forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 12:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3406 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 12:46 pm 
Аватар

Факт е, че Ювентус можеха да водят с 3-4 гола до 60-ата минута, но е ѝ факт, че в първия мач 1 час не минаха центъра и резултатът съвсем спокойно можеше да е 0:5. Общо взето мачовете се препокриха, като по-голямата класа на Байерн, като цяло, си каза думата. Вярно, че играха безобразно 1 час вчера, но пък обърнаха невъзможен мач напрактика, и то с 4 безответни гола. Реално играят без адекватна защитна линия, което също оказва влияние. С Мартинез и Боатенг отзад и Видал пред тях, нещата биха изглеждали по съвсем различен начин.
Почти съм сигурен, че барселона ще спукат гуми и няма да защитят купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 12:49 pm 
Аватар

А, виж, тука съм съгласен - Байерн трябваше да са го решили тоя сблъсък още в първия мач, даже първото полувреме. Но вчера, при подобен резултат от първия мач, срещу отбор като Ювентус, играха абсолютно безобразно. И се окопитиха чак в последните 20 минути, когато дъртата свърши бензина. Не знам, Ники да каже дали го кефи да гледа такъв Байерн - за мен това нещо е светотатство и трябва да се счупят ръцете на тоя, който довлече мангала в Мюнхен....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 12:55 pm 
Е, от друга страна Хайкенс се пенсионира, все някой трябваше да го замести. По това време не бяха много свободните треньори, а Чеп какъвто и да е направи от Барса машина за убиване и спечели вековен требъл. Байерн не е кой да е отбор, за да си позволява експерименти с разни треньори, които нямат манталитета и опита да тренират супер звезди в клуб с огромни очаквания.

А и на Байерн Чеп не излезе кой знае колко скъпо, тъй като Ауди плащат половината му заплата.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:02 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Да не намекваш, че следващата година четворката от Англия е Лестър, Тотнъм, Уест Хам и Арсенал :strkstrk

Не точно в този ред, но да. По-скоро виждам Арсенал 3ти и Уест Хам 4ти(евентуално). Което ще е пагубно за низшата лига през (по)следващия сезон в Европа де :smt005 Нито един от тия(освен евентуално Арсенал) няма да излезне от групите на ШЛ :loser2 А останалите пак ще "отебат" ЛЕ, щото им е под-нивото да играят срещу Севиля примерно и тоя път Италия вече ще ги мине в коефициента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:04 pm 
Аватар

А най-интересното е, че Байерн играе по този начин, с много владение на топката и дълбока преса, още от времето на Ван Гал, като при Хайнкес това се затвърди. Само че тогава това не правеше впечатление, докато не се появи Гуардиола. Разликата идва в по-изтеглената напред защита и липсата на фундаментален играч като Мартинез, който е задължителен за такъв тип игра. Със здрави защитници и Мартинез и Видал пред тях, стига Гуардиола да ги пусне в такъв вариант, нещата не биха изглеждали така комични, както бяха снощи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:06 pm 

FLAME написа:
Дано да се паднат Байерн и Барселона, че една гнусотия да отпадне. :bigok

А най-добре е бомба да падне на стадиона, докато играят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:09 pm 
Аватар

А дано :pastor :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:14 pm 

Тука много сте сигурни, че Байерн или Барса ще спечелят тая година. А защо не проклятието на Бел Гудман да падне още този сезон? :bigok Примерно падат се Бенфика и Волфсбург на 1/4 финал и продължават, друг 1/4 финал е Атлетико - Ман Сити, на 1/2 финал Бенфика - Атлетико и на финал Бенфика и Барселона, портогалците паркират автобусата и вдигат 3-тата! :smt026 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:20 pm 
Аватар

Вълците ще ги бият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 1:20 pm 
Аватар

Бенфика отпада, с когото и да се падне на четвъртфиналите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 2:14 pm 

Не знам защо обаче никой не споменава съдиите как решават такъв мач.
Само този мач: Отменен чист гол, нарушение срещу Погба на границата на наказателното при 3:2 преди контрата за 4:2, спестен червен за Левандовски при бодичека срещу Евра. Първия мач Нарушение преди втория гол на Робен, на Левандовски срещу Бонучи абсолютно същото като вчера, просто вчера беше в наказателното и нямаше как да не го свири. Заради такива отбори всяка година ще гледате едни и същи отбори на 1/2 финалите ;)

без да исках редактирах мнението, изтривайки първата му част, искайки да цитирам горната. Да ме извинява автора, ако може да си го редактира и напише отново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 2:52 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Байерн имат и ужасния късмет сезон и половина да не могат да се съберат в оптимален състав, което е абсолютно скандално и отново е "заслуга" на мангалата Чеп с непрестанната му тактика на търчене като пумпали и разтягане като гимнастички 90+ минути. :ohmygod Бадщубер, Гьотце, Хави Мартинес, Боатенг, Рибери, Робен не знам кога за последно са играли заедно.

Отборът на Хайкенс беше най-безпощадната машина за убиване, която аз лично съм гледал в последните години и никой не може да даде разумно обяснение защо пътят му не беше продължен. Надали има този сезон кой да спре Барса в Европа, а ако стане такова нещо, то би било истинска сензация. Това е може би първият сезон от много-много години, в който Байерн няма никакъв шанс срещу Барса ако се паднат преди финал.
Ега безсмъртният Байернъ се размине с Барса и ПСЖ на четвъртфинала, щото ще яде хоята. С всички други - ебаньеееее!

П.С: Марко Ройс не беше ли онази световна супер звезда, на която едно пишлеме, което дори не се бръсне още - Кимих, му разказа играта и го направи по-смешен и от Ваги Гаджефф насред Вестфаленщадион преди 2 седмици :smt017 Аз така да се ебават със супер звезда отдавна не бях виждал.

Видяхме го и тоя Химик ли е , Физик ли е , къв е . Снощи яде хОята на Мората няколко пъти :D ИнЪк Марко Ройс е много под нивото си със сигурност но пък не спира да Ибе наред селският властелин на супер мега прехвалената нисша Лига - Тотенхам хОтспор ;) Но той пък от своя страна няма нищо общо със СЪРА ! Бащата на грубият секс си прилича с другия Ройс , само по това че и двамата са Ибали - НикоЗлета Лозанова по едно и също време, докато Чичо ЧЪк Норис е правил клизма на БОJИ86 в съседната стая . :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 3:01 pm 
Аватар

Много важно е Барса да докопа и унищожи баварското цдна, за да има справедливост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 3:15 pm 
На верен до гроб без да исках му изтрих половината пост искайки да цитирам другата му половина. :bigok Да ме извинява и ако може да си редактира поста, като си добави изтритата от мен част. Сега няма да го цитирам, че пак ще изтрия нещо, но коментара ми е насочен именно към тази му част от поста, която не успях да изтрия.

Имаш 3-4 поста в темата и все се оплакваш как съдията клал тоя и ония :lol: Да те насилят 4 пъти за едно полувреме винаги е по-добър вариант да си Трайчо Костов вместо да пишеш чорбарщини като "Ако бяха свирили на Левандовски онова положение като червен картон", то... :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 4:02 pm 

https://youtu.be/ls9QJ1fPCWU
Изгледай клипа и ми кажи къде са ни изнасилили ?? Това че ги покри късмета с този гол значи, че са много добри ли ?? Сам ще видиш от репортажа колко положения имаха толкова добре смазаната ви немска машина...

А това с чорбарщините... трябва да се подминават фактите ли ?? Снимката е достатъчно красноречива, за това всеки път ще си играят едни и същи отбори :smt023 :smt023

П.с. за мнението забравил съм какво съм писал преди това, така че няма проблем хахха :bigok

Прикачени файлове:
FB_IMG_1458219357756.jpg
FB_IMG_1458219357756.jpg [ 37.57 KiB | Прегледано 4235 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 4:15 pm 
Аватар

Купил съм някакъв специален мед (£45 :shock: :shock: :shock: ) за довечера. След малко ще кача снимка :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 4:23 pm 
Аватар

Цитат:
Изгледай клипа и ми кажи къде са ни изнасилили ??

:bann3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 4:29 pm 
Аватар

Мен ми е писнало да ги чета тия неща тука: ние, вие. Ние в този форум трябва да е ЛЕВСКИ. И аз примерно имам симпатии към чуждестранни отбори, но никога няма да кажа за BVB, ние :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 4:38 pm 
Аватар

Е аз навремето имах симпатии към Лацио(първият ми ник беше Mr.Enrich :loser2 ) и Ман. Юнайтед ама никога не съм писал ние.
Сега са ми симпатични Лестър и Уест Хам(даже им ходих на 1 мач по стечение на обстоятелствата), но пак се въздръжам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 4:40 pm 
Аватар

Ако беше написал "ние" за някой друг отбор, а не за дъртата кранта нямаше да ми направи впечатление :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 6:02 pm 
Site Admin
Аватар

На мен и двата отбора са ми антипатични,но определено съдията повлия на мача.Гола на Мората е 100% чист,мача ставаше 0:3 и всичко свършваше.Да не говорим,че и първия мач имаше грешки в полза на Байерн.Срещу такъв силен съперник,тия грешки натежават много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 6:10 pm 
Аватар

Е то уж всичко свърши и при 0:2. А и тоя отменен гол не беше ли при 0:1?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 6:11 pm 

Беше при 0:1 и дори да беше станало 0:2, никой не може да каже дали е щяло да стане 0:3. Тия твърдения са абсурдни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 7:37 pm 
Аватар

Доживях дузпентус да се оплакват от съдии :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 9:06 pm 

Определено има защо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 9:06 pm 
Аватар

Директивата е ясна, баварският колос и ЧичУ с КЕШ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 9:16 pm 
Аватар

Лацио за секунди допуснаха 2 гола..................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 9:17 pm 
Аватар

Точно като съм играл 1-ца ли решиха да хвърлят боба :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 9:26 pm 

bate sasho написа:
Точно като съм играл 1-ца ли решиха да хвърлят боба :ohmygod

+1 :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 17, 2016 9:29 pm 
Аватар

Лацио играят с ебаси клошарските екипи

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3406 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]