forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 10:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:08 pm 

Ще си сменя Ника наМоканина. Боже, колко мъка има по тоя свят!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:10 pm 
Аватар

south написа:
Добре, нека се концентрираме върху нещо по-реалистично: кадрите, на които Маргарита Бербатова извежда сина си под мощните псувни на "винаги верните" и от своя страна крещи към прасетата "Вие сте педерасти, вие сте педерасти!". :smt007 Не мога да си спомня обаче след кой точно мач беше това.

Това беше велико! Сигурен съм на 100%, че беше по Нова Телевизия и Спортен Свят... мачът беше на кочината и май играха срещу Литьякс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:19 pm 
Аватар

Тва май беше след Кървавия гол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:23 pm 
Аватар

И аз точно си мисля за Кървавия гол, ама цялата случка май беше на Кочината. Дали пък не е било на първата тренировка след мача? Защото много му бяха набрали на Бербатов тогава. Да отбележа, че беше правен опит, макар и на доста ниско ниво, да се намерят кадрите, но уви беше малко след преминаването на Бербатов в Манчестър Юнайтед и още тогава стигнахме до заключението, че вероятно е изтрито от всички архиви. Но пък знае ли човек... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:23 pm 
Аватар

ivosto написа:
Не! Дай да не отвличане темата от хилядолетния райх на БНТ и как записите са мисия невъзможна, но ги има в ЮТюб. Чакаме коментари от @Wildkid и @Седем:Едно

Искаш коментарче - ами ето ти го. Това е нарушение на авторски права. И ако това го направи Левски, искаш ли да ти кажа колко време ще отнеме завеждането на делото? Ебати философа....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:25 pm 
Аватар

ivosto написа:
Ако някой може да помогне с каквото и да е за да се реализира идеята нека ми пише. Ще се радвам, ако @ Седем: Едно може да осигури достъп до УС и да повдигнем въпроса там.

Ще ти oсигурят всичко, само си дай идеята както ти казват :smt023

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:33 pm 
Аватар

Момчето не разбира какво му се говори. За 2 път не разбира какво му се казва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:51 pm 
Аватар

Ivosto, не разбирам дали си пиян в 7 вечерта или си на 15. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:55 pm 
Аватар

ivosto написа:
Ще си сменя Ника наМоканина. Боже, колко мъка има по тоя свят!

Няма да се получи, ако като Моканин, не оскубеш бялата лястовица докато изчисляваш мъката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 12:01 am 
Аватар

south написа:
Добре, нека се концентрираме върху нещо по-реалистично: кадрите, на които Маргарита Бербатова извежда сина си под мощните псувни на "винаги верните" и от своя страна крещи към прасетата "Вие сте педерасти, вие сте педерасти!". :smt007 Не мога да си спомня обаче след кой точно мач беше това.

С Пирин на кочината (0:0) :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 12:08 am 
Аватар

Майка му да еба - 20 април сме и още няма официална програма за мачовете през май! :shock: Да "живее" "А" професионална футболна група! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 1:56 am 
Аватар

Повече дейни хора като ivosto ни трябват! Хора с идеи, с визия! :bigok

Иво, не се стряскай! Седни напиши нещо и ми го прати. Аз ще го пусна в групата, ако не си член.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 2:09 am 
Аватар

@Ivo

Пич, имам претенции, че съм доста спокоен и уравновесен човек, но честно ти казвам, без да се засягаш или да убивам ентусиазмът ти, но абсолютно дразниш, без да има нищо градивно или полезно в безкрайните ти мрънкания...
Аз не мога да разбера, как е възможно, хората да си губят времето, да ти отговарят изчерпателно, а ти да се ежиш постоянно и да ги обвиняваш за неща, които не зависят от тях...

А най-наглото от всичко е, че когато ти се предложи или да изразиш, тази твоя позиция на събранието на "Тръста" или просто да дадеш тук във форумът писмена аргументация, ти по-най балъшкият начин, казваш, че не е твоя работа да го правиш, а някой друг, трябва да се заеме с това. Не стига, че те мързи да направи, каквото и да е било, ами и обвиняваш другите, че нищо не правели и не им пукало за Левски :ohmygod2

Аз съм абсолютно в шах и мат от всичко, което си написал...

Ти, ако беше такъв идеалист и толкова запален по тази идея, досега 10 пъти да си тръгнал да я реализираш, а не да пълниш форумът с хиляди едни и същи терзания, без никакъв смисъл... Идеалистът, тръгва да изпълнява своята кауза, въпреки всичко и въпреки всички и тръгва без да го интересува, кой е с него, кой го подкрепя и кой не. Ти тръгни направи нещо по-темата, пък те хората, ако видят, че не си въздух под налягане, сами ще се присъединят към теб и твоята кауза.

Това твоето е все едно, аз да съм министър на социалната политика и да попитам всички мои съветници, как да направя мин. пенсия 1000 евро и те следователно, като ми отговорят, че това няма, как да стане, аз да им кажа, че това не може да бъде така ! Те не искат ли нашите баби и дядовци да получават 1000 евро пенсия ? На тях не им ли е мъчно ? Те следователно ще ми кажат, че държавата няма нужните финанси, нямам как да се намерят няколко десетки милиарди за това, но аз да продължавам, че трябва да се направи нещо, не бива да се отказваме, не бива да се предаваме, пенсиите на всяка цена, трябва да бъдат 1000 евро !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 10:46 am 

Само да отговоря на ivosto колко са зле нещата, макар че ме съмнява да ме разбере.

Продуцент на предаване с 30-годишна история (то май е само едно) ми беше преподавател в университета и покрай опита си е и нещо като идеолог в телевизията-майка.

Веднъж гостувахме в студиото, за да видим отблизо как се прави телевизионна журналистика (тя това ни преподаваше, не че имаше нещо общо с предаването). Искахме да видим стари предавания. Тя каза, че се пазят в архива. Ние питахме на кой етаж е архива. Нейният отговор беше "някъде нагоре". Бяхме на третия етаж :smt042

Човек с 30 години опит в телевизията не знае къде е архива, ние очакваме да достигнем до него като външни лица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:11 am 

ivosto, то така е най-лесно - аре да направим нещо, ама аз нямам време, а и има Тръст, който ме представлява - те да действат!

Иначе и на мен ми се иска да натиснем БНТ по линия на клуба. Лично Иво Тонев да влезе с шут в архива на телевизията и да носи ленти в кашони :bigok :bigok Но, както знаем, благото на Левски и феновете седи някъде на последно място в приоритетите на ПФК-то, ако изобщо съществува.

Освен 6i6i и боко да измислят нещо :loser2

Иначе достъпването на архива наистина е супер трудно. Знам го лично от Манченко джуниър.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:16 am 

Добре де, БНТ нали е държавна, пък Боко е шеф на държавата - не може ли той да им нареди и да ни дадат мачовете? Кво толкова - едно телефонно обаждане и готово :loser2 .
Някой да се заеме ( примерно 7:1 :bigok ) и да се свърже с Боко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:21 am 

В момента някое мега просто и лоботомирано прасе, родено от брак между брат и сестра (както повечето от тях), ти чете мнението и си мисли, че си сериозен :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:22 am 
Аватар

Вие се ебавате ама ония червени малоумници не знаят, че се ебаваме :lol: Гледам ги, че почнаха да вадят цитати от форума с постове, които са очевидна ебавка. На ония форума е 1:1 гонгаджийски. :bigok Говорят си само за мачове и гфс-то :lol: Да ги еба в робототите и сивото ежедневие.

п.с изпревариха ме с няколко секунди :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:30 am 

Аз съм сериозен бе - 7:1 да се заема, да не би да има някаква по-важна работа от това :bigok :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:40 am 
Аватар

Чух се с Бойко, обеща да звънне тук-там. Чакаме да видим кво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 11:45 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Иначе и на мен ми се иска да натиснем БНТ по линия на клуба. Лично Иво Тонев да влезе с шут в архива на телевизията и да носи ленти в кашони :bigok :bigok .
Давам 10 лева да го видя това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 12:14 pm 

incheto_1914 написа:
ivosto, то така е най-лесно - аре да направим нещо, ама аз нямам време, а и има Тръст, който ме представлява - те да действат!

Иначе и на мен ми се иска да натиснем БНТ по линия на клуба. Лично Иво Тонев да влезе с шут в архива на телевизията и да носи ленти в кашони :bigok :bigok Но, както знаем, благото на Левски и феновете седи някъде на последно място в приоритетите на ПФК-то, ако изобщо съществува.

Освен 6i6i и боко да измислят нещо :loser2

Иначе достъпването на архива наистина е супер трудно. Знам го лично от Манченко джуниър.

Ако всеки ще си прави сам всичко за какво са Тръст и фенове в УС? Това е все едно аз да се срещна с депутатина дето ме представлява и да му кажа, че улицата има нужда от асфалтиране и той да ми каже, има парламент пиши им на тях. Тука има хора които са в УС. Искам да попитам ще повдигнат ли въпроса на следващото събиране на УС?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 12:16 pm 

Ще бъде! Нека! Ще!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 12:31 pm 
Аватар

Има си правила и те гласят, че когато потребител на forum.levski.com зададе въпрос, то задължително същият се поставя и на УС на Левски. Седем:Едно да се размърда, не да го играе непрочел и да си намира "по-важна" работа :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 12:48 pm 
Аватар

Човек, 1000 пъти ти се каза, че ако искаш хората, които са в управителния съвет било на Левски или на Тръста да обсъждат конкретна тема, то трябва този, който иска да я обсъдят (в случая ти) да я формулира с 4-5 изречения. Тъй като въпроса вече е повдиган и не се е намерило решение, то за да има смисъл да се разисква отново трябва към тези 4-5 изречения да добавиш и някакви предложения как би могла да се осъществи идеята ти.
Вложи много повече усилия да задаваш един и същ въпрос вместо за 1/5 от това време да беше написал каквото ти се каза многократно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 1:07 pm 

Седем:Едно написа:

Браво. Е това е вече приказка. Щом е обещал, няма как да не стане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 1:10 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Предаде ли му много поздрави от форона?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 1:23 pm 
Аватар

ivosto написа:
Ако всеки ще си прави сам всичко за какво са Тръст и фенове в УС? Това е все едно аз да се срещна с депутатина дето ме представлява и да му кажа, че улицата има нужда от асфалтиране и той да ми каже, има парламент пиши им на тях. Тука има хора които са в УС. Искам да попитам ще повдигнат ли въпроса на следващото събиране на УС?

Ама нали точно това ти обясняваме 6 човека от вчера бе...... ЗА ТОВА СА ТРЪСТЪТ И НКП! И точно за това ГО ПРЕДЛОЖИ НА ТЯХ. Досега 30 пъти щеше да си го написал това, 5 изречения са егати! Вместо това ти седна да ми обясняваш как "нема начин БНТ да са такива, нема начин да не може".....все едно всеки ден говориш с БНТ по тия въпроси, та си запознат....

Всеки знае да дава акъл, ама го мързи дори да си предложи гениалната идея. Еби му майката, ако толкова те мързи, и ако това ще те накара да спреш да повтаряш като папагал едно и също - аз ще го напиша и ще го предложа накрая.....

И все още май не си схванал, че не 7:1 и Степан са членове на УС на Левски, а ТРЪСТЪТ и НКП са членове на УС на Левски. Та за да предлагат те нещо, то трябва първо УС на самата организация да го обсъди и да реши да го прави. Т.е. в малоумния ти пример, трябва да го предложиш НА ДЕПУТАТА това за улицата (макар че улиците нямат нищо общо с депутатите, ама това е отделен въпрос), а след това той да го предлага в парламента. Та и тука така - предложи на депутата, пък той ще го вкара в парламента. Но не бъркай 7:1 с депутата....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 1:41 pm 

На него идеята му е, че вече е направил предложението: "Аре да натиснем БНТ, няма начин да не може". Написал го е във форума и край, предостатъчно е.

Оттук нататък трябва Тръстът, НКП, СДС, НАСА, НАТО, ЮНЕСКО и т.н. да седнат ТЕ да разпишат подробно написаната във форума на Левски идея на ивосто, а оттам нататък да натискат ръководството.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 20, 2016 1:44 pm 
Аватар

Абе, май разбра за кво му говорим. Дайте следващата тема :bigok

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]