forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 7:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 8:21 pm 
Аватар

Е, Директора, много ясно. По цял ден обикаля 3 континента и избира ли, избира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 8:23 pm 
Аватар

Ясно, явно ти харесват тия дето гоним по 15 на сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 8:38 pm 
Аватар

На Мангалото му пишеше, че първа позиция му е централен нападател и втора крило, а и самият той като дойде каза, че предпочита да е нападател, но ще играе където го сложи треньорът. Иначе, че го взехме за крило - факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 8:45 pm 
Аватар

Не знам Гонзо каква вина има за преговорите, при положение, че в днешно време играчите търсят две неща- пари и участие в ЕКТ. Предвид ситуацията в последните години засега не можем да им предложим нито едното, нито другото. Освен да хване да мъкне литература и брошурки и да им разправя колко сме яки... ясно е, че докато не можем да предложим поне едно от двете неща на мамуните, те ще бягат и в 20-ия от 2ра османска лига, защото ще папкат повече там. Селекцията досега много ми се нрави, но при търсене на боНбандири конкуренцията е доста жестока, а ние имаме доста изисквания- нормално е нещата да се случват по- бавно. Нямам нищо против и да се проточи малко, но да няма повече канибали, умрита и кукурдовци :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:03 pm 
Аватар

Гонзо не може да доведе нито първи, нито втори, нито осми избор за нападател, затова от доведените четири от него имахме 1 гол сумарно. Вижте колко има да речем един некадърник като Мартин Тошев, който е в Пирин. Като цяло по- слаби нападатели от на Левски в А група нямаше. Цифрите ми го говорят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:05 pm 
Аватар

Не знам кой и как избира, но в последно време: Курдов, Китамбала, Диаби, Аниете, Гикиевич, Домовчийски, Божинов, Генков, Макриев. Много идва сякаш. А в момента нямаме никой. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:07 pm 
Аватар

Имаме младия и перспективен 24 годишен Санти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:09 pm 
Аватар

И пак извадихме късмет, че не го взеха в Пирин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:11 pm 
Аватар

Този го забравих :smt042 :lol: :ohmygod
С неговия екперимент съм ОК, може да излезе нещо, но като му гледам изявите ме мисля,че ще запише повече минути от Тевия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:56 pm 
Аватар

Цитат:
Само да вметна, не че има значение за гонзомразите тук, че Стоев избира нападателите и въобще играчите, а Директора води преговорите с помощта на Тонев. Оня бразилец, дето всички лъскахте за него, не е бил първи избор и затова го изпуснахме.

Впрочем, за мен е логично треньорът да избира от играчи, които вече са минали през някакво сито, като предварително са отделени един вид тези, които можем да си позволим. Щото се съмнявам треньорът да казва "абе има един там играе във втора португалска, много е добър, можем ли да го вземем...". По- скоро избира от предложените му от скаутското звено. А после се оказва, че нито един от тези не е "позволим" и отиваме на вариант Диаби..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 9:59 pm 
Аватар

Именно. И си губим времето един месец докато го вземем. Та не само некадърни, а и неподготвени и необиграни ги взимаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 10:10 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Цитат:
Само да вметна, не че има значение за гонзомразите тук, че Стоев избира нападателите и въобще играчите, а Директора води преговорите с помощта на Тонев. Оня бразилец, дето всички лъскахте за него, не е бил първи избор и затова го изпуснахме.

Впрочем, за мен е логично треньорът да избира от играчи, които вече са минали през някакво сито, като предварително са отделени един вид тези, които можем да си позволим. Щото се съмнявам треньорът да казва "абе има един там играе във втора португалска, много е добър, можем ли да го вземем...". По- скоро избира от предложените му от скаутското звено. А после се оказва, че нито един от тези не е "позволим" и отиваме на вариант Диаби..

А кой води разговори със скаутите и води преговорите със боНбандирите!
Точно така познахте-Гонзо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 10:40 pm 
Аватар

FLAME написа:
Този го забравих :smt042 :lol: :ohmygod
С неговия екперимент съм ОК, може да излезе нещо, но като му гледам изявите ме мисля,че ще запише повече минути от Тевия.

Аз като му гледам изявите се съмнявам и в Мездра да помирише терен :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2016 11:36 pm 
Аватар

Наскоро разбрах, че Христо Йовов всъщност станал заместник кмет в Своге, не искал да ни бъде скаут. :bigok Та сега имаме ли някой турист да обикаля и гледа негри или през facebook и instagram ги избираме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 12:49 am 

Сега намирам Даниел Боде от Ференцварош в Инстаграма и почвам да го офертирам да дойде в Левски. Ако го убедя, заемам мястото на Гонзо :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 1:04 am 
Аватар

bobby_1914 написа:
acrimonious написа:
Цитат:

А кой води разговори със скаутите и води преговорите със боНбандирите!
Точно така познахте-Гонзо :strkstrk

Само да кажа, че Гонзо беше убедил Диара да си намали заплатата 4 пъти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 1:06 am 
Аватар

Явно трябва малко повече креативност, някакви нови контакти да се потърсят, нещо да се направи. Например един Лусио Вагнер защо да не го използват като скаут в Бразилия. Имам чувството, че се действа много "праволинейно" с тая селекция, все по един и същи начин,с един и същи посредници вече за не знам коя година поред. Няма как иначе винаги резултатът да е един и същ. Смешно е да нямаме нито един чист нападател в състава си. Ако някой ми беше казал това преди 10 г. щях да го изпратя да си прегледа главата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 1:33 am 
Аватар

Даже Слагия намерили що-годе читав нападател на пръв поглед
Цитат:
Изображение
Отборът на Славия привлече руския голмайстор Сердер Сердеров. Той е един от най-големите руски таланти, бивш капитан на руския национален отбор до 17 години, за който има впечатляващи показатели -18 гола в 19 мача. При националите на Русия до 19 години е с 5 попадения в 7 срещи. Сердеров е роден през 1994 година, юноша е на лит(*кс-етрополе(Москва), а от 2012 година е играч на "Анжи"(Махачкала).
През миналата година е играл под наем в Урал (Екатерининбург), откъдето и наставникът на белите Александър Тарханов познава добре качествата на 21-годипния нападател.
Сердеров направи снощи първа тренировка с белите и ще дебютира за новия си отбор днес в контролата в Белек срещу лидера в словашкото първенство „Тренчин“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 2:56 am 
Аватар

Този руснак е много съмнителен... Вкарал не знам колко гола, доказан и идва точно в слагия ... Според мен, ако беше много читав щяха да го излъжат в някой руски отбор. Иначе не е сериозно трета година да не може да намерим централен нападател, който да вкара 10 гола в марката А група. Ако ще водят венциту или някоя нова бездарна маймуна, по-добре да пробват менголо/бачи Роман/Краев и Станислав Иванов, пък на лято за 7 път да се пробва за някой читав нападател

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 4:06 am 
Аватар

Станислав Иванов ще го стъпчат с тая физика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 9:07 am 
Аватар

Този руснак има 8 минути за първенство и 54 за купата през сезона. Може да е бил голям талант, но определено не се е развил. Като за А група може и да го бива де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 10:32 am 
Аватар

Дойде ли Венци? :blass :pastor

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 11:00 am 
Аватар

То май се оказа, че е по-добре да не бяха махали Умри Диаби... Поне щеше да цъка някой НА ВЪРО.

Иначе, според мен, всички ЕКСПЕРТИ в школата, трябва да се съсредоточат върху това да намерят някво нападателчи на 16 години, което да има някакъв илюзорен шанс да играе в мъжкия отбор.

Такиви рахити като Илайджа Димитров и Жак Коен са несериозни.

Иначе, аз също съм на мнение, че трябва да взмем някъв страйкър от Колумбия или Бразил - директно. :smt115 :ls-cup

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 11:06 am 

Цитат:
Левски отхвърлил звезда на Мъри
Треньорът на Левски Стойчо Стоев е отхвърлил е една от звездите на шампионския отбор на Станимир Стоилов Астана, пише в. "Меридиан мач". Става дума Жуниор Кабананга. Той има водеща роля в нападението на тима и направи силни мачове в Шампионската лига.

Кабананга влезе в историята на Астана след като вкара победния гол в мача с Актобе, който донесе втората поредна титла за отбора. Ако срещата тогава бе завършила наравно, Астана нямаше да стане шампион на Казахстан.

Сега обаче в Астана се готви сериозна селекция. Част от нея е Джордже Деспотович, който бе в трансферните планове и на Левски. Така Кабананга може да се окаже излишен.

От ръководството на Левски са влезли в предварителен разговор с Астана за правата на играча и са получил зелена светлина да го привлекат. Стойчо Стоев обаче не е останал доволен от качествата на Кабананга и е предпочел клубът да продължи да търси други играчи на тази позиция. Преди това „сините" са разговаряли с Мъри Стоилов, който е загатнал, че Кабананга ще свърши работа на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 11:07 am 
Аватар

Трансферният прозорец май затвори днес. Ако въобще вземем нещо ще е свободен агент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 11:10 am 
Аватар

В България е отворен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 11:36 am 

Привърженикът написа:
Трансферният прозорец май затвори днес. Ако въобще вземем нещо ще е свободен агент.

В България никога не затваря. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 12:30 pm 
Аватар

Цитат:
"Левски" продължава да няма централен нападател, но за сметка на това "сините" отказаха двама за тази позиция, пишат спортните ежедневници. Става дума за голмайстора на сингаурската лига Рафаел Рамацоти и бижуто на Станимир Стоилов в Астана - Жуниор Кабананга.

Рамацоти води атаката на Бруней ДПММ и има общо 26 гола в 35 мача от началото на сезона в Сингапур във всички турнири. 27-годишният бразилец е висок 193 сантиметра и е много силен на "втория етаж". Той е провел предварителни разговори с "Левски" и е заявил готовност да изслуша конкретна оферта. Стойчо Стоев обаче на този етап е преценил да не взема бразилеца.

"Сините" са отказали и автора на шампионския гол за Астана Кабананга. Той е бил препоръчан от Станимир Стоилов на "Левски", като от казахстанския клуб нямало да правят спънки на играча. От "Герена" обаче се въздържат от предложение към 26-годишния конгоанец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 12:34 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2016 12:38 pm 
Аватар

Ебаси звяра :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]