forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 10:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:35 pm 

Цитат:
ОФИЦИАЛНО: Извадиха Селтекс от А група!

Чудо :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:36 pm 
Аватар

Айде кур за микре. Да видиме само с точките какво става. А насо определено си е син брат близнак на кюрда.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:37 pm 
Аватар

Тва е директива, за да ни отнемат точки и киро ага да вземе шампионата :bigok
Има си наредби - да се спазват, толкоз!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:37 pm 
Аватар

Нищо не могат да решават за точките. Първо на първо - решението е ясно, защото Латекса се изхвърля след края на първия полусезон, и второ на второ - това решение трябваше да го вземе ДК.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:38 pm 
Аватар

И Перуката потвърди за идеята да правят супер лига. Щели да свикват кръгла маса и да умуват как да я създадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:41 pm 
Аватар

Ега бомба да падне там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:42 pm 
Аватар

Ще преименуват Камениза фен купа на Каменица супер лига :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:42 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
И Перуката потвърди за идеята да правят супер лига. Щели да свикват кръгла маса и да умуват как да я създадат.

Те умуваха и как да оставят Латекса и свинете, ама правилата са си правила.
Колкото и да умуват нема как свинете да играят в А група догодина, даже след изхвърлянето на Латекса дори и да им мине схемата да се прекръстят пак ще са си в Бееее :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:43 pm 
Аватар

Тва с кръглата маса, идиотската идея да върнат чорбарите, латекса и доко ли е? Бях чел някаква подобна простотия в спорталата, обаче тва ми се струва много голяма фантастика да го направят, въпреки че знам ли, страната на неограничените възможности сме.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:46 pm 
Аватар

Това със супер лигата е като помията дето сипваха всеки ден как било много лесно да оставят латекса в а група. Е видехме колко е лесно. Всички мафиоти в бфс търсиха начин един месец и пак не намериха. Има си правилник идори те не могат да си правят каквото си искат понеже ако си поверват много и уефа им дръпне шалтера горят всички. А те си искат лесните парички. Дори да направят така наречената висша лига няма как да вкарат отбори в нея на принципа тоя ми харесва оня не та чорбата и локо софия нямат шанс за подобна ексхумация колкото и болните червени мозъци да го искат.

Еdit: Сега очакваме цирковете за купата по оста лояч - кочина с цел свинете да вземат купата.

притихва цялата вселена.

Последна промяна neptun на Сря Яну 20, 2016 5:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:48 pm 
Аватар

Тая "супер лига" ми се вижда като поредната алабалистика тип припознаванията на свинете, извънредните комисии на Латекса и т.н. Миене на ръце и даване на някаква последна (естествено невъзможна) надежда за малоумни прасета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:49 pm 
Аватар

Ще направят лига за супер фалирали клубове- Супер лига. За да вземеш лиценз за нея ще трябва или да дължиш минимум 10-ина милионки, или да си вадил отбора, или поне да си на ръст под метър и шеЙсе! Тимовете ще се борят за трофей- Златна перука, като титлата давана на първенеца ще е "носител на златната перука". :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:51 pm 

konvoec написа:
Тва с кръглата маса, идиотската идея да върнат чорбарите, латекса и доко ли е? Бях чел някаква подобна простотия в спорталата, обаче тва ми се струва много голяма фантастика да го направят, въпреки че знам ли, страната на неограничените възможности сме.

Няма такъв случай и няма как да има. Отбор от трета група да го вкарат директно в първа. Няма как да стане и с лицензите този номер. УЕФА следи всичко и ще извърчат веднага всичките ни отбори от турнирите.
Wildkid да поясни пак проблема с точките, щото имам притесненията че ще изтъкнат че Литекс са извадени след края на полусезона, макар и след изиграването на половината мачове от сезона, но са изгонени заради двубой игран през първата година на шампионата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:52 pm 

Не ми се струва възможно да се осъществи тази "супер лига". Сините FIFA и UEFA със сигурност би трябвало да имат закони, които биха изчокали идеята. И защото точно трябва се канят цуцка и микре, а не миньоро и марек. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:55 pm 

Или защо да не поканят и ФК Енергетик Тъбъдъчково?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 6:10 pm 
Аватар

:bigok :loser2

Прикачени файлове:
juje.png
juje.png [ 411.95 KiB | Прегледано 4935 пъти ]

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 6:27 pm 

Аз незнам кво се радваме, като ще сме -5 точки. Да бъде смърт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 6:39 pm 
Аватар

Не сме минус никакви точки. Латексът участва в последния кръг на есенния полусезон (който свършва с последния мач за годината, не с изиграването на половината мачове). Латексът направи простотията в този си мач, СЛЕД което беше изритан. Решението за изритването на Латекса е СЛЕД последния мач за полусезона, който е приключил. При това положение не се взимат точки. В допълнение - решение за отнемането на точките трябваше да го вземе ДК, а такова не беше взето, поради което случая приключи.

А свинете имат доста по-сериозни проблеми от това дали ще вземат купата и дали ще има "суперлига". Първо трябва да оцелеят, защото в момента със страшна сила летят към окончателна ликвидация. Нещата трябва да станат адски бързо, за да могат да вземат изобщо лиценз за Б група, а просто не се вижда как ще стане това. Оздравителен план едва ли ще бъде приет, което пък ще означава окончателна смърт.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 6:54 pm 
Аватар

Няма измъкване тоя път :pastor :pastor :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 7:14 pm 
Аватар

Г-н Сираков за пореден път се доказа като синия Стоичков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 7:21 pm 

Гледах Перуката, вече е съвсем в друго измерение. Нито работи нещо, нито му се занимава, но стои на поста заради дебелите пари.
А т.нар. "журналисти" почти не зададоха адекватни и конкретни въпроси, повечето бяха тип "г-н Михайлов, какво става сега с българския футбол?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 7:32 pm 
Аватар

Сираков надмина всички по наглост.. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 7:43 pm 
Аватар

Перуката е пешката на Мокета и Танеф от него абсолютно нищо НЕ зависи. КС(irakoff)ПП е тоя който дърпа конците, но явно както вече 1М. пъти каза Дивото Зове, измъкване няма. Гнома или е бил предозиран, когато се е обадил, да вадят селяндурите или са му дали лош съвет и сега го духат под лайна.
Съсипаха ни футбола тези изпедерастени травестити, вместо да го развият и да правят 100 пъти повече кешара от сегашните подеяния, ама тука явно е така, пълно със селски тарикати, търсещи бързата кражба, а утре..кой го Ибе за утре, утре ША му мислим.

П.П. и да не съм съвсем извън темата БиБиПП, както и ККПП, както и абсолютно всичката сган в парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 8:42 pm 
Аватар

Тука някаква Суперлига може да се направи единствено като в Индия, което е отделно първенство от тяхното си. Съвсем различни новосформирани отбори и целта е най-вече спонсорска да се нагледат на световни звезди из тези отбори. Първенството протича за 3 месеца и всеки ден се играе по един мач на един и същи стадион.

След това вече си започва тяхното истинско първенство.

Това е въпросната суперлига: https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_Super_League
А това си им е първенството: https://en.wikipedia.org/wiki/I-League

В България такова нещо няма как да се осъществи.

paulao написа:
konvoec написа:

Няма такъв случай и няма как да има. Отбор от трета група да го вкарат директно в първа. Няма как да стане и с лицензите този номер. УЕФА следи всичко и ще извърчат веднага всичките ни отбори от турнирите.
Wildkid да поясни пак проблема с точките, щото имам притесненията че ще изтъкнат че Литекс са извадени след края на полусезона, макар и след изиграването на половината мачове от сезона, но са изгонени заради двубой игран през първата година на шампионата.

Между друго има такъв случай отбор от трета дивизия да бъде вкаран в първа и беше съвсем наскоро с Боависта в Португалия.
Преди време бяха изхвърлени от елита след няколко години съдене се оказа, че федерацията неправомерно ги е изхвърлила и така ги възстановиха в елита след като играеха по селата.
Разбира се, при свинете е съвсем различен случай и няма как да играят в А група.

http://www.accutipster.com/the-intrigui ... -boavista/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 8:53 pm 
Аватар

А Чурка-микре-1948-23-31+4=35-червоно-знаме-бай-добри 2015 ще е новосформиран отбор koito 6te pori vav 6ampionskata ligaaa

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 8:58 pm 
Аватар

Не може да се отрече обаче едно. Марката "А" група проддържа интереса у родния запалянко буден. :bigok Сега пак ще се обсъждат всякакви схеми докато и те пропаднат и комунистическия тумор най - накрая се гътне. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 9:07 pm 
Аватар

Мен ме скандализира изказването на перуката, че търсели вратичка :shock: Колко трябва да си тъп, за да излезеш пред цяла България и да заявиш, че търсиш начин да заобиколиш правилата на организацията която ръководиш? Наистина тия са пълни ретарди....

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 9:08 pm 
Аватар

Няма на кой да му направи впечатление. Нали си личи как изкарват Литекс като жертва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 9:11 pm 
Да си направят една Най-висша лига - Цура, Доко София, Личекс, да поканят 3-4 турски отбора, примерно Малатияспор, Текирдагспор и Зонгулдак и да викнат Боби Борисов да им коментира мачовете, за да се почувстват наистина като в Премиеркораба и са патрон. :bigok Ще играят и в паралелна Шампионска лига, която пак сами могат да си направят и да я печелят всяка година :bigok Ако питаш прасетата ще ти кажат, че паралелна Висша лига с тях и още 3-4 турски отбора ще докара много повече интерес, спонсори и играчи от А група, аз лично им вярвам и ги подкрепям да подкрепят такава идея и да се борят за нея. Това ще е първа крачка към разделяне и на държавата на две, като Кипър :bigok Ние си оставаме България, а те отиват в непризната турска част и успех в живота :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 9:21 pm 
Аватар

Аз си мисля за следната ситуация, която ми се вижда също невъзможна.
Например, ако, дубълът на Литекс този сезон спечели промоция за А група. Наредбата е, че не могат да промотират, но само защото нямат право да са в една дивизия с първия отбор. При евентуална промоция обаче ще бъдат в различни дивизии.

Но пък и май според наредбите на ФИФА, Б отборите трябва да са поне една дивизия под основния тим :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]