forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 1:22 pm 
Аватар

Цитат:
Нов скандал на "Герена"! Шеф в Левски заплашва хлапе. Нов скандал разтърси Левски. Този път замесен е членът на Управителния съвет на клуба Николай Илиев, пише „Меридиан Мач".

"Синият" шеф бил възмутен, че едно от децата в школата, което било на 10-11 години, не го поздравило, докато двамата се разминавали на "Герена".

Илиев се вбесил и заповядал на детето да му научи бързо автобиографията

:lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 1:26 pm 

Цитат:
Стойчо изхвърча при нова издънка

Бъдещето на Стойчо Стоев начело на Левски зависи до голяма степен от предстоящия мач със Славия. При загуба на точки от "белите" наставникът почти сигурно ще бъде уволнен, пише "Меридиан мач".

На "Герена" вече са избрали заместник на Стоев, който да довърши сезона, а от лятото да се търси нов постоянен треньор.

Велислав Вуцов не е вариант за наставник на "сините", макар името му да се появи в публичното пространство.

:bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 1:39 pm 
Аватар

Цитат:
Екслузивно! Двойник на Шон Конъри поема Левски!
Резултатите на Левски или по-скоро липсата на успешни такива отново станаха причина за слухове около „Герена“. След незадоволителното представяне от началото на пролетния дял на дневен ред е раздялата със Стойчо Стоев. Ще има ли такава и какво се случва в клуба? Георги Иванов-Гонзо още след мача в Пловдив също коментира, че треньорът няма да бъде уволняван. Често пъти обаче категорични и крайни мнения на шефове са „увисвали“ във въздуха и се случва точно обратното. А май и този път ще се случи точно това…

Ситуацията на „Герена“ е следната. Една част от ръководството смята, че Стойчо Стоев трябва да бъде уволнен, а на негово място да бъде назначен Стефан Грозданов . Доводите са, че Грозданов е напълно противоположен образ на Стоев – енергичен, демонстрира хъс и съвсем друго поведение, което се харесва на мнозина левскари. А и по-важното, харесва се на достатъчно отговорни и важни фактори в управлението на клуба. Идеята на привържениците на Стефан Грозданов е да бъде той, за да „съживи“ обстановката вместо Стоев, който постоянно е критикуван, че е тих, скромен и сякаш нищо не го интересува. Друга част от ръководството са твърдо против треньорска рокада и застават зад Стойчо Стоев.

:smt005 :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 6:22 pm 
Аватар

Православна игра на биройто :smt002 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 6:26 pm 
Аватар

Никой не ни е виновен. Не можем два мача поред да вземем. Ни бирой, ни биройки трябва да ни вълнуват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 6:31 pm 
Аватар

Това е ясно. Проблемът е, че се ползваме с привилегиите всеки мач да ни е на кръв, докато конкурентите ни почиват. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 6:41 pm 
Аватар

Ми за нас това си е чудесен резултат. Не знам що се оплаквате? Пряк конкурент губи засега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 6:43 pm 
Аватар

Точно това се канех да напиша и аз, или някой си мисли, че ще ставаме шампиони :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 6:47 pm 
Аватар

Дали ще ставаме шампиони какво значение има?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 7:20 pm 
Аватар

Лошото е, че марулите са гола вода. Дано да си пазят головете за прасетата :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 8:26 pm 
Аватар

Аз пък мисля че можем да извлечем плюс от това, да играем с нахъсани отбори. Ако имаме отбор, точно по тоя начин ще държим ниво. Щото ако ти ляга всеки отбор и излезеш срещу някой отбор в ЛЕ, който ще играе на кръв, ше има шостаназасаданемашели, щото ти си свикнал да си зимаш леко мачовете, пък ония те натискат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 10:51 pm 
Аватар

Днес реших да посетя лютото дерби от В Група между Карнобат и Асеновград. Времето предполагаше добри условия за провеждане на футболната среща, която в последствие беше спечелена от домакините от Карнобат с 1:0 след гол в 88-та минута. :bigok

Честно казано останах скандализиран колко е ниско нивото в третото ниво на българския футбол, макар да не очаквах да е нещо особено. За цял мач имаше 2-3 положения и то само за домакините, като от едно от тях дойде и гола.

През целия мач само блъскане, псуване, оплакване към съдиите, а публиката беше на ниво естествено. "Уууу, майка ти ши иба вее", "Ееее грозеен... кавал.... пидирас" и т.н. Псувните бяха най- вече от разни третокласници, пияни чички и пуберчета отишли на мач с момиченца, пред които да се правят на големи мъже. :smt005 Естествено се изчоплиха към 15 кила слънчоглед общо, а за капак на всичко, в края на мача, след като се игра сигурно 7 минути допълнително, без да е имало спиране на играта, един плешив, пиян дядка тръгна към страничния съдия с огромна буца бетон в ръката, заплашвайки го. :smt005

Имаше и знаме, закачено пред трибуните, на което пишеше "Ултрас Карнобат". :bigok

Като цяло разбрах колко големи дебили са феновете на лит(*кс-етрополе, които се радват на разгромни победи над Чико (Бяга), Ихтиман и Чепинец, които са даже по- слаби от Карнобат и Асеновград. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:07 pm 
Аватар

Много ме радва какъв оптимизъм цари в някои тук, как сме си подобрявали играта и сме ставали по-добри :lol: Всеки полусезон си подобряваме уж играта и ставаме по-добри, а реално ставаме по-насрани. Играта ни е супер плаха, хаотична, лишена от всякакъв хъс и креативност. Това е ШЕСТИ пореден сезон в който не само, че не можем да станем шампиони, а дори не успяваме и Купата да вземем. Тази година стартира седмия сезон, а изгледите да се представим по начин различен от изминалите е нищожен. Има нещо много сбъркано в цялостното функциониране на клуба, което трябва да се промени коренно. Всяка година правим едно и също. Кога ще разберат, че без скаути не става. Ама такива които да ходят и да гледат играчи на живо в няколко поредни срещи, а не разни умрели клипчета.
Даваме картбланш на Стойчо, щото бил нов треньор, за това и обявяваме нулеви години. Ами ок, даваме му ... колко ?? Една-две-три .. проваля се, идва следващия. Нали и той е нов треньор и на него му даваме картбланш, пак нулеви години. Още колко 10-20-30? До кога? Така може да си караме до безкрайност. Когато нещо не върви, трябва промяна. А ние само си въртим едни хора по постовете, но цялостното функциониране си остава същото и дори деградира.
Стойчо Стоев на колко семинара отиде в чужбина, за да научи нещо ново за треньорската професия(не знам и сериозно питам, въпреки че мисля че отговора е нула). Кажете ми имена на скаути и кога и къде за последно са били да наблюдават играчи и кои са те? Тия последните Диаби, Амари, Кевин Бру, Нар, Адениджи, Менголо ... айде няма да ги изброявам всички, че бойката е голяма ... та кой ги гледа тях и ги привлече?
Съжалявам, ама мен ме боли страшно много да гледам как любимия ми отбор търпи провал след провал и ми е доста трудно, просто да гледам и да им пляскам на тия капути, дето влачат Левски стремглаво надолу. Изводите са мен са два, или е умишлено, или са големи тъпанари хората които управляват клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:21 pm 

miro написа:
Цитат:
Екслузивно! Двойник на Шон Конъри поема Левски!
Резултатите на Левски или по-скоро липсата на успешни такива отново станаха причина за слухове около „Герена“. След незадоволителното представяне от началото на пролетния дял на дневен ред е раздялата със Стойчо Стоев. Ще има ли такава и какво се случва в клуба? Георги Иванов-Гонзо още след мача в Пловдив също коментира, че треньорът няма да бъде уволняван. Често пъти обаче категорични и крайни мнения на шефове са „увисвали“ във въздуха и се случва точно обратното. А май и този път ще се случи точно това…

Ситуацията на „Герена“ е следната. Една част от ръководството смята, че Стойчо Стоев трябва да бъде уволнен, а на негово място да бъде назначен Стефан Грозданов . Доводите са, че Грозданов е напълно противоположен образ на Стоев – енергичен, демонстрира хъс и съвсем друго поведение, което се харесва на мнозина левскари. А и по-важното, харесва се на достатъчно отговорни и важни фактори в управлението на клуба. Идеята на привържениците на Стефан Грозданов е да бъде той, за да „съживи“ обстановката вместо Стоев, който постоянно е критикуван, че е тих, скромен и сякаш нищо не го интересува. Друга част от ръководството са твърдо против треньорска рокада и застават зад Стойчо Стоев.

:smt005 :smt005 :strkstrk

Бай Гроздан ме кефи. Аз съм ЗА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:22 pm 
Аватар

Кефи те, ама е на 70 години и не е треньорствал от 10 години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:28 pm 
Аватар

Стоев беше доста сдухан на пресконференцията след мача. Докато казваше за n-ти път "ще се опитаме да изчистим грешките следващия мач", сам не си вярваше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 19, 2016 11:32 pm 

Като си бил треньор само на някакви селяни ( Монтана,Миньор..) така е.Какъвто треньора такава и играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 12:13 am 

До съвсем скоро играта беше супер, защото бяхме на първо място. Полусезонът е слаб дотук, но си има причини, които не зависят толкова от треньора. Има трима нови негери, които искаме да са велики, но всички са на по около 20 години и о, чудо, трябва им аклиматизация. СС си има слабости, но май забравихме как се сменяха треньори през 3 месеца и нямаше абсолютно никакъв стил. За мен СС е показал, че може и просто в момента като всеки отбор по света, така и нашият изпадна в игрова криза. Контузии, демотивация, неравностойна скамейка, всичко има значение. Отделно целта евротурнири по всяка вероятност ще бъде изпълнена, та не виждам, какво СС не е направил. Какво се искаше от него общо взето е готово. : D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 12:19 am 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 12:26 am 
Аватар

PNB написа:
До съвсем скоро играта беше супер, защото бяхме на първо място. Полусезонът е слаб дотук, но си има причини, които не зависят толкова от треньора. Има трима нови негери, които искаме да са велики, но всички са на по около 20 години и о, чудо, трябва им аклиматизация. СС си има слабости, но май забравихме как се сменяха треньори през 3 месеца и нямаше абсолютно никакъв стил. За мен СС е показал, че може и просто в момента като всеки отбор по света, така и нашият изпадна в игрова криза. Контузии, демотивация, неравностойна скамейка, всичко има значение. Отделно целта евротурнири по всяка вероятност ще бъде изпълнена, та не виждам, какво СС не е направил. Какво се искаше от него общо взето е готово. : D

Аз продължавам да питам втори месец кой треньор е свободен, който може да замести по-добре СС ? В България има 1 треньор, който може да върне Левски на върха и това е Мъри. Всеки друг освен Мъри не може да стъпи на Стоев на качествата. Със СС бихме Лудогорец, изхвърлихме ги от Купата и играхме финал за купата, който загубихме МЕГА нелепо и се борихме за титлата с отбор, който има сигурно двойно по-голям бюджет от нас. Да не говорим, че съдии ни режат и ни отнеха 7 точки. Ако прасетта ги бяха рязали така цяло първенство вече щяха да са направили 10 протеста и да са напрвили 721 свинщини ама ние винаги се делим и упрекваме. Догодина съм си обещал, че ще си записвам всяка измислена засада, всяка несвирена дузпа и спестени картони. Накрая на сезона съм сигурен, че клипът ще минава 90 минути.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 2:41 am 
Аватар

bogarra написа:
PNB написа:

Аз продължавам да питам втори месец кой треньор е свободен, който може да замести по-добре СС ? В България има 1 треньор, който може да върне Левски на върха и това е Мъри. Всеки друг освен Мъри не може да стъпи на Стоев на качествата. Със СС бихме Лудогорец, изхвърлихме ги от Купата и играхме финал за купата, който загубихме МЕГА нелепо и се борихме за титлата с отбор, който има сигурно двойно по-голям бюджет от нас. Да не говорим, че съдии ни режат и ни отнеха 7 точки. Ако прасетта ги бяха рязали така цяло първенство вече щяха да са направили 10 протеста и да са напрвили 721 свинщини ама ние винаги се делим и упрекваме. Догодина съм си обещал, че ще си записвам всяка измислена засада, всяка несвирена дузпа и спестени картони. Накрая на сезона съм сигурен, че клипът ще минава 90 минути.

Ако се направи една кратка ретроспекция на работата на Стойчо, откакто е при нас ще се видят 2 основни неща.
Първо: През последните 5-6г. в сравнение с предшествениците си отборът при него израстна неимоверно много в дефанзивен план и като цяло си личи някакъв стил на игра. Миналата година, когато Либан Абди, донякъде и Луис Педро бяха при нас имаше скорост, острота и изненада по крилата (със сегашните ни крила това е химера), а Аниете заедно с Бедоя градяха най-красивите моменти в атака (с повече индивидуална работа с Бурабия може да се получи). Аймен Белаид стана съвсем друг футболист при Стойчо (писал съм неколкократно за това), Божидар Краев също надгради и се превърна в най-младия играч с 10 и повече голове за Левски, в момента отчетливо се вижда много добрата форма на Алвеша (до преди година всички тука го подигравахме, а сега е обратното). От началото на тази година си личи и почерка на Рококо (основната заслуга, за да е при нас е на Гонзо). Сигурен съм, че бихме играли без много затруднения на високи обороти дори 120 минути. През лятото всичко ако върви по план физическата ни подготовка ще си проличи в по-голяма степен в цикъл Сряда-Събота. През есенния полусезон неочаквано за всички нас (предвид, какво можеше да се случи на клуба) изведнъж се озовахме на първо място с равни точки с кремвиршспор, за което приносът си е изцяло на Стойчо. Даже постижението се услажда още повече, като се има предвид, че в повечето мачове титуляри бяха няколко юноши и играхме без изявен ЦН, не че, когато им се отдаде възможност бяха полезни за отбора!
Второ: Няма как да не отбележа, че на Стойчо му липсва смелост, когато стане напечено. Абсолютно винаги залага на прекалено сигурното и никога не рискува, като по този начин става предвидим за противниковите треньори. През цялото си 101 годишно съществуване и независимо от моментното си състояние Левски винаги играе за победа и излиза да смачка противника си!!! Няма как да оставиш отпечатък в съзнанието на левскарската общност ако нямаш топки, ако не излезеш да изядеш отбори, като Монтана, Пирин, Хасково, Миньор, Локо Пд и т.н. и т.н. За да расте отбора трябва да расте и треньора на този отбор, а за да стане това, от Стойчо Стоев се искат здрави и корави топки и малко късмет. И ако самия той иска да стане следващия Мъри (защо не и да го задмине при повече оптимизъм от наша страна) ще трябва коренно да си промени стратегията, когато излиза срещу селските отбори независимо дали е домакин или гост. При настоящата конфигурация на "А" група единствено трябва да се съобразява с кремвиршите, защото имат наистина качествен отбор и единици, но се видя, че и те са гола-вода, когато имат страхливи треньори. През изминалите 10 години се превърнахме в българския Милан. Футбол, игра и класирания са, като на средняк, и за радост на зложелателите ни успешно постигаме анти рекорди в цялата си история.

През годините се е доказало, че Онзи на небето обича смелите мъже и рано или късно им се отблагодарява подобаващо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 11:22 am 
Аватар

Абе, вие не разбрахте ли, че дълги постове- НЕ ЧЕТЕМ! :loser2

Сега вече и за Луис Педро, ли ревемe?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 11:40 am 
Аватар

РИване да има! Който не рИве, не е мъж!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 11:51 am 
Аватар

Niki4a написа:
Сега вече и за Луис Педро, ли ревемe?

Не, но пък за Либан Абди мога да си поплача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 11:56 am 

Ако имахме Тодор Христов на крилото - друго щеше да е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 11:57 am 
Аватар

Хичо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 11:59 am 
Аватар

Жоро Метъла? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 1:19 pm 

Рамон Лопез :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2016 3:17 pm 

Колчето на мача на Хюмнето :smt007 А група :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2016 10:10 am 
Аватар

Цитат:
Отборът на Левски ще има нов сериозен спонсор, научи Sportal.bg. "Сините" са получили предложение на стойност един милион лева в рамките на следващите два сезона от букмейкърската къща Bet365.

:sm_cigar :sm_cigar :sm_cigar

Цитат:
Отборът на Левски ще има нов сериозен спонсор, научи Sportal.bg. "Сините" са получили предложение на стойност един милион лева в рамките на следващите два сезона от букмейкърската къща Bet365. Компанията на милиардерката Денис Коутс е най-голямата за спортни залози в света. Основана е през 2000 година във Великобритания и впоследствие се е развила до такава степен, че има 2900 работници и над 22 милиона потребители в цял свят. Разполага с офиси във Великобритания, Гибралтар, Австралия и Малта, а приходите й в глобален мащаб са над 2 млрд. евро за последната финансова година.

Още от август миналата година компанията има лиценз за територията на България, но административни пречки спират влизането й на българска територия. Букмейкърът има за цел сериозно развитие в страната ни. Доказва го и този факт. От компанията обявили пред родното правителство в края на 2015 година, че по техни изчисления ще плащат над 10 милиона лева данъци годишно. Тази новина е нещо страхотно и за страната, след като толкова големи чуждестранни инвеститори имат желание да наливат пари в България.

чорбал

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]