розово прасенце написа:
Запомнете му думите на този кретен!!
"У нас като цяло „Б" група е доста слаба, а какво остава да говорим за „В""
Когато ИДИЛ вземе купата, Сухия ще духа супата! Ние ще докажем, че отбор от В група ще гази и тези от А!
второ розово прасенце написа:
Личи, че бегла представа нямаш дори за Б група.
Понеже много от високо ги гледате, вероятно затова толкова са ви дребни, но ако застанете до тях, ще видите, че не сте толкова големи колкото сте смятали.
Аз видях много повече достойнства в Б и В група от българския футбол. И толкова резил в УЖ елита ни.
Та джунглата е голяма, купувайте на килограм, че защо не и на тонове, и после пак елате да си говорим за развитие на футбола у нас.
Домусчиев се чуди как да върне ИДИЛ в А група, че явно останалия самоназовал се елит са им скучни !
трето розово прасенце написа:
На "Сухия", явно футбола му е суха материя. Дърварското философстване, под формата на оправдание е удобен начин да се измъкне сух от ситуацията. Обаче фактите и реалността са малко по-различни .... а именно, че младоците в ИДИЛ са добри играчи и трябва да им се дава шанс и в националните отбори .... Но тези решения се взимат по едни малко по-различни начини ..... които не са много свързани с качествата на младоците ....
пак второто розово прасенце написа:
Най-малкото, какво значимо е постигнал с младежите с които разполага ? ШЛ нещо ?
Тези млади момчета на ИДИЛ имат ОГРОМЕН потенциал !
Да не говорим, че дори и Петев няма желание да викне Преслав Йорданов и Момчил Цветанов ! Той какво ще каже ? Че са по-зле от Бодуров примерно ли ?
Видно е, че всичко ни куца във всички отрасли.
Умеем едно, да имаме големи усти, всичко останало ни е гола вода ...
Масовата кампания да унищожим ИДИЛ, няма да се случи !
И когато ИДИЛ се завърне там където му е мястото, всички скъпо ще си платят за думите си !
четвърто розово прасенце написа:
Явно от БФС не ти дават да гледаш достатъчно бих казал. Всеки нормален човек като изключим феновете на Левски ще каже, че всички футболисти на ИДИЛ заслужават да са в националния отбор и съм на 100% сигурен, че ако целият отбор на червените влезнаат на терена за националния е много вероятно да започнат да побеждават за България. Сигурен съм, че играта ще промени определено защото май всички в ИДИЛ май са по добри от всички които си ги събрал там да си играете на тренировки. И вземете в предвид, че моето мнение е изградено не като фен на ИДИЛ защото първо аз не съм такъв - не харесвам българското първенство, понеже БФС е изградено от вманиачени левскари които искат да направят живота на ИДИЛ ад. Докато не се направят промени в БФС, като се започне от Перукан никога няма да има играчи в националния от най-добрата школа в България а именно ИДИЛ.