forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 10:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2016 12:11 pm 
Аватар

Айде пак се засилихме за шампОАни... Да няма драми напролет... :loser2 Целта си ни е Европа, пък ако шубата доразбие лайногорец- още по-добре, но въпреки добрите трансфери, като играчи сме доста далеч зад тях. Дано всички нови бързо се сработят и сме готови що- годе за еуропа, а за бг титла- резаните все ще се осерат някога- дали този или следващия сезон- въпросът е ние да сме готови да им го хакнем, когато дойде моментът. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2016 12:22 pm 

Нещо такова мисля и аз. Гората ще почнат да се осират когато понатрупат мачове. Пак навлизаме в онази серия, в която можем да спечелим лесни точки и да им дръпнеме.

Ако спечелим точки в Разград ще стане дооооста интересно, особено ако започнат пак да ни подценяват всякакви селски тимчета. :smt006

Гонзо е започнал да се държи изключително адекватно и много силно се надявам да успее, и да облее всичкото критици и разбирачи. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2016 2:09 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
Аз пък се притеснявам, че всеки път като почнем да си говорим за добра селекция и добри футболисти, които сме привлеки и като започне сезона се осираме.

Така че нека видим как ще играят новите, пък тогава да говорим за добра селекция.
Поне засега не можем да кажем, че Александров е по-добър от Белаид, Лукин по-добър от Миланов, Бурабия по-добър от Гаджев/Бедоя или Нар по-добър от Китамбала.

За да станем шампион си трябва надграждане, а с въпросните футболисти просто сменяме напуснали такива и не сме убедени дали ще са по-добри от напусналите. Лично, според мен са на едно ниво дори Александров като че ли е по-слаб от Белаид, а Лукин на десния бек със сигурност е по-слаб от Живко. Основната му позиция е ЦЗ, но всички знаем къде ще бъде ползван :smt006

Все още чакаме и какво ще ни докарат в атака. Защото като нищо може да цъфне Венци Христов или някоя поредна безсмислена маймуна.

Много точно мнение.

За мен позитивите са по-скоро, че взимаме футболисти, които е много вероятно да останат и за другата година - Ал. Александров и Лукин. Така малко или много защитата "заспива" за другия сезон и ще ни трябват попълнения само в атака. От Нар, Бурабия енд ко, зависи колко, но колективът започва да се изгражда.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2016 2:32 pm 
Аватар

За мен позитивите са - напуснаха ни двама защитници, привлякохме двама. Напусна ни халф - привлякохме халф. Имаме нов човек, който отговаря за ФП-то на отбора. Негативите са, все още нямаме бомбандир, явно се търси, което е добре, евентуално сме привлекли поредно менте негер, за него още не знае и другото което е, че нямаме алтернатива при бековете.
Другото положително е, че е възможно селекцията да приключи доста по-рано от обичайното за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2016 4:27 pm 
Аватар

Пичове,
дали се планува нещо интересно за официалното представяне?
Миналата година беше доста епично, в Арена Армеец, и дори бих казал, че беше по-интересно от юбилея, чисто като програма. Ще е много готино, ако стане традиция и редовно се събираме по 10,000 на старта на всеки сезон (година). Ако няма сили за Арена Армеец, поне Универсията или не знам...
:levski

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2016 8:25 pm 
Аватар

Латекса май откриха новия Асприля

Цитат:
Литекс се подсили с още едно ново попълнение, въпреки неяснотата ще остане ли отборът в „А“ група или ще бъде изхвърлен във втория ни ешелон. Оранжевите финализираха трансфера на 22 годишния колумбиец Густаво Кулма и той вече води подготовка с оранжевите в Гърция.
Младият латиноамериканец идва от популярния местен клуб Онсе Калдас, където е израсъл като юноша. Той е записал близо 70 мача и 7 гола в представителния тим през последните три сезона. Във визитката си има и повиквателни за юношеските гарнитури на Колумбия.
Густаво е офанзивен халф, който се изявява като крило по двата фланга на атаката. Профилът му като играч е сходен с този на продадения наскоро Данило Асприля. При ловчанлии Кулма ще се събере със своя сънародник Рафа Перез. Както е известно, третият колумбиец от есента-Хенри Рохас, се завърна в родината си и облече екипа на Милионариос.
С привличането на Кулма новите играчи в Литекс досега станаха двама. Преди него тимът се подсили с полузащитника Васил Шопов от Спартак Плевен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2016 9:00 pm 

Вече е ясно къде ще играят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2016 11:57 pm 

Едва ли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 16, 2016 2:06 am 
Аватар

И аз си мисля, че вече знаят, че ще играят в А група щом правят такива трансфери. Иначе няма логика да вземат такъв футболист за да играе 2 мача за купата и през другото време в Б група за дубъла. (ако има право дубъла им да играе там при евентуално изхвърляне от елита)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:13 am 
Аватар

От тема спорт

Цитат:
Нов формат на първенството трябва да стартира от следващия сезон, ако Изпълкомът на БФС гласува предложението за формиране на Висша лига с 12 отбора, съобщава "Тема спорт". Революционните промени са провокирани от най-високо ниво. Идеята е от лятото в елита да се завърнат ИДИЛ и Локомотив (София) със забележката, че двата клуба трябва документално да изчистят статута си. В новият формат е предвидено място и за Литекс, който явно няма да бъде изхвърлен във втория ешелон.

Също така вече ще има железни правила за всички отбори в елита - всеки, който иска да почне новия сезон във Висшата лига, ще трябва да предостави банкови гаранции за 2,5 милиона лева, лицензиран по нови изисквания стадион с осветление и други екстри. Ще бъде сформирана работна група от юристи и спортни ръководители, които да изчистят проекта идейно и да го поднесат за гласуване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:22 am 
Аватар

Поредната журналистическа простотия. Вече минаха в жанр научна фантастика- просто няма как да стане. Това е поредната статия, с която да вдъхнат малко живот и надежда на фенчетата на трупа от Борисовата. Целта е една- дръжте се, скоро ще сме на полуфинал в ШЛ, а сега грухтете и смърдете повече от всякога, шото жужето има нужда от вас! :loser2 Жалка история... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:27 am 
Аватар

Идил и Локо софия със сегашните си състави ще изпаднат от А група. Да кажем че идил вземат от латекс, примерно. А локо? Откъде и с какви пари?
А каква е тази 'висша лига' дето е с покани? На каква база па ще канят тия два отбора, а не, например, Добруджа и Дунав РусИ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:36 am 
Аватар

Тая статия е една от най-тъпите и измислени, които съм чел през живота ми. Даже може и да е на първо място :ohmygod2 Чия глава е родила тая тотална глупост?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 11:38 am 
Аватар

Росен написа:
Тая статия е една от най-тъпите и измислени, които съм чел през живота ми. Даже може и да е на първо място :ohmygod2 Чия глава е родила тая тотална глупост?

Точно това исках да напиша и аз, но съм улеснен. :bigok :loser2

Вече има такива турнири със записване(покани).. Каменица, Ариана - да ходят да правят висша лига там. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:28 pm 
Аватар

Няма как да стане това нещо, защото заобикаля спортно класиране. Единствения начин да стане е да се закрие БФС, първенството ни да "изчезне" и да се направи всичко наново - нова организация, ново членство в УЕФА и ФИФА, ново първенство по нови правила. Отиваме в последна урна на всички квалификации, всички клубове си губят всички коефициенти в Европа и т.н. - все едно сме нова държава....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:34 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Няма как да стане това нещо, защото заобикаля спортно класиране. Единствения начин да стане е да се закрие БФС, първенството ни да "изчезне" и да се направи всичко наново - нова организация, ново членство в УЕФА и ФИФА, ново първенство по нови правила. Отиваме в последна урна на всички квалификации, всички клубове си губят всички коефициенти в Европа и т.н. - все едно сме нова държава....

Сега не сме ли пак там? Това не е никак лоша идея даже. Пък и имам някакъв спомен, че това бфс го бяха обявили за нелегетимно. Най-добрия вариант е закриваш всичко и започваш да градиш наново. С закони, строги правила и изисквания. Но с нови хора. Щот нов бардак със стари труженички не става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:37 pm 
Аватар

Хич даже не сме там (макар да отиваме натам). Пак казвам - това значи практически ново членство в УЕФА и ФИФА. Никой няма да се навие на такова нещо. Особено Гелата.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:38 pm 
Аватар

Мда, новв БФС означава Гелата да си загуби хубавия коефициент в Европа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:42 pm 
Аватар

Чудя се Киро Гела дали не е врътнал кранчето за лизачите на задници. Много бедно отразяване на подготовката, липсват ми гонгаджийските заглавия:
Лудогорец пътува за тренировка с корабче,
Хвърлиха играчи на Лудогорец в басейна,
Трима бразилци от Лудогорец ритат топка на тренировка,
Почивка за Лудогорец, футболистите на гости при маймунките,
Футболист на Лудогорец пръдна с аромат на Кензо в автобуса
и т.н.
Липсват ми всекидневните интервюта и анализи, които около 3,14 човека четяха.
Какво става бе, майна? Нещо се е объркало... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 1:44 pm 
Аватар

И да не сме там, както ти сам каза отиваме натам. Съвсем скоро очаквам да изпаднем в по-долна урна. Ясно е, че никой няма да се навие. Просто си говоря хипотетично кое ми изглежда най-правилно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 2:40 pm 
Аватар

Определено закриване на всичко и започване "наново" по Ленински, не е "най-правилното".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 2:54 pm 
Аватар

И прасетата така казват за дълговете - най-правилно било да им се опростят. И те ли хипотетично са прави?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 4:55 pm 
Трии, четирии - Наааско Сираков педераст педераааст! Синият човек в Изпълкома :smt007
Няма да се учудя "синият" човек да иде и при тъпкача и спонсора на жена си Паспарту в новия "проект" на Народна армия, за да се бори срещу обезкървавяването на българския футбол :cry:
Да бъде обратното на живот, обратното на живот и обратното на чисто да бъде!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:06 pm 
Аватар

Мдам, и аз точно това си помислих - Насо прави всичко възможно да достигне кюрдата по противност. Не мога да си обясня как е възможно да си легендарен играч на Левски и след това (освен в случаите, които ти е отървало финансово), да правиш всичко против собствения си клуб....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:09 pm 
Аватар

Да изчакаме да видим финално какви ще ги свърши изпълкома, но ако върнат латекса трябва да се пусне жалба и до уефа/фифа. Не знам дали и министерството не могат да направят нещо понеже се нарушава устава. Но първо трябва да има остра декларация от клуба задължително.

Еdit: А ако наско гласува в полза на гела за пореден път ще докаже, че като характер не е хич далече от кюрда па макар и да ни е голмайстор и легенда.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:12 pm 
Аватар

Микренския спонсорира партията на жена му, как ще е за спазването на правилата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:23 pm 
Аватар

Бай-бай. Паспарту си е тръгнал. Насо казал, че нямало да се гласува нищо, макар че той искал бил да се гласува. Имал е наглостта да каже "Аз лично не искам шампионът на България да се определя в заседателната зала. ".....

Латекса Омре :strkstrk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:24 pm 
Аватар

Жужуто напуснал заседанието. Може и да е на добре. :)

Гриша Ганчев напусна заседанието на Изпълкома преди неговия край. В момента най-висшият орган на БФС решава бъдещето на Литекс. Ганчев не пожела да сподели пред множеството журналисти как върви гласуването и дали "оранжевите" ще останат в "А" група. По-късно днес се очаква да бъде обявено окончателно решение по този казус.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:32 pm 
Аватар

Айде, кур за Микре. Изхвърлиха ги. Перуката се гъне на пресконференцията като глист. За точките нищо не са решили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 20, 2016 5:34 pm 
Аватар

Цитат:
"Аз лично не искам шампионът на България да се определя в заседателната зала. Бях на мнение, че трябва казусът да бъде подложен на гласуване, но други членове на Изпълкома не се съгласиха", коментира Сираков.

:blowj :blowj :blowj :blowj :blowj :blowj :blowj :blowj

Жладка хоя на устата на Раеф, деба и мизерника нещастен.
:boisw :boisw :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]