Всичко точно, но няколко неща ми бъркат дълбоко в сърцето и грам не ме кефи. Чепкаме се за простотии от сорта на това кой лиже задника с космите на путин, кой лапа големия клитор на меркел и кой поема бялата сперма на черния, но в крайна сметка Левски е това, което(би следвало) да ни интересува.
Та.. уж тръгнахме добре със задвижен УС, фенове, проценти, акционери, спонсори и а у путки майни.
После идва бачи 7:1, като част от нас и УС на Левски и казва, че ще ядем лайна.. Еми объркАх се бате.. Майката си еба, майна...
Уж сме тотален кенеф, но 2ри в едно напълно закрито първенство, защото плащаме задължения и спазваме строга финансова дисциплина, като на онзи с пицата, дето накрая май се оказа, че вместо да ни го начука, май ни е направил услуга. Строим сектор, по който всички въздишаме, ама някои се чувстваме малко наебани, защото имаме идея как стават нещата в тая необятна сфера на строителството и колкото и да си чешем езиците и да си позволяват обиди някои, то датата коя е знаем, а още 2 сектора - не, ама майната му на това. Нали гледаме мачове и изглеждат, като в Германия, нищо, че като камерите отидат, където им е мястото, Германия ще стане Поповица, майната му и на това. Козирки, мозирки - не знаем какво е това и не ни трябва и няма да мрънкаме и за такова - има дъждобрани, шапки и т.н. Направихме селекция, тренера бачка и изведнъж - ми.. той... такова човека има договор до лятото, после шИ вИдимИ.. то това е Левски, духа вятър, майката си ебало. ОК, майната му и на това - имаме спонсори милиони, дето агата чорбарска им дава лев, само и само да се появят и на неговите национално значими и мега яките кауза подчертаващи екипи, че да не сме само ние с богатите надписи. И накрая - шо стана.. чакала ни съдбата на прасетата. И защо ни чака тази съдба, след всичко изброено по-горе? За тези, дето забравят бързо, ще синтезирам - построен сакат и кух сектор, трансфери за 1 млн., 2ро място в най-вековното първенство на планетата, бачкащ УС с феновете вътре, бачкащ треньор, спонсори милиони... Къде е проблемата? Обикновените фенове ли са пак виновни за състоянието на Левски или същите тези необикновени фенове(тук, специално за някой капацитет, ще уточня, че говоря за хора, като ББ, ДП, ТБ и подобни богопомазани фенове) и легенди, които за поредна 6-7-8-9-10 ли стана вече година, решават съдбата на клуба на всяко полугодие или 12 месеца са виновни? И като вече ние, обикновените фенове сме "вътре" в нещата, защо избираме да се псуваме на Гонзовци, Колевци, "милиони левскари" и прочее простотии, а не си казваме проблемите в прав текст за да търсим и евентуално намерим решение?
Или не е удобно? Или трябва да пазим някакъв заложен модел, който в крайна сметка, да ни направи тотално една вегетативна шепа идиоти, които ставаме и лягаме с надеждата за нов сериал, а не нов сезон на стария..
Поздравления на, който му се е чело толкова много. Зарекох се, че повече няма да пиша в този форум, но не ми издържаха нервите. От тук нататък смятам само да чета 99.5% експертните мнения и да се надявам читавите 0.5% да обърнат тенденцията. Лека вечер и само Левски!