forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3406 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 114  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:38 am 

Медено ми е, че тоя ръгач Фламини с първото си отиграване направи дузпа, дееба и нефелника :strkstrk Световният футболен собственик резонно взе своето в последните 20 минути от срещата.
Байерн намали оборотите след втория гол и Юве все пак съхрани някаква интрига за реванша.

Браво на Пържолет, този път закри с прогнозите :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:39 am 
Аватар

Байерн разгроми с 2:2 дъртата кранта и крачи уверено към финала :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:39 am 
Аватар

Един път и аз да позная :strkstrk :smt005

Дюнерланд на реванша ще страдат :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:41 am 

И венгер преклони главица, с препълнена от лайна устица :strkstrk :fuck6crb

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:42 am 
Покосен съм от развоя в Торино. Ясно беше, че съдийската тесла ще е жестока и никога няма да се позволи на световния Байерн да вдигне 6-та преди Кюрдилона, но такова чудо със съдиите дори и Коце Маца в най-силните си сезони в Беласица не е правил. Звънна ми Ули Хьонес преди малко, плачеше по телефона. Отчаян, вика връщаме им титлата и квот такова... :?
Такъв позор 2:2 срещу отбор, който дори не е в Първа Бундеслига отдавна не се беше брал...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:43 am 
Аватар

В интерес на истината Арсенал стояха добре до първия гол. Заслужаваха 0:0. Не мога да ги мисля на реванша, ако тия искат да ги унижат, 4-ка не им мърда. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:43 am 

@Рафе Клинче Как го реши това?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:44 am 
Аватар

0 tolerance написа:
В интерес на истината Арсенал стояха добре до първия гол. Заслужаваха 0:0. Не мога да ги мисля на реванша, ако тия искат да ги унижат, 4-ка не им мърда. :|

Има нещо такова. Арсенал си стояха добре в защита. После тръгнаха да търсят гол и имаха отлични положения, обаче се оголиха отзад и пострадаха.

Естествено, виновника за загубата е Мосюто :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:48 am 
Аватар

ivosto написа:

Арсен(ал) са настоящият носител на най-старият и престижен футболен турнир в света - ФАК ъп. А освен това са и рекордьори. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:49 am 
Аватар

PhilipLS написа:
ivosto написа:

Арсен(ал) са настоящият носител на най-старият и престижен футболен турнир в света - ФАК ъп. А освен това са и рекордьори. :smt006

Най-стария футболен турнир е шотландската ФА Къп, а това за най-престижния ще го коментирам така: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:50 am 
Аватар

Бобиборисовщината ми идва малко в повече и ритуално се самообливам. :ohmygod :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:52 am 

Кои бяха Франсенал, че се зачудихме тука?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:52 am 
Аватар

https://en.wikipedia.org/wiki/Oldest_football_competitions :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:54 am 
Аватар

Всъщност да. Става дума за трофея, който дават. Объркал съм се.

Цитат:
The trophy that is presented to the winner of the competition is the oldest in association football and is also the oldest national trophy in the world.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:55 am 
Аватар

Престижен е в друг смисъл, не в общоприетия, и съм склонен да се съглася, защото долните дивизии в Англия играят доста по-силни и стойностни отбори, отколкото в ФА къп на Испания или Италия, например. И е престиж да участваш в над 100 годишен турнир, и да биеш милионери, че и да спечелиш финал... ако си малък отбор примерно... Затова е голям подвиг отбор извън Премиеркораба да вземе ФА. В Англия. Освен това там се играе най-равностойния и силен футбол, докато Испания, Италия, Германия, Франция... са само по 2 до 3 отбора, и другото са боксови круши до 20-то место.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 12:57 am 
Аватар

Аз не помня в съзнателния ми живот отбор извън Премиеркораба да спечели ФА Къп, че дори и да дотика до финал.
Ама съм виждал Черноморец Поморие от Б група да играе финал за Купата на България :bigok

Иначе равностоен футбол се играе само, защото всички са еднакво слаби. Отново нещо като нашата А група. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:01 am 
Аватар

Слаби, силни - мачовете са интересни. Манчо страда, Ливърпул страда, Арсенал страда, Нотингам страда... :smt003
Голем кеф да гледаш Барса как бие сека седмица по 5 или 8 на нула... предизвестен резултат, само питаш колко е тоя път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:02 am 

Коце Маца написа:
Аз не помня в съзнателния ми живот отбор извън Премиеркораба да спечели ФА Къп, че дори и да дотика до финал.
Ама съм виждал Черноморец Поморие от Б група да играе финал за Купата на България :bigok

Иначе равностоен футбол се играе само, защото всички са еднакво слаби. Отново нещо като нашата А група. :bigok

2008-ма до полуфиналите стигнаха Портсмут, Кардиф, Барнзли и УБА. Кардиф от Чемпиъншип и Помпи играха финал тогава. А 2004-та Милуол падна от Юнайтед.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:04 am 
В Англия се играе най-дърварския и копанарски футбол, аатмосферата е по-убита и от мачовете на Созопол. Ходил съм на мач от ФА къп, Премиеркораба и от долните дивизии, а Ситизена ако иска да разкаже за преживяването на мача Милоу-Брадфорд или Брентфорд, не помня точно с кого. Никога не бях виждал човек с толкова измъчена и отчаяна физеономия. :lol: Да е жив и здрав Бранника, че ни завлече 25 паунда за най-дърварския и скучен мач в историята на футбола. Завърши 0:0 и май нямаше и удар към вратата :strkstrk Само туцове от единия вратар на другия и някви фалове в центъра на терена.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:05 am 

Барса последния кръг едвам биха Лас Палмас 2-1. А Лас Палмас е нещо като Блакпул в Англия предполагам. Ако Барса хване Блакпул ще ги бие с 20 на нула. Испанското първенство е адски силно и се играе много качествен футбол. Заблудата идва от това, че Барса и Реал са супер силни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:07 am 
Аватар

Лично на мен Бундеслигата ми е най-интересна. Мачовете са много отворени с доста положения, стадионите винаги са пълни, а феновете не са като на театър, пък и реферите не са тотални ретарди като в Англия или Испания и не развалят мача...
Като изключим последните 2-3 сезона, когато Байерн е над всички, то в последното десетилетие доста отбори се зиредиха да стават шампиони, а на няколко пъти титлата се решаваше буквално в последната секунда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:08 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
В Англия се играе най-дърварския и копанарски футбол, аатмосферата е по-убита и от мачовете на Созопол. Ходил съм на мач от ФА къп, Премиеркораба и от долните дивизии, а Ситизена ако иска да разкаже за преживяването на мача Милоу-Брадфорд или Брентфорд, не помня точно с кого. Никога не бях виждал човек с толкова измъчена и отчаяна физеономия. :lol: Да е жив и здрав Бранника, че ни завлече 25 паунда за най-дърварския и скучен мач в историята на футбола. Завърши 0:0 и май нямаше и удар към вратата :strkstrk Само туцове от единия вратар на другия и някви фалове в центъра на терена.

Е такъв ти бил късмета, Британеца да каже на мачове на Норич каква атмосфера е :lsfc3 Публиката верно е умрела, факт, но аз говорех за технически умения, комбинирани с футболни отигравания, приятни за окото на зрителя :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:10 am 
Аватар

А между другото Барса като гости никога не си покриват хендикапа и победите им не са никак лесни.

Да не забравяме и това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:14 am 
Аватар

Всеки си има предпочитания за гледане на мачове, Бундеслигата понякога и мен ме кефи с някои мачове. Барса биха като гости Лас Палмас, освен това има доста други фактори в такива "трудни за фаворитите" мачове, за които вие обичате да казвате сашодиковщини, но без които футболът няма да е в този си вид :wink:
Гледам мачове от цял свят, и чесно с ръка на сърцето, на мен ми харесва най-много аржентинския футбол - много тичане, много борба, страшно точни 50-80 метрови пасове и яко агитките аржентината :lsfc3 Просто защото Бока ми е голяма слабост :lsclapp Може би ако харесвах Байряма, щях да гледам и немски футбол... Редовно де, като Ники или Македонията...

Върнете се в началото
 Профил  

Селта ги разбиха този мач. В интерес на истината доста ги измъчиха и на Камп Ноу преди да рухнат и да бъдат унижени. В смисъл резултата лъже понякога.

Върнете се в началото
 Профил  

0 tolerance написа:
Oachkatzlschwoaf написа:

Е такъв ти бил късмета, Британеца да каже на мачове на Норич каква атмосфера е :lsfc3 Публиката верно е умрела, факт, но аз говорех за технически умения, комбинирани с футболни отигравания, приятни за окото на зрителя :loser2

На Норич правят атмосфера като е дерби с Ипсуич, тогава се раздават феновете. На Портсмут са по-яки, пълнят си стадиона и в Лига 2, доста по-ентусиазирани са. Изненадва ме това, което казва Македонията за Милуол, мислех, че и техните фенове са здрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:16 am 
Аватар

Предполагам Жорко на кой мач ги е завел, по-скоро е било навън интересното :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:21 am 
Стадионът беше наполовина празен, Бранника ни лъжеше там някакви неща как било по принцип, но факт е, че умряхме от тъпотия... Иначе е и факт, че англичаните по брой бозави, грозни, нелицеприятни и беззъби чички няма кой да ги бие никъде в света. Страшна клошария беше това Милоу и доста ужасни хора навсякъде.
Но и в красивия Кенсингтън не беше по-различно на свръх убития мач Челси-Бирмингам за ФА къп. Такава НЕатмосфера няма дори на Лудатасарай на мачовете. А стадионът беше фул макс.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:25 am 

https://youtu.be/GuLBCXHIP-I

За лека нощ нещо с най- великия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 24, 2016 1:31 am 
Аватар

На мене пък тва ми е любимият спор кое първенство било по-яко и т.н. Не може ли всички първенства да ми харесват и просто да се наслаждавам на футбола :wink: особено пък тия дето чак почват да обиждат на диемаджии и не знам си кво са ебати ретардите... дай като ми харесва да гледам мач от Англия тва автоматично означава, че не мога да гледам такъв от Германия? Живеем в ерата на технологиите и имаме шанса да наблюдаваме по 10 мача на ден от всяка точка по земята и въпреки това грам не оценяваме кво точно ни се предлага. Преди 30 години са разбирали кой е шампиона на Англия 3 месеца след края на първенството, а сега имаш 20 канала само с мачове и пак само хейт. Страшни мачове стават навсякъде и само глупак би се ограничил с едно първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3406 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 114  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]