forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 3:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:04 pm 
Аватар

bogarra написа:
Станахме кат ливърпул. Всяка година другият сезон е нашият. :bigok

Също като гранде Ливърпул имаме ялово нападение и за да приличаме напълно на тях ще преквалифицираме някой на върха на атаката в стил Роберто Фирмино и ще започнем да порим наред с 5:4, 3:2, 1:1 и т.н. :bigok

едит: що се отнася до резервен вратар аз съм напълно против да купуваме нов, по-добре да имаме само един опитен вратар като Боян и за резерви перспективни юноши, Любенов вече има опит в мъжкия футбол, макар и малък... освен това този клуб винаги се е славил със силна вратарска школа през годините :smt006

Последна промяна Insomnia на Вто Фев 02, 2016 3:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз не казвам, че не е тъпо това, че нямаме нападател. Също така и не казвам, че е нормално 3-та година да нямаме стадион, но като всичко останало в държавата явно просто тука е така и любимият ни Левски не прави изключение.
Картинката е повече с хумористичен характер, отколкото укорителен. Ценете си нервите, че не ги раздават на прИмоция в мола. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ще се опитам да обясня на разбирачите, въпреки че няма смисъл. Имахме 360К евро за зимна селекция. Можеше да се вземе приличен нападател за тези пари, но тогава на всички останали постове трябваше да вземем само свободни агенти, предимно инвалиди, с мениджърски комисионни и тогава щяхте да ревете още повече. Въпреки това, най-сериозната сума като трансфер и заплата беше оставена точно за нападател, дори ако се наложеше можеше и да се увеличи. За огромно съжаление никой не пожела да дойде да играе за нас. Първият избор беше от некъв скандинавски отбор, който като разбра, че го искаме в България, директно отказа всякакви преговори без значение на заплата и условия. Бразилския негер се беше навил, при това за много прилична сума, но СС е сметнал, че не е таран, а играе предимно извън наказателното и е искал кипъреца. Той пък е поставил условия, които ни надхвърлят много бюджета ни. През това време торчените са предложили на бразилеца двойна заплата спрямо нашата и двойна трансферна сума. Оттам насетне ви е ясно, че всичко става много сложно, особено при сериозната финансова лимитация, а и зимата изборът не е голям. Аз съм доволен, че се плаща на НАП и че си изчистихме задълженията към бивши играчи и треньори, че тази година нямa да имаме драма с получаването на лиценз и че заплатите се получават редовно. Всичките тези плащания са за сметка на селекцията, но според двете фенски организации, които са в УС на Левски, са много по-важни от всичко останало. Ако зависеше от форума, тази година щяхме да сме шампиони с разкошни нападатели, а догодина да играем дербита с чурка и Чико Бяга, но слава богу не зависи. Продължавайте да серете по Гонзо, да ехидничите и да го подигравате, ама жалко, че не сте на негово място. Аз много се надявам да играем още по-добре от миналия полусезон, въпреки че още в първия кръг ни чака отбора, чийто нападател струва колкото всички наши играчи и треньори заедно. Ама и затова Гонзо е виновен. За 5-те точки разлика също. Дейба, не мога да разбера някои хора тук, честно. Ебаси и вечните мрънкалници сте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:07 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ебаси и вечните мрънкалници сте.

Амин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:08 pm 
Аватар

Ще се опитам да обясня на разбирачите, въпреки че няма смисъл. Имахме 360К евро за зимна селекция. Можеше да се вземе приличен нападател за тези пари, но тогава на всички останали постове трябваше да вземем само свободни агенти, предимно инвалиди, с мениджърски комисионни и тогава щяхте да ревете още повече. Въпреки това, най-сериозната сума като трансфер и заплата беше оставена точно за нападател, дори ако се наложеше можеше и да се увеличи. За огромно съжаление никой не пожела да дойде да играе за нас. Първият избор беше от некъв скандинавски отбор, който като разбра, че го искаме в България, директно отказа всякакви преговори без значение на заплата и условия. Бразилския негер се беше навил, при това за много прилична сума, но СС е сметнал, че не е таран, а играе предимно извън наказателното и е искал кипъреца. Той пък е поставил условия, които ни надхвърлят много бюджета ни. През това време торчените са предложили на бразилеца двойна заплата спрямо нашата и двойна трансферна сума. Оттам насетне ви е ясно, че всичко става много сложно, особено при сериозната финансова лимитация, а и зимата изборът не е голям. Аз съм доволен, че се плаща на НАП и че си изчистихме задълженията към бивши играчи и треньори, че тази година нямa да имаме драма с получаването на лиценз и че заплатите се получават редовно. Всичките тези плащания са за сметка на селекцията, но според двете фенски организации, които са в УС на Левски, са много по-важни от всичко останало. Ако зависеше от форума, тази година щяхме да сме шампиони с разкошни нападатели, а догодина да играем дербита с чурка и Чико Бяга, но слава богу не зависи. Продължавайте да серете по Гонзо, да ехидничите и да го подигравате, ама жалко, че не сте на негово място. Аз много се надявам да играем още по-добре от миналия полусезон, въпреки че още в първия кръг ни чака отбора, чийто нападател струва колкото всички наши играчи и треньори заедно. Ама и затова Гонзо е виновен. За 5-те точки разлика също. Дейба, не мога да разбера някои хора тук, честно. Ебаси и вечните мрънкалници сте.

А пък аз като те чета теб имам чувството, че не сме фенове на Левски, а на Пирин:
1. Бюджет за трансфери- 2.50лв.
2. Най- слабите нападатели в цялата А група бяха при нас
3. Искаме играчи на принципа на знамето на Пирин "Или нищо, или КЕШ" :loser2

Знаеш, че теб си те обичам :smt008

Последна промяна acrimonious на Вто Фев 02, 2016 3:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:08 pm 
Аватар

Взели сме тайно ЦН силно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:13 pm 
Аватар

Да не забравяме, че все пак има съмнения относно картотеката Джъстин Менголо. :levski

Относно "оправдаващите" постове. Да, сигурно е трудно, но другите отбори успяват да вземат качествени нападатели за без пари. Ние също сме го правили

преди. Въпросът е защо не можем сега? Проблемът не вярвам да са парите. Нито Аниете, нито Асприля, нито дори Буш са взимали повече от 12-13 к евро.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Последна промяна tzvetan_22 на Вто Фев 02, 2016 3:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:14 pm 
Аватар

acrimonious написа:

А пък аз като те чета теб имам чувството, че не сме фенове на Левски, а на Пирин:
1. Бюджет за трансфери- 2.50лв.
2. Най- слабите нападатели в цялата А група бяха при нас
3. Искаме играчи на принципа на знамето на Пирин "Или нищо, или КЕШ" :loser2

Знаеш, че теб си те обичам :smt008

За разлика от нас Пирин не е заплашен от фалит, не дължи 6 милиона на НАП и 15 милиона за стадиона. Който може да осигури по-голям бюджет, нека заповяда. Надали ще го върнат. В момента разполагаме с тези възможности. Миналата година по това време бяхме на съвсем тъничък косъм да се присъединим към чурка и Локо Сф. Аз лично имам приоритети и искам на първо място Левски да го има. Показахме, че макар и с калпава селекция пак можем да се борим за титла. Имахме добри мачове предишния полусезон, ще имаме и през новия. Ще има и драми, разбира се, но няма да сме във В група. Твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:23 pm 
Аватар

Титулярната позиция на Франсис Нар е ЦН :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:26 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Титулярната позиция на Франсис Нар е ЦН :bigok

Личи му. :loser2

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:29 pm 
Аватар

Направихме доста приличен трансферен прозорец и с оглед поставените цели в началото на първенството (класиране за Лига Европа), смятам че можем да изпълним на 100% плана минимум и да надградим през лятото. Между другото имаме доста млад отбор с много потенциал :

- Краев - 18 г.
- Нар - 21 г.
- Менголо - 22 г.
- Бурабия - 24 г.
- Де Ноойер - 23 г.
- Костадинов - 25 г.
- Мики - 19 г.
- Прохазка - 26г.
- Ради Цонев - 20 г.
- Боби Цонев - 20 г.
- Деян Иванов - 19 г.

И това са потенциални титуляри през новия полусезон и следващия сезон. Не са толкова зле нещата с оглед на разликата откъм бюджет с Лудогорец и дано след края на шампионата имаме поводи за радост и най-вече дано се върнем отново в Европа :levski !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:37 pm 
Аватар

Някой знае ли, какво стана с Минко Ластарджиев, защо не е взет на лагера

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:38 pm 
Аватар

Само не Фики..... :bigok

За съжаление, в тоя отбор, който си изредил, половината не са готови за титуляри, а някои вероятно никога няма и да бъдат на ниво за титуляри. Иначе казаното е в общи линии вярно - има прилични футболисти, които позволяват надграждане. Истинската дупка е централния нападател. Дано нещата се наредят и направим хубав полусезон. Класиране в ЕКТ е много важно, защото ще можем да сме една идея по-атрактивни на пазара!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:49 pm 
Аватар

Аз съм абсолютно за принципа "Или КЕШ, или нищо" що се отнася до селекция и в частност закупуването на нападател сега. Шанс за титла имаме около 5%. Да, Левски сме, дух, публика, традиция, борим се до край и т.н., но футболът се играе от футболисти и Резокурец ни превъзходжа с много. В един мач може и да надскочим себе си и да ги бием, но освен ако не се насерат зверски отново, което едва ли има как да се случи за толкова кратък период от време, няма как да сме константно по-добри от тях и с по-добри резултати. Предвид това и позицията ни в момента, просто трябва да се доберем до Европа и по-добре да спестим някакви кинти сега и да пробваме да вземем нещо, което наистина ще ни свърши работа лятото, отколкото новите Китамбала и Умри и да палим свещи 1% шанс да излезе нещо от тях да се сбъдне, а когато това не стане, лятото пак да имаме само 2,5 лв за нови Китамбала и Умри - ето това ще е да сме Пирин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:53 pm 
Аватар

Според мен ще вземем някой, въпреки думите на Гонзо.

Така се опитва да тушира напрежението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:53 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Ако наистина нямаме шанс да обжалваме в Лозана и разликата от 5 т. се запази, може би ръководството са решили, че и без да се охарчат за нападател ще станем втори. Което не е далеч от истината. Но минават 4 месеца и какво правим? Пак същия филм, а и ще трябва да се опитаме да не се излагаме в Европа.

Всичко е ясно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:10 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Според мен ще вземем някой, въпреки думите на Гонзо.

Така се опитва да тушира напрежението.

Има логика..като каже, че ще вземем - никой не идва. Като каже, че няма да взимаме - идва боНбардир. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:19 pm 
Аватар

Шах и мат за Гонзо. Ако бяхме взели някой на пожар, защо го взехме на пожар. Сега като не взехме никого, защо не взехме някого на пожар. Искахме да дадем пари за нещо свястно, но ни надцакаха. Твай. :smt031 По-добре да не даваме заплата на някой мъжкар до лятото, който ще има между 0 и 1 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:33 pm 
Аватар

За мен най-важния трансфер за тази зима вече се осъществи и това е Роко Перота. Време беше да се наблегне повече на физически натоварвания и нашите да са в състояние да тичат нон-стоп 90 минути без проблеми. В галактическото българско първенство не са нужни кой знае какви футболни умения, колкото физически такива. Резаците и Латекса мачовете си ги взимат основно с физика + някой индивидуален проблясък, защото имат качествени играчи, каквито ние нямаме (Кешеру, Марселиньо, Асприля). Първото най-важното в тази игра е да имаш добри физически показатели - дрибъл, издръжливост, баланс, движение с и без топка. Сами виждате Менголо как го подготвят индивидуално за да влезе във форма - 2 килограма мускулна маса е качил за 1 седмица, а не е пипал топка през това време. Ако той ни е нападателя няма да имам никакви забележки стига да вкарва положенията, които му се откриват на мач. В крайна сметка не е голяма философия да ритнеш топката във вратата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:34 pm 

Цитат:
Koнгоанският национален вратар Кристофър Мафумби се очаква в сряда в лагера на Левски.

Това стана възможно, след като трансферът на африканеца във френския Троа не се е осъществил, както съобщава adiac-congo.com.

Мафумби е собственост на Верея Стара Загора. Последният във френската Лига 1 Троа проявяваше интерес към Кристофър и през последния ден на трансферния прозорец двата клуба водеха интензивни разговори, но в крайна сметка не се споразумяха.

Вратарят, който има 20 мача за Конго, ще пътува за Турция със своя тим Верея. В сряда обаче ще мине проби в Левски, като се очаква да играе едно полувреме срещу румънския Виторул Констанца.

Нали някой искаше негер от Конго? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:34 pm 
Аватар

Расов циганин е новото вратарче.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:40 pm 
Аватар

Обaмеянг е крило, което може дa игрaе и кaто нaпaдaтел. Менголо е крило, което може дa игрaе и кaто нaпaдaтел. Обaмеянг е черен. Менголо е черен. Обaмеянг = Менголо. :bigok

Оргaнизирaл съм голямa сбиркa в Глaзгоу зa мaчa с Лудогорец нa 21. Шотлaндците си взимaт отпуски, болнични, дори хорa сa готови дa си счупят ръкaтa, зa дa не сa нa рaботa, но дa гледaт мaчa, тaкa че Обaмеянг. т.е. Менголо, т.е. Обaмеянг дa продължaвa дa бележи и дa не ме излaгa. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:44 pm 

Toя вратар като го гледам, подозирам че странично се занимава с кражби на колела или нещо такова. Изглежда по-клошарски и от Гном.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:45 pm 
Аватар

Прилича на негър от GTA SAN ANDREAS. :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:52 pm 
Аватар

И това доживяхме да имаме негер-вратар :smt007 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 4:59 pm 

Привличането на нов добър вратар беше задължително. Аз приветсвам идването на Мафумби.

Ако бяхме взели само още едно крило (например Де Са), селекцията и в сегашния и вид щеше да бъде оптимална. Казвам това защото нито един от потенциалните титуляри не е застрахован срещу контузии и картони.

Все още твърдя, че с оглед на ситуацията не трябваше да разкарваме Илия Димитров (малко то тези, които пращаме да се обиграват някога са се върнали при нас), независимо от качествата му.

Нещата са такива, каквито са. Новите нападатели са Менголо и Краев.

Може ли някой да ми каже кои момчета от дубъла/школата сме взели на подготовката и на какви постове играят?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:03 pm 

Момчета, забравих да ви пожелая "хепи кокс дей". :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:04 pm 

Коце Маца написа:
И това доживяхме да имаме негер-вратар :smt007 :bigok

Дано не е като БеконоВ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:05 pm 
Аватар

Да имаш негър вратар е най-големият срам във футбола. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:07 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Може ли някой да ми каже кои момчета от дубъла/школата сме взели на подготовката и на какви постове играят?

Александър Любенов, Димитър Шейтанов - вратари
Галин Ташев - защитник ляв
Атанас Кабов - дясно крило
Георги Янев - дефанзивен халф
Станислав Иванов - нападател
Алекс Боримиров и Петър Иванов - не ги знам какви са

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]