forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 5:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2016 10:57 pm 

Балъков беше най-добрия от това поколение, просто се лъЗна и не направи трансфери на подходящите места, иначе можеше да е над фазомера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2016 11:35 pm 
Аватар

Вие сте любители на футболната игра,а кюрда стоичков е педераст

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2016 11:38 pm 
Аватар

Представяте ли си Паспарту да е в състояние някой ден да запомни точки 9 и 15 чисто и просто като числа и да може да ги каже в реално интервю без предварителна репетиция и наизустяване? :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 8:58 am 
Аватар

Изображение

БраДя, ето една съдбовна снимка, на която Паспарту показва правилната дивизия. :pastor

Последна промяна FLAME на Сря Яну 20, 2016 9:09 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 9:07 am 
Аватар

Този обаче е брат на Реми Гаяр :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:09 am 

Тъй като не съм си дал мнението по темата - ще го направя :strkstrk

1. Гунди е по-велик от КСП, не заради уменията си да играе с двата крака и глава, а защото е пример. Друга по-точна дума не можах да се сетя.

2. Нека не обезценяваме успехите на САЩ 94, защото в крайна сметка повечето от стартовата единайсеторка бяха наши: 6/4 и един Балъков :bigok

3. Имайки предвид, че си прекарал младостта си в края на 80-те и началото на 90-те това няма как да не остави траен отпечатък. Футболистите явно не правят никакво изключение. Но не съм бил на 25 през 90-та. През 2016-та е лесно да съдиш и даваш оценки :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:30 am 
Аватар

КСП - двадесетина години футболист, цял живот тотален античовек и боклук. Но да обяснявате, че кариерата му се дължи на късмет и че не е бил никакъв футболист... Ами фактите говорят обратното.
Колкото до Гунди - един мой роднина(който е върл Локомотивец), който е имал честта да го познава ми е разказвал, че него са го обичали всички фенове на футбола у нас, без значение от цвета им. Гунди е феномен не само заради това, че е бил огромен на терена, но и извън него. Ходил е на рехабилитация при баба ми и тя до ден днешен казва, че толкова фин човек и джентълмен не е виждала през живота си.
Айде да я приключим тая тема вече, че тая гнусна каталонска отрепка не заслужава толкова внимание :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:37 am 
Аватар

Моля ви, изобщо не вкарвайте Гунди в картинката. Първо на първо, Гунди е човек, какъвто рядко се среща поначало (като човешко същество, морал, интелект и още куп качества), камо ли пък като футболист и то в онези условия. И второ - Гунди е играч, който е надскочил времето си - той играе футбол, какъвто по онова време изобщо не се е практикувал (айде, да не кажем никъде, ама у нас и около нас - със сигурност) - като сила, техника, придвижване - всичко. Именно затова се е отличавал толкова ярко. Това, че не е имал физическата възможност да бъде гледан от света (и да играе на най-високо ниво), е причината да не е легенда в световен мащаб, на най-високо ниво. Тоя човек е се е отличавал така, както днес се отличават играчи като Меси, преди него Роналдиньо примерно (не говоря като тип футболисти, а като "изпреварили времето си") - когато тия хора играят, виждаш неща, които не си свикнал да виждаш - финтове, удари, пасове..... Е така е и с Гунди.

Кюрдата изобщо не може и не бива никога да бъде сравняван с Гунди.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:41 am 
Аватар

Вместо да го бистрите тоя, дето България нищо не му е дала, давайте коментари от фороН свиня да видим как се подготвят за този мега спектакъл. :fuck6crb :blowj :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 2:26 pm 
Аватар

Карат се дали ще си спазват местата в Гей или не... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2016 12:22 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
За поста на УЛ --->
Е, именно де, аз казах същото. :wink: Дори отидох по-надалеч, казвайки, че и три стадиона би напълнил Кюрда за този мач поради изброените причини. И поне стадион и половина хора няма да са заради Марадона ами точно заради тази нашенска комлексарска черта да се присламчваме към "големите и успелите".
Колкото до останалото, всеки си има право на мнение, за мен буди смях да се говори за късмет и случайност, а в предното изречение да заявяваш, че лично най-големият в този занаят го е довел и толкова години му е бил ментор. И айде как да е към титлите на Барца го присламчваме, ама всичките индивидуални трофеи и рекорди малко тегава става работата.
И само не разбирам кво трябва да ни ебе нас тва левскарите, че да се мъчим да носим вода от сто кладенец? Кюрда е легенда на Барца не на турците.
Кур за Кюрда и само Левски!

имай голямо предвид, че кюрдата Е легенда и знаме на турците. може би на по-младите прасета да кажем 20-25 годишни не, но всички нагоре лоботомирани свинюги плюнчат и им излиза пяна по зурлите как това е най-великия футболист, не задруго а поради 2 основни причини
- вкарал ни е 4 гола, при "знаменитото" им радостта в живота пет на нула
-нямат кой да противопоставят на нашата легенда , ангел и ореол, защото всичките им играчи от онова време се прекланят пред Гунди и сами признават че това е най-великия футболист раждан някога в България

тук добавям и трета точка
-излизането му с номер 4 в следващото му дерби със свинете. тази постъпка завинаги го поставя на челно място в свинските сърца и абсолютно припознават себе си като визия, същност и манталитет завинаги. Никога няма да срещнеш чорбар, който да ти каже че мангалата не е тяхна звезда , а на Парса. Затова и "Ицо" им е и в песните и в знамената...така че, да Циганичков е легенда на чурка, поне от тяхна гледна точка.

Което разбира се е просто поредната причина да мразим тази подчовешка отрепка, а не главната и единствена.

а относно това където говоря за късмет и шанс и в следващото изречение най-великия треньор и ментор, може да не съм се изразил правилно - кюрдата е имал съответни качества да играе футбол на високо ниво иначе кройф никога нямаше да го вземе. Но тези качества са били да кажем сходни с пенев, костадинов, наско сираков и да кажем по-малки от качествата на най-великия футболист за 80те години Божидар Искренов.
Но точно тук се намесва късмета за който ти говорех - в правилния момент, в правилния мач и срещу правилния съперник, кюрдата блесва и вкарва 3 гола в 2 мача в абсолютно безмислен мач в който чурка няма шанс дори да си помисли за нещо повече от загуба.
Ако на неговото място беше друг играч или друг отбор, историята нямаше да е същата, а циганина щеше да си ходи "В Пловдив" при циганското си семейство да кара например Зил, да пълни лайнарка или каквото друго може да върши там.
Та не виждам нищо смешно в късмета, шанса и най-великия треньор, като добавям не той го направи велик футболист , а останалите играчи от този нереално извънземен отбор, чийто труд мангалата завършваше...с какъв успех да кажат фенчетата на Парса, за мен и за онези години Ромарио беше 6 пъти по-добър от кюрдата, но още не беше модно бразилци и аржентинци да се кичат често със златни топки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2016 10:07 am 
Аватар

Македонията е прав за кладенците...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2016 2:13 pm 
Аватар

Вече си имам любимо прасе - Майкъла ( и жена му също) "как ще отпаднат задълженията на цуца ли? Ами лесно за 5 Мин. Обединяваме се със Септември и така хоп се връщаме там където ни приляга"......... :strkstrk.

Този "бизнесмен" ми е Любимец. Няма такъв тЪпак!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 21, 2016 3:07 pm 
Аватар

Цитат:
Не мога да си обясня защо всички се правят, че не разбират какво се случи и все още се случва в лит(*кс-етрополе. Мълчат, не искат да говорят и да действат, а така не става. Не, не говоря за г-н Ганчев. Той е разумен човек.

Майкъла и той налапал пишлето на джуджето-наркоман до сливици. Ще се вози после по багажници, ко да праи човека. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 10:22 am 
Аватар

Тва обединяване със Септември може да го сънуват. Новия собственик вече и стадиончета им направи на тях

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 1:56 pm 
Аватар

Понеже нещо си нямам работа и трябва да каля нервите си, ви предлагам малко смях и ужас с почитателите на Московския клонинг:

разпенено праси написа:
Нека никой не си прави илюзии да си брои титли и да се кичи с успехи, докато цуци НЕ Е В ЕЛИТА! Всички конкуренти бяха изгонени и А група вече няма нищо общо с професионалния футбол, това трябва да се знае!

Тепърва ще им се стъжни на много хора в тая държава... Нека продължават да изливат цялата държавна машина в турция и при говедата... НЕКА!
...

Ако и в този момент не засвидетелстваме подкрепата си НЕ КЪМ лит(*кс-етрополе, а към ГРИША ГАНЧЕВ, КОЙТО Е лит(*кс-етрополе

ГГ е ЧУРКА!!! :strkstrk

съпричастно праси написа:
Ако Домуса е пич ще извади Лудогорец от А група!Според мен той отдавна знае че ако не направи път на говедата ще го смажат и него!Бойко вече му вдигна пръст!Гадно ми е за Ганчев,човека си унищожи клуба заради лит(*кс-етрополе а феновете го предадоха(сектор Г)

ГГ си унищожи клуба, но Гей го предадоха! :bigok

праси с акъл написа:
Не мога да разбера какво толкова истерясвате...нас какво ни засяга литекс...ей това не разбирам..

Разбира се е пред изгонване от виртуалната им кочинка.

порко написа:
Иначе във фантазиите една лига с 10 отбора, ако се включат разни позабравени имена - Добруджа, Спартак Варна, Ботев Враца, Бдин Видин, Беласица ... може да стане интересно. Продават се правата на някоя телевизия, която не е контролирана от Тиквата и Свинята (все трябва да са останали такива ... май ТВ7) и гледай как новата лига бие по рейтинг смешната А група.

:pastor

Цитат:
Бдин не стават по- скоро Миньор те пари нямат, ама пък каква публика имат!Етър и Дунав задължително! Обаче това си е наистина фантастика.Освен това шампиона няма да има право да играе в турнирите на УЕФА.

Темата се развива... :strkstrk

ПЕЦАТА написа:
Защо не се иска възстановяването на лит(*кс-етрополе Септемврийско знаме????

Поклон! :smt005

демократично праси написа:
Та, думата ми е, дали не могат да се намерят по-ербап мъже от тази уродлива пасмина, наречена БФС и създадат алтернативен футболен съюз с отделно първенство?! Нали сме демократична държава; кой и защо ще пречи? Футболът не е игра, в която шепа келеши имат право да решават кой и от коя страна да рита топката; само те са помазаните, тям е дадено свише да управляват, колят и бесят.

жалеещо праси написа:
Баси готов съм да прежаля титлите след 90-та ако знам, че ще сме нормален клуб

Как само след 90-та? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 2:28 pm 
Аватар

Не чете ли някой от психиатрията да ги прибере тея от малоумния им свински форум. :D

Една част от поемата за симитли е много подходяща и за прасетата а именно:

ПРЪВ ПРИСТИГА БРАТ МУ УЛИ- СЕЛЯНИТЕ СЕ ИЗУЛИ, ЧЕКАТ ОН ДА ГИ ПРЕГЛЕДА- В БЛОКОВ СТРОЙ-НА 5-6 РЕДА. УЛИ С ШОМПУЛА ГИ БЪЦКА- А ОНИ ОТ КЕФ ПОПРЪЦКВАТ СЛЕД КАТО СЕ УВЕРИ- КОЙ С КАКВИ Е БОЛЕСТИ- ЕПИКРИЗА ИМ НАПИСА И ПОД НЕЯ СЕ ПОДПИСА. ЗАКЛЮЧЕНИЕТО БЕШЕ- ЧЕ НА ВСИЧКИ СЕ ЕБЕШЕ.

ИДЕ КАЙО СЪС ОВАЦИИ- И ЗАРЯ ЕЯКУЛАЦИИ ВСИЧКИ СА НА ЗАДНА ПРАШКА- ЧЕКАТ КАЙЧО ДА ГИ ЛАШКА.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 3:45 pm 
Аватар

От сърце се посмях на прасетата. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 5:35 pm 
Аватар

Пецата бих го наел да ходи след мен и да плещи простотии, да ме забавлява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 10:10 pm 
Аватар

Пецата и БайДачко 100% са говеда под прикритие в техния форон ... Просто отказвам да повярвам, че има толкова спрели индивиди :shock: Също така имаше и един Сесека фен пак от техният форон, който блестеше с невероятно точни анализи и прогнози :smt005 Тоя квото кажеше винаги ставаше точно обратното и това си е баси таланта като се замисля :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 10:13 pm 
Аватар

И да не забравяме цфка-ветеран, който 100 % шиба майка си в мазето :fuck1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 10:42 pm 
Аватар

Любослав Пенев официално бе обявен за нов треньор на Литекс.

"Любослав Пенев е новият старши-треньор на Литекс. Легендата на българският футбол се завръща начело на оранжевите и в събота сутринта ще поведе отбора за Испания. Както е известно, на Иберийския полуостров ще протече втората част от зимната подготовка, през която са планирани 8 сериозни контроли".

Нещо немога да йм схвана схемите на тия... тоя чий ще го дърви в Б група :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2016 11:54 pm 
Аватар

Еми въртя се като улично куче пред месарница цяла есен и зима в Испания. Аха да поеме някой клуб в Примера, все им беше първи избор и накрая те вземат та си назначат някой друг :losers Затова е решил да си дойде на сигурното.

Нещо като престоя на Ваги в Кипър, само че Пенев наистина е име в Испания, защо не му се получи, не знам. Успех в Б група :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 12:29 am 
Аватар

Според мен пък Латекса се натискат сериозно да спечелят купата, че да отидат в Европа. И дори ако се паднат със свинете и си направят схема, ще е Латекс да продължи...

Водят си подготовка в Испания, привличат си футболисти и т.н. Иначе не виждам смисъл Паспарту да чупи пари за селекция и лагери в чужбина.

Последна промяна Коце Маца на Съб Яну 23, 2016 12:58 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 12:46 am 
Аватар

Има и един друг вариант при който Жужака вече не знае кви ги върши от толкова много бЕло :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 1:47 am 
Пецата и байДачко наистина са надчовеци надраснали времето, в което живеят. С удоволствие бих си плащал такса всеки месец, за да ги чета. Има интернет потребители, които просто са толкова огромни, че трябва да събират пари от другите, за да ги четат. Нещо като pay per view, и включваш вътре пакет потребители. За байДачко и пецата бих давал по 20 лева всеки месец, за да ги чета. :bigok Особено байДачко е нещо огромно и нечувано за България като цяло! Аз такъв ретард колкото и да съм обикалял света, е, не съм виждал...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 2:22 am 

Oachkatzlschwoaf написа:
Пецата и байДачко наистина са надчовеци надраснали времето, в което живеят. С удоволствие бих си плащал такса всеки месец, за да ги чета. Има интернет потребители, които просто са толкова огромни, че трябва да събират пари от другите, за да ги четат. Нещо като pay per view, и включваш вътре пакет потребители. За байДачко и пецата бих давал по 20 лева всеки месец, за да ги чета. :bigok Особено байДачко е нещо огромно и нечувано за България като цяло! Аз такъв ретард колкото и да съм обикалял света, е, не съм виждал...

:bii_chorbata :smt005 :smt005 :smt005

и 'Левски' е в нашите сърца
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 2:22 pm 
Цитат:
Каре от Литекс на крачка от Турция
Четирима от най-добрите българи в Литекс са добре дошли в Турция. Става въпрос за Кристиян Малинов, Пламен Гълъбов, Кирил Десподов и Никола Колев. Карето влиза в профила "млади играчи, които могат да се развият", формулиран от треньора на "армейците" Христо Янев. Той призна, че селекцията в отбора е отворен процес и във всеки момент тимът може да бъде подсилен. Янев обаче отказва да се ангажира с конкретни имена. Евентуалното преминаване на някой от четиримата или на цялото каре е въпрос на преговори .

"Меридиан Мач"

Поредният шедьовър на чорбаро-комунизма :smt005 :smt005 :smt005
Някой може ли да се сети за още някое каре, което да се вписва в претенциозния профил на Путко Янев или е само това? :smt017 И ако намерите такова, имайте предвид все пак особеността преминаването им да е въпрос на преговори.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 2:49 pm 
Аватар

Цитат:
ИДИЛ загуби две дела във ФИФА - пак плашат ислямистите със санкции (документи)
ИДИЛ загуби делата във ФИФА срещу бившите си футболисти Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио. Световната футболна централа е изпратила факс до джихадистите, че те имат срок да пратят до 1 февруари 2016 година. Ако не го сторят, ще бъдат дадени на Дисциплинарната комисия, която да им наложи санкции.

:losers :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2016 3:23 pm 
Аватар

Сини_шампиони_1914 написа:
Цитат:
ИДИЛ загуби две дела във ФИФА - пак плашат ислямистите със санкции (документи)
ИДИЛ загуби делата във ФИФА срещу бившите си футболисти Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио. Световната футболна централа е изпратила факс до джихадистите, че те имат срок да пратят до 1 февруари 2016 година. Ако не го сторят, ще бъдат дадени на Дисциплинарната комисия, която да им наложи санкции.

:losers :losers :losers :losers :losers

Тези двамата ги чувам сефте. Имат ли въобще записан мач за свинете :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]