forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 12:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 478 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:03 pm 
Аватар

Спорна-неспорна (не се наемам да дам мнение, защото е абсолютно 50/50), тя ни донесе победата, което е лошият извод от този мач и затова "мрънкачите" говорим така мрънкачески.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:06 pm 
Аватар

Тоя Стойчо е най-страхливия треньор, нема такъв мънкащ пъзльо. Помня и как го назначиха в Лайногорец, като им пусна децата на Миньорк и като награда го назначиха, после взе готов отбор и обра лаврите.
Не говори английски, чужденците сигурно са в потрес .
Никаква идея за игра, късни смени ...
Имаш четирима равностойни в центъра- Прохазка, Бурабия, Де Нойер и Костадинов + Бедоя, толкова ли е сложно да ги въртиш ?
Алвеша, колкото и да е бездарен поне е бек, пусни Прохазка като дефанзивно дясно крило, изтегли лявото крило напред.
Или направи диамант примерно, смени схемата според играчите.
Мачка психически Стунджи, като го пусна за по 5 минути.
Да си изкарва сезона и да се маха !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:22 pm 
Аватар

Попринцип това положение за дузпа не го свирят. Може би логиката в случая е, че Краев е отиграл топката, но ако по правилник е дадено както по-горе не виждам какви две мнения може да има. Най-хубаво ще е съдиите да го карат, както е по правилник, а не както е справедливо, логично и тн. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:22 pm 
Аватар

За дузпата това, което мога да кажа е, че ако беше в нашето наказателно и не беше Краев, а срас делев, реакциите и коментарите ви щяха да са ми безкрайно забавни :bigok
Интересно ми е кой първи щеше да цитира правилника на бфс и да каже "Момчета, дузпа си е, да не си кривим душите"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:26 pm 
Аватар

Sokoleto и той завършил 3-то помощно за треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:32 pm 
Аватар

antonatan написа:

Кажи честно, ти доволен ли си от играта ? Някакви наченки на стил поне ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:36 pm 
Преди години беше нормално след слаб мач на Герена, дори и хикс, да се иска сметка от треньор, играчи и обещания, че нещата ще се оправят. Сега е модерно да сме толерантни, дори когато футболистите два паса не могат да вържат, а Левски играе на Герена като махленски отбор. Второто място ни е сигурно, но нали една от целите беше да се търси евентуален пробив в Лига Европа? Сериозно ли мислите, че тоя отбор ще направи нещо? Още отсега виждам изказванията за граденето на нов отбор за по - следващия сезон :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:41 pm 
Аватар

Max^10 написа:
За дузпата това, което мога да кажа е, че ако беше в нашето наказателно и не беше Краев, а срас делев, реакциите и коментарите ви щяха да са ми безкрайно забавни :bigok
Интересно ми е кой първи щеше да цитира правилника на бфс и да каже "Момчета, дузпа си е, да не си кривим душите"
Значи съдиите трябва да отсъждат така, че да балансират нашите забавни реакции във форума? 100% щяхме да сме недоволни, но това не значи, че не трябва да се отсъжда, както е по правилник. Може би нямаше да сме толкова недоволни, ако ни бяха отсъдили всички дузпи досега и имаше наченки на феърплей. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:46 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Преди години беше нормално след слаб мач на Герена, дори и хикс, да се иска сметка от треньор, играчи и обещания, че нещата ще се оправят. Сега е модерно да сме толерантни, дори когато футболистите два паса не могат да вържат, а Левски играе на Герена като махленски отбор. Второто място ни е сигурно, но нали една от целите беше да се търси евентуален пробив в Лига Европа? Сериозно ли мислите, че тоя отбор ще направи нещо? Още отсега виждам изказванията за граденето на нов отбор за по - следващия сезон :lol:

Какво е решението ти? Целта беше да влезем в зоната за ЛЕ и да градим отбор за в бъдещето. Имаме отбор, който основно е на по 20-25 години и сме 2ри. Играем грозен футбол, защото нямаме нападатели и защото срещу нас се играе затворено всеки шибан мач и се разчита на контри. Аз тоя сезон не мога да кажа, че сме изиграли един интересен мач. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:48 pm 
Аватар

Никъде, ама никъде не се отсъжда такава дузпа. Тука се създават някакви нови правила.
И както някой спомена по-горе едва ли щеше да има такива коментари, ако това беше свирено на Спас Делев.
И не, топката не в игра, защото излезна в аут, вече беше отиграна от Краев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:50 pm 
Май е все по-ясно (на база реакциите на Стойчо Стоев, Гонзо, Тонев и сие), че СС си заминава на лято, освен ако не сътвори нещо екстраординарно за оставащите 7-8 или колкото са мачовете докрая, и не бием всеки кръг с по 5 гола и супер игра. При това положение не е съвсем ясно защо за 104-ти пореден път ше поритваме 8 кръга, ще махнем треньор, ще сложим някое ново СВЕТИЛО В ПРОФЕСИЯТА, което ще разкара половината отбор и ще докара още една половина и имам смътното усещане, че на преходен сезон вървят нещата :bigok Като и ако са го решили "умните" глави, да го махат СС още утре и да почват поне с глупостите и новия градеж :smt005 отсега, че да не си разваляме и лятото. :smt006

П.С: А нека някой да ме поправи ако греша, но аз лично не си спомням по-безсмислен полусезон в близката ни история :shock: :| За първи път от както се помня нямам никаква идея с кого играе Левски следващия кръг, да не говорим, че за пръв път май в живота ми ми се случва да не гледам 3-4 поредни мача на Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:52 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:

П.С: А нека някой да ме поправи ако греша, но аз лично не си спомням по-безсмислен полусезон в близката ни история :shock: :| За първи път от както се помня нямам никаква идея с кого играе Левски следващия кръг, да не говорим, че за пръв път май в живота ми ми се случва да не гледам 3-4 поредни мача на Левски.

Аз си спомням и по-безсмислен. Миналата година като бяхме във втората шестица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:53 pm 
Аватар

Sokoleto написа:
antonatan написа:

Кажи честно, ти доволен ли си от играта ? Някакви наченки на стил поне ...

Отборът има стил, когато мачът му върви. Но закучи ли се, се вижда припряност. С това трябва първо да се пребори СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 1:55 pm 
А по времето на Мъри примерно, отборите изобщо не се затваряха и играеха супер атрактивен футбол срещу нас :lol: Но това не ни пречеше да ги водим с четворка още от съблекалнята. А това, че няма играчи за този и този пост, вече се изтърка, защото минаха 1000000 трансферни прозореца и пак същото. Нека да довършим сезона, да бием шута на Стойчо и да вземем някакъв нормален треньор с нормална концепция за отбор иначе лошо. Още отсега си представям първи кръг - Санта Жулия, вкарваме гол на чужд терен и Стойчо ги прибира да пазят резултата :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:00 pm 
Аватар

Я кажи за първия сезон на Мъри или не го помниш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:01 pm 
Аватар

Честно казано ми е все едно имало ли е дузпа или не. Толкова пъти не ни свириха чисти дузпи тоя сезон, че тая не може нищо да промени. Просто съдиите ни са изключително некадърни като цяло. Каквото ни е нивото на футбола в А група такова ни е и съдийството а именно комбинация от поръчкови действия и некадърност. По отношение на треньора - акцията на ръководството е адекватна. Ако сега сменим треньор не виждам кой специалист от световна класа дето случайно няма работа ще дойде. Нека се види как се развива отбора до края на сезона и ако не е добре ще смени треньор.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:05 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
Никъде, ама никъде не се отсъжда такава дузпа. Тука се създават някакви нови правила.
И както някой спомена по-горе едва ли щеше да има такива коментари, ако това беше свирено на Спас Делев.

Да точно така, топката беше 6 метра в аут, когато вратарчето резна Краев :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:07 pm 
Аватар

Коце Маца написа:

Изображение

Какво значи "отиграна"? Ето ти ситуацията - играта не е спряна, топката е в полето, не е в аут, вратарят извършва нарушение. И понеже не можем да върнем времето назад и да настроим събитията спрямо нашите нагласи, за да тестваме алтернативната реалност, няма абсолютно никакъв смисъл да обсъждаме хипотетична ситуация с футболист на противника.

Съгласен съм, че подобно гнусно селско отборче трябва да бъде бито и ебано с разлика и победа с 1:0 с гол от дузпа, макар и редовна, мен лично не ме радва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:09 pm 
Аватар

И кой е тоя треньор, който ще се представи по-добре от СС? Питам за около 1001 път и никой не ми отговаря. Тука чета някакви слухове за Мъри ама няма как да го повярвам. Точно сега след като Мъри направи кариера в чужбина да се върне в българската кочина. :smt006

Проблемите със затворените отбори се решават като имаш класно нападение. Вчера изпуснахме поне 3 чисти положения. Ако задържим тоя състав може и да стане нещо. Уви тука се иска всичко веднага и на момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:13 pm 
Аватар

antonatan написа:
Я кажи за първия сезон на Мъри или не го помниш
Същата мъка си беше, а тогава и свинете бяха зле. Дори началото на втория сезон бе лъкатушещо. Но понякога човек има нужда от щипка късмет и след това нещата си идват по местата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:19 pm 
Три много груби грешки на СС в ключови мачове, където си пролича плашливостта му:
- загубеният финал за купата срещу Черно море с човек повече
- отпадането от Латекса за купата
- страхливото и предпазливо излизане срещу Лудогорец в последния мач
Ръководството е напълно право и при продължаване на нещата в същия дух е съвсем резонна смяната му. А кой ще го наследи, има си хора, които решават. Аз не знам дори кой треньор в момента е свободен, но със сигурност все някой качествен е на линия.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:21 pm 
Аватар

Вили е свободен :? :smt026 :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:24 pm 
Аватар

Вие не сте нормални да твърдите, че това не е дузпа. При мен единствената въпросителна беше дали вратарят въобще закача Краев, но като изгледах повторенията нямам нито грам съмнение, че това е дузпа и нищо различно от това. А тази небивалица, че топката била в аут при нарушението (макар ясно да се вижда, че след като Краев падна на земята топката тупна в полето) или дали щял да може да я отиграе (да не би Бедоя да имаше шанс да играе с топката като свириха дузпа срещу Литекс) ми звучат супер несериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:25 pm 
Аватар

Ще имаме ли някога треньор който да си изпълни договора?? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:26 pm 
Аватар

Единственият български треньор, който може да замени СС е СС, друг български вариант няма. :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:31 pm 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
Ще имаме ли някога треньор който да си изпълни договора?? :ohmygod

Ми на СС му е до лятото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:36 pm 
Аватар

Гледам тука пак на некви хора им е супер гадно, че сме победили. Предлагам ви да се организирате и да внесете оплакване в синьото БФС за дузпата и да поискате да ни отнемат точките. Тогава предполагам най-сетне ще ви дойде сърце на место.

*100000000% дузпа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:37 pm 
Аватар

Айде, и СС вече трябва да стаа и да са маа... ясно. Страшни сте бе, просто страшни! До вчера "подкрепяме, не може само смени, а-у, човекът работи, напредък...", днес "аре, вън..." Евала. И дузпа нямало....да тъпа дузпа, ама първо на първо - такова влизане на всеки друг, освен на вратаря е червен картон, директно, без да се мисли изобщо къде е топката, в игра ли е и т.н. И нямаше да има дискусия изобщо. И второ - това срещу нас го свирят дузпа 99 от 100 пъти. Дреме ми на хуя дали е измислена, или не. Зарадвайте се малко бе, бихме един от най-противните и селски отбори, при това - без публика, и то пряк конкурент за Европа!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:44 pm 
Аватар

Смяната на треньора само заради самата смяна е почти толкова безсмислено, колкото държането на треньора само за да не сме сменяли често. Стоев лятото ще направи година и половина начело и е съвсем резонно да се очаква вече да имаме нещо, наподобяващо обигран състав. Есента поне се забелязваше развитие, докато към момента такова няма. Съвсем резонно е ако нищо не се промени, да потърсим алтернатива. Какво предлагат великите мислители, да цъкаме с език август месец ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 03, 2016 2:46 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Три много груби грешки на СС в ключови мачове, където си пролича плашливостта му:
- загубеният финал за купата срещу Черно море с човек повече
- отпадането от Латекса за купата
- страхливото и предпазливо излизане срещу Лудогорец в последния мач
Ръководството е напълно право и при продължаване на нещата в същия дух е съвсем резонна смяната му. А кой ще го наследи, има си хора, които решават. Аз не знам дори кой треньор в момента е свободен, но със сигурност все някой качествен е на линия.

аз ще ти кажа изборите около които ще гледаме:

Вили Вуцов - селски треньор, селски футбол
Кокала - Не, мерси. Имаше готов отбор и успя да го преебе за по-малко от година
Сухия - още по-грозен футбол от сега
Ники Митов - само на хъс и мотивация няма как да го докараме цял сезон
Топчо - никакъв опит като треньор освен оня жалък сезон, в който той бе треньор за 2-3 месеца
Гонзо - иска да си ходи след края на тоя сезон.
Хубчев - не искам и да чувам. Когато му се отдаде възможност не пропуска да спомене Левски в негативен аспект.

Долу/горе това са треньорите, които са възможни опции от българите. Кой от гореспоменатите е по-добър треньор от СС? Николай Костов успя да вдигне жълтите и ако се навие да дойде при нас след ония номера, които се говори, че нашите футболисти тогава са направили може и да тръгне нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 478 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]