forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1011 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:49 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:58 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Така дали не става по-добре:

Със замразена сперма от Москва
ловешката путка ще оплождат -
нов изрод да се пръкне от това,
на стария идеално да подхожда!

:bigok

Страшилището от група Ве
никой не иска да ебе
защото изрод със зараза
най-добре е да умре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:59 pm 
Аватар

Разкошно :bigok Сипи си още :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:01 pm 
Аватар

Незнам дали есъществува такова интервю,или е вярно но....

http://pik.bg/%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8% ... 51574.html
Цитат:
Невиждан от 1996 г. прецедент се разигра вчера по време на дербито "Левски" - "Литекс". По заповед на Гриша Ганчев - Стойчо Стоилов извади отбора, който водеше с 1:0 с човек по-малко. Чашата преля след скандалното решение на съдията Йорданов да извади втори червен картон на "оранжевите" и да отсъди дузпа в полза на "сините".
По този повод потърсихме собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ

- Г-н Домусчиев, как ще коментирате вчерашните събития на стадион "Георги Аспарухов"?
- На първо място мога да кажа, че за мен съдийството бе престъпно! Това е един съдия, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу софийски отбори, визирам лит(*кс-етрополе и Левски.
Не знам дали се касае за селски манталитет, но винаги ги е подпирал. Явно става дума за слагачество. По време на мача се видя, че съдията има двоен стандарт и се учудвам защо "Левски" се радваха толкова много след края на срещата. По този начин ли искат да станат шампиони?
Категорично Стойчо Стоилов е прав в коментарите си, че имаше двоен стандарт, включително и, че имаше нарушение срещу вратаря на "Литекс", преди да се даде дузпата срещу отбора.
Такива неща опорочават футбола. Това не е пътят, по който един отбор иска да става шампион и да разчита на подобни неща.
- Защо толкова остро нападате съдията Йорданов? Той ли е най-големият грешник?
- За този съдия ние отдавна сме пуснали писмо до БФС, че не искаме да свири мачове на "Лудогорец". Категорично този съдия винаги е подпирал определени тимове - лит(*кс-етрополе и "Левски". Съдийството е скандално, но и начинът, по който "Левски" спечелиха този мач също е скандален и не им прави чест.
Това едва ли ще е единственият прецедент оттук до края на първенството свързан с "Левски".
- Правилно ли Гриша Ганчев извади отбора?
- За мен не беше правилно "Литекс" да извади отбора. Това не трябваше да го правят, но явно нервите им не издържаха. Не знам аз в такава ситуация как бих реагирал, ако гледах мач на "Лудогорец" и по същия начин се отнасят с нас!
- Трябва ли Ганчев да излезе публично и да обясни защо развали празника от дербито?
- Вижте, не мога да преценя дали Гриша Ганчев трябва или не трябва да обяснява, ако той е извадил отбора и тъй като този инцидент е доста сериозен, и той трябва да си каже мнението.
Но смятам, че Стойчо Стоилов каза съвсем ясно позицията на "Литекс". Друг е въпросът, че аз не одобрявам, че такова нещо трябваше да се случи, защото смятам, че "Литекс" и с 9 човека пак щяха да бият "Левски".
- Ще гони ли "Лудогорец" на всяка цена пета поредна шампионска титла?
- Не. Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на "Левски" продължи да има. За какво да си даваме парите, за да може отбори, които нямат нито нужните качества нито нужната класа да стават шампиони с такива подходи.
Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с "Левски" и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка "Левски" ги загуби. Вие сам може да се сетите колко струват техните победи и колко реални са.
Всеки, който разбира от футбол може да анализира мачовете, в които "Левски" спечели и как са играли противниковите отбори с тях.
"Литекс" играха срещу тях в Ловеч с 10 човека и ги биха с 3:0, а вчера щяха да ги бият с 9. "Литекс" не трябваше да си вадят играчите.
- От думите ви личи, че сте много разочарован?
- През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас журналистите знае кога "Левски" наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях.
- Как си обяснявате бурната радост на Владимир Гаджев от служебната победа над "Литекс"?
- Въпрос на интелект и култура. Не случайно този футболист остана във вътрешното първенство.
Сами може да прецените за каква комплексарщина става въпрос - да се радваш и да показваш средни пръсти и то в един момент ми се стори, че и на собствената му публика, при положение, че с нищо не си постигнал говори за много нисък интелект.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:13 pm 

Домусата да говори за слагачество, интелект и култура :smt115 безценно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:33 pm 

Да го духа, а дано напуснат първенството двата селски тима. Къде са Ботев Враца , къде са Дунав Русе ? :bigok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:34 pm 
Аватар

Както писах по-рано в темата, това е съдия при който имаме две победи с/у луноходец. Затова не го долюбва зализаният педер. Обаче си личи притеснението му, че ако микре изгорят ние може да го изненадаме неприятно. За мен е абсолютно задължително да има остра реакция от Левски като клуб. И да се натиска яко по медии. В момента от всякъде върви облъчване и ние сме представени като най-черното във футбола ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:41 pm 

така се опитват да изкарат нещата, че на нас да ни е гузно как селяните напуснаха терена. Е няма да стане!
Да сравняват удар при борба за висока топка и абсолютно неадекватна маймунска реакция и удар без топка заради някакво залитане на вратаря е доста жалко. Тва че някой му подсказа на селяка за дузпата, че е абсолютно дадена по правилата, само му спести по-голям резил за незнание на правилника!
Смърт за тия селяци, да остават само Пирин и Славия
Иначе е задължително да се отбележи, Бедоя за два мача изработва 3 червени картона. Сериозно постижение!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:42 pm 
Аватар

Пик са присъствали на разговорът: "По заповед на Гриша Ганчев" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:46 pm 

Тоя домус да не чертае заедно с дришата. Изкара ни най-подкрепения отбор, а срещу нас едва ли не другите отбори излизат на разходка. :smt005 Чак от първенството щял да ги извади, а не е истина колко мача купи и какви титли взе. :bigok Клубът ще е добре да се защити някак и да постави всички селяци на място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:47 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Малко може да не съм в час, ама защо даде дузпа, като ситуацията не беше игрова? Не е ли за червен и непряк в нак. поле?

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:49 pm 
Аватар

Blue_Blood_Burgas написа:
Малко може да не съм в час, ама защо даде дузпа, като ситуацията не беше игрова? Не е ли за червен и непряк в нак. поле?

Е как да не беше игрова. Удар в наказателното поле по време на игра = дузпа

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ситуацията е игрова, т.е. играта не е спряна. Нарушението е даже в малкия пенал, а това по правилата на БФС е дузпа. Така го тълкуват съдиите. И аз останах изненадан с тая дузпа :shock: ама... явно е било по правилата.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Защото е нарушение, а играта не беше спряла, затова е писано в доклада не при спряла игра, а в неигрова обстановка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:51 pm 
Аватар

Игрова беше - играта не беше спряна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:53 pm 
Аватар

При симулацията на вратаря съдията не спря играта и след това имаше нарушение - следователно дузпа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:54 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Имах предвид: топката не е в нас, няма опасност за гол, просто двама някъде в пеналта се сдърпват и е дузпа по правилата? Не споря, ако е така, просто ми е странно.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:55 pm 
Аватар

Аз все още не съм чул някакъв смислен аргумент с какво толкова селяците са ощетени, освен обичайните мантри за синьото БФС. Един читав аргумент няма. На Фесо е кристален жълт картон (червен абсурт)-леко бутане, а мангалата се строполява все едно Тайсън я е ударил. На Гаджев също е жълт картон, защото няма умисъл. И ако за такива неща се дава червен картон, то тогава Моци трябва да получава по няколко червени на мач. За ситуацията с вратаря- няма нарушение, защото няма контакт между него и Бедоя, което се вижда ясно от повторенията на ситуацията. За опасна игра също не може да се говори, защото посягането на Бедоя с нищо не застрашава здравето на вратаря. Дуспа има, защото в момента, в който мангалата удря в гърлото Бедоя съдията не е спрял играта. Двата червени са повече от ясни, но и тук има спорове и се сравняват със ситуацията с Минев, въпреки че нямат нищо общо. Ако такива неща се водят за ощетяване и се саботира футболна среща, то ние след мача за купата какво трябваше да направим. Какви са тези селски драми, какво е това чудо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:58 pm 
Аватар

Отлагат жребият за купата :bigok :mrgreen:
Цитат:
Жребият за Купата на България, който трябваше да определи двойките в полуфиналните срещи, ще бъде отложен за неопределено време.
Основната причина за решението е създалата се ситуация след изваждането на Литекс от терена в мача с Левски от събота. Ситуацията трябва да бъде разгледана обстойно от съответните органи във връзка с наказанията на „оранжевите“.
Литекс е един от отборите, които достигнаха до полуфиналите за Купата на България, администрирана от Професионалната футболна лига.
Първоначално жребият беше насрочен за вторник, 15 декември. Останалите тимове, класирали се за този етап от турнира са лит(*кс-етрополе, Берое и Монтана.

Бонг.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:58 pm 
Аватар

Е, какви аргументи може да извади един нормален човек

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:59 pm 
Аватар

PNB написа:
И при тези интервюта с великия Стоилов как един журналя не го пита за миналия мач :ohmygod2

Правят по-голям скандал за да замажат миналия. Ебати цирка спретнаха вчера, а сега гледам и делиорманската пичка приглася.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:04 pm 
Аватар

Същите селски бекове, които се замеряха с меко казано грозни декларации сега пеят в един тон срещу Левски. Нагли, самозабравили се мутри, които явно се чувстват богоизбрани и си позволяват да говорят каквото си поискат.

Някои може ли даде читав кадър как Бедоя минава поне на половин метър от вратарчето, че гледам затова е най-големия плач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:07 pm 
Аватар

Втора серия от сериала - агата и той искал да излиза, и на него му било писнало да ни бутат. Просто уникални наглеци, домуса що нищо не каза за мача на 8-ми.... Все повече се убеждавам, че това е абсолютно нагласен и целенасочен цирк, разиграван от селяните. Изключително нагло, не мога да разбера на всички журналя ли им харесва селската сперма.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:08 pm 

New Order написа:
Както писах по-рано в темата, това е съдия при който имаме две победи с/у луноходец. Затова не го долюбва зализаният педер. Обаче си личи притеснението му, че ако микре изгорят ние може да го изненадаме неприятно. За мен е абсолютно задължително да има остра реакция от Левски като клуб. И да се натиска яко по медии. В момента от всякъде върви облъчване и ние сме представени като най-черното във футбола ни

Напълно подкрепям!Да каже Домуса, как станаха шампиони с Миньор? Колко мача му свири сватбата?Когато ни биха в Разград, колко картона дадоха на наши футболисти? Как ни вдигнаха в няколко мача засади, които несъществуват!?100% дузпа на финала в Бургас не се дава отново от сватбата, но тогава всичко е точно. Тоя е най - наглия зализан селянин! Всички селски отбори изведнъж станаха ощетени и прецакани, защото им се дават заслужени червени картони и не се свири за тях. Също, как Домуса си избира, кой да му свири и кой не, а ние не можем ли да искаме сватбата да не ни свири повече на терена, а само извън него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:19 pm 
Аватар

danesa написа:
Отлагат жребият за купата :bigok :mrgreen:
Цитат:
Жребият за Купата на България, който трябваше да определи двойките в полуфиналните срещи, ще бъде отложен за неопределено време.
Основната причина за решението е създалата се ситуация след изваждането на Литекс от терена в мача с Левски от събота. Ситуацията трябва да бъде разгледана обстойно от съответните органи във връзка с наказанията на „оранжевите“.
Литекс е един от отборите, които достигнаха до полуфиналите за Купата на България, администрирана от Професионалната футболна лига.
Първоначално жребият беше насрочен за вторник, 15 декември. Останалите тимове, класирали се за този етап от турнира са лит(*кс-етрополе, Берое и Монтана.

Бонг.

На теория може ли да ги накажат тях и да се класираме ние? Биха пукнали всички :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:24 pm 
Аватар

Думусът щял да си вади отбора. :smt007
Айде ве, извади го! Бедоя без да иска ще закрие всички селски отбори. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:29 pm 
Аватар

12 Декември да се обяви за ден на Св. Мигел Победоносец и спасител на футбола от селянията. Да бъде неработен ден и официален празник, да бият празнично камбаните и се отслужва тържествена литургия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:29 pm 
Аватар

Ще го вади, ама от лятото :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:34 pm 
Аватар

Камишев е казал, че нямало да вадят микре от А група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 3:37 pm 
Аватар

Но само, ако не станат шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1011 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]