forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 10:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:00 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
С БНТ бяхме говорили преди 2-3 години (уж от името на клуба) за някакви архиви/кадри/мачове, искаха някакви баснословни суми, ама под баснословни имам предвид скандални, и им срахме на путката... :smt006 Тези кавали буквално имат цялата спортна историография на България на лента. Велики мачове, предавания със скъпоценни кадри, отразявания и интервюта, но си тънат в прах и така и ще си останат, щото никой няма сметка, желание и акъл да ги използва за някакъв съдържателен и паметен продукт.

Винаги смърт за БНТ!

Това, че сте говорили никой не го знае. Аз поне за първи път чувам. С обществен натиск мисля, че имаме шанс. Все пак и те ще печелят пари от това, а в момента печелят един кур.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:04 pm 
Аватар

Аз си купувам кутии с 3в1 на Левски. Пише, че част от парите отивали в клуба.

Ако има бира и бира ще купуваме. :bigok Тръстът и за букмейкър говориха, навремето. Дано да се развиват нещата. :levski

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:06 pm 
Аватар

Имаш някаква странно идеализирана представа за БНТ. БНТ е държавна институция. БНТ изобщо няма за цел да изкарва пари. Тия, които работят в БНТ целят единствено да си кютат безоблачно на службицата, щото заплатката тече. Напрягането за дейности, които изискват усилия, да не говорим з амислене и преценка, са неприсъщи и от тях се бяга като дявол от тамян. Смяташ ли, че някой в БНТ го ебе за целия им архив. Искаш да ползваш нещо - цакаш. Като не ти се плаща - много ти здраве. Дреме им на шпиндела, че стои и събира прах, а скоро и ще бъде унищожено, вероятно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:13 pm 
Аватар

Тука говорим за историята на Левски и велики събития от нея, което е изключително важен въпрос. За мен клубът трябва да направи всичко възможно да влезе в диалог с БНТ, и целия им архив, свързан с Левски, да види бял свят! Отворете и вижте едни Цървена Звезда например, всичките им велики мачове са в ютуб с автентичен запис и коментар! А ние нямаме почти нищо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:16 pm 
Аватар

Не казвам, че не трябва, а обяснявам защо не е направено и защо ще е адски трудно да се случи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:17 pm 

Wildkid написа:
Имаш някаква странно идеализирана представа за БНТ. БНТ е държавна институция. БНТ изобщо няма за цел да изкарва пари. Тия, които работят в БНТ целят единствено да си кютат безоблачно на службицата, щото заплатката тече. Напрягането за дейности, които изискват усилия, да не говорим з амислене и преценка, са неприсъщи и от тях се бяга като дявол от тамян. Смяташ ли, че някой в БНТ го ебе за целия им архив. Искаш да ползваш нещо - цакаш. Като не ти се плаща - много ти здраве. Дреме им на шпиндела, че стои и събира прах, а скоро и ще бъде унищожено, вероятно....

Значи БНТ не се различава по нищо от всяка друга държавна институция. В последните години сме свидетели, че те под натиск почват да вършат работа. Няма нищо по- лошо за един плъх на заплата да се вдигне шум около него. Точно за това казвам, че ние сме длъжни да направим план инда опитаме пък да става каквото ще.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:24 pm 
Аватар

Представям си в музея на стена наредени няколко ТВ-та с въртящи се мачове от историята :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:27 pm 

От опит с БНТ (както личен, така и много близки хора) знам, че ще е по-лесно да влезем, да си вземем каквото ни трябва и да си го изнесем без никой да разбере, отколкото да започват преговори с длъжности. Което не е адекватно решение, за съжаление.

За смяната на крушка на фар на служебната кола се минава през 5 човека. За работа с архив (който се съхранява в определени помещения, защото все пак кавалите още записват на лента през 2016, а тя е чувствителна на климатични особености) не искам и да си помислям :loser2

Последният път като ми трябваше 3-минутен запис просто намерих човек, който да ми го компилира на mp4 и да ми го прати по скайп.

Последна промяна angeloff на Вто Апр 19, 2016 4:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:28 pm 
Аватар

Добре, БНТ за колко години държат правата над тези мачове? Во веки веков? :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:32 pm 

Едва ли някой може да отговори. Мисля, че форума може да си го постави това за цел и да не се отказваме докато не го направим. Какво ще кажете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:34 pm 
niki87 написа:
Тука говорим за историята на Левски и велики събития от нея, което е изключително важен въпрос. За мен клубът трябва да направи всичко възможно да влезе в диалог с БНТ, и целия им архив, свързан с Левски, да види бял свят! Отворете и вижте едни Цървена Звезда например, всичките им велики мачове са в ютуб с автентичен запис и коментар! А ние нямаме почти нищо...

Аз ти казвам, че "диалог" имаше :lol: И цена имаше. Ако ти я кажа, ще паднеш. :D :lol: :strkstrk Говорим за седем цифри. И така приключи диалога. :strkstrk Квот такова.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:34 pm 
Аватар

Да. Казвай кога почваме и разпределяй задачите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:35 pm 

Ларс Фредрик Рисп написа:
От опит с БНТ (както личен, така и много близки хора) знам, че ще е по-лесно да влезем, да си вземем каквото ни трябва и да си го изнесем без никой да разбере, отколкото да започват преговори с длъжности. Което не е адекватно решение, за съжаление.

За смяната на крушка на фар на служебната кола се минава през 5 човека. За работа с архив (който се съхранява в определени помещения, защото все пак кавалите още записват на лента през 2016, а тя е чувствителна на климатични особености) не искам и да си помислям :loser2

Последният път като ми трябваше 3-минутен запис просто намерих човек, който да ми го компилира на mp4 и да ми го прати по скайп.

Да разбирам ли, че имаш връзки в БНТ? Ако си запознат с процесите им на работа дай някаква идея от къде да го подхванем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:38 pm 
Аватар

Ivost, ти очевидно не разбираш какво ти казваме вече няколко човека.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:38 pm 

Как 7 цифрена сума бе?! :shock: :shock: :smt005 :smt005 :ohmygod2 Тя цялата телевизия не струва толкова ебаси...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:39 pm 
Аватар

Уредете ме на работа в БНТ, за 1 година ще спечеля доверието на нощната охрана, къде с патронче ракия, къде с луканка, накрая си В3ИМАМЕ (!) каквото ни е нужно и аз изчезвам в чужбина. #venko

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:44 pm 
Като се заговори за това, пак преди 2-3 години, когато "се занимавахме" с подобни неща и търчахме по някакви места, излезе нещо странно и интересно основно архивите на Левски в Държавния архив. Търсихме документи от периода около 1914 година и се оказа, че много неща липсват. Водят се на отчет, но папките ги няма. По неведоми пътища и разговори се оказа, че няколко от въпросните папки са изнесени/взети от жената на Батков :lol: някъде около онзи прословут момент, ако се сещате, когато щяхме да правим Левски създаден в 1910 година, щото Батков беше подочул, че УЕФА дава 100 000 евро на "вековните" отбори :lol: Къде са ги затрили тия документи тези кавали, и какви точно ценни неща е имало сред тях, бали му майката. Но говорим за автентични документи и архиви от най-далечната история на клуба.
Всичко е пълен ташак...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:45 pm 

Wildkid написа:

Много добре ви разбирам, но не го приемам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:47 pm 

Oachkatzlschwoaf написа:
niki87 написа:

Аз ти казвам, че "диалог" имашеИ цена имаше. Ако ти я кажа, ще паднеш. :D :strkstrk Говорим за седем цифри. И така приключи диалога. :strkstrk Квот такова.

Кога е било това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:52 pm 
Аватар

Само като съпоставка- двата мача са от една и съща година- 1/4 финали, съответно за КЕШ и КНК :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 4:54 pm 
Аватар

ivosto написа:
Wildkid написа:

Е и аз не приемам Тонев да ни е собственик, ама....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:02 pm 

Wildkid написа:
ivosto написа:
Wildkid написа:

Е и аз не приемам Тонев да ни е собственик, ама....

Аз не мисля, че мога да променя собствеността в Левски, но това с БНТ е определено възможно. Още повече, че в клуба има хора като Иван и Андрей и малко повече шум и ще станат нещата. В края на краищата както @niki87 каза става въпрос за историята на клуба. Тук има хора като @ SZ_FEN които се борят с М на образованието какво остава за БНТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:14 pm 
Аватар

Toва е въпрос, който от доста време се подценява от ръководството, бих казал и от нас. Мисля, че фенските структури може да го поставят пред УС и да се премине към реални действия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:15 pm 
Аватар

Аз мога да ви разкажа доста по-пресна случка от Макето, покрай юбилейния мач с Юргорден. И за БНТ, ама и за Нова и бТВ. Обратното на живот е най-малкото. Въпреки всичко, с БНТ най-лесно се разбрахме, де. Но освен, че се алчняри, те са и страшните мърлячи. Голяма част от архива им е унищожен, оставен да гние в разни бараки с пробите покриви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:22 pm 

Седем:Едно написа:
Аз мога да ви разкажа доста по-пресна случка от Макето, покрай юбилейния мач с Юргорден. И за БНТ, ама и за Нова и бТВ. Обратното на живот е най-малкото. Въпреки всичко, с БНТ най-лесно се разбрахме, де. Но освен, че се алчняри, те са и страшните мърлячи. Голяма част от архива им е унищожен, оставен да гние в разни бараки с пробите покриви.

Кажи де! И ти като свързан човек можеш ли да помогнеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:24 pm 
Аватар

Никой не е свързан бе, човек, нали това се опитваме да ти обясним. Не можем да се разберем с тях, щото на тях не им пука. По-вероятно е сами да драснат клечката на архива, отколкото да кандисат да дадат нещо на символична цена "на ползу роду". Няма как да се случи, освен с натиск. Ама не фенски, а политически. От най-високо ниво.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:30 pm 
Аватар

Искаме стри записи на мачове, ебаси, какъв им проблема на тия- В Лувъра сигурно Мона Лиза не пазят така :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:32 pm 

Wildkid написа:
Никой не е свързан бе, човек, нали това се опитваме да ти обясним. Не можем да се разберем с тях, щото на тях не им пука. По-вероятно е сами да драснат клечката на архива, отколкото да кандисат да дадат нещо на символична цена "на ползу роду". Няма как да се случи, освен с натиск. Ама не фенски, а политически. От най-високо ниво.

Човек, това което казваш, поне за мен, няма никаква логика. Значи БНТ ще си държат записите в бараки без покрив, където ще изгният, но не биха ги предоставили на Левски срещу заплащане в рамките на нормалното. Също така, разни министерства и парламента променят правила след натиск от обществото, но БНТ е непоклатима?!?! Казвам, че @Седем:Едно е свързан, защото от това което съм чел тука, той има достъп до ръководните фактори в клуба, а ние не сме толкова силни да свършим нещо такова без тяхната подкрепа.

Последна промяна ivosto на Вто Апр 19, 2016 5:34 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:32 pm 
Аватар

Напротив, Мона Лиза я пазят добре, а архива на БНТ не. Надали въобще има човек там, който да знае къде кво имат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 19, 2016 5:38 pm 
Аватар

ivosto написа:
Wildkid написа:

Човек, това което казваш, поне за мен, няма никаква логика. Значи БНТ ще си държат записите в бараки без покрив, където ще изгният, но не биха ги предоставили на Левски срещу заплащане в рамките на нормалното. Също така, разни министерства и парламента променят правила след натиск от обществото, но БНТ е непоклатима?!?! Казвам, че @Седем:Едно е свързан, защото от това което съм чел тука, той има достъп до ръководните фактори в клуба.

Да, точно това ти казвам. Не "биха ги оставили да изгният", те ГИ оставят да изгният, както вече изгниха сума неща (архивът НЕ СЕ цифровизира, а за това реват хора от години). Говоря ти за безценни неща. Архивът е в отвратително състояния, Седем:едно ти е казал вече, виждам. И да, БНТ няма да си промени позицията без натиск отгоре, както казах - не фенски, не "клубен", а политически, и то от най-високо ниво. Министерствата и Парламента си сменят позицията, но не под натиск, а под това какво ги устройва (включително електорално). БНТ няма необходимост от тия неща, защото БНТ не зависи от избори или от общественото мнение. БНТ е буквално "държава в държавата", ама ти казвам буквално, разбираш ли. Логика няма за теб, защото ти мислиш по различен начин. За ония там вътре това е ЕДИНСТВЕНАТА логика....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]