forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 556 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 4:29 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Някой, който е по-навътре с билетите може ли да ми каже кога ще бъдат отблокирани запазените места между 18 и 23 ред, за сектор "А"? В момента не излизат в ТикетПро, не се продават и на Герена.
Мерси предварително.

Айде дее :smt089 :smt089 :smt089

ЕДИТ: А по-голямата част са свободни.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 4:39 pm 
Аватар

А няма ли вероятност да са продадени? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 4:39 pm 
Аватар

madball написа:
Хората с карти ще влизат ли от отделен вход, както беше с жълтите?Аз бих бил доволен, но за хората с билети би било доста изнервящо.

И защо да е изнервящо? И за мен е изнервящо, когато на входа за карти има 50 човека и само двама сме с карти :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 4:42 pm 
Аватар

Lucifer написа:
А няма ли вероятност да са продадени? :bigok

Не. Днес ходих и мацката ми показа схемата. Има доста свободни, но ги дават само, ако купиш карта. Искам да купя билет за мястото до моето. Ако някой знае как, да каже, плс.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 5:40 pm 
Аватар

Tоку-що взех 4 билета за Б от сайта на ticketpro. Просто трябва да се добавят по отделно в кошницата, защото иначе търси местата едно до друго и показва, че няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 5:53 pm 
Аватар

Моят проблем е друг.

Има запазени места в "А", които не са за продан към момента. (продават се само в пакет за 4-те мача). Това са тези между редовете 18 и 23 и има много празни. Аз искам да купя билет за мястото до моето, което днес проверих, че е свободно. Понеже мацката, в магазина, не знаеше, дали ще се отблокират, питам дали тук има по-запознати.

Иначе, според мен, ако не се пръкнат мераклии за абонаментни карти, в последния момент, ще останат доста незаети места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 5:56 pm 
Аватар

Споменах го просто, защото има информация, че са свършили билетите за Б, която е невярна. Не беше в отговор на твоя въпрос, съжалявам, ако е станало объркване. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 8:09 pm 

Цитат:
Уважаеми ветерани, като клуб уважаващ своите славни играчи, традиции и история ПФК Левски възложи на работещите в администрацията заслужили бивши играчи да изготвят списък с ветераните, които да бъдат поканени в специално отделената ложа на Сектор "А".

В изложение по-долу списък може да се запознаете с всички ветерани, които са получили лична покана за присъствие на предстоящото откриване на съоръжението на 23.04. в мача с Лудогорец:

Александър Костов, Александър Манолов, Андрей Желязков, Ангел Станков, Ангел Точев (Чушката), Антони Здравков, Бисер Михайлов, Божидар Искренов, Борислав Михайлов, Валери Греков,

Васил Методиев (Шпайдела), Вальо Модев, Васил Бекрийски, Васил Диков, Велко Йотов, Веселин Балевски, Владимир Йонков, Владимир Николчев, Владо Делчев, Войн Войнов, Георги Василев (Гочето), Георги Георгиев (Дългата Мара), Георги Донков, Георги Иванов (Гонзо), Георги Йорданов, Георги Славчев, Георги Стоянов (Джеси), Георги Тодоров, Георги Цветков, Даниел Боримиров, Димитър Иванков, Добромир Жечев, Елин Топузаков, Емил Борисов, Емил Велев, Емил Спасов, Захари Сираков, Златко Янков, Иван Вуцов, Иван Манолов, Иван Стоянов, Иван Тишански, Илиян Илиев, Йордан Йорданов (Пиката), Кирил Вангелов, Кирил Ивков, Красимир Борисов, Красимир Коев, Красимир Чавдаров, Михайл Вълчев, Наско Сираков, Николай Илиев, Николай Марков, Николай Тодоров, Павел Панов, Петър Курдов, Петър Петров, Петър Хубчев, Пламен Николов, Пламен Николов, Пламен Цветков, Предраг Пажин, Руси Гочев, Руслан Вуцов, Сашо Начев, Станимир Стоилов, Станислав Ангелов, Стефан Аладжов, Стефан Василев, Стефан Павлов, Стефан Стайков, Стоил Георгиев, Тони Китов, Тодор Барзов, Томас Лафчис, Христо Йовов, Цанко Цветанов, Цветан Веселинов, Янко Кирилов.
ПФК Левски учтиво кани всички, желаещи да присъстват на предстоящото откриване на сектор "А" да заповядат в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" 47, за да им бъдат предоставени съответните пропуски за трибуната.

Забравили са Мечо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 9:00 pm 
Аватар

В този списък има поне десет имена, които за първи път ги чувам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 9:53 pm 
Аватар

Е и? Ще им съберем по 20лв за билет, че да се успокоиш, че не си ги чувал, а не са си платили... ебати дребнавите типове сте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 11:06 pm 

Синята лавина се стича от Мюнхен, Лондон и провинцията, сини сърца!
Поздрави и мачкаме с лудо настроение и синя магия :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 11:33 pm 
Аватар

Просто ми е интересно, какви са тия славни играчи на Левски, дето за първи път ги чувам. Като Ангел Точев (Чушката), да речем. Знам един друг Чушката, ма него го няма в списъка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 21, 2016 11:43 pm 
Аватар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1254798
На мене също ми стана интересно кои са, единственото инфо което открих е че играят за отбора на ветераните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 12:15 am 
Аватар

Цитат:
Валентин МОДЕВ (бивш играч на Славия, Светкавица и Чавдар (Троян)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 12:20 am 
Аватар

München1990 написа:
Синята лавина се стича от Мюнхен, Лондон и провинцията, сини сърца!
Поздрави и мачкаме с лудо настроение и синя магия :levski

Страхотен поздрав, Миро, лек път ви пожелавам на мюнхенската бригада. Поздравления за желанието да тръгнете по вече отъпкания път от Мюнхен до София в името на идеала. :lsfc1
Не се познаваме, но в 17:45 да си в парка да те черпя 1 бира. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 7:23 am 
Аватар

А някои тук обясняваше колко трудно се стига до Герена..............имаш ли желание, има и начин :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 7:34 am 
Аватар

Аз днес или утре трябваше да летя, ама за пореден път ще ме чакат само мене. Само Легенбг липсва да се насветкаме в Биад :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 8:23 am 
Аватар

И никъде нито дума за тъпия мач, говори се само за билети, сектор А и лумпениада! Кой ще играе в центъра? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 8:45 am 

не се издържа вече :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 9:42 am 
Аватар

На трибуните трябва да разцепим! Непрестанна подкрепа през всичките 90 минути! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 10:50 am 
Аватар

Taка като гледам само сектор Б ще бъде пълен до краен предел за мача, така че в него лудницата е гарантирана. След няколко часа потеглям към моята столица и ваш град, че верно не се трае :smt026 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 11:19 am 
Аватар

Според мен няма начин преди мача поне 1000 човека да не си купят билети. 17-18 хил. ще сме при всички положения. А за безсмислен мач това е умопомрачителна посещаемост. Не помня откога не сме се събирали толкова за мач от първенството, може би с Миньор 2009, но тогава все пак се решаваше титлата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 11:44 am 
Тези 1000 свободни места в А са притеснителни. Дано не е плод на някакво недоразумение с разпределянето им и да не се окаже така, че да останат грозни празни петна на новата трибуна. Това е 1/5 от трибуната. :? 17-18к за такъв мач, при обстоятелствата в българския футбол в последните 10+ години, си е направо феноменален успех.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 11:47 am 
Аватар

Колко ли са общо продадените билети към този момент? :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 11:48 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Тези 1000 свободни места в А са притеснителни. Дано не е плод на някакво недоразумение с разпределянето им и да не се окаже така, че да останат грозни празни петна на новата трибуна. Това е 1/5 от трибуната. :? 17-18к за такъв мач, при обстоятелствата в българския футбол в последните 10+ години, си е направо феноменален успех.

Към тях има още доста свободни, които изобщо не се продават...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 11:51 am 
Аватар

То е ясно, че посещаемостта за събота, с оглед всички фактори последните години, ще е феноменална, но нали се сещата какво ще се пише и говори, ако има и едно празно място в новия сектор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 11:57 am 
Аватар

Е в деня на мача ще има доста хора които ще си купят билети в последния момент.Знаете как е :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 12:21 pm 
Аватар

Тея минети от тикетпро за пореден път се показаха като страшни неможачи, ебем ти партньорите, ебем ти мрежата дето имат. Тотален хаос. Да се продава всичко на Герена и НКП и това е. Успокоявам се, че има два дни и особено, че преди мач винаги е лудница на касите. За предварителна продажба 15 хилки е прекрасно, но ние си искаме всичко да е фул, особено А. Времето ще е хубаво, дано повече хора се вдигнат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 12:22 pm 
Аватар

bate sasho написа:
Е в деня на мача ще има доста хора които ще си купят билети в последния момент.Знаете как е :)

Не знам, тая неяснота яко ме дразни. Тикет ПОР или каквито са там, не мога да им схвана номерата. От клуба трябва да знаят най-добре колко са продадени...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 22, 2016 12:26 pm 
Аватар

bate sasho написа:

Следя системата на тикетпро откакто започна партньорството с тях и обикновено в деня на мача не се продава особено голяма бройка. Най-силен винаги е първият ден и след това интересът прогресивно намалява. Към момента по схемите са заети към 13500 места (билети и карти), но при положение, че има блокирани билети в А, които реално са непродадени, действителната бройка е може би към 13000. Така че 17000 - 18000 ще е трудно. По-реалистично ще е да сме към 14000-15000, което пак си е много солидна посещаемост.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 556 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]