Boyo написа:
konvoec написа:
По принцип за бабатундета и нарове не съм съгласен, защото и на тях им трябва време, а не изглеждат никак зле. Просто не трябва те да са мнозинство, а да са притурка към отбора.
Като плащаш 200 хил евро за трансфер от чужбина, когато си на минус няколко милиона в бюджета, се предполага , че от първия мач този играч ще е на ниво и ще вдигне класата на отбора. Ако ще го чакаш 6 месеца да заиграе футбол какъв е смисъла да даваш 200 хиляди евро, като в школата имаш поне 5 безплатни като него. Дали сме 1 млн за селекция, с която трудно ще бием и чорбата, които са на 2-3 месеца от окончателно ликвидиране и играят по селски стадиони. Левски е затънал в посредственост, няма ЕДИН човек в тоя клуб, който да носи Левскарски дух, да има манталитет на победител.
Разбирам те, но аз казвам принципно за тия момчета. На добра възраст, изглеждат с прилични качества. И ако за следващия сезон ще вдигнат качеството си и това на отбора, нека се дадат пари за тях, да се обвържат с договори и да се обиграват.
За съжаление не съм убеден до колко в тази школа има по-добри играчи в момента. Не е въпросът колко са готови, а дали изобщо има смисъл от тях. Какво говорим като Стойчо го е страх да вземе юноша да му запълни празнината на десния бек, а връща Прохазка там. Сигурно ако Прохазка го няма, ще е Лукин, ако Лукин го няма, може Бедоя да сложат там, но не и някое момче от тая школа. Аз лично тотално съм я зачеркнал и не мисля, че за в бъдеще някой ще я ползва. Ако имаме финансови възможности, ще се купуват играчи, 80% чужденци, ако нямаме - свободни агенти. Другото е замазване на очите. Не знам някой вярва ли още, че ще има гръбнак от български играчи и юноши в отбора, да бе, бла-бла. Нито вярвам, че ще се намерят нормални скаути, да се пратят в Бразилия, примерно, по Африка, да следят Б и В групите за млади играчи, да гледат играчи по-дълго време и да видим какво можем от там да си позволим, да бе, бла-бла. Не вярвам, че след края на сезона пак няма да бъдат освободени куп играчи. Чакам Менголо да направи още един слаб мач и да бъде насран, ама не само от публиката да е разкрит, ми и от ръководството. Карнер го очаквам аут. Очаквам да вземем десен бек и нещата да се стабилизират, Минев да се контузи и да играе Фики там. Ей такива неща очаквам. Всяко подобрение или умно решение, което се вземе, се осира двойно след това, с друго решение
От всичко най-много ме дразни това с манталитета. Имам чувството, че в Левски играят тотални бездушници и играчи, на които не им е проблем да са втори. Говоря за тях, личностно, оставям Левски настрана. Дали играят в Левски или в Бачково, те трябва да искат да са по-напред и със зъби и нокти да се борят за това, не със страх. Да не се примиряват, да ги боли след загуба или лоша игра. По-скоро ми се струва, че Бурабия, който има отлични качества, мисли как ще си строи къща в Мароко, Карнер мисли да отвори ферма за Крави в Австрия, а Мики Орачев е от друга планета и не говори нито един земен език...
Както и да е, остава единствено да правим това, което правим най-добре напоследък, да вярваме на ръководство и да
чакаме.