forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 1:56 pm 
Аватар

IN HOC SIGNO VINCES написа:
Добре, а вземането на точките, не действа ли демотивиращо?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Действа, но можеше да се каже, че ще се борим докрай, а не да абдикираме. И всички си го говорихме това тук като се изказа Гонзо. Сега, понеже го коментираме, ще излезе че пак го плюем... :smt012

Не исках да споменавам свинете, но тия си вярваха че ще спечелят купата и без тях не може А група и т.н., и сега, за безпристрастния наблюдател е баш така. Ако ще да са им лягали, да са им го лапали и всичко.

А ние, вместо да кажем - взеха ни токите несправедливо, но НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ и ще бием и ебем всеки да им държи влага, ако ще и да не сме шампиони, ще сме догодина, защото НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ.

Е, ние казахаме - дейба, резнаха ни с тия точки... Ами тогава ще си обиграваме за догодина, едни евротурнири да хванем, квот-такова, важното е да правим нещо.

Ето затова ме е яд. И не на Гонзо, а на Мазния, който откакто има нещо общо с нас само много говори и нищо цяло не направи - ни стадион, ни сектор, даже оставката си не пусна изцяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 1:58 pm 

IN HOC SIGNO VINCES написа:
Добре, а вземането на точките, не действа ли демотивиращо?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зависи, ако си "куче" има вариант да се назлобиш още повече и да биеш, но съм съгласен, че изказвания от типа 80% сме загубили титлата не правят услуга никому. Пак ще кажа, че вчера гледах последните 10 минути от мача на свинята и те не можеха да ходят, а Бирои бяха учудващо демотивирани и некадърни и бъркаха елементарни пасове. Дали е уговорен мача или са хванати футболисти не се наемам да коментирам, но това са фактите. Чорбата са селски отбор съставен от юношки които не знаят за какво става въпрос и срещу Хер Кокал няма да им се вярва.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Последна промяна ivosto на Чет Апр 07, 2016 2:00 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 1:59 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Такъв тип "доносничество" не би ни направило услуга. :wink: Да не кажем, че е доста, доста бедно... Прасетата отидоха в Стара Загора много мощна бройка и направиха ебати пеенето. Младите им играчи играха на върха на силите си и ако не бяха прасета, дори бих ги поздравил. Показаха дух, бягаха и ритаха колкото можеха. За чорбойската мръсна сган, само смърт и закриване! Аз нямам никакви съмнения, че на финала ще бият с лекота. Просто щото те такива подаръци никога не изпускат. Изводите са само за нас.

Да ги оставим прасетата. Ние е нужно да се замислим докога ще си отглеждаме и изграждаме провинциален и посредствен манталитет в челото на класирането на А група, докато някои други изграждат шампионски дори във В. Това опосредстване на Левски умело се дирижира и поддържа от нашите собственици, не без участието и поддръжката на феновете, кои умишлено, кои неумишлено припяващи в същия хор с безумни клишета, като "Ние сме Левски", "аре пейте бе, кур за мача", "вие да не сте прасетата с тия купи и титли", "имахме проблеми, другият сезон ще е окей".

Да видим докога "почти фалирахме" ще е извинение за безумно ръководения Левски. Дано само не е както 6-7 годишното "градим отбор за следващия сезон". Някой явно забравя, че в България и с отбор от В група можеш да спечелиш купата и да завършиш в средата на класирането, и ни баламосва с някакви глупости за свръх селекция, свръх заплати и т.н. Свикнахме и приемаме за напълно естествено да губим на 95% от стадионите в провинцията, а на Герена да знаем, че ще е много трудно, но шансът да спечелим все още е голям. За мен това е свързано с дух и манталитет и няма много общо с парите за селекция, а с точните ръководители, треньори и лидери.

Няма какво да се каже повече по темата.
Само може да се добави, че от Герена преди не можеше да се излезе след победа с 3:2 в последната минута, докато в днешни дни се пляска на равен с монтана и пирин на Герена, пика е се и се ляга :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 2:08 pm 
За Левски е жизненоважно да направи "нещо" в Лига Европа. Под нещо имам предвид минимум достигане плейофите, където вече е изцяло божа работа, щото най-вероятно ще срещнем някой отбор поне 2-3 класи над нашия.
На Левски му трябва успех, победи и вдъхновяващи футболни вечери, които да повдигнат малко посредственото и примиренческо ниво в този клуб. Затова нашите умни ръководители много да внимават какви "умни" решения ще вземат пак преди изиграването на първия ни мач в Европа.
Дано и шибания късмет ни се усмихне пак с някакъв сносен жребий. Провал и този път ще е още по-голям и много, много тежък удар срещу духа на този клуб.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 2:11 pm 
Аватар

Факт, е че свинете последните година-две дръпнаха и се развиват и не знам защо го отричате. Това би трябвало да ни мотивира да покажем, че сме все още по - напред от тях вместо да пишем глупости. Ходят нелоша бройка на мачовете във "В" група, правят си кефа точно напук, че се намират там, а и това е единственото интересно за тях на техните мачове, в които няма интерига на терена. Не не ги величая. Смятам, че това е нормално като имаш претенциите, че си една от големите публики в местното първенство. Не е нормално обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 2:15 pm 
Аватар

Ние чисто футболно от години сме много зле просто защото не се работи правилно а се прави една и съща грешка ден след ден, месец след месец, прозорец след прозорец, година след година. Просто защото чисто футболно от ръководна гледна точка сме гола вода. Гонзо е меко казано трагичен като спортен директор и за 5 години като такъв нищо не спечелихме. Да не говорим как гони по 7, 8 играча на всеки прозорец, което прави по 15 нови играча всеки сезон. Скаутското звено или каквито са онези там пък са пълен ташак и те, един играч не могат да намерят. Тримата парашутисти и те нищо не правят да променят това и така остава само НКП и тръста да се мъчат да изграждат нещо.

За мен просто трябва пълна промяна в този клуб от спортна гледна точка. Дали да се намери нов треньор чужденец или пък Стойчо да си остане, защото за България не е лош треньор. Да се махне поста СД, както и това безумно скаустко звено и всичко да е в ръцете на треньора. Да му се даде кредит от година, две и той сам да се изгражда като мениджър от английски тип. Просто като повтаряме това което правим в последните години отново и отново няма как да получим друг резултат от този които си и получаваме година след година! Явно е, че така няма да стане!

Последна промяна We_Are_Levski! на Чет Апр 07, 2016 2:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 2:17 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Дано и шибания късмет ни се усмихне пак с някакъв сносен жребий. Провал и този път ще е още по-голям и много, много тежък удар срещу духа на този клуб.

"Шибания" късмет не е спирал да се усмихва на Баждечето и аз лично не помня от кога не ни се е падал "неудобен" съперник. От селски отбори нагоре са винаги на жребиите. Съдбата си прави обратното на нетестикуляр с нас давайки ни все по-слаби и по-слаби съперници, с които някак си успяваме да се насерем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:03 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен с Макето и с We_are_Levski. Гонзо може да е най-точния човек, най-смелия мъж, но е най-слабия директор в историята на Левски с нито един успех, а от последните няколко години даже и без калъфка. За мен, Гонзо не трябва да е СТД. Обаче, както Мъри е казал, няма смисъл да махаш някой, ако не можеш да намериш по-добър. Да връщат Жужо и твай. Трябват хора дето имат контакти, връзки със скаути и още нещо. Сираков успяваше в Левски, не щото е толкова голям ум, а щото успяваше да лобира за Левски в ГФС-то, което на Гонзо му е тотално чуждо. Отделно, че Сираков е злобар и не се примирява докато не стане на неговото, а като беше в Левски - неговото беше Левски.
Големият истински минус на този човек, е че когато интереса му не съвпада с този на Нашият отбор, прави каквото си иска и откровено работи против Левски. Трябва ни СТД в момента, щото не виждам в Стоев потенциал сам да си прави селекцията. Това е. Нека махнат Гонзо, но само ако има по-добър човек за тоя пост. И по-възможност да е българин. Това е лично моето мнение. Вече не можем да се наричаме гранд, щото грандовете са непрекъснато в борба за титла и купа и ги печелят минимум през година. Другото са стари лаври и 7 годишните деца само знаят, че Левски е бил шампион.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:14 pm 
Аватар

Съгласен съм с почти всички твърдения на макето, макар и да не съм напълно убеден в причинно-следствената корелация. Не съм съгласен за какъвто и да е било шампионски манталитет при зурлите. Преди година кажи речи те бяха в същата ситуация като нас, даже по-добра и се сещате какво се случи. Заебаха борба за титлата, за да ни преебат нас. На всичкото отгоре това се случи на всички нива от феновете до 'собствениците' - не бяха заплахи, освирквания и.т.н. Оттогава официално тия не съществуват на футболната карта и ме боли оная работа дали ще вземат купата или не. За какъв шампионски манталитет може да става въпрос?! Манталитет на курви, който ги обрича на посредственост. Но наистина, те не са важни и няма смисъл да има и един коментар за тия независимо дали падат, или бият.

Лошото е, че при нас нещата са страшно сиви. От нашето положение се излиза с победи или с пълни трибуни всеки мач. Уви, второто в нашия случай като че ли е невъзможно, защото е пряко зависимо от първия фактор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:15 pm 
Аватар

Само да кажа, че липсата на успехи не е от сега, а е от 2009-та година. Дълго време се заблуждавахме, че всичко в клуба е ОК, нещата куцат само спортно-технически. От две години знаем, че спортно-техническите проблеми са на трето място в скалата по важност на проблемите в клуба, вижда се как БФС, което е пълно с наши легенди, прекрачва всякакви писани и неписани правила, за да има служебен шампион и се направи такъв фарс, само и само тия на които се възхищавате в момента, да не платят една стотинка от дълговете си и да бъдат служебно върнати в групата.
Аз съм убеден, че на следващия мач, който играем с ония от В група, ще ги смажем както и на трибуните, така и на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:15 pm 
Аватар

Плейоф в Лига Европа означава да минем 3 предварителни кръга, което ще е цяло чудо на фона на БГ футбола като цяло, оставям даже нашето дередже настрана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:30 pm 
Ами затова говорим. На този отбор му трябва точно чудо, за да тръгне нагоре и някой трябва да го сътвори. Не съм аз на терена или в съблекалнята да го сътворя. Те трябва да го направят. Това е една от многото последни сламки на удавника. Изпуснахме титла, изпуснахме купа, унижиха ни насред 100-годишния юбилей по невъобразим начин, какво още да чакаме!? Последен влак за Ванкувър...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:49 pm 
Аватар

Аз мога да ви успокоя за някои неща. Първо, некадърника, осмокласника, директора и както още там го наричат големите левскари, широко скроените и мислещите такива, а не лумпените и платените фенове, ще си тръгне сам, без да го гони никой. След това трофеите ще завалят, но най-вероятно е да видим доколко е прав Бойо и как ще вземем купата на България от В група, играейки само с децата. Ама без да ни редят жребия, без да хващаме футболисти и т.н. Защото съм съгласен с Макето, че в Левски всичко е дълбоко сбъркано, а оправия не се вижда. А най-лошото е, че докато шепа хора водят нечовешка борба за оцеляването на клуба, вместо да получат подкрепа от братята си, те получават само насмешки, подигравки, злобни коментари и откровена омраза. Моята песимистична прогноза е, че догодина трябва да се стягаме за дерби, при това не в Дришата лига. Дано бъркам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 3:56 pm 
Аватар

7:1 мисля че отиде малко в крайности.

Нали уж сега плащаме всичко, макар да не знаем точно как се намериха толкова пари, нали даже дадохме малко за селекция? Гонзо ли ги осигурява тези пари, че ако го няма ще ходим във В? И ако ще фалираме и ще почваме отначало, ОК, нали Тръста и НКП са в УС, защо не се дават индикации за подобна опастност? Нали са там за да има контрол? Какво ще рече това - ще ставаме съучастници или ни ментят?

Аз по-скоро мисля, че ни държат умишлено в посредственост и, моито уважения към Гонзо, той е идеалната фигура за подобен сценарии - всички го обичаме много, работи здраво, но просто няма закалката за да е успешен като СТД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:08 pm 

niki92 написа:
Турчо ще ги бие и ще си иска парите после :bigok

Това на чорбарски се нарича "хем сикиджем, хем парабаджем". :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:15 pm 

truegentleman написа:
Малко прекалявате ми се струва. Чак да говорите как са се изсрали на Бабатунде и нз още кой. Май забравяте от какви некадърници са съставени прасетата. Галчев е един селски футболист, който вчера изглеждаше като Шави. Преслав Йорданов креташе резерва в борещия се да не изпадне Локо Сф. Нашите юноши изнасилват техните когато и където ги хванат. Просто, когато имаш срещу теб един отбор, който тотално няма желание да се бори, никакъв хъс, никакво тичане...и се получава снощното.

И това колко са се изсипали...дори трябваше да са повече. Доста предпоставки имаше затова. Дайте да не ги величаем, защото ги знаем какво представляват. Другата година влизат в А група и след втората загуба ще режат гредите.

Точно тук е слабата точка в аргументацията ти. Берое има всички причини да иска да се бори - 100-годишен юбилей, противник на 1/2 от В група и очертаващ се финал с последния в А група, а с това и участие в ЕКТ. Кое от тези неща не трябва да искаш, пък ако ще и да си отбор като Берое?

Ето какво се случи вчера. Прасетата в Чорбое, визирам специално Делев и Зехиров по една или друга причина не се напънаха, а с това вече силите се изразвняват 9 от А с/у 11 от В.

В допълнение се видя и ефекта от провинциалния манталитет на Чорбое, който се насра след ранния гол и името на Чурка.

Няма значение, кой ще бъде новия треньор на Берое. Ако разкара прасетата в реванша и излезе открито, Чорбаспор ще замине на разлика.

Съмнявам се обаче това да стане защото Берое просто ще назначи един нов Хубчев и ще си разнася провинциализма навсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:27 pm 
Аватар

Много се нервирам след всеки успех на свинете да чета във форума на Левски колко по-добра школа, по-добри играчи, по-добра публика и по-добър клуб имат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:38 pm 
Радвам се, че от цялата "дискусия" се хвана точно квинтесенцията и - публиката на свинете :bigok
Дано Левски заиграе като отбор и покаже последователност, и дано Кокала някак съумее да излъже турците, макар аз да не вярвам. Купа от "В" група за свинете при поредна наша калъфка и то в първенство от 8 отбора и без Личекс и свинете, дори в най-тежките мракобесни сценарии за унижение не може да се измисли вярвам. :lol: Но много хора "са Левски" и хич не ги ебе това :bigok Много над нещата са или поне така твърдят.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:43 pm 
Аватар

Ами не в едно или две мнения се хвалят. Иначе на мен ми е ясно какво си написал и съм съгласен, че Левски силно се нуждае от успех. Но това не се промени от вчера. Яд ме е и, че много наши хора са готови да хвърлят кърпата. Също много се ядосвам на това колко им е забавно на някои хора и си правят майтапи за това и онова. Силно се засмях.

По-несъгласен съм с мнението на Бойо, че, видиш ли, свинете имали отбор за топ три на А група. Не, Бойо, нямат. Нямат отбор и за топ 10 на А група. И няма как едно представление на Берое да легитимира една шепа анонимници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:45 pm 
Аватар

Mного е жалко и чорбарско, че тая цялата дискусия се води, защото свинете са спечелили мач :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:48 pm 
Аватар

Левски има нужда от една шибана титла за да се спре с това напрежение и да не се насират футболистите ни във важни мачове.

Който твърди, че прасетата имат по-добра школа от нас да потърси помощ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:49 pm 
Нивото е толкова зле, че не мисля, че биха изпаднали в А група с този състав. Разбира се е супер относително да кажеш на базата на няколко мача (аз лично съм им гледал само един, вчерашния) кво ще направят. Ама смазаха първия в Б група с 8:0 ли колко беше, биха без проблем няколко други отбора от Б група за купата. Нивото е скандално слабо. Локомотив София завършиха трети в А група заеби... С отбор за 8 лева.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:52 pm 
Аватар

konvoec написа:
За съжаление не съм убеден до колко в тази школа има по-добри играчи в момента. Не е въпросът колко са готови, а дали изобщо има смисъл от тях.

Чорбетата 7-8 години бяха като нас - никакви юноши, само чужденци , трансфери, мениджъри, комисионни. За тяхната школа се смеехме, че даже нямат терен като хората, че нямат пари за нафта да отидат на мач. И се оказа, че дори от техните юноши стават по-добри играчи от всички тея комици свободни агенти дето водим на килограм. Смятай какво може да стане от нашите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:53 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Нивото е толкова зле, че не мисля, че биха изпаднали в А група с този състав. Разбира се е супер относително да кажеш на базата на няколко мача (аз лично съм им гледал само един, вчерашния) кво ще направят. Ама смазаха първия в Б група с 8:0 ли колко беше, биха без проблем няколко други отбора от Б група за купата. Нивото е скандално слабо. Локомотив София завършиха трети в А група заеби... С отбор за 8 лева.
Биха един отбор от Б група за купата. А вчера в последните 20 минути бяха тотално хвърлили кърпата и всеки с претенции да е професионален отбор би ги нашамарил с три гола :smt006
Нали знаеш какво щеше да стане ако в събота/неделя имаха сериозен мач?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:55 pm 
Аватар

Ама при титла в това смешно първенство отиваме на квалификации за ШЛ, където ще ни ебат всичката майка. Кофициентът ни вече е по-малък от на Линфийлд и няма изгледи да се подобри за след 2 години - 4.375. Сега сме в положението от 99-02, когато ни се падаха имена като Галатасарай, Динамо Киев, Бешикташ и Ювентус.
Ето ви поставените във втори кръг тая година. Аз лично не се наемам с прогнози кой от тия ни е по силите, добри в по-добри години. И ключовото е, че като отпаднем във втори кръг на ШЛ не отиваме в ЛЕ а директно си хвърляме боба :smt031 Иначе, поне може да ни се сбъдне мечтата да ни се падне Партизан примерно и да си ги премерим извън терена(за което пак имам леки съмнения, че няма да е в наша полза :loser2 ).

Seeded teams coef.
------------------------ --- ----------------
Steaua Bucuresti Rom 40.259
Celtic Sco 39.080
APOEL Nicosia Cyp 35.460
BATE Borisov Bls 35.150
Ludogorets Razgrad Bul 25.350
Dinamo Zagreb Cro 24.700
NK Maribor Slo 22.225
Maccabi Tel-Aviv Isr 18.200
Lech Poznan Pol 17.300
Partizan Belgrade Srb 14.775
Malmö FF Swe 12.545
Garabag Agdam Azb 11.500
HJK Helsinki Fin 11.140
Molde FK Nor 10.375
FC Midtjylland Den 7.960
Videoton Fehérvár Hun 7.950
Skënderbeu Korçë Alb 5.575

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 4:58 pm 
Аватар

И аз смятам, че се заблуждават тези, които си мислят, че свинете дори с тоя си отбор щяха да са по-надолу от 6-то място. Със сигурност нямаше да мачкат и бият наред, както в момента, но и със сигурност нямаше да изпаднат. Ако си мислите, че те по нещо се различават от отборчета като Пирин, Монтана, папагалите, майните - лъжете се. На същото ниво са и като организация, и като финанси, и всичко. Останалото са приказки за наивници. Да, чорбое вероятно можеше да ги бие вчера, но не ги биха. Пак казвам - не съм гледал и не мога да кажа нищо, но се съмнявам да са легнали, просто са бездарни. И нивото е отвратително ниско, това е факт.

Макето е абсолютно прав, че в момента ни трябва чудо. Трябва ни успех, обединителен успех. Иначе - ще продължим да се въртим в тоя същия кръг, докато някой не намери начин да ни изкара оттам. В едната или в другата посока. Хората се обезвериха страшно и вече наистина приказките "ние сме Левски" не връзват.... Дано наистина не хвърляме кърпата...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 5:00 pm 
Кратуне, между какво можеше да се случи и какво се случва на практика разликата е голяма и съществена. А разликата е, че ако съдбата не го върне тъпкано на свинете на финала, унижението пак ще е доста тежко и историческо. :wink: За нас... Ако пък по някакъв непривичен за тях начин се осерат на финала и Кокала ги излъже, и загубят финал от Монтана, ще повярвам, че съдба съществува и тя се отплаща за всички песни, статии и тонове журналистическа и чорбарска помия, която слушаме от 2-3 години. Ама не би.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 5:01 pm 
Аватар

Айде сакаме, айде чекаме :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 5:06 pm 
Аватар

Цитат:
В знак на благодарност и признателност ръководителите на футболен клуб чурка взеха решение всички билети за втория полуфинал срещу Берое, който ще се изиграе на 20 април на ст. "Кочина", да бъдат със символична цена от 1 лв!

3а нас как веднъж не се сетиха нашите ръководители, а все трябва да спасяваме, даряваме, плащаме повече. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2016 5:08 pm 
Шансът на Монтана е на финала прасетата да са в ролята на фаворит и напрежението да е изцяло в краката и главите на ония голобради пишлигари. Тогава и грешките ще се увеличат, и краката ще се вдървят, а в Монтана има 2-3 що годе сносни и опитни играчи. Те пък ще се насерат от трибуните, абе скандален мач ще е :lol:

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]