forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 3:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 12:24 pm 
Аватар

По въпроса за треньора Вуцов
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1436937682
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =704949880

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 1:01 pm 
Аватар

Няма да е зле на следващия мач да подкрепим треньора :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 1:57 pm 
Аватар

Цитат:
Новото попълнение на Левски Франсис Нар определи като пълни лъжи думите на мениджъра Николай Жейнов за него. Припомняме, че агентът обяви за нереална трансферната сума, платена от "сините" за Нар на Баник (Острава). Той разкри също, че Нар е бил готов да приеме и доста по-ниска заплата от дадената му на "Герена". Нар бил с изтичащ договор и искал заплата от 3500 евро. Малко преди да бъде привлечен от Левски той преподписва нов договор, а сините плащат за него 200 000 евро. Заплатата му на "Герена" пък била 5000 евро.

"Чух за това и не разбирам защо ги наговори тези неща против мен и Левски. Това, което мога да кажа е, че думите му са пълна лъжа. Искаха ме от Спарта (Прага) и Славия (Прага), но аз избрах Левски. Бях играл вече в Чехия и исках да отида в чужбина, да изпитам нещо различно, да отида в нова страна и клуб. Чаках дълго време за добра оферта и щом дойде предложението от Левски веднага казах, че искам да ме пуснат", казва още Нар.

Той отдава неудачната серия на Левски през пролетта на напрежението, на което е бил подложен отбора. Ако го е нямало, то "сините" са щели да спечелят три победи от четири мача.

От спиртал

ПС Не помня къде се обсъждаше Жейнов, ако някой мод сметне за нужно, да го мести.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 2:00 pm 
Аватар

Някой знае ли:

Кой избира треньора? Спортно-техническият директор (ака Гонзо) или УС? :smt017

Пред кой отговоря Стоев и какви са отговорностите на СТД? :smt017

Питам, защото до скоро си мислех, че УС назначава СТД и въпросният предлага треньор, трансфери и т.н. От декларацията на Тръста и НКП, се разбира, че не е така, което значи, че Гонзо, дори хипотетично, да иска да уволни Стоев, няма да може. Така ли е?

Мерси предварително, ако някой ми отговори. :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 2:26 pm 

Аз знам.
Отваряш търговския регистър и намираш "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ" АД.
След това отваряш устава на клуба, който е публичен.
След като отвориш устава, отиваш на чл. 76 - Управителен съвет.
Следващата стъпка, която трябва да направиш е да прочетеш алинея 9 на член 76 на устава. В нея пише, че решенията за назначаване, освобождаване или смяна на старши треньор, СТД и ръководител на ДЮШ се вземат с мнозинство 6/7 от Управителния съвет и се одобряват от Надзорния съвет на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 3:59 pm 
Аватар

Мерси.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:22 pm 
Аватар

Ако махнат СС ще бъде върховна грешка:
http://www.sportal.bg/news.php?news=593637

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:25 pm 
Аватар

От къде тръгна това, да се спряга името Вуцов, а не което и да е друго?

Самата идея за зараждане на подобна полемика ми е ясна, предвид резултатите и "журналистите" в държавата ни, но защо точно Вуцов?
Някой "журналист" си го е взел от въздуха или не точно.. подобни мисли не ми дават мира по тази тема, през последните дни. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:32 pm 
Аватар

Цитат:
Стойчо Стоев продължава да е треньор на Левски, въпреки че в последните дни и часове вървят слухове за неговата смяна. В офисите на „сините“ няма срещи, разговори и „совалки“ свързани с евентуалното уволнение на специалиста.

"Външни кръгове се опитват да нарушат спокойствието в Левски и доверието към старши треньора. На никой в клуба не му е минавало през ума да сменя Стойчо Стоев“, заяви Георги Иванов в ексклузивно и обширно интервю за Спортно шоу Гонг.

Целият разговор с Гонзо ще бъде излъчен по Дарик радио в 17:00 часа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:36 pm 
Аватар

"Статията" в спиртал е скандална. "Знае се само, че човекът, който издържа отбора, ще се появи" :smt005

Междувременно, Гонзо каза, че нема ядове и всичко е точно, повече подробности в Бонг от 17ч. Не че има смисъл да говори, но така се създават новини, 100 пъти напишеш една лъжа, накрая Кичарата ще вземе да си каже - Абе, верно, що да го не увОлня Стойчо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:37 pm 
Аватар

Зверска атака по Левски от журналистическите подлоги. Това не са обичайните партенки, това е абсолютно целенасочено. Всеки божи ден по 5 статии... :smt006 В тая държава веднага след мутрите трябва да бъдат обесени журналистите. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:49 pm 
Аватар

Цитат:
Във връзка със зачестилите спекулации около треньорския пост в ПФК Левски обръщаме внимание на всички медии и „синята“ общественост, че в клуба не стои на дневен ред смяната на старши-треньора, нито са обсъждани каквито и да било имена на други наставници. Смени няма да бъдат извършвани и на други високи постове.

Обръщаме внимание на всички медии, че единственият орган, който може да извършва подобни смени е Управителният съвет на ПФК Левски.

Заседанията на този орган са ясно регламентирани и достъпни за обществеността и всяка друга информация е плод на тенденциозна спекулация!!!

От официалната фейсбук страница на отбора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:54 pm 
Аватар

Браво, така се прави ;) Деба и гнусните журналистически отрепки :smt075

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 5:19 pm 
Аватар

Това не пречи на чорбалци водещата им новина все още да е, че ще се сменя всичко живо в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 5:24 pm 
Аватар

Заберски и Жейнов как са освирепяли, че изтърваxa кокала не е истина просто :ohmygod2 Готови са, чак Овчата глава да сложат начело.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:22 pm 
Аватар

агенти, журналя и чорбари са ни скочили мега здрво. Сега е моментът да сме по-задружни от всякога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:25 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Цитат:
Новото попълнение на Левски Франсис Нар определи като пълни лъжи думите на мениджъра Николай Жейнов за него. Припомняме, че агентът обяви за нереална трансферната сума, платена от "сините" за Нар на Баник (Острава). Той разкри също, че Нар е бил готов да приеме и доста по-ниска заплата от дадената му на "Герена". Нар бил с изтичащ договор и искал заплата от 3500 евро. Малко преди да бъде привлечен от Левски той преподписва нов договор, а сините плащат за него 200 000 евро. Заплатата му на "Герена" пък била 5000 евро.

"Чух за това и не разбирам защо ги наговори тези неща против мен и Левски. Това, което мога да кажа е, че думите му са пълна лъжа. Искаха ме от Спарта (Прага) и Славия (Прага), но аз избрах Левски. Бях играл вече в Чехия и исках да отида в чужбина, да изпитам нещо различно, да отида в нова страна и клуб. Чаках дълго време за добра оферта и щом дойде предложението от Левски веднага казах, че искам да ме пуснат", казва още Нар.

Той отдава неудачната серия на Левски през пролетта на напрежението, на което е бил подложен отбора. Ако го е нямало, то "сините" са щели да спечелят три победи от четири мача.

От спиртал

ПС Не помня къде се обсъждаше Жейнов, ако някой мод сметне за нужно, да го мести.

В тази тема. Доволно и вероятно заслужено се сра по него.
А той явно в момента кръв сере от яд, че изпуска хранилката и далаверките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:27 pm 

Ще ми се малко по-бързо да реагираме като клуб и да потушаваме тия псевдо-пожари още в зародиш, а не 1 седмица да се плямпа за овчата глава и куцо, кьораво и сакато да се упражнява на тема треньор на Левски.

Даже бих казала, че сме много меки в тона на изявлението. Но пак добре де, предвид факта, че преди мълчахме като пукали за всичко.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:42 pm 

А мене жестоко ме изнервя тоя селяк Илиан Стоянов. Не е спрял да сере по Гонзо и фенските организации след лошите резултати. Ебати противния мрънкач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:45 pm 
Аватар

Слушаx интервюто на Грънчаров и установих, че изведнъж са му поникнали топки на тоя продажен плужек. Супер агресивни въпросчета и само ровичка за някаква "сензация". Дали задава такива въпроси на зализания Разградски селянин или тогава само лизка и гълта. Ей, продажно племе, бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:47 pm 
Аватар

Британеца написа:
А мене жестоко ме изнервя тоя селяк Илиан Стоянов. Не е спрял да сере по Гонзо и фенските организации след лошите резултати. Ебати противния мрънкач.

"Последователите му" са плъзнали y Фацето. Само огън и жупел бълват....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 6:57 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
Kriviq написа:
Ебаси как се надявам това да е поредната измислица. Да замениш Стоев с Вуцан е скандално.

Е скандално скандално, колко да е скандално, едва ли е по-скандално от да замениш Мъри с Вуцан или пък Йоканович с Радо прашката. :bigok

И на мен не ми се вярваше когато тия смени ставаха. Особено с Мъри. Както и да е, просто ми се иска да не повтаряме такива безумия, хеле пък с назначение на човек с чутовни треньорски способности като Вуцов.

ПС.Прочетох, СС си остава, перфектно. Малоумни журналя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 7:16 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Слушаx интервюто на Грънчаров и установих, че изведнъж са му поникнали топки на тоя продажен плужек. Супер агресивни въпросчета и само ровичка за някаква "сензация". Дали задава такива въпроси на зализания Разградски селянин или тогава само лизка и гълта. Ей, продажно племе, бе!

Е Грънчаров винаги е бил уникален неадекватник, безкрайно далеч от журналистиката във всяко едно отношение. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 7:21 pm 
Аватар

Ибрикчия е думата, която търсим. 95% от тия клоуни са наясно какво и защо плямпат.
Питам за един приятел - избистри ли се Дришата лига вече?
По Скай или Сетанта да я очакваме през август?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 7:33 pm 
Аватар

Хубавото е, че сега смените на треньори и директор не стават като едно време - стане тати с лошо главоболие и айде смяната готова. Сега поне имаме работещ УС, решенията се взимат от него и феновете са вътре. Това гарантира, че няма да се прокарват безумни решения. Всички искаме бързи резултати, но първото условие за това е да има ред и работеща управленска структура а поне в това отношение за момента съм спокоен.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 7:53 pm 
Аватар

Четох интервюто на Венци Христов, че играчите заставали зад треньора. Щом е така да назлобеят малко, да направят няколко хубави победи и всичко ще си дойде по местата. очаквам с връщането на Костадинов и Бурабия колебанията в представянето ни да спрат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 8:11 pm 

Niki4a написа:
Британеца написа:

"Последователите му" са плъзнали y Фацето. Само огън и жупел бълват....

Последователите му са същите орки като него. Лесно му е отстрани да критикува и да пише гнусотии. Най ме дразнят такива многознайковци дето не правят нищо смислено, само плямпат тъпотии и хората им се връзват. Много се напуших като му прочетох идиотщините

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 8:21 pm 
Аватар

И кво е казал специалистът по гледане на видеЛо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 8:59 pm 
Аватар

Обичайното - " осмокласника", " имженера", " продажните фенове ", как е било едно време и така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 9:08 pm 
Аватар

Един лош ден за Били Буцов, дано поне в Етър да го трудоустроят :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]