forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 3:45 pm 

Няма опция да ни върнат само на нас точки. КАС не връща точки, а казва дали жалбата ни е основателна или не.

Ако КАС каже, че точките са ни отнети неправомерно, ще даде указания на ГФС какво да направи. За да им спазят указанията, СТК към ГФС ще постановят ново решение, съобразено с това на КАС.

Ще направя прогноза какво ще реши арбитража - ще приеме, че полусезона е свършил след първите 2 врътки. Това трябваше да реши и БФС. Полусезон е съкратено на половин сезон и е нормално да е по средата на шампионата, независимо какво пише в останалия от предни години и вероятно непроменен поради небрежност текст на наредба. Точно тук е разковничето.
Ще бъде постановено да се върнат точките от първия полусезон, а през втория да се присъждат служебни победи за всички. По този начин на нас ще се върнат 7 точки, а на Лудогорец ще дадат 2 (защото само те играха с Литекс втория полусезон и направиха X, който ще се трансформира в служебно 3:0).
В резюме - ще дадат указания да се признаят резултатите от първия полусезон и да се присъждат 3:0 служебно в мачовете от втория. Ще се приеме че полусезона е свършил след 18-тия от 36 кръга.
Това беше единствено правилното решение на този казус и това щеше да реши БФС, ако там имаше нормални хора.

Дано Градев да е отправил адекватни искания, защото колкото и да е дръпнал, на моменти го улавям, че е наистина е плямпало и си е останал леко идиот.
Еволюирал е много, но си е запазил някои неща от времената, когато беше неадекватник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 3:54 pm 

С първата част относно връщането на точките съм съгласен, и аз не мисля, че има вариант да ни върнат само на нас. А и не би трябвало да има такъв вариант всъщност.

За другото обаче мисля, че ако се произнесат по същество ще се съобразят с текста на наредбата. Аргументът е, че въпреки неправилното използване на думата "полусезон", очевидно намерението на БФС при приемане на наредбата е било резултатите да се анулират, ако отборът бъде изваден преди последния кръг за календарната година. Все пак нашата жалба не е срещу текста на наредбата, а срещу решението взето на базата на тази наредба (или поне така би трябвало да бъде, не се знае Градев какви ги е сътворил).

Що се отнася до Градев, така наречената му еволюция според мен се дължи на факта, че очевидно е изчел много практика на КАС. Проблемът му е с тълкуването на тази практика и като цяло с правните конструкции, защото в крайна сметка само с четене на практика не се става юрист, иначе хората вместо да учат 6 години щяха просто да си купуват Апис :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 4:21 pm 
Аватар

Аз мисля, че Лозана ще постанови, че и двете решения - анулиране на точките и запазването им, са възможни. Оттам, че БФС има правото да тълкува своите правилници и съответно ще счете решението на комисията, взела го, за правилно.

Ако бяхме с Ивков, щях да съм по-спокоен, но с Градев...

Дано съм лош пророк, но мисля, че така ще стане. :smt006

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 4:24 pm 
Аватар

Omraz написа:
Няма опция да ни върнат само на нас точки. КАС не връща точки, а казва дали жалбата ни е основателна или не.

Ако КАС каже, че точките са ни отнети неправомерно, ще даде указания на ГФС какво да направи. За да им спазят указанията, СТК към ГФС ще постановят ново решение, съобразено с това на КАС.

Ще направя прогноза какво ще реши арбитража - ще приеме, че полусезона е свършил след първите 2 врътки. Това трябваше да реши и БФС. Полусезон е съкратено на половин сезон и е нормално да е по средата на шампионата, независимо какво пише в останалия от предни години и вероятно непроменен поради небрежност текст на наредба. Точно тук е разковничето.
Ще бъде постановено да се върнат точките от първия полусезон, а през втория да се присъждат служебни победи за всички. По този начин на нас ще се върнат 7 точки, а на Лудогорец ще дадат 2 (защото само те играха с Литекс втория полусезон и направиха X, който ще се трансформира в служебно 3:0).
В резюме - ще дадат указания да се признаят резултатите от първия полусезон и да се присъждат 3:0 служебно в мачовете от втория. Ще се приеме че полусезона е свършил след 18-тия от 36 кръга.
Това беше единствено правилното решение на този казус и това щеше да реши БФС, ако там имаше нормални хора.

Дано Градев да е отправил адекватни искания, защото колкото и да е дръпнал, на моменти го улавям, че е наистина е плямпало и си е останал леко идиот.
Еволюирал е много, но си е запазил някои неща от времената, когато беше неадекватник.

Омразе, една поправка.

Спрямо сегашното класиране, ако познаеш какво ще реши КАС, към актива на Лудогорец ще се прибавят 4 точки ( 1 точка от хикса им в 10-ти кръг 1:1 в Разград и още 3 за служебна победа (3:0) в 19-ти кръг в Ловеч, иначе там резултатът беше 1:1). Загубата им в 1-ви кръг 2:0 в Ловеч си остава.
Нашите точки се увеличават със 7 - връщат ни 4-те точки от хикса 2:2 (2-ри кръг) и победата 2:1 (11-ти кръг) от първия полусезон и още 3 за служебна победа (3:0) в 20-ти кръг.
В крайна сметка бихме спечелили чисто 3 точки спрямо Лудогорец, а не 5 какъвто би бил случаят ако решат в наша полза и край на полусезона след 20-ти както е по (недогледания) правилник.
Т.е. успя да вкараш нова интрига - дали Лудогорец биха взели една (при край на полусезона след 20-ти кръг) или три (край на полусезона след 18-ти кръг) точки от мача си с Литекс в 19-ти кръг. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 4:40 pm 
Аватар

Логиката на Омраз е принципно правилна, при условие, че се разглежда цялото решение, а не само тази му част, която засяга Левски. Нямам представа как е подадена жалбата, нито каква е практиката на КАС в такива случаи, но ако тя допуска обжалване на решението само в определена негова част, то отново чисто принципно няма пречка то да бъде отменено само спрямо Левски. Не казвам, че това е идеалното решение, или пък че така ще се случи, но не го отхвърлям като вариант изцяло. Но в крайна сметка, нас не ни ебе дали ще върнат само нашите точки, или и на останалите.

Иначе - аз имам малко по-друго мнение, а то е, че ще бъде признат за край на полусезона именно последния кръг (в който Латекса се насра), защото така е по наредба, без оглед "тълкуване" на наименования и т.н. Все пак имаме нормативно определено понятие "край на полусезона", което може и да е формулирано тъпо, или по-скоро да е останало от миналата година (или там някоя друга година), но е действащо. Въпреки това, обаче, решението ще е в наша полза. В допълнение, твърде вероятно е наистина решението да бъде отпрано на процесуално основание, а именно, че е взето от грешен орган. Но това е само допълнителен фактор, за мен то е грешно по материални основания, което ще е и решаващото.

За мен основното притеснение идва от преценката за допустимост на жалбата. Колкото и да твърди Градев, че писмото, с което ни отхвърлиха искането за арбитраж "признава юрисдикцията на КАС", това си остава доста спорен момент и изобщо не съм сигурен, че КАС ще го изтълкува именно така.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 5:30 pm 
Аватар

Моето мнение се припокрива с това на Wildkid. Мисля си, че имаме всички основания да ни върнат точките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 5:58 pm 
А, аз мисля, че имаме всички основания, но точки няма да ни върнат... Свирено, дето се вика.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 7:46 pm 
Аватар

Ръководството на Левски готви мистериозна изненада за феновето си през месец май. Това разкри членът на Управителния съвет на "сините“" Николай Илиев.
Бившият бранител на Левски обаче отказа категорично да разкрие подробности за въпросното събитие, въпреки настойчивите въпроси на всички репортери. Той дори заяви, че служителите на Левски са инструктирани да пазят тайната.
инфо: Чорбал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 8:41 pm 

Обаче няма такива късметлии като Лудогорец. Две греди и четири пъти сами срещу вратаря бяха пропуснати от Локо ПД. Трети мач супер късмет. Головете след рикошет и разминаване с топката на Серджо. Ще им свърши късмета на тия,ще дойде видовден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 8:54 pm 

viktorbdz написа:
Ръководството на Левски готви мистериозна изненада за феновето си през месец май. Това разкри членът на Управителния съвет на "сините“" Николай Илиев.
Бившият бранител на Левски обаче отказа категорично да разкрие подробности за въпросното събитие, въпреки настойчивите въпроси на всички репортери. Той дори заяви, че служителите на Левски са инструктирани да пазят тайната.
инфо: Чорбал

ФиналО е на 28 май в Милано :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 9:22 pm 
Може би да са уредили финалистО да играе с наши екипи? :smt017 Не мисля, че има шанс ние да сме на финала, освен ако не е някакъв Висш финал на Шампионската лига и Красен Умри Кралев не дава вайлдкартите :smt017 Но при това положение свинята трябва да е безвъзвратно умряла, защото тя винаги получава първа къде що има нещо служебно. Което изцяло ни устройва.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 9:24 pm 
Аватар

Мисля, че изненадата ще е като предния сезон, когато в последния кръг излязохме с новите екипи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 9:26 pm 
А какво мислите ако изненадата е титла? Според мен няма да го очакваме и аз лично бих се зарадвал и ще се изненадам. Нека отворим нова тема и обсъждаме мистериозната изненада в средата на май! Нека някой модератор направи темата и да си дискутира коя точно мистериозна изненада през май би много ни харесала

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 9:45 pm 

Изненадата е, че Владко се връща и тоя път ще проведе цяла подготовка. :bigok
Иначе сериозно, и аз мисля, че изненадата ще са новите екипи. Може би ще има нов цвят за третия екип. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:17 pm 
Аватар

Цитат:
Вчера министърът на спорта Красен Кралев обяви, че до седмица проектът за Висша лига трябва да е готов и да бъде представен на клубовете.

Днес Sportal.bg научи и две от най-важните условия, при които е възможно да се осъществи този план.

Първото е всички професионални клубове да се подпишат, че са съгласни да се създаде Висша лига. За тази цел най-вероятно през следващата седмица ще бъде свикана среща с участието на тимовете от "А" и "Б" група и там всеки ще може да изрази своето мнение.

Искането за "да" от абсолютно всички професионални клубове е логично, тъй като по този начин, ще се избегнат евентуални съдебни дела от пренебрегнати отбори.

Второто важно условие, на което организаторите на проекта "Висша лига" държат, е финансовата страна. Именно тя е продиктувала желанието всеки клуб във Висшата лига да има минимален бюджет от около 2,5 млн. лева, който да е придружен с банкова гаранция.

Целта е в този проект да не влязат отбори, които след шест месеца да се откажат поради финансови причини и така още в първия сезон да обезсмислят новата Висшата лига.

Естествено на срещата между професионалните клубове ще се дискутира и материалната база.

Към този момент все още няма пълна яснота за участниците в проекта, но отсега е ясно, че лит(*кс-етрополе, Локомотив (София) и Литекс ще бъдат поканени. Други тимове, които се спрягат за участие, са Ботев (Враца), Етър (Велико Търново), бургаски отбор и Добруджа.

Ами ние им пеем Кур и нема Висша Лига :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:20 pm 

Не е сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:25 pm 
Аватар

Аз пък съм сигурен, че ще сме първите казали "ДА", само за да опровергаем слуховете по медиите, че сме единствения спъващ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:28 pm 
Аватар

Нe забравяйте, че такива решения вече се взимат само след УС а нещо ми подсказва, че нкп и тръста нема да са много въодушевени от идеята. Да си я наврат тая висша лига къде сленце не огрява. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:29 pm 
Аватар

НКП и Тръста вече се обявиха против тази Висша Лига.
Със сигурност ще кажем не, пък нека се единствения спъващ. Да си ебат майката.

Всичко се връща заради онова писмо с Газпром.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:30 pm 
Аватар

Аз не съм служител на ПФК-то, но знам каква е изненадата и мога да не мълча.
Да ви я кажа ли :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:31 pm 
Аватар

Аз сериозно се вълнувам за нея :smt005 :smt005 Дано да не ме разочароват :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:37 pm 
Аватар

Аз ще ви я кажа - тъмносинята уефа вече ни е казала на ухо, че ще ни върнат само на нас седемте точки а кмета на резанград ще преебе гела със стадиона. Също така сме подкупили дилъра на киро да му смеси белото с пудра захар и тебешир на прах в резултат на което той още в следващия кръг ще извади отбора и така май месец ще си празнуваме спокойно титлата. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:39 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
НКП и Тръста вече се обявиха против тази Висша Лига.
Със сигурност ще кажем не, пък нека се единствения спъващ. Да си ебат майката.

Всичко се връща заради онова писмо с Газпром.

Абсолютно :!:
Имаме си лига, плюнка, слюнка и т.н., не е нужно да се създава никаква нова група, само за да се вмъкнат административно определени клубове. Има си правила, валидни в цял свят, как става попълването на съответните елитни групи, просто да се спазват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:42 pm 
Аватар

ПФК Левски и УС няма да обсъждат Дришата лига, нито да дават становище, докато не се види черно на бяло какво точно се предлага. След това позицията на клуба ще бъде решена от УС. Чурка надали ще бъдат поканени, всичко се прави заради Микре. Да не забравяме, че селяците ще са може би основната причина да не станем шампиони тази година и ако се съгласим да ги върнат след цирковете, които разиграха, това ще е вече трагедия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:44 pm 
Аватар

Казвайте изненадата, чИ нИ са спи! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:45 pm 
Аватар

Бачи, е тогава за кво бяха тия циркове, пък сега искат да се връщат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:57 pm 
Аватар

Ми щото друсаното жоже е нямал идея, че ще му изритат селското отборче и сега натега. Може би пак ще пробва да прекръсти микре на чурка в суматохата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 11:01 pm 
Аватар

Ма и те там чудни ръководители са се събрали :smt042 Имаше един, дет можеше да чете и те от завист му резнаха два пръста и го натириха :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 11:02 pm 
Аватар

Ти във Величко ли се съмняваш уе или в ТрифУн :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 11:05 pm 
Аватар

Те там всички са с интелект като Мистър Паспарту, все пак шефа трябва да изпъква. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]