forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:38 pm 

Ние, като клуб, имаме дългове и имаме нужда от пари. Развитието на телевизията е нещо което нямаме право да пренебрегваме. Имаме ли добър план от една телевизия ще се изкарват повече пари от новият сектор.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:41 pm 

Wildkid написа:
ivosto написа:
Wildkid написа:
Никой не е свързан бе, човек, нали това се опитваме да ти обясним. Не можем да се разберем с тях, щото на тях не им пука. По-вероятно е сами да драснат клечката на архива, отколкото да кандисат да дадат нещо на символична цена "на ползу роду". Няма как да се случи, освен с натиск. Ама не фенски, а политически. От най-високо ниво.

Човек, това което казваш, поне за мен, няма никаква логика. Значи БНТ ще си държат записите в бараки без покрив, където ще изгният, но не биха ги предоставили на Левски срещу заплащане в рамките на нормалното. Също така, разни министерства и парламента променят правила след натиск от обществото, но БНТ е непоклатима?!?! Казвам, че @Седем:Едно е свързан, защото от това което съм чел тука, той има достъп до ръководните фактори в клуба.

Да, точно това ти казвам. Не "биха ги оставили да изгният", те ГИ оставят да изгният, както вече изгниха сума неща (архивът НЕ СЕ цифровизира, а за това реват хора от години). Говоря ти за безценни неща. Архивът е в отвратително състояния, Седем:едно ти е казал вече, виждам. И да, БНТ няма да си промени позицията без натиск отгоре, както казах - не фенски, не "клубен", а политически, и то от най-високо ниво. Министерствата и Парламента си сменят позицията, но не под натиск, а под това какво ги устройва (включително електорално). БНТ няма необходимост от тия неща, защото БНТ не зависи от избори или от общественото мнение. БНТ е буквално "държава в държавата", ама ти казвам буквално, разбираш ли. Логика няма за теб, защото ти мислиш по различен начин. За ония там вътре това е ЕДИНСТВЕНАТА логика....

И ти предлагаш да не правим нищо? Защото виждаш ли сме обречени! Никога няма да се съглася с теб и това ти го казвам с цялото си уважение към теб! Не съм пораженец и не вярвам, че някой закърмен с идеята за Левски, Е!

Последна промяна ivosto на Вто Апр 19, 2016 5:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:42 pm 
Аватар

Изобщо не съм казвал подобно нещо. Просто обясних защо това, което предлагаш, не може да стане, най-малкото на тоя етап.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:45 pm 

Wildkid написа:
Изобщо не съм казвал подобно нещо. Просто обясних защо това, което предлагаш, не може да стане, най-малкото на тоя етап.

Ние сме длъжни да опитаме. Кой етап да чакаме? В тая държава нищо не се променя ей така от самосебе си. ( тая дума не знам даже как се пише)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:46 pm 
Аватар

ivosto, имаш пълен карт бланш да се пробваш да направиш нещо с БНТ или поне да разбереш какво искат. За целта просто ставаш член на НКП или Тръста (членския внос за НКП е 7 лв. за полусезон или 14 лв. за цял, а за Тръста 20 лв. годишно) и вече си част от управлението на Левски. Ако пък си член на Тръста, значи си и част от собствениците на Левски. Като такъв, можеш да отидеш в телевизията и да поискаш среща с някой, който отговаря за това. Ще получиш каквото съдействие искаш след това. Приветстваме дейните хора, които искат да работят в полза на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:50 pm 

Седем:Едно написа:
ivosto, имаш пълен карт бланш да се пробваш да направиш нещо с БНТ или поне да разбереш какво искат. За целта просто ставаш член на НКП или Тръста (членския внос за НКП е 7 лв. за полусезон или 14 лв. за цял, а за Тръста 20 лв. годишно) и вече си част от управлението на Левски. Ако пък си член на Тръста, значи си и част от собствениците на Левски. Като такъв, можеш да отидеш в телевизията и да поискаш среща с някой, който отговаря за това. Ще получиш каквото съдействие искаш след това. Приветстваме дейните хора, които искат да работят в полза на Левски.

За мен това би било загуба на ценно време в постигане на целта ни при положение, че вече има хора от привържениците, които могат да ангажират ръководството с това. Не виждам, защо редовия фен трябва сам да го прави това? За какво ни е УС тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:54 pm 
Аватар

Ех, така си и знаех. На всеки времето му е ценно и не иска да си го губи, само акъл може да дава. Там нали има вече некви балъци, да се занимават те, тяхното време няма значение :smt003 А работа има толкова много, че и 10 УС не могат да я свършат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:58 pm 
Аватар

....и освен това, когато ти кажат, че са пробвали, ти викаш "ае стига бе, не мое да не мое....".

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:05 pm 

Ех, така си и знаех. На всеки времето му е ценно и не иска да си го губи, само акъл може да дава. Там нали има вече некви балъци, да се занимават те, тяхното време няма значение :smt003 А работа има толкова много, че и 10 УС не могат да я свършат.

Ако ми прочетеш поста ще видиш, че не съм загрижен за моето собствено време, а да се направи колкото се може по- бързо и ефикасно. С удоволствие бих дошъл с теб да ме представиш на УС и ще им поставя въпроса. Също така в предишни постове предложих да се съберем хора от форума и да направим каквото можем. Просто разчитахме на подкрепа от хора като теб, които вече се познават с отговорните фактори. Ти като човек, който има достъп до УС говорил ли си с Иван и Андрей или Тонев по този въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:08 pm 
Аватар

Извинявай, не съм те разбрал. Ако си член на Тръста, спокойно можеш да пуснеш предложението си в групата му във фейсбук и да създадеш работна група. Аз ти обещавам пълно съдействие. С Иван и Андрей говоря често, но не по тази тема. Защо трябва да разчитаме на Тонев и тях, не ми става ясно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:09 pm 

Wildkid написа:
....и освен това, когато ти кажат, че са пробвали, ти викаш "ае стига бе, не мое да не мое....".

Всичко което виждам е самоинициатива и то преди години. Нищо организирано. И от кога, ако един път не стане значи, че трябва да се отказваш? На теб каква ти е ползата да ме убеждаваш, че няма как да стане? Що не дадеш някаква позитивна идея, нещо което може да е от полза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:11 pm 
Аватар

Тъй като обаче е физически невъзможно хората от Тръста да отнасят всичко, което някой поиска от тях, до УС (а и защото все пак има някаква процедура, дори в организация като Тръста), аз мисля, че е хубаво да напишеш с 5 изречения това, което предлагаш (ама някак си, така, цялостно и завършено, а не просто "ми що не вземем от архива на БНТ мачовете и да си ги въртим по Левски ТВ") и да го изпратиш на Тръста. Гарантирам, че въпросът ще бъде обсъден на УС на Тръста, а ако идеята се възприеме - ще се постави и на УС на Левски....

А това дали аз съм дал позитивни идеи, които да са от полза, или не съм, ти няма как да го знаеш. Щото идеите не се дават по тоя начин, а по гореописания....

Аз не те убеждавам как няма да стане, а ти казвам защо това, което ти сега си намислил, не е станало досега, защото тая идея съществува отдавна. Сега, ако ти смяташ, че след като някой си е ударил главата в стената и ти казва, че боли, ти искаш той пак да си я удари, за да види дали няма пък стената да се счупи - това е твоя работа. Ама не съм убеден, че тоя някой ще се навие и няма да го виня за това. Виж, ако имаш идея как да се заобиколи стената - казвай. Но в случая, ако не си пиеш ракията с Анкова, примерно - не виждам как би могло да стане.

И все пак, силно ти препоръчвам да направиш това, което написах по-горе. И всъщност не само на теб, ми на всички, които имат някакви идеи, независимо какви са те. Това е съвсем сериозно. И не ти го казвам, за да те откажа, а напротив, за да те насърча. Защото само така може тая организация да върви напред.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:21 pm 

Извинявай, не съм те разбрал. Ако си член на Тръста, спокойно можеш да пуснеш предложението си в групата му във фейсбук и да създадеш работна група. Аз ти обещавам пълно съдействие. С Иван и Андрей говоря често, но не по тази тема. Защо трябва да разчитаме на Тонев и тях, не ми става ясно?

Най- малко те работят в телевизия и, ако не се лъжа, те седят зад ЛевскиТВ? Аз съм изумен, че ти не намираш това за належащо и ме изпращаш във фейсбук. Не виждаш ли ползите от това за всички нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:24 pm 

Wildkid написа:
Тъй като обаче е физически невъзможно хората от Тръста да отнасят всичко, което някой поиска от тях, до УС (а и защото все пак има някаква процедура, дори в организация като Тръста), аз мисля, че е хубаво да напишеш с 5 изречения това, което предлагаш (ама някак си, така, цялостно и завършено, а не просто "ми що не вземем от архива на БНТ мачовете и да си ги въртим по Левски ТВ") и да го изпратиш на Тръста. Гарантирам, че въпросът ще бъде обсъден на УС на Тръста, а ако идеята се възприеме - ще се постави и на УС на Левски....

А това дали аз съм дал позитивни идеи, които да са от полза, или не съм, ти няма как да го знаеш. Щото идеите не се дават по тоя начин, а по гореописания....

Аз не те убеждавам как няма да стане, а ти казвам защо това, което ти сега си намислил, не е станало досега, защото тая идея съществува отдавна. Сега, ако ти смяташ, че след като някой си е ударил главата в стената и ти казва, че боли, ти искаш той пак да си я удари, за да види дали няма пък стената да се счупи - това е твоя работа. Ама не съм убеден, че тоя някой ще се навие и няма да го виня за това. Виж, ако имаш идея как да се заобиколи стената - казвай. Но в случая, ако не си пиеш ракията с Анкова, примерно - не виждам как би могло да стане.

И все пак, силно ти препоръчвам да направиш това, което написах по-горе. И всъщност не само на теб, ми на всички, които имат някакви идеи, независимо какви са те. Това е съвсем сериозно. И не ти го казвам, за да те откажа, а напротив, за да те насърча. Защото само така може тая организация да върви напред.

Диво дете по времето на мустака нямаше Левски ТВ. Нали сега градим нещо ново или аз съм балъка- идеалист?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:27 pm 
Аватар

А, значи няма нужда някой да отдели 1 час да седне и да напише нещо смислено, да си изложи идеята, да предложи вариант за реализацията ѝ (дори той да е "Да се предложи на Иван и Андрей и да се пита имат ли връзки") и изобщо - да се потруди 5 минути смислено (в хода на които, впрочем, е твърде вероятно да му изникнат и други въпроси, или пък да му дойдат и други идеи...), щом може във форумчето просто да се подметне "Абе що там не видите нещо в тоя УС да направите за едни филми бе, нали затва сме там....."

Честно, не знам някои хора как го издържат това отношение....

По времето на Мустака нямаше много работи, ама това как променя това, което ти казах? Седни, загуби си 15-20 минути, напиши и предложи. Или Седем:едно, Васко Колев и останалите 9 души от УС на Тръста трябва да тичат в УС на Левски и да излагат пред него всичко, което познати и непознати тям са им предложили във форума, на стадиона, пред стадиона, на биричка, на кафе, на кино, на маса, под маса.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 6:49 pm 

Защо аз простия фен трябва да правя презентации и да си излагам идеите кое как трябва да стане при положение, че има УС и хора които се занимават с това? Телевизията ще носи приходи на клуба и има желание от страна на феновете. Всичко друго е на гърба на УС. Забележи, че дори не споменавам задължението което имат да спасят историята на клуба, която утре може да се окаже безвъзвратно изгубена за поколения сини сърца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:01 pm 
Аватар

Щото идеята е твоя бе, човек. Ти досега ни обясняваш как трябва да стане. И защо мислиш, че хората от Тръста и НКП са нещо различно от "прости фенове". И те са такива, само че правят нещо реално, а не пишат по форумите. Пак питам - как си представяш да се отнася до УС всичко, което някой подхвърли? Ми аз искам да питат Тонев ще купи ли синя косачка, щото терена на Левски трябва да се коси само със синя косачка. Друг ще иска да пита Андрей кога ще се обръсне, щото така не го кефа.... Разберете, че няма как УС на тръста да вземе каквото и да е решение по тоя начин. Никой не ти иска презентации, а просто да напишеш "здравейте, имам такава и такава идея, и други мислят като мен. Разбрах, че е имало опит, обаче не е станало. Но смятам, че е важно, защото.... и смятам, че може да стане, ако с това се ангажират Иван и Андрей и Перчема, щото са известни и БНТ може да клекне". Толкова ли е сложно?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:01 pm 
Аватар

И само за информация - телевизията нищо не носи на клуба, в момента.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:09 pm 

Wildkid написа:
Щото идеята е твоя бе, човек. Ти досега ни обясняваш как трябва да стане. И защо мислиш, че хората от Тръста и НКП са нещо различно от "прости фенове". И те са такива, само че правят нещо реално, а не пишат по форумите. Пак питам - как си представяш да се отнася до УС всичко, което някой подхвърли? Ми аз искам да питат Тонев ще купи ли синя косачка, щото терена на Левски трябва да се коси само със синя косачка. Друг ще иска да пита Андрей кога ще се обръсне, щото така не го кефа.... Разберете, че няма как УС на тръста да вземе каквото и да е решение по тоя начин. Никой не ти иска презентации, а просто да напишеш "здравейте, имам такава и такава идея, и други мислят като мен. Разбрах, че е имало опит, обаче не е станало. Но смятам, че е важно, защото.... и смятам, че може да стане, ако с това се ангажират Иван и Андрей и Перчема, щото са известни и БНТ може да клекне". Толкова ли е сложно?

Общо взето си представям, че УС и Тръста въпреки, че са " прости фенове" ще имат приоритети. И ако синята косачка и брадат на Андрей са по- важни от развитието на ЛевскиТВ Ок. Защо изобщо въпросът за записите на мачовете не е разискван досега? Какво по- важно има? И въпреки, че УС са "прости фенове" все пак си имат ръководни фактори, които би трябвало да повдигнат въпроса. Кога ще стане това? Или трябва аз да им напомня как може да печелят пари от ЛевскиТВ с писмо и колко е важна историята на клуба? Какъв е проблема да се повдигне въпроса?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:13 pm 
Аватар

Отказвам се....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:18 pm 

Ако някой може да помогне с каквото и да е за да се реализира идеята нека ми пише. Ще се радвам, ако @ Седем: Едно може да осигури достъп до УС и да повдигнем въпроса там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:21 pm 
Аватар

Искаме да гледаме Левски-Барселона (5:4), с коментара на Мичмана! Седем:Едно, заеми се :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:29 pm 
Аватар

ХХахахаххахахахахаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:32 pm 

Аз по скоро бих искал да гледам Левски- Рейнджърс с коментара на Борето Касабов, ама няма как да стане хилядолетния райх БНТ не дава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:34 pm 
Аватар

ivosto написа:
Аз по скоро бих искал да гледам Левски- Рейнджърс с коментара на Борето Касабов, ама няма как да стане хилядолетния райх БНТ не дава.

Moже да се уреди :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:38 pm 

Баси тая лоша БНТ как иска седем цифрени суми! Добре, че не са чували за ЮТюб. Опс извинявайте това е Ефир2 там нещата са различни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:56 pm 
Аватар

Добре, нека се концентрираме върху нещо по-реалистично: кадрите, на които Маргарита Бербатова извежда сина си под мощните псувни на "винаги верните" и от своя страна крещи към прасетата "Вие сте педерасти, вие сте педерасти!". :smt007 Не мога да си спомня обаче след кой точно мач беше това.

Последна промяна south на Вто Апр 19, 2016 8:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 7:59 pm 

Не! Дай да не отвличане темата от хилядолетния райх на БНТ и как записите са мисия невъзможна, но ги има в ЮТюб. Чакаме коментари от @Wildkid и @Седем:Едно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:00 pm 
Аватар

Кажи кое го има в Youtube? Нещо, което някой сам си го е рипнал и е качил ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 8:01 pm 
Аватар

Не бе, сами са се появили в youtube :smt006

ivosto - намали темпото :smt006 дразниш

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]