forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 11:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 9:43 pm 
Аватар

Чак почва да ми дожалява за тех вече :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 9:55 pm 
Аватар

Аз пък искам да ги допуснат до урода ВЛ и след това УЕФАта моШно да ги чОка. Да им 'фърля пЕсък и да ги чОка в гъза. Защото на никой не му дреме за комунистическия урод, ама преебаха твърде много хора и няма как УЕФА да не ги изчОка мощно. :smt031 Ще е зверски цирк това. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 9:56 pm 
Аватар

Мен ми доскучава репертоара на Порфесор-академикът. Не защото не действа, а защото е един и същи. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 9:58 pm 
Аватар

Всички са впрегнати да вкарат урода и ония от надежда в тази бутафорна висша лига, да им еба майката и на тех, дето нищо общо нямат от години с онзи симпатичен отбор на Начко Михайлов. В тази държава, ще го повторя за n-път, всеки си прави каквото си иска, и законите важат само за определен кръг хора. Дори уефа не се надявам да направи нещо. Едно голямо НИЩО ще стане всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 10:04 pm 
Аватар

Локото се бутат само за да не се лае много за свинете. Боли го кура някой за Локо Сф. Нито носи някаква стойност като футбол, нито като рейтинг. :wink: Надежденци са им през кура на всички, но заради комунистическото уродче се споменава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 10:18 pm 
Аватар

Аз който не гледам и не слушам никакви електронни медии, дочувам по радиата, че нон-стоп се говори за Дришата лига. :evil:
Да бъде отвъдно за всички боклуци! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 10:30 pm 
Аватар

Радиото на хартия ли ти е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 10:32 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 10:33 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Радиото на хартия ли ти е?

Знаеш какво имам предвид. Неприсъстващите в интернет гледам че ги облъчват нон-стоп с тази свинщина. Явно има някакъв шанс, щом се харчат толкова пари за тази пропаганда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 11:11 pm 
Аватар

Понякога си мисля, че се предоверяваме на УЕФА. Не забравяйте кой им беше шеф до скоро и как преебаха Легия Варшава. Не мисля, че думата "схема" им е чужда. Силно вероятно е да гътне прасето ако се добере до Дришната Лига и след това да им сере на зурлата, но това не е абсолютно сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 29, 2016 11:37 pm 
Аватар

Така е, но първо прасетата нито са фактор нито имат пари та да разчитат на врътка и второ би станал опасен прецедент. Ако на прасетата се позволи да си чистят така дългове към други клубове и играчи ще почнат и други отбори да въртят такива схеми а уефа не би го допуснала. Дори и при варианта на рейнджърс дето всички свине го сочат и твърдят, че правят като тях новото дружество наследи голяма част от дълговете и започна от най-ниската дивизия. И за прасетата не би трябвало да има пощада.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 12:38 am 
Аватар

Mr.L написа:
Понякога си мисля, че се предоверяваме на УЕФА. Не забравяйте кой им беше шеф до скоро и как преебаха Легия Варшава. Не мисля, че думата "схема" им е чужда. Силно вероятно е да гътне прасето ако се добере до Дришната Лига и след това да им сере на зурлата, но това не е абсолютно сигурно.

Легия сами се преебаха, че пуснаха нередовен играч (може и 1 минута да е играл, но е нередовен).
Сами са си виновни. УЕФА в случая не е виновна, че е спазвала правилата си.

БГ медиите раздухаха случая и изкривиха истината, защото след изхвърлянето на Легия Лайнокурес останаха непоставени на плейофите за ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 1:25 am 
Аватар

Държавата и в частност БФС, в лицата на свинята дебела министърът на спорта (който е министър само за да обслужва интересите на свинете) заедно с Перуката, ще излъжат пред УЕФА, че с чорбата всичко е наред, а те ще се споразумеят свинете да почнат да плащат някакви пари към държавата. Помнете ми думата, че следващото първенство 2016-2017 свинете няма да са в Б, а ще играят във Висшата лига, без никакви последствия нито за футбола в България, нито за чорбата.
Още повече новият президент му е през кура за малките държави, това беше при Платини :smt006 Ако някой не подаде сигнал с доказателствен материал, пиши го бегал. Схемата е задвижена, нещата са предрешени в полза на червения урод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 1:28 am 

Коце Маца написа:
Mr.L написа:

Легия сами се преебаха, че пуснаха нередовен играч (може и 1 минута да е играл, но е нередовен).
Сами са си виновни. УЕФА в случая не е виновна, че е спазвала правилата си.

БГ медиите раздухаха случая и изкривиха истината, защото след изхвърлянето на Легия Лайнокурес останаха непоставени на плейофите за ШЛ.

Да не говорим, че някакъв капут от Легия изпусна 2 дузпи, ама това е друга тема. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 4:56 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Държавата и в частност БФС, в лицата на свинята дебела министърът на спорта (който е министър само за да обслужва интересите на свинете) заедно с Перуката, ще излъжат пред УЕФА, че с чорбата всичко е наред, а те ще се споразумеят свинете да почнат да плащат някакви пари към държавата. Помнете ми думата, че следващото първенство 2016-2017 свинете няма да са в Б, а ще играят във Висшата лига, без никакви последствия нито за футбола в България, нито за чорбата.
Още повече новият президент му е през кура за малките държави, това беше при Платини :smt006 Ако някой не подаде сигнал с доказателствен материал, пиши го бегал. Схемата е задвижена, нещата са предрешени в полза на червения урод.

Тоя боклук, когато и да са го показали по новините все е говорил нещо за свинете и как търси начин да им помогне или направо се среща със сектор гей в офиса си :shock:
Сега си представете кви ще са коментарите от всички лайномети (медии), неутрални фенове и т.н. ако някой пич от Сектор Б излезе здрависан пред офиса на тоя грозен дебелак :ohmygod Ама все пак ние сме отбора на властта, разбира се... мама ви деба клошарска.... цел живот у В група, помии мръсни :pastor :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:37 am 

0 tolerance, за новия шеф на фифа ли говориш, че не те разбрах. иначе това което си написал има много логика в него, обаче не вярвам нашите да стоят и да гледат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2016 10:58 am 
Аватар

E как ще стане това с чорбата ми е интересно. Какво, УЕФА ше каже: "Бе тея пари дето ги дължите на другите отбори и играчи няма да ги връщате, щото сте марка и харизма- ние ще ги покрием (все някой трябва да плаща). Ние все още си натегаме за финансов феърплей, ма те данъците към държавата нямат нищо общо, ноу проблем! Класирането по групите също е нещо относително, нас в УЕФА не ни интересуват тея работи- кой ни подадат- него си пускаме и в Ойротурнирите..." :bigok Не се лъжете- Дриша лига ще има, но както знаем в БГ всяка идея така се извърта, че в крайна сметка остава само името- примери за такива "реформи" в БГ много! Накрая Латекса ще влезе, но след като спечели Б, а за чорбата така ще се "случат" нещата, че "виждате ли, направихме всичко, ма няма как" и следва следващата схема, която да забавлява прасетата... "Уелкъм ин БиДжи уер нотинг евър хепънс!" :smt006 Което в случая е добро нещо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2016 3:30 pm 
Аватар

Цитат:
Дучето вдига тежка сватба с три оркестъра

Чудех се дали тук да го публикувам или в темата за Важни новини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2016 3:35 pm 
Аватар

Дучето си е намерил мъж?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2016 3:41 pm 
Аватар

И аз това си помислих ама за сина му уж било. :D Иначе му е време да хапне нещо. Преди си беше друго като си правеше чевермета с парите на прасетата. На последните медийни изяви го гледам един отслабнал, побелял. Явно пак е почнал хероина.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2016 3:54 pm 

Еми тежка ще е, нали е свиня. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2016 4:42 pm 
Аватар

След като се разсърди на Дучето жената (имало е защо), то реши да се ожени за другия персонаж от песничката ли? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 02, 2016 10:20 pm 
Аватар

По Дилема документален филм за Висшата (истинската) лига. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2016 5:44 pm 
Аватар

Как още никой не е коментирал?!?!
http://www.dnevnik.bg/sport/2016/03/04/ ... a_fk_cska/ :evil: :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2016 7:28 pm 
Аватар

ПО този начин единствено връщат вратичката за вариантите велбъжд пловдив, боталик сопот, червоморец бургас софия герман конелиано и други такива от близкото минало. Само по себе си това не може да реанимира свинете и да им позволи да почнат с новото дружество директно без дългове. Може да позволи преименуване на латекса или някаква схема с изкупуване на активи и дългове на старата чорба от новата (демек нещо като на рейнджърс схемата).

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 04, 2016 7:45 pm 

Разбрахте ли момчета защо цуци, Латекс и Локо Сф. са извадени от А група? За да станем ние шампиони, ама и това не можем. :smt005

Има ли начин да изпратим всички чорбари на стаж като мичмани и тоpпедисти на aнадолска фрегата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 3:31 pm 
Аватар

Жозе Моуриню : "Чурка - ИДИЛ е сред първите отбори, поставяли ме на колене в кариерата ми."

Лионел Меси : "След като счупя всички футболни рекорди в Барса, ще приключа бляскавата си кариера си в убиеца на еврошампиони, гробище за КЕШ-оносители Чурка - ИДИЛ. Моят идол Кюрда много ми е говорил за великия Чурка – ИДИЛ. Мечтая за мига, в който ще облеча свещения, червен екип в "А" окръжна. Бих разменил всичките си златни топки да изживея този златен момент."

Кристиано Роналдо : "След края на годината напускам Реал М и се завръщам в любимия си Манчестър Юнайтед. Само и единствено оферта от колоса Чурка – ИДИЛ би ме накарала да си променя коренно решението. Само в марката, харизмата и ореола на българския футбол мога да развия до краен предел потенциала си и да задмина Гнома в броя на златните топки."

Златан Ибрахимович : "Аз съм Златан и съм най-големия. А вие кои сте, отрепки ? Играл съм в повечето от най-големите отбори в света - Ювентус, Интер, Аякс, Барса и т.н. Останаха ми само Манчестър Юнайтед и след това върхът в кариерата, футболния Еверест - Чурка - ИДИЛ. Не съм печелил все още Шампионска лига, но с Чурка – ИДИЛ ще го направя. Два пъти поред за рекорд. Щот' аз съм най-великия и най-огромен!"

Яя Туре : "Всяка нощ се будя облян в ледена пот от зловещи кошмари заради провалените проби и трансфер в еврострашилището Чурка - ИДИЛ преди години. От тогава насам кариерата ми е абсолютна дупка. Най-големия момент беше, когато наскоро вкарах решаващата дузпа на куц крак срещу безтитлениците Лузърпул и спечелихме тенекиената "Carling Darling Cup".

Марио Балотели : "Трънливият път към завръщането на головият ми, хищнически инстинкт и нюх минава само и единствено през "В" група на България с екипа на гробокопача на бившия ми клуб Лузърпул - Чурка – ИДИЛ. След като пълен безкадърник и ретард като Наско Чепов наши една торба голове, силно вярвам, че и аз ще успея да се възродя в селските групи на българския футбол и да помогна на Милан в битката за 10-тото място с Киево през следващите няколко сезона."

Стивън Джерард : "Най-паметния сблъсък във великата ми, богата и изпъстрена с титли и трофеи футболна кариера, който ще помня до сетния си дъх, е мачът с кошмара и ужаса на любимия ми Ливърпул - титанът Чурка – ИДИЛ през 2005 г. в София пред цели 15 000 прасета на Националния стадион "Васил Левски", когато им закачихме тройка. Още пазя в златна рамка пропитата с "армейска" пот и лъхаща на винкел фланелка на футболния магьосник ВиУизар Димитров. Едва след това поставям в личната си класация финала в Истанбул и лъзването на бананова кора срещу Челси преди два сезона."

Джейми Варди : "Няма да е чудо, ако с Лестър спечелим Висшата лига през този сезон. Чудо ще е, ако Чурка – ИДИЛ плати до края на седмицата 2534636 трилиона задължения към НАП, ФИФА ФАФА, ФУФА, Тройче, Бенжелюн и Серджио Органиста."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 07, 2016 4:13 pm 
Аватар

Тази статия няма нищо общо с истината. :bigok Което е видно от този цитат:

PhilipLS написа:
Златан Ибрахимович : "Аз съм Златан и съм най-големия. А вие кои сте, отрепки ? Играл съм в повечето от най-големите отбори в света - Ювентус, Интер, Аякс, Барса и т.н. Останаха ми само Манчестър Юнайтед..."

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2016 12:01 am 
Аватар

По Ултраспорт даваха репортаж от сватбата на малкото дудуче и интервю с гошемия шопар! Отдавна не бях гледал по-бедна обстановка, по масите двулитрови коли и фанти :ohmygod2 някакви пушени меса от била и т.н.! Наредили се само расови прасета, кой от кой по-Убав и Вальо Михов за цвят. А свинята е минал в режим на угоение, по коледа ще е готов за заколение, въобще уникална картинка. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 08, 2016 9:30 am 
Аватар

Снимки, клиБ нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]