forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 5:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:45 pm 
Аватар

Според мен не е крaят нa светa, дaно си удържим второто място. Реaлно с Курдов/Диaби/Китaмбaлa почвaхме с един човек по-мaлко нa теренa, сегa поне Стойчо нямa дa е зaдължен дa пускa някой си нaпaдaтел, просто щото е "нaпaдaтел" и трябвa дa го пусне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:47 pm 
Аватар

Аматьорщина :ohmygod2 Вярно, че зимата се намират трудно качествени играчи, ама като се има предвид, че лятото взехме 2ма куци нападатели без жълти карти, които трябваше да чакаме 1 месец, картината се изяснява напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:49 pm 
Аватар

Пак започва вечният спор за Гонзо... Спор, чиито отговор е ясен, най-малкото поради самото му съществуване вече години наред. :bigok

Тъжното е в тази част на изказването:
Гонзо написа:
Преценени са обстоятелствата около отнемането на отбора на 5 точки...

Това си е чиста проба абдикация. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:50 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Според мен не е крaят нa светa, дaно си удържим второто място.

Е то и с нападател, и без нападател, и с 5 точки и без 5 точки би било чудо ние да сме шампиони, с оглед твърде надвишаващия нашата класа потенциал на Гората.
Въпросът е принципен и е с поглед към бъдещето и изграждането на конкурентоспособен тим, което е основната цел в момента, поне според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:51 pm 
Аватар

Cynep!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:53 pm 
Мдам, уви, Левски май направи и последното срамно нещо от многото срамни анти-рекорди и анти-неща, които "постигнахме" в последните 2-3 сезона, и което нещо все още не бяхме правили като клуб, а именно - Левски да абдикира кажи-речи официално :wink:
Здраве да е... Продължаваме да чакаме и мечтаем за нещо.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:57 pm 
Аватар

С добър нaпaдaтел, мaлко късмет, повечко публикa, нa мускули, без много съдийски тесли и aко бяхме с рaвни точки, можеше дa се борим с Горaтa. :bigok

Смело решение нa Гонзо и СС, изчaкaйте дa видим кaкво ще стaне, не си хaбете нервите излишно. С оглед нa първите тежки две гостувaния (Горaтa и ЧМ), при евентуaлни 0 или 1 точки спечелени, се нaдявaм дa не се хвърляме в крaйности..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:59 pm 
Аватар

Ще се хвърлим, то е ясно. И дано този, който ще го отнесе да не е СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 1:59 pm 
Аватар

Аз го написах вчера, като имаш 2 лева си купуваш баничка а не се надяваш на френска гурме кухня!

Явно както лятото, така и сега са наблюдавани само и единствено по-скъпи нападатели. Такива които няма как да ги привлечем реално нито финансово, нито футболно. Докато такива които реално можем да привлечем чисто финансово, явно никой не се е занимавал да им обръща внимание!

И логично накрая сме с празни ръце!

Последна промяна We_Are_Levski! на Вто Фев 02, 2016 2:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:00 pm 
Аватар

Гонзо да взима Димитър Георгиев от Нафтата. (вече не е в Нафтата). 6 гола през есента. На 23 г., от София. Знае какво е "Левски", учили сме в един клас. :bigok

Гонзо, ако четеш, взимай го! :ls-cup :ls-cup :ls-cup

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:00 pm 
Аватар

Аз пък си мисля, че клубът все пак се развива правилно, макар и с малки стъпки. За първи път от доста време насам имаме качествени старши, кондиционен и вратарски треньор, а за това заслуга си има точно Гонзо.
Но ако до следващото лято не се изгради някакво подобие на ефективно скаутско или мениджърско звено, естествено ще престанем с развитието. Аз поне предпочитам да не привличаме нападатели само заради бройката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:01 pm 
Аватар

Несериозно е професионален футболен отбор да няма нападател. За такъв, който уж има амбиции да не говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:09 pm 
Аватар

КазАх ви, че ше ревеме за ВенЗи, ама не ми вервате :blass

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:10 pm 
Аватар

Йоргачевич
Минев
Лукин
Карнер (Ал.Александров)
Прохазка(Сашо Алвеша)
Костадинов
Де Нойер
Бедоя(Бурабия)
Нар
Краев
Манголо

Явно това ще е титулярния отбор, стига естествено да не се върне и Ваги при нас! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:18 pm 
Аватар

Добре момчета дайте да не режеме вените предварително. На другите постове се взеха уж добри играчи. Нар и Менголо могат да играят и нападатели а божката краев може и да е по-постоянен през пролетта. Взе се нов кондиционен треньор, нещо за което отдавна си говорим, че ни беше проблем. Не забравяйте, че миналата пролет се бяхме запътили към В барабар с прасетата. Да взимаме нападатели просто за бройката от типа на диаби и китамбала аз лично не виждам смисъл. Ок съгласен съм, че явно скаутското ни звено и в целия процес има нещо нередно, но цялостно селекцията ни тази зима за мен е стъпка в правилната посока. Ако сте се надявали на зимата да изпаднат чувалите с пари и да направиме селекция като на лудата крава - е няма как да стане.

Въпреки всичко аз не смятам, че отбора абдикира от битката за титлата. Ако първите ни мачове тръгнат добре си запазваме шансовете а с тея 5 точки изобщо не са окончателни нещата още. Лятото очаквахме класиране в средата на таблицата а завършихме на равни точки с гората есента. И сега ако сме единни и отбора и ние дадем всичко от нас смятам, че можем да станем шампиони и с тези футболисти. Да почват мачовете най-после. :)

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:22 pm 
Аватар

Meн повече ме притеснява частта, че са "преценили ситуацията с отнетите точки", отколкото това, че няма да вземем поредния некадърник, който да петни великата фланелка с номер 9. Написах го и вчера, по-добре тия 300-400к за нападател да не ги дават на пожар сега, а лятото да се добавят още толкова и да се вземе нещо читаво. Лошото е, че ще трябва да са 2ма. Плюс бекове и някое крило :lol: евентуално. Ясно е, че поредното ненамиране на ЦН вече граничи с комедията, но към тоя момент се взеха, поне като имена, нелоши играчи и за мен ще е успех, ако задържим нивото, а си мисля, че може да има и лека миша стъпка напред.

Последна промяна Nikē на Вто Фев 02, 2016 2:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:23 pm 

Тук понеже има много треньори и селекционери, не знам как не сте забелязали, че в библията ви transfermarkt на един от двамата ни нови негери му дават за основна позиция централен нападател, а на другия негер това му е втората позиция.

Също така не знам дали се сещате, че титуляр трябва да играе някой измежду Краев/Цонев/Орачев, а те всички играят крило и напред.

Именно затова се чудих що взеха втория негер, ако не за централен. Явно точно там ще го ползват.

Гном не го броя, досега в контролите дори тичането му е като на освободен от физическо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:33 pm 
Аватар

Само дето негера го взеха за крило, а сега излиза че всъщност сме взели нападател без да знаем :bigok Отново обляни кратун и акримуньо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:35 pm 
Аватар

Omraz написа:
Тук понеже има много треньори и селекционери, не знам как не сте забелязали, че в библията ви transfermarkt на един от двамата ни нови негери му дават за основна позиция централен нападател, а на другия негер това му е втората позиция.

Също така не знам дали се сещате, че титуляр трябва да играе някой измежду Краев/Цонев/Орачев, а те всички играят крило и напред.

Именно затова се чудих що взеха втория негер, ако не за централен. Явно точно там ще го ползват.

Гном не го броя, досега в контролите дори тичането му е като на освободен от физическо.

Чудно ми е защо пропускаш факта, че Стоев говори, че е без нападател и го чака и чака и чака. Гонзо не спря да говори, че търсим и търсим и търсим, и всички очакваме и накрая голема хоя. Ако каже в началото, че не на всяка цена търсим нападател, пробваме - не става, съответно няма никакъв проблем, защото не е на всяка цена. Но то едва ли не излезе обратното, че сме търсели на всяка цена ЦН и изведнъж...
На Менголо титулярната му позиция е централен, така че положението не е толкова зле, колкото изглежда.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:36 pm 

Цитат:
"Няма повече да търсим централен нападател на всяка цена", категоричен бе Георги Иванов по време на предиобедното занимание. "Единственият шанс за привличане на нов играч е, ако млад и перспективен чужденец приеме офертата, която клубът вече му е изпратил. Ние не сме конкутентноспособни, щом отправяме дадена оферта, а втородивизионни турски отбори я вдигат двойно."

Явно всички добри са ни отказали.
Лятото стана така и взехме Китамбала, за който тогава се каза, че месец преди това сме го отхвърлили като опция.
При това положение по-добре наистина да не вземаме никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:37 pm 
Аватар

Реално за нападателя е виновен тренера щото е отхвърлил договорен вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:40 pm 
Аватар

Според мен Менголо си е взет точно за ЦН. Може да е бил опция за "втори" такъв, ако намерим "първи", но според мен не е взет за 100% крило (да, ок, може да играе и там, но си беше взет за атаката). Като цяло няма как да не отбележа, че претърпяваме поредното разочарование и за мен също е несериозно да не можем да вземем човек, който да си е чист ЦН вече толкова време. Не е нужно да си режем вените, но и няма как да не ни свети вече доста настоятелно червената лампичка, защото тоя проблем се отлага във времето, а решение не се вижда....

При все това, предпочитам ако нямаме възможност да вземем читав такъв, да не взимаме някого, когото да трябва да махаме на лято и да се чудим как да му плащаме неустойки. По-добре е тия пари да ги спестим сега, и лятото да дадем още и да вземем нещо читаво.

Това, което 100% не одобрявам, са прокрадващите се приказки, издаващи примирение със ситуацията с точкита. Логично е ръководството да предвижда всички варианти, включително това да ни преебат навсякъде и скандалното решение за точките да остане, но просто нямаш право да го споменаваш публично! Публичната ти позиция трябва да е 100% насочена към битка докрай. Както бяха Латекса - прекрасно знаеха, че излитат, но навсякъде се тръбеше, че се готвят нормално и с поглед към А група..... Ето това не ми харесва. И силно се надявам клучът наистина да се бори до дупка, с всички сили, за отмяна на решението. Дори и да станем шампиони въпреки отнетите точки, тая битка трябва да се доведе докрай!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:43 pm 
Аватар

Ок, хубаво...няма да взимаме. Ама поне да бяха оставали Илийката да му се даде шанс. Те го пратиха при бензина и сега ще гледаме някакво измислено дърво(нгом)...

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:45 pm 

Който и да бяхме взели, пак щеше да се мрънка :bigok За мен положителното е, че не взимаме някакъв нов, дето ще трябва да го гоним след 6 месеца :smt115 Нека Менголо изиграе поне 1 минута и тогава го разкрийте :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:47 pm 
Аватар

Изображение

Позитивната новина е,че Менголо днес е участвал за първи път в двустранна игра и дори е отбелязал гол.
Предполагам някъде към април ще може да издържи и цял мач :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:51 pm 
Аватар

Не спирай, бок Гонзо, не спирай да сереш селекционно фостите на неверниците Акримуньо, Кратун, Алек и сие :fgod :fgod :fgod Не спирай! :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:56 pm 
Аватар

Станахме кат ливърпул. Всяка година другият сезон е нашият. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:57 pm 
Аватар

Изображение

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 2:58 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Не спирай, бок Гонзо, не спирай да сереш селекционно фостите на неверниците Акримуньо, Кратун, Алек и сие :fgod :fgod :fgod Не спирай! :smt035 :smt035 :smt035

19.01.2016

Гонзо призова за спокойствие: Левски ще има качествен централен нападател

"Ще намерим нов централен нападател, при това качествен. Старши треньорът, както и вие, журналистите, трябва да бъдете спокойно. Левски ще разполага с добър футболист на този пост."

Не спирай да ни обливаш бат Гонзо :smt007

Това което се случва е несериозно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 3:00 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Изображение

:strkstrk

Хаха, очаквах включване от теб :smt026 Рязане на вени (и греди) няма, защото събитията просто не могат да ме изненадат, че да ми стане гадно. Аз от Гонзо нищо друго не съм и очаквал ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]