forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 1:51 pm 

Какво казва член 22 от Дисциплинарния правилник на БФС:
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-0 ... 016_v3.pdf

г/ Удар или опит за удар с ръка или с крак (ритане) на друг състезател

В игрова обстановка - 2 мача и 200 лева
Извън игрова обстановка - 3 мача и 300 лева
При спряна игра - 3 мача и 800 лева

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... roe-371901

Бурабия е наказан по най-тежкия състав, при положение че играта изобщо не е спряна. Сигнал на съдията няма, топката излиза в тъч. Може единствено да се спори дали ситуацията е игрова или топката вече е излязла в тъч и не е игрова.
Според мен по-скоро не е игрова, защото топката вече беше в тъч и Бурабия след това ритна бироеца.
Правилното е 3 мача и 300 лева.

П.П. За червения картон на Моци срещу нас, който е за груба игра, наказанието е 1 мач и беше правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 1:58 pm 
Аватар

Надявам се, че ще започнетe да осъзнаватe, че докато това БФС управлява, ние титла няма да вземем. Последните години, ние сме най-ощетения отбор (най-много наказания за мач без публика, най-високи глоби, 2 дузпи за цял сезон :smt047, най-дълго наказани играчи, и тн и тн). чорбата ги разкриха собствениците им, нас ни готви "синьото" БФС. Интересно, каква ще бъде реакцията на "аристократа" Козирка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 2:01 pm 

Както съм написал по-горе и съм дал линк към приложимите документи, в случая БФС са сгрешили единствено глобата на Бурабия, наказанието му за 3 мача си е по правилник.

На апелативна комисия най-много да му намалят глобата.

П.П. Обаче тия от Литекс наистина са ги наказали за по 1 мач, което е скандал. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 2:14 pm 
Аватар

Успокойте се малко с "Висшата лига", първо на първо днес само ще се "представят вариантите", нищо няма да се решава. А и да се реши - важното е какво ще одобри Синята УЕФА, а не какво ще реши Корема и Ко. И никакъв представител на никаква УЕФА няма, има някакъв смешник от Холандия, който е от частна фирма, нищо общо с УЕФА.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 4:34 pm 
Аватар

Тоя пуши ли пури? :bigok
Кога да очакваме новини? Нямам търпение да почне новият сезон вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 4:39 pm 
Аватар

Цитат:
Oтборите-кандидати преди началото на сезона трябва да внесат парична гаранция в размер на около 1,5 милиона лева, да имат добър терен и осветление.

Невъзможно е да се открият 16 отбора у нас, които да покрият тези критерии :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 4:43 pm 
Аватар

Е стадиона с осветление и терен не е нужно да е твой - ще играем всички мачове на 4 стадиона, ко толко? :bigok :bigok :bigok А за банкова гаранция - питай професор ЛупиЙ :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 5:48 pm 
Аватар

Пресконференция по Ринг за Висшуто лига.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 5:50 pm 
Аватар

Васко Колев ми се вижда ядосан... Явно се пече, въпросната Нисша Лига, че даже и с прасетата... :ohmygod2

Прикачени файлове:
facebookkolev.jpg.png
facebookkolev.jpg.png [ 55.88 KiB | Прегледано 3149 пъти ]

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 5:53 pm 
Аватар

Ако и 50% от нещата, които е казал тоя ретард Крушарски, са така, то днес тия 4 часа са си губили времето, защото реално не са направили нищо.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 5:56 pm 
Аватар

Къде може да се прочете?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 5:58 pm 
Аватар

Цитат:
Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели, че срещата на експертната група на Българския футболен съюз, действително е нищила съдбата на лит(*кс-етрополе и Литекс, както и евентуалното им завръщане в елита. Той обаче категорично се противопостави на условието с въвеждане на банкова гаранция от 1,5 милиона лева.

Това би се случило чрез реорганизация на сегашния формат в елита, като са обсъждани варианти с 14 или 16 отбора. Крушарски намекна, че на този етап повечето представители са се обединили около това, че Литекс трябва да подаде документи за лицензиране, докато статутът на лит(*кс-етрополе предстои да се разисква още.

„След като се увеличава интересът към футбола, няма как да не съм доволен. Вариантът с 16 отбора е по-добър от този с 14. Как ще ги намерим ли? Ами ще си ги купим. Ще си ги поделим, за да се знае кой къде е“, пошегува се босът на пловдивчани.

„Вариантите Литекс и лит(*кс-етрополе се обсъждаха, останаха отворени врати, ще се говори още. За Локо София не чух нищо“, допълни Крушарски.

„За мен да си оправя терена е най-малкият проблем. Вече съм започнал. Почваме от 14-и април и мога да ви поканя за началото на ремонта.“

„лит(*кс-етрополе? Всеки трябва да си плаща сметките и тогава да седне на масата. Сега и аз плащам на предишните, които са яли и пили.“

„Коментира се вариантът Литекс да си подаде документите за лицензиране. До 30-и април трябва да го стори. Кои отбори са дискутирани най-много? Ами тези, от които всички се страхуват – лит(*кс-етрополе и Левски. Предимно лит(*кс-етрополе.“

„Гаранция трябва всеки да даде – толкова, колкото може. Банковата гаранция е нещо несериозно! Клубът е едно предприятие – или го водиш към успех, или го проваляш. Всеки да си прави сметка и да си носи кръста. Аз като влязох в Локомотив да не беше много цветущо положението? Всеки трябва да си намери решение – търси заеми, гледа си сметката си, не дава заплати от 50 хиляди.“

„За мен не е правилно да се налага млад футболист насила. Насила да го караш да играе 90 минути не става. Той или може да играе в отбора, или не може.“

„Човекът от УЕФА предложи разделяне на две групи – на първа 6-ица и втора 8-ца. Според мен така ще е по-интересно първенството. Няма да се знае кой ще спечели първенството, нито пък кой ще изпадне.“

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 5:59 pm 
Аватар

Ми в бонга има пространно "изложение".

Цитат:
Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели, че срещата на експертната група на Българския футболен съюз, действително е нищила съдбата на ИДИЛ и Селтекс, както и евентуалното им завръщане в елита. Той обаче категорично се противопостави на условието с въвеждане на банкова гаранция от 1,5 милиона лева.

Това би се случило чрез реорганизация на сегашния формат в елита, като са обсъждани варианти с 14 или 16 отбора. Крушарски намекна, че на този етап повечето представители са се обединили около това, че Селтекс трябва да подаде документи за лицензиране, докато статутът на ИДИЛ предстои да се разисква още.

„След като се увеличава интересът към футбола, няма как да не съм доволен. Вариантът с 16 отбора е по-добър от този с 14. Как ще ги намерим ли? Ами ще си ги купим. Ще си ги поделим, за да се знае кой къде е“, пошегува се босът на пловдивчани.

„Вариантите Селтекс и ИДИЛ се обсъждаха, останаха отворени врати, ще се говори още. За Локо София не чух нищо“, допълни Крушарски.

„За мен да си оправя терена е най-малкият проблем. Вече съм започнал. Почваме от 14-и април и мога да ви поканя за началото на ремонта.“

„ИДИЛ? Всеки трябва да си плаща сметките и тогава да седне на масата. Сега и аз плащам на предишните, които са яли и пили.“

„Коментира се вариантът Литекс да си подаде документите за лицензиране. До 30-и април трябва да го стори. Кои отбори са дискутирани най-много? Ами тези, от които всички се страхуват – ИДИЛ и Левски. Предимно ИДИЛ.“

„Гаранция трябва всеки да даде – толкова, колкото може. Банковата гаранция е нещо несериозно! Клубът е едно предприятие – или го водиш към успех, или го проваляш. Всеки да си прави сметка и да си носи кръста. Аз като влязох в Локомотив да не беше много цветущо положението? Всеки трябва да си намери решение – търси заеми, гледа си сметката си, не дава заплати от 50 хиляди.“

„За мен не е правилно да се налага млад футболист насила. Насила да го караш да играе 90 минути не става. Той или може да играе в отбора, или не може.“

„Човекът от УЕФА предложи разделяне на две групи – на първа 6-ица и втора 8-ца. Според мен така ще е по-интересно първенството. Няма да се знае кой ще спечели първенството, нито пък кой ще изпадне.“

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:02 pm 
Аватар

А нещо от аватара ми или от свинския форум няма ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:02 pm 
Аватар

В момента, който и мач от белгийското да си пуснете, ще видите по стадиона плакати "FUCK THE PLАY OFFS" . Сигурен съм, че това устройва нашите напълно и ще го направят точно така :strkstrk Ще обясня накратко.. 16 отбора.. 16-ят изпада, 15-ят не играе плейофи, нито изпада :strkstrk :strkstrk :strkstrk , от 1-во до 6-то място играят в една група за шампион, от 7 до 14 място отборите са разделени в 2 групи :bigok , победителите от всяка играят един срещу друг за квота в ЛЕ, а в шампионската група 5-я и 6-я не играят никъде :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:03 pm 

Без да съм бил там и без да съм чел нищо, съм убеден, че са се говорили само празни приказки на тая среща.
Обяснявали са как ще е хубаво за футбола да върнат някак чурка и/или микре/чурка, ама накрая ще се окаже че няма как и че УЕФА не дава.
Изключително безмислени хора се занимават с футбол или просто Перуката им маже ските.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:04 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А нещо от аватара ми или от свинския форум няма ли?

Аватара ти се е чекнал в Candy Club преди 2 часа, а до свинския форон нямам достъп :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:05 pm 
Аватар

Тодор Батков що говори на английски на пресконференцията и се прави на холандец :smt005

Прикачени файлове:
IMAG0822.jpg
IMAG0822.jpg [ 148.28 KiB | Прегледано 3055 пъти ]

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:08 pm 
Аватар

Сигурно е част от плана на синята УЕФА да преебе свинете :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:13 pm 
Аватар

3 години подред сваляш бройката на футболните отбори и сега изведнъж каниш 30 отбора за първата си лига и това всичкото за да върнеш отбор от ком времето :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Ако това стане БФС-то в пряк текст си казва, каквито и мизерии да правят Левски и цдна винаги ще се връщат в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:17 pm 
Аватар

Паспарту джуниър е пристигнал на срещата заедно със Сираков. Слочайност

Последна промяна New Order на Вто Апр 05, 2016 6:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:21 pm 

Цитат:
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че е възможно да има увеличение на отборите в А група. Той заяви, че повечето от присъстващите на срещата представители на тимовете от елита са изразили мнение, че групата трябва да бъде от 16 отбора, но може да бъде от 14, 12 или отново 10.

„Благодаря на министъра за оценката и участието му в срещата. Целта е да увеличим участниците. Ще си бъде професионална лига. Възможно е да има увеличение. Ние сме поканили всичките 24 клуба. Говорим да имаме една сериозна А група от 10, 12, 14 или 16 отбора“, коментира Михайлов.

„До 30 април трябва да подадат документи за получаване на лиценз, като много преди това клубовете ще трябва да отговарят на анкетата“, добави президентът на БФС.

„Отборите, които в момента са в А група отговарят на изискванията за инфраструктура с изключение на тези, които нямат осветление.“

„Аз съм за повече българи, но клубовете са акционерни дружества. Евентуалните участници от А груща ще бъдат изслушани отново за това колко юноши до 21 години да има и колко не в съставите им“, каза още Борислав Михайлов.

Много конкретно се е изказал Перуката, нищо не е казал на практика. :lol: :lol: :lol: Толкова са и решили каквото и да е.

Предполагам идеята им е да има някаква бройка отбори, отговарящи на някакви изисквания и да ги вкарат всичките в А група. По тоя начин може да върнат Микре, ако всички преди тях не отговарят на изискванията.
Със свинете обаче, не виждам каква акробатика може да измислят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:24 pm 
Аватар

БФС-то наистина си прави гаргара с розовите прасенца. Времето да тече, да вървят далаверите. На Перуката му е казано, отгоре, да прави нещо и той прави "нещо". Дори е поканил Кралев, получил е потупване по рамото и до там. голям майтап :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:24 pm 
Аватар

Мдам, точно щях да го пусна. Както се и предполагаше - 3 часа глупости, нищо по същество (а то няма и как да има нещо по същество). Тая "схема" на практика я има всяка година - лицензират отборите и гледат колко покриват критерии за А група :bigok Просто сега са решили да я "попълнят", ама дори не са решили до колко отбора ще я попълнят. Нито Латекса ще става УЦКА, нито УЦКА ще взима лиценз :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:29 pm 
Аватар

Прасетата нема как дори да подадат документи за лиценз по простата причина, че до 30 април когато изтича срока няма да има решение на съда какво става с дружеството. Малко като оня виц от комунистическо време, че филмът в киното не бил шведски а съветски, не бил сексуален а социален и не било "баба дава на войника" а "балада за войника". Ама иначе другото отговаряло на слуховете. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:41 pm 
Аватар

Бурабия си е за 3 мача отвсякъде, просто защото така пише в правилника. Постъпката му беше пълно малоумие и то в толкова важен мач. Заслужава от клуба да го глобят със заплатата му до изтичане на наказанието.

Иначе казаното от Крушарски и Михайлов не е новина. Тези неща си се знаят. Дразня се само на мнението, че не е нужно поне 1 млад футболист да започва титуляр. Банковата гаранция има плюсове и минуси, а разделянето на първенството след редовния сезон определено го прави по-интересно. Само се чудя каква е тази идея за 16 отбора. Поканата на Литекс им е сигурна. Дори да поканят изпадналия между Пирин и Монтана стават 10 отбора. Дунав Русе, които вървят към спечелване на Б група, бяха тотално унищожени от свинете. А самите прасета ще са си в несъстоятелност още дълго време и по никакъв начин няма как да се вредят. Даже не е сигурно, че и за Б група ще получат лиценз. Единственият им шанс е Дришата да си слее двата отбора, а от БФС да си затворят очите. Тогава вече истински трябва да се противопоставим, защото това ще е нов връх на беззаконието. За мен е най-добре да си останат 10 отбора или да увеличат групата на максимум 12.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:51 pm 
Аватар

Свинете няма как да ги върнат а и те сами си показват, че нямат такова желание. Досега не са върнали и 1 лев задължения и нямат и намерение да връщат. Тяхната цел е или микре да си смени името на чурка, или да се направи нова чурка и да се вкара в А група. :smt006

За тва и искат 16 отбора, за да може вкарването на нова чурка или смяната на името на микре да не се набива толкова много на очи. Като това стане с вкарването на Етър, Нефтохимик и тем подобни клубове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:58 pm 
Аватар

Ние трябва най-силно да се противопоставим на връщането на Микре в А група. За свинете е ясно, че няма да стане, явно планът е да прекръстват и припознават микре, но Левски няма как да е ок. Благодарение на цирковете на тези селяци ние бяхме ощетени и дефакто подариха титлата на другите селяци. Сега да се върнат на бял кон, а ние да ги посрещнем с хляб и сол, ми няма да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 6:59 pm 
Аватар

Ех, ей толко не е стигнало тези благородни деятели да формират Дришата лига. :(
Смятайте каква държава, щом тия кретени са "бизнесмени" и имат футболни клубове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:01 pm 
Аватар

Вечната ранглиста на А група

Цитат:
1 лит(*кс-етрополе (София) 3 67 1912 1165 433 314 3955:1678 3159 3186 2763 3928
2 Левски (София) 1 67 1912 1139 438 335 3770:1716 3143 3178 2716 3855
3 Славия 1913 (София) 1 66 1890 826 451 613 2860:2198 2383 2403 2103 2929
4 Локомотив (София) 3 64 1835 770 460 605 2644:2215 2279 2299 2000 2770
5 Ботев (Пловдив) 1 60 1725 668 401 656 2505:2391 1916 1925 1737 2405
6 Локомотив 1926 (Пловдив) 1 54 1594 621 364 609 2177:2187 1836 1866 1606 2227
7 Черно море (Варна) 1 51 1473 521 378 574 1760:1869 1599 1615 1420 1941
8 Берое (Стара Загора) 1 48 1421 477 326 618 1735:2092 1419 1428 1280 1757
9 Литекс (Ловеч) 1 20 608 354 123 131 1113:552 1149 1176 831 1185
10 Спартак 1918 (Варна) д 43 1202 378 270 554 1385:1829 1144 1158 1026 1404
11 Миньор (Перник) + 38 1055 330 248 477 1175:1594 1000 1002 908 1238
12 Спартак Плевен (Плевен) 2 35 994 314 245 435 1150:1511 886 907 873 1187
13 Черноморец (Бургас) + 29 866 277 188 401 1057:1410 775 790 742 1019
14 Ботев (Враца) 3 28 848 288 185 375 1055:1266 774 776 761 1049
15 Марек 2010 (Дупница) + 29 838 251 177 410 920:1374 737 749 679 930
16 Етър (Велико Търново) + 24 726 264 161 301 951:1043 731 732 689 953
17 Сливен 2000 (Сливен) 3 25 750 246 164 340 906:1109 675 677 656 902
18 Пирин (Благоевград) + 23 688 220 167 301 743:934 650 653 607 827
19 Дунав 2010 (Русе) 2 25 699 220 172 307 747:1064 609 612 612 832
20 Нефтохимик 1962 (Бургас) + 13 394 161 76 157 560:512 538 559 398 559
21 Академик (София) + 18 505 163 136 206 589:676 467 467 462 625
22 Спартак-С 94 (Пловдив) 3 17 441 158 121 162 562:581 455 455 437 595
23 Добруджа 1919 (Добрич) 2 14 414 126 82 206 448:682 411 411 334 460
24 Спартак (София) + 15 377 135 124 118 456:416 394 394 394 529
25 Беласица (Петрич) 3 12 368 116 68 184 377:590 360 371 300 416
26 Черноморец Бургас (Бургас) 3 7 218 92 53 73 288:223 329 329 237 329
27 Велбъжд (Кюстендил) 3 7 201 98 27 76 299:269 314 314 223 321
28 Лудогорец 1945 (Разград) 1 4 130 87 28 15 268:73 289 289 202 289
29 Локомотив (Горна Оряховица) 2 9 268 95 48 125 280:390 259 259 238 333
30 Монтана 1921 (Монтана) 1 7 210 55 48 107 212:321 213 213 158 213
31 Шумен 2010 (Шумен) + 7 212 61 38 113 219:368 201 204 160 221
32 Пирин Бл (Благоевград) + 6 178 53 41 84 189:254 200 200 147 200
33 Янтра 1919 (Габрово) д 7 214 65 50 99 239:332 174 180 180 245
34 Хасково 2009 (Хасково) + 7 212 52 31 129 210:400 139 139 135 187
35 Вихрен 1925 (Сандански) 3 4 118 38 14 66 117:173 128 128 90 128
36 Видима-Раковски (Севлиево) + 5 150 28 36 86 126:271 120 120 92 120
37 Родопа 1927 (Смолян) 4 4 118 31 17 70 106:194 110 110 79 110
38 Академик (Свищов) 3 4 120 36 26 58 136:195 97 98 98 134
39 Марица (Пловдив) 3 4 120 28 25 67 129:225 89 89 81 109
40 Тунджа 1915 (Ямбол) д 3 97 28 22 47 98:152 78 78 78 106
41 Завод 12 (София) + 3 74 23 27 24 72:80 73 73 73 96
42 Металург 1957 (Перник) 4 2 58 22 6 30 60:77 72 72 50 72
43 Хебър (Пазарджик) + 3 86 20 21 45 85:141 68 68 61 81
44 Локомотив (Мездра) + 2 60 17 13 30 69:89 64 64 47 64
45 Септември (София) 3 3 78 16 20 42 101:160 56 56 52 68
46 Пирин (Гоце Делчев) 3 2 68 16 8 44 62:148 56 56 40 56
47 ВВС (София) + 2 54 13 21 20 60:63 47 47 47 60
48 Строител (София) + 2 50 13 18 19 47:53 44 44 44 57
49 Калиакра (Каварна) 3 2 60 10 11 39 45:117 41 41 31 41
50 Червено знаме (София) + 2 40 13 13 14 46:50 39 39 39 52
51 Рилски спортист 2011 (Самоков) 3 2 56 11 6 39 51:116 39 39 28 39
52 Олимпик 2000 (Тетевен) 4 1 30 11 2 17 26:50 35 35 24 35
53 Раковски (Русе) + 2 60 9 6 45 41:151 33 33 24 33
54 Торпедо (Плевен) + 3 66 9 14 43 48:137 32 32 32 41
55 Академик (Варна) /1949-69/ + 1 28 9 7 12 26:43 25 25 25 34
56 Димитровград (Димитровград) 3 1 30 8 6 16 32:66 21 22 22 30
57 Любимец 2007 (Любимец) + 1 38 6 3 29 25:104 21 21 15 21
58 Химик (Димитровград) + 1 30 7 6 17 36:60 20 20 20 27
59 Несебър (Несебър) 3 1 30 5 5 20 26:63 20 20 15 20
60 Розова долина (Казанлък) 3 1 30 7 5 18 30:53 19 19 19 26
61 Спортист (Своге) 4 1 30 5 4 21 23:59 19 19 14 19
62 Славия (Пловдив) + 1 18 4 8 6 16:21 16 16 16 20
63 Павликени (Павликени) 3 1 26 5 4 17 12:45 14 14 14 19
64 Етър 1924 (Велико Търново) + 1 30 4 4 22 20:75 13 16 12 16
65 Бдин 1923 (Видин) 3 1 18 2 4 12 13:35 8 8 8 10
66 Светкавица 1922 (Търговище) 4 1 30 1 5 24 8:71 8 8 7 8
67 Конелиано 2005 (Герман) 4 1 30 0 1 29 8:131 -2 1 1 1
Легенда:
М – място в ранглистата (отборите са подредени според актива си в колона "Т");
Отбор – настоящо име на отбора или името под което отбора е изиграл последния си сезон при майсторите за несъществуващи в момента отбори;
Н – настоящето ниво на футболната ни пирамида, на което се намира отборът към началото на сезон 2011/12 (1 = "А" ФГ; 2 = "Б" ФГ; 3 = "В" АФГ; 4 = ОФГ; д = отборът поддържа само детско-юношеска школа; + = отборът не съществува в момента);
С – брой изиграни сезони в елитната група от 1948 г. насам;
М – общо изиграни мачове през този период;
П – общо победи през този период;
Р – общо равни срещи през този период;
З – общо загуби през този период;
Г. Раз – общо вкарани и общо получени голове през този период (включително голове от присъдени служебни победи и загуби);
Т – първи критерий за изчисление на точките. Получава се като се събере реалният точков актив на отбора в крайните класирания, такъв какъвто е бил през годините. Така, за победите в сезоните, когато са присъждани по 2 точки за победа се начисляват по 2 точки, а за сезоните, в който са присъждани по 3 точки за победа – по 3. Отразени са и точките по крайно класиране от сезон 2001/02, където след първата фаза на първенството активът на отборите е разделен на две и закръглян. Освен това са включени и всякакви специфични отнемания на точки, като например наказания с отнемане на точки (пр – наказанието на Локомотив (Сф) през 2004/05 г.) или неприсъждането на точки за нулеви равенства през определени сезони.
Т2 – втори критерий за изчисление на точките. Получава се като се присъждат по 2 точки за победите, постигани в сезони, когато са се давали по 2 точки за победа и по 3 точки за победите в сезони, когато са присъждани по 3 точки за победа. Тези точки обаче са изчислявани върху общият брой победи и равни мачове в ранглистата, без да се отчитат модифициращи фактори като наказания с отнемане на точки и др. подобни, описани при по-горния метод.
Тх2 – трети критерий за изчисление на точките. Подобно на предния критерии, изчисляван върху общия брой победи и равни срещи в ранглистата без да се отчитат модифицирания в реалните класирания заради отнемане на точки и др. подобни. Тук обаче за всички победи независимо от периода, през който са постигнати, се присъждат по 2 точки.
Тх3 – четвърти критерий за изчисление на точките. Точковият актив е изчисляван по същия начин като предния критерий, като за всички победи, независимо от периода, през който са постигнати, се присъждат по 3 точки.

Забележка:
Конелиано (Герман) – сезонът на отбора в елита е изигран през 2006/07 под името Черноморец Бургас (София).
Пирин Благоевград (Благоевград) – сезоните в елита са изиграни между 2003/04 и 2005/06 г. от Македонска слава (Симитли), преименуван на Пирин 1922 (Благоевград), а през 2006 г. – на Пирин Благоевград (Благоевград).

Интересно кой от отборите с традиции смятат да поканят освен Литекс. Чорбата не покрива изискванията, а Локо Сф нямат готовност, за което сами си признаха. Нафтата са в средата на Б, а Добруджа и Спартак Плевен вървят уверено към изпадане във В. Там вече са Етър, Ботев Враца, Черноморец и Миньор. Интересно е защо в БФС смятат, че ако кметът в един по-голям град с отбор във В група осигури приличен стадион, а футболистите си останат същите кюскачи, ще станат "професионален отбор", а лигата ще стане "висша" :smt005

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]