Очевидно(надявам се за всички вече) в края на миналото лято сме били пред реалната възможност "да бъдем мъже всичките до един" и да споделим съдбата на розовите едноклетъчни. ОК, тук винаги сме повече "мъже" от мъжете, но само си представям какво щеше да означава това - не рязане на греди, ами рязане на вени, греди, курове, ръце, крака, глави, носещи колони, колони, шайби, гредоред, траверси, релси и т.н. По неведомите пътища обаче, стигнахме до там да стартираме един сезон с очаквания да се борим с Пирин, Монтана и Ко. за престижното 3-то място от долу нагоре в класирането и респективно да не изпаднем. То пък за огромна радост на всички ни(с малки изключения) стана така, че в края на първата част от магията на великата ни А група ни я оглавявахме, като след нас бяха "богаташите" с гръмките трансфери и единични заплати, които може би биха покрили 2 пълни сезона в сегашното ни положение. Няколко тъпи резултата ни разделиха от възможността и да сме водещи с разлика, но каквото такова. За купата.. мисля, че коментара е излишен напълно. Левски го има и ще продължи да го има. Сега сме пред старта на 2-та част от мега опороченото ни първенство, за чието опорочаване ние нямаме никаква вина, но всеки драскач, глупак, селяк, едноклетъчно и подчовек ни приписва на нас. В клубът в момента има наченки, че УС, който дълги години беше в кома се е задвижил. Бавно, но се движи. Продължавам с пълна сила да си смятам чичо иво за "левскар" от малък и си чакам козирката и сектора отново да работи, макар и 3 години по-късно, но може и 4 да станат, а може и повече - никой не знае явно. Но по-важното според мен в следващите месеци е, дали ние, като клуб ще поведем битка за поне малко подреждане на кочината ни наречена "български професионален футбол" или ще си останем на "тука е така" и ще "продължаваме напред". Все си мисля, че точно Гонзо и чичо Стойчо, разбират от футбол повече от 99% от експертите в форум.Левски.цом и в пъти повече от успешния Херо.

А и най-малкото в тази очевидно "страхотна" ситуация сраха на всички капацитети, които очакваха да се борим с изпадащите и да се закрием. А в същото време лудогорбахче похарчиха милиони за транфери и още толкова месечно за заплати, в добавка с бонус точки и група от 9 отбора за да се надяват на титла - еми да я взимат, след като е толкова важна тенекията. За мен е по-важно веднъж завинаги да се наложат някакви правила и те да се спазват. Дай Боже през това време да имаме и стадион вече - би било прекрасно. Останалото е плюнки, които винаги ги е имало и ще продължава да ги има. Колкото са повече, значи толкова сме по-силни. Доказано е с времето. Сами срещу всички ни е съдбата явно, но аз нямам нищо против, когато нямам нищо общо с розови, зелени, жАлти и подобни едноклетъчни утайки.

Най - точното мнение дотук. Форон.Левски.цон е пълен с мрънкалници изглежда.