forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 11:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 11:32 am 
Аватар

Цитат:
Левски отмъкна Франсис Нар под носа на чешкия гранд Славия (Прага). Това съобщиха чешки журналисти специално за TV7.

Припомняме, че на 9-и януари нападателят подписа договор за 3 години със "сините". Нар бе купен от последния в Чехия Баник (Острава). Сумата по трансфера на този етап се пази в тайна. Сериозен интерес към ганаеца обаче е имало и от Славия (Прага).

"Франсис е един от най-добрите играчи на Баник, а може би няма да е пресилено ако кажа, че той е и сред най-добрите нападатели в чешкото първенство", заяви Михал Квашница от "deniek.cz" за TV7. - В Баник той имаше един единствен проблем - слаби съотборници. Франсис е много бърз. Освен като нападател може да бъде използван и като офанзивен полузащитник. Той е сред най-популярните играчи в Острава. Преди няколко седмици Славия (Прага) проявяваше интерес към него, но явно от Левски са ги изпреварили. Баник имат големи финансови проблеми и това ги е накарало да продадат най-добрия си играч. Франсис има голям потенциал за в бъдеще, дано да покаже какво може в Левски и да продължи кариерата си в още по-голям клуб", добави Квашница.

Спортниет репортер Петр Шедиви, който работи за един от най-големите вестници в Чехия "iDnes", намекна за трудна адаптация на Нар.

"Франсис имаше нужда от 7 астрономически часа, за да вкара първия си гол в Чехия. Ако се заровим още по-подробно в неговата статистика, тя показва, че е вкарал 7 гола за над 3000 минути игра общо в чешкото първенство или средно по 1 попадение на 450 минути. :strkstrk :strkstrk :strkstrk Беше най-добрият в Баник, но това не беше особено трудно. Трябва да е ясно, че той игра в слаб отбор. Франсис може да бъде използван и като крило. Бърз и техничен е, но му трябва още мощ. Мисля, че може да бъде приятната изненада във вашето футболно първенство", заяви Шедиви за TV7.

Новото Юло Матондо идва :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 11:54 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Требе ни още едно крило...

Цяло лято чакахме Либан Абди да си уреди взаимоотношенията с Ризеспор, за да го вземем, като свободен агент, а сега вече Е свободен, но ние май не проявяваме никакъв интерес към него. Щом лятото е склонил да играе за евентуалната заплата, която сме му предложили, значи и сега ще е съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 11:57 am 
Аватар

....но не е помирисвал терен 6 месеца....

Междувременно Градев категорично опроверга спекулациите за Ваги и казва, че на 14.01. Вагинал ще е с Кубан в Кипър за първа тренировка....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 11:58 am 
Аватар

BLUE_MAGIC написа:
tzvetan_22 написа:
Требе ни още едно крило...

Цяло лято чакахме Либан Абди да си уреди взаимоотношенията с Ризеспор, за да го вземем, като свободен агент, а сега вече Е свободен, но ние май не проявяваме никакъв интерес към него. Щом лятото е склонил да играе за евентуалната заплата, която сме му предложили, значи и сега ще е съгласен.

Е, да де, но нали се сещаш кой му е мениджър и как същият с Гонзо се плюха като хамали по медиите. ( и твърдо смятам, че Гонзо е прав в конкретния случай! )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 11:59 am 
Аватар

Аз пък съм на мнение, че Абди е прехвален. Да, добър е, но аз бих предпочел, по-скоро, крило тип Гари Родригес или Жоазиньо - бързо и технично, а не мощно и ... нетехнично. :loser2

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 11:59 am 

Владимир Гаджев е склонен да си тръгне от Кубан, но срещу неустойка, споделиха медиите в Русия.

Българският национал подписа предварителен договор с клуба. В Краснодар има жестока финансова криза и оттам ръководството на клуба са предложили или да разтрогне договора си, или да намали своята заплата. Той дори не се яви на първата тренировка на Кубан. Интересно е, че освен него заниманието пропуснаха звездите на отбора Андрей Аршавин, Роман Павлюченко и Лоренцо Мелгарехо, който е сред най-добрите футболист в "Премиер Лига".

Халфът е готов да скъса контракта си, но само срещу солидна неустойка. Ако Гаджев успее да се разбере с руснаците, той вероятно ще направи нов опит да се завърне на "Герена". Докато има договорни отношения с тима обаче той няма право дори да поддържа форма с Левски.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:08 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :ohmygod2 :strkstrk :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:10 pm 
Аватар

Alek написа:
Е, да де, но нали се сещаш кой му е мениджър и как същият с Гонзо се плюха като хамали по медиите. ( и твърдо смятам, че Гонзо е прав в конкретния случай! )

А защо не е изгонен тогава Де Ноойер с шутове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:13 pm 
Аватар

Wildkid написа:
....но не е помирисвал терен 6 месеца....

Значи е идеален за нас :strkstrk

Последна промяна BLUE_MAGIC на Пон Яну 11, 2016 2:12 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
Alek написа:

А защо не е изгонен тогава Де Ноойер с шутове?

Няма причина да е, защото играе добре, но пък Махмудов си се изгони веднага. Отделно не съм сигурен, че дори и за Де Нойер е добре, този да му е мениджър при конкретната ситуация. Най-малкото да не му мъти онзи главата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:21 pm 
Аватар

Владко да се връща, но само в комплект с останалите трима :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:27 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Аз пък съм на мнение, че Абди е прехвален. Да, добър е, но аз бих предпочел, по-скоро, крило тип Гари Родригес или Жоазиньо - бързо и технично, а не мощно и ... нетехнично. :loser2

Е как да не е технитен? Техниката само от малки мангалета, които се въртят около оста си, ли може да бъде техника? Абдито ни беше от най-силните играчи, много по-полезен от Гари(финт и шут, вместо пас). Дано го върнат Банан Абди!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:32 pm 
Аватар

konvoec написа:
tzvetan_22 написа:

Е как да не е технитен? Техниката само от малки мангалета, които се въртят около оста си, ли може да бъде техника? Абдито ни беше от най-силните играчи, много по-полезен от Гари(финт и шут, вместо пас). Дано го върнат Банан Абди!

:shock: :shock: :shock: :shock:

Гари за една календарна година имаше 25 гола и 16 асистенции. И не играеше само във втората шестица.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:40 pm 
Аватар

konvoec написа:
много по-полезен от Гари(финт и шут, вместо пас). Дано го върнат Банан Абди!

Гари беше лакоме, но освен това имаше най-много асистенции и най-много голове - т.е. умее да излиза на позиция в пъти повече от другите крила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:42 pm 
Аватар

Гаре блестеше повече и от Жо. ( който несъмнено е по-добрият футболист ) Не мисля, че е редно да се сравняват с Либан. Да, беше добър, би бил и сега, но не мисля, че беше нещо уникално, работеше добре в защита. Нека да го видим този новият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:43 pm 
Аватар

Абди беше доста полезен във фаза защита, гонеше ги до дупка :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 12:55 pm 
Аватар

Всичко е до характер и желание за изява.
Гари беше от малцината ни трансфери, които още с идването си (за 2-3 мача) показа страхотна игра и почна да вкарва. На прима виста, такива бяха Саша Симонович, Седрик Бардон и Гара-Гара-Гара гооооол :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:12 pm 
Аватар

1. Кубан могат ли да ни преотстъпят под наем Владко ?
2. Кога подписва Зинедин Сърмов ?
3. Кога пристига още един маймун да ginije ?
:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:23 pm 
Аватар

Цитат:
Мехди Бурабия и Сашо Александров пристигнаха почти в комплект на стадион Георги Аспарухов, за да подпишат с Левски.

Най-напред офанзивния полузащиник дойде на Герена със своя агент. Две-три минути по-късно, същото стори и доскорошният централен защитник на Лудогорец. Очаква се двамата още днес да бъдат в Свиленград и да започнат тренировки с Левски.

До часове „сините“ ще се опитат да затворят и сделката със Сърджан Лукин.

Близо час преди Бурабия и Александров да се появят, в офиса на Левски пристигна спортният директор Георги Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:27 pm 
Аватар

Понеделник е и почнаха да идват хората. Друго си е като се разчу, че имаме кинти. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:30 pm 

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:31 pm 
Аватар

Всеки иска да е служебен шампион! :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:45 pm 

Цитат:
Най-издръжливи в Левски са Бедоя и Сашо Александров
Халфът Мигел Бедоя и защитникът Сашо Александров бяха отличниците на проведения днес бегови тест.

„Сините“ футболисти бяха подложени на над 30 минути непрестанно по системата „Yo-Yo” по време, на която състезателите правят къси спринтове от точка до точка, а в течение на времето отделни играчи отпадат.

Най-издръжливи се оказаха Мигел Бедоя и Сашо Александров, а финалната групичка оформяха още Роман Прохазка, Георги Костадинов и Веселин Минев.

Всички играчи получиха поздравления от кондиционния специалист Роко Перота за представянето си, а във втората част от заниманието треньорският щаб заложи на няколко упражнения с топка.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 1:47 pm 
Господ Сърджан е най-важният от всичките, така че натам да се заостря слуха какво се случва и накъде са нещата. Ако има проблеми нещо на Дунав мост с таксата за преминавне, спукал е гума или ушев го ебе за фарове и винетка, да се казва мигновенно, за да пращаме наши хора да оправят нещата. Също и да му държат ръката докато подписва, ако нещо има "колебания" :rip

Мисля, че тъкмо тук е най-релевантния момент да се похваля, че съм ебал румънка и съм много доволен :bigok Много подобни са на българките, но не и разбираш езика, следователно не можеш да разбереш от първия път дали е супер проста селска пръчка :bigok

Сър Сърджан Ройс, сър Сърджан Ройс, бащата на защитния левскарски вал, бащата на грубия секс :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 2:19 pm 
Аватар

Жал ме е за Махмудчо :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 2:22 pm 

BraToC! написа:
Жал ме е за Махмудчо :smt085

Не си сам. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 2:30 pm 
Аватар

Гонзо ги е привикал в изповедалнята.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 2:47 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Господ Сърджан е най-важният от всичките, така че натам да се заостря слуха какво се случва и накъде са нещата. Ако има проблеми нещо на Дунав мост с таксата за преминавне, спукал е гума или ушев го ебе за фарове и винетка, да се казва мигновенно, за да пращаме наши хора да оправят нещата. Също и да му държат ръката докато подписва, ако нещо има "колебания" :rip

Мисля, че тъкмо тук е най-релевантния момент да се похваля, че съм ебал румънка и съм много доволен :bigok Много подобни са на българките, но не и разбираш езика, следователно не можеш да разбереш от първия път дали е супер проста селска пръчка :bigok

Сър Сърджан Ройс, сър Сърджан Ройс, бащата на защитния левскарски вал, бащата на грубия секс :smt035

+1 за румънките. Аз съм ебал 2 и съм много доволен имат и много големи цици. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 3:06 pm 
Аватар

Офишъл:
Цитат:
Защитникът Александър Александров подписа договор с Левски за година и половина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 3:10 pm 
Аватар

Вече имаме двама играча с имена Александър Александров :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]