forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 12:42 pm 
Аватар

Видяхме го Раев по време на миналият му престой. За 6 мача разкри "приятелят си" Йока и тръгна да го сменя с Радо Прашката, а после се изниза бързо бързо. Остана си единствено с голата закана, че ще отстраним Иртиш :lol:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 12:43 pm 
Аватар

Батков заповяда да се смени Йоканович.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 12:49 pm 
Аватар

Добре, трофеи... айде да направим сравнение с един друг отбор, който ще спечели трофей и който явно го управляват "хора, които могат да печелят трофеи". Дали е по- добре да си в такова "печелившо" положение като тях или в нашата "безтрофейност" и "посредственост"- защото и ние бяхме поели натам... :? Наско си е легенда, но защо почна сега да се навърта около кокала, а не след финала в Бургас, когато щеше да е много по- лесно да заеме толкова "желаната" тогава длъжност... Нещо май става сценарий един да работи, а друг да дойде и да обере овациите после... :smt006 Пък и дори да дойде, ако Мъри не дойде за треньор, някак не виждам как "чудотворно" ще преобрази всичко и ще станем шампиони. Да не говорим, че на всеки нов, който дойде (било треньор или СТД) ще му трябва поне година работа, за да осъществи идеите си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 12:52 pm 
Аватар

Синя Окупация написа:
Батков заповяда да се смени Йоканович.
Може. Обаче г-н Сираков не се възпротиви

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 1:13 pm 
Аватар

Megablue написа:
Добре, трофеи... айде да направим сравнение с един друг отбор, който ще спечели трофей и който явно го управляват "хора, които могат да печелят трофеи". Дали е по- добре да си в такова "печелившо" положение като тях или в нашата "безтрофейност" и "посредственост"- защото и ние бяхме поели натам... :? Наско си е легенда, но защо почна сега да се навърта около кокала, а не след финала в Бургас, когато щеше да е много по- лесно да заеме толкова "желаната" тогава длъжност... Нещо май става сценарий един да работи, а друг да дойде и да обере овациите после... :smt006 Пък и дори да дойде, ако Мъри не дойде за треньор, някак не виждам как "чудотворно" ще преобрази всичко и ще станем шампиони. Да не говорим, че на всеки нов, който дойде (било треньор или СТД) ще му трябва поне година работа, за да осъществи идеите си...

Не дойде тогава, защото нямахме пари, а не защото сега иска да обира лаврите на Гонзо :smt006

Последна промяна 19XIV на Пон Май 02, 2016 1:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 1:32 pm 
Аватар

Пак ли обсъждаме партенките за Юда Раев? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 2:25 pm 

Къде са тия лаври :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 2:42 pm 
Дано 102 години да не спечелим НИЩО, за да може да се угоди на всеки, който не иска някой в Левски. :smt026 Левски е в отчаяна, в отчайваща нужда да спечели трофей, а Сираков какъвто и да е (за мен пълен боклук) винаги е и ще е свързан с този клуб, като една от най-големите му живи легенди (за мен не е легенда, но по други съображения, и лично по мое разбиране). Ама е малко скандално да се "отказва" титла/купа от Сираков все едно е Турчо Младенов.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 3:39 pm 
Аватар

Абе, аз ли нещо не съм запознат или е сигурно, че ако дойде Наско Сираков ще спечелим трофей? :smt017

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 3:42 pm 
Аватар

Да, той Сираков си идва с купата директно (жужето ще му я даде назаем), а даже и с лигата, да не говорим че и четвърт финала в УЕФА ни е в кърпа вързан... даже със самото си присъствие в бокса донесе боя над жълтурите... въпреки Стойчо и Гонзо. Само да стъпи на Герена и всеки играч получава +24 скил, +38 стамина и +49 купа и лига абилити :ohmygod2 Имаше едно време един виц за тези, които вярват в дядо Коледа... :bigok Съжалявам, но за мен главният виновник за синята приказка си е Мъри и без него Наско ще си е посредствен директор... (лично мнение, но ангажирам поне 1/4 от форума с него :bigok ).

Последна промяна Megablue на Пон Май 02, 2016 3:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 3:43 pm 
Site Admin
Аватар

Явно е сигурно.Нищо,че 1 месец преди началото на ЛЕ,тепърва ще се търси нов треньор и вероятно ще се изгонят половината футболисти,понеже ще бъдат набедени за абсолютни некадърници.Нали Гонзо ги е довел все пак. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 3:59 pm 
Аватар

Момчета дискусията е хубаво нещо, но както се спомена новина, която дон балон (сайта с най-сигурните вътрешни източници дето винаги пръв научава всичко :D ) е маркирал новината като слух - ясно, че нищо конкретно не се знае.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 4:14 pm 
Аватар

Кара Коньо ви я написа таз глупост за Раев и вие се вързахте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 4:54 pm 
Аватар

Надявам се наличието на привърженици в УС ще ни лиши от такива драми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 5:12 pm 
Аватар

Аз пък дочух, от сигурен източник, че Чорни искал пак да кара влака и оня ден е отправил оферта към Тримата Бащици. Бил си казал "като Сираков се връща, няма начин да няма някаква лукма в тая работа" и бързо предложил 30 мил. за Левски. Сега просто трябва да изчакаме да гръмне боНбата на Сираков и сме поне Галактически ШаНпиони! СИГоРНА ИНФОРМАЦИЯ! Да ме цитират чорбал, бидона и тъпспорт, че гледам е слаб ден за спИРтната Джурналистика.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 8:25 pm 

bogarra написа:
п.с на Левски не му трбяват титлите на синия Кюрд, явно на вас ви тряват. Сладка ще е титлата с ръководители като Дани Боримиров, Гонзо или който и да е, който става и ляга с Левски.

Т.е да разбираме, че със Стойчо Стоев няма да е сладка титлата, или пък едно време с Жужо като технически директор не бяха сладки титлите, защото не са левскари, така ли? Разбирам, че всеки си има мнение за Наско, ама в стремежа си да сте против него говорите и много глупости. Или пък това, че без пари не можел да работи - я пак си припомнете приказката и колко пари имахме тогава. Всякакъв може да е Наско, и естествено че всеки е свободен да го иска или не в Левски, ама да оспорвате качествата му като ръководител или това колко я разбира играта е абсурдно просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 9:26 pm 
Дано Левски никога не спечели титла и купа, за да не им е горчиво на хората! :pastor Все пак Левски е отбора на народа, и щом Народа не ще титла от Наско, Гонзо, Панчо, Тинката, Вельо и бати Божидар, нека славизацията да идва! :pastor

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 9:49 pm 
Аватар

Пази Боже...........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 02, 2016 10:06 pm 
Аватар

spurs написа:
Или пък това, че без пари не можел да работи - я пак си припомнете приказката и колко пари имахме тогава. Всякакъв може да е Наско, и естествено че всеки е свободен да го иска или не в Левски, ама да оспорвате качествата му като ръководител или това колко я разбира играта е абсурдно просто.

Дам, тогава едва събрахме за лиценз и бавехме заплатите по 3 месеца, а и бяхме 7ми :bigok Някак си не е много правилно да сравняваш точно този период, от който тепърва излизаме, с който и да било друг в историята ни. Много ми е интересно на каква база считаш Наско за невероятен спец и "че я разбира играта", при положение, че освен тандема с Мъри няма други успехи като СТД и дори не се е занимавал с това. Мъри се доказа като много добър треньор в редица отбори, да не говорим за Астана... от друга страна Наско ми се губи нещо с успехите... освен тези в изпълкома... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 12:26 am 

Megablue написа:
spurs написа:
Или пък това, че без пари не можел да работи - я пак си припомнете приказката и колко пари имахме тогава. Всякакъв може да е Наско, и естествено че всеки е свободен да го иска или не в Левски, ама да оспорвате качествата му като ръководител или това колко я разбира играта е абсурдно просто.

Дам, тогава едва събрахме за лиценз и бавехме заплатите по 3 месеца, а и бяхме 7ми :bigok Някак си не е много правилно да сравняваш точно този период, от който тепърва излизаме, с който и да било друг в историята ни. Много ми е интересно на каква база считаш Наско за невероятен спец и "че я разбира играта", при положение, че освен тандема с Мъри няма други успехи като СТД и дори не се е занимавал с това. Мъри се доказа като много добър треньор в редица отбори, да не говорим за Астана... от друга страна Наско ми се губи нещо с успехите... освен тези в изпълкома... :?

Ако беше казал само, че няма други успехи освен в тандема с Мъри щях да приема, че си ларж човек и титличките и купичките в България не ги броиш за нищо, а търсиш само минимум 1/4финали в Европа или в краен случай групи на ШЛ. Ама пък щом твърдиш, че не се е занимавал с това, явно другаде е проблемът :loser2

А що се отнася до парите тогава, не знам дали едвам сме събрали за лиценз и сме бавели заплатите, ама знам, че през първата година след идването на Наско и Мъри привлякохме 0 (НУЛА) нови, а през втората за да стигнем до 1/4финала и да влезем в групите на ШЛ направихме точно 3 трансфера на хора, които играеха титуляри - свободните агенти Томашич и Бардон и Йовов, който тогава се смяташе за свършил с футбола и сам се откупи от Гришата за да дойде при нас. Очевидно е, че сме били ПСЖ на Балканите по онова време :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 5:28 am 
Аватар

2004-та.
Втори след Локомотив (Пловдив).
Унижение над свините с гол в последната минута на техният стадион.
Пролет в евротурнирите с отстранен Славия (Прага) и мачове срещу Ливърпул, отбор, който една година по-късно взе ШЛ.
1/4 финал за Купата,загубен от Локомотив (Пловдив).
Финансова сигурност.
Състав: Иванков, Петков, Топузаков, Чиликов, Гонзо, Видолов,Букарев,Стоянов, Темиле, Боримиров, Марков, Симонович, Вагнер, Телкийски, Головской, Емил Ангелов, Станислав Ангелов, Ричи...

2015-та.
7-ми. Шампиони са Лудогорец (Разград).
Нямаме победа над свините през целия сезон.
Не играем в евротурнирите. Последното ни представяне в евротурнирите е през лятото на 2013-та, отстранени сме от Иртиш (Павлодар).
Загуба на финала в Купата с голове в последните минути от Черно Море.
Финансова несигурност.Неизплащани заплати.Едва избегнат сценарии със селските групи.
Състав: Йоргачевич, Минев, Абди, Педро, Краев, Мики, Цоневите, Домо, Алвеша,Прохазка, Аниете, Бедоя, Белаид, Гикиевич,Гаджев,Сърмов...

Ти с кой отбор би печелил титли, купи и би направил поход в Европа ? Гледай само съставите, някои от тогавашните(2004-та) футболисти даже играха на Евро 2004. За националния отбор през 2015-та май само Гаджев игра. И ако под ПСЖ имаш предвид силен и класен отбор с добро финансово състояние и доказани футболисти, да, бяхме ПСЖ на Балканите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 8:14 am 
Аватар

Цитат:
Треньор и ръководител
От 1996 до 1998 г. е помощник-треньор на националния отбор на България, с който е на СП-98. Треньор на Славия през 1997 г. От 1999 до април 2003 и от април 2004 г. е изпълнителен директор на ФК Левски.

Извън тандема с Мъри- успех до успеха... Дълга и успешна кариера като СТД :smt006
Отделно ми е много интересно как би накарал някой като Бардон да дойде в отбор на седмо място в БГ: "Ела, пич, ще получаваш 5 бона и то през 3 месеца, ма няма страшно, поне сме седми и скоро не сме играли в Европа. За сметка на това може да се озовем във В група, а за бонус ще играеш заедно с половин отбор юноши, просто защо няма с кого друг..." :bigok За титличките и купичките- нещо ми четеш поста по странен начин... Все пак, моля, посочи на простосмъртните титлите и купите, които Наско е спечелил, извън тези, донесени от Мъри и къде е успял да натрупа уникалния опит като СТД, извън тези 4 години, както и с кой друг треньор е работил? И моля да отговориш също така на въпроса, защо като е толкова уникален СТД, не е работил като такъв, извън тези четири години? Също така дали голям професионалист би избрал мястото в изпълкома, вместо да практикува това, в което се предполага, че е адски добър? Мерси. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 9:14 am 
Аватар

А Мъри се самоназначи може би? :smt002 По последната точка - когато Мъри беше професионалист и работи в Литекс и Ботев - беше предател, но когато Сираков НЕ работи като СТД в друг клуб - не е професионалист. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 9:43 am 

Така като гледам е работил с Люпко, Херо, Федотов, Муслин и сигурно има някой, който забравям в първия си период при нас.
В никакъв случай не искам да го оправдавам или пък да се връща при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 9:49 am 
Аватар

Аз по принцип искам Сираков да работи в Левски, защото според мен от това Левски ще спечели, защото не вярвам на голяма част от градските легенди за него и защото ми харесва колко много го мразят свинете.
Но не искам да се връща сега, защото Гонзо винаги е работил при нас в ужасни условия и винаги при него работата по-скоро е била на оцеляване, а не на борба за нещо смислено. Сега най-накрая има някаква стабилност и успя да сглоби приличен отбор с потенциал и според мен заслужава да остане и най-накрая да има реален шанс да постигне някакви успехи като ръководител в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 10:10 am 
Аватар

viva написа:
Така като гледам е работил с Люпко, Херо, Федотов, Муслин и сигурно има някой, който забравям в първия си период при нас.
В никакъв случай не искам да го оправдавам или пък да се връща при нас.
Освен изброените от теб изгони и Абрамчик. Май беше след равен мач при положение, че бяхме водачи в класирането

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 11:35 am 

Kriviq написа:
2004-та.
Втори след Локомотив (Пловдив).
Унижение над свините с гол в последната минута на техният стадион.
Пролет в евротурнирите с отстранен Славия (Прага) и мачове срещу Ливърпул, отбор, който една година по-късно взе ШЛ.
1/4 финал за Купата,загубен от Локомотив (Пловдив).
Финансова сигурност.
Състав: Иванков, Петков, Топузаков, Чиликов, Гонзо, Видолов,Букарев,Стоянов, Темиле, Боримиров, Марков, Симонович, Вагнер, Телкийски, Головской, Емил Ангелов, Станислав Ангелов, Ричи...

Така е, само че от изброените преди приказката си тръгнаха Иванков, Чиликов, Гонзо, Видолов, Стоянов, Темиле, Марков, Головской. Мъри направи отбор от юноши и резерви, Пелето беше твърда резерва и всички искахме да се маха, Мечо беше резерва на Темиле и горе-долу и него го бяхме отписали като безхарактерник и мишок, Емил Ангелов беше много твърда резерва и самото му привличане беше голяма изненада, а Ричи беше малък и въобще не беше основен футболист.

И под ПСЖ на Балканите имах предвид да изсипваме безумни пари за трансфери - както се видя сме изсипали точно 0 (НУЛА) лева, като единствено Бардон сигурно е взимал някаква по-сериозна заплата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 11:37 am 

Megablue написа:
Цитат:
Треньор и ръководител
От 1996 до 1998 г. е помощник-треньор на националния отбор на България, с който е на СП-98. Треньор на Славия през 1997 г. От 1999 до април 2003 и от април 2004 г. е изпълнителен директор на ФК Левски.

Извън тандема с Мъри- успех до успеха... Дълга и успешна кариера като СТД :smt006
Отделно ми е много интересно как би накарал някой като Бардон да дойде в отбор на седмо място в БГ: "Ела, пич, ще получаваш 5 бона и то през 3 месеца, ма няма страшно, поне сме седми и скоро не сме играли в Европа. За сметка на това може да се озовем във В група, а за бонус ще играеш заедно с половин отбор юноши, просто защо няма с кого друг..." :bigok За титличките и купичките- нещо ми четеш поста по странен начин... Все пак, моля, посочи на простосмъртните титлите и купите, които Наско е спечелил, извън тези, донесени от Мъри и къде е успял да натрупа уникалния опит като СТД, извън тези 4 години, както и с кой друг треньор е работил? И моля да отговориш също така на въпроса, защо като е толкова уникален СТД, не е работил като такъв, извън тези четири години? Също така дали голям професионалист би избрал мястото в изпълкома, вместо да практикува това, в което се предполага, че е адски добър? Мерси. :levski

Човек, ти сериозен ли си? Сам пишеш, че е бил директор 1999-2003 и после повтаряш, че нямал успехи без Мъри. Наистина ли мислиш, че не сме печелили нищо в периода 1999-2002?

А между другото за налагането на Мъри основната заслуга също е негова. Най-вероятно Батков щеше да го уволни още след Беверен, но Наско твърдо заложи на него тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 11:42 am 

Дълбоко се съмнявам, че Сираков е човекът, който има план за развитието на отбора. Още повече да има план за развитието на ДЮШ. Той е силен когато има пари за харчене, а такива сега няма или може би няма за СС и Гонзо? Фактът, че втори мач е на трибуните и се смее мазно говори, че нещо се мъти. Надсето нищо не прави, ако няма изгода от него. Единствената полза от него ще е, че може би съдиите ще спрат да ни режат в мачовете със значение.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 11:50 am 
Аватар

Е, нали се написа, че при "Синята приказка" не сме правили никакви трансфери и т.н. (изкл. ДИАНУ)? Аргументът, че е добър само, когато има пари става несъдържателен.

Btw, при нормално финансово състояние, Гонзо също е доказал, че може да се справя добре. Справка - 7 точки в групите на ЛЕ.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]