбитраж). За мен най-дискусионно в случая си остава положението с оспорената от страна на БФС юрисдикция. Градев мисли, че с онова малоумно писмо БФС се е преебало само, но аз мисля, че КАС това не го ебе, и без споразумение (каквото ин отказаха), ще обяви, че няма юрисдикция. Друг е въпросът какво можем да направим тогава пред УЕФА и ФИФА, защото БФС по тоя начин влиза в директно противоречие с устава на УЕФА и просто се ебава с членовете си.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 2:33 pm 

Платини подава оставка.

Да видим сега Лоби Михайлов още ли ще е толкова отворен и над нещата, като няма пред кой да ходатайства и кой да го покровителства в УЕФА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 09, 2016 2:54 pm 
Аватар

Цитат:
Левски продава Де Ноойер през лятото

Сините търсят между 100 и 200 000 евро за холандеца

Холандецът Джереми де Ноойер може да напусне Левски през лятото. Клубът го е поставил в трансферната листа. Очаква се, че сини­те ще търсят между 100 000 и 200 000 ев­ро за халфа. Напосле­дък лалето изпадна от титулярния състав, след като беше един от най-доб­ре представящите се футболисти до зим­ната пауза. Много специалисти, а и фенове отдаваха стабилната игра на Левски в средата на терена през есента именно на Де Ноойер.

Холандецът обаче се контузи в един мо­мент и наруши под­готовката си, а оттам формата му пад­на сериозно. На „Герена" имат още една версия за срива на Джереми. Според хора от спортно-тех­ническия щаб паде­нието при него е по-скоро на психологи­ческа основа - Де Ноойер се притеснил от факта, че има кон­куренция за поста му, появила се след привличането на Мехди Бурабия.

Дано е поредната журналистическа партенка :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]