forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 8:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1011 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Дек 12, 2015 11:59 pm 
Аватар

Сини_шампиони_1914 написа:
Седем:Едно написа:
Делегатът не знае, че е ударен от камък. Откъде тръгна това инфо? А лишаване от публика го няма в правилника от години. БФС заменя с него лишаването от домакинство по собствено усмотрение.

От спИртала
http://www.sportal.bg/news.php?news=580493

А, добре, това е друго вече. Те със сигурност знаят по-добре от самия делегат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:02 am 

Аз не виждам нищо смешно в цялата ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:14 am 
Eric Cartman написа:
madball написа:
Предполагам, че доста хора ще ми скочат,но доста татарска постъпка от В сектор с " Люпко,курво".

Съмнявам някой да ти скочи. :wink: Ако някой имаше нещо против Люпко, да го беше написал 100 пъти до сега. :lol:

Скандирането описва точно поведението му по време на днешния мач! Респект за Люпко, ама утре и на ислямистите ще стане треньор, ако го покани г-н Гнома :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:20 am 
Аватар

Абе, принципно не съм по конспирациите, ама тука специално и аз съм склонен да търся под вола теле. Секви тъпотии сме виждали, но отбор не се вади от терена току така. Още повече, че тоя червен картон беше нарисуван - пред съдията го удари, то щеше да е гавра, ако не го беше изгонил.

Факт е, че в момента се върти гъз здравата, за да се правят врътки с чорбата, белким оправят работата с лиценза, и няма да се изненадам, това да е част от няква схемичка малоумна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:22 am 
Аватар

dobrevche написа:
Съмнявам някой да ти скочи. :wink: Ако някой имаше нещо против Люпко, да го беше написал 100 пъти до сега. :lol:

Скандирането описва точно поведението му по време на днешния мач! Респект за Люпко, ама утре и на ислямистите ще стане треньор, ако го покани г-н Гнома :smt006[/quote]

Айде да стане първо, пък после да му викаме "курва" :wink: , за Люпко само уважение и това е, не е било хубаво подобно скандиране на Герена днеска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:25 am 
Аватар

Дришата от известно време действа 'ва банк' по всички въпроси и нищо чудно това да е един от ходовете му. Не знам какво точно цели с ход като днешния. Опитва се май да ни върне в средата на 90те, но за негово съжаление няма как да стане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:31 am 
Аватар

Да обобщим:

1. Левски бие с класическото 3:0, при най-резултатната си победа този сезон, след като е изоставал с 0:1. :bigok
2. Данчо Милиев ни демонстрира отново защо го боготворим и си мечтаем да сме като майстор Джепето, за да можем и ние да сме създатели на футболни боКове. :smt007
3. Най-рахитичния футболист в марката "А"-група изкара от игра 2 бр. мощни пекчи, без да им направи фаул, с което докара до прединфарктно състояние селяндурския гном и неговия bulletproof паж.
4. Латеска може да бъдат пратени при свинете, за да си правят ми-ми вовеки и веков там, в долните дивизиЙ.
5. Кока-Кольо и Хидъна се появяват у форона след победа :shock:
6. Самообливам се по точка 6 - те го броят за загуба, поради изоставането ни в резултата преди прекратяването на срещата. :loser2
7. Досра ми се от толкова медец и отивам да освободя място за още.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:37 am 
Аватар

Сега на Микенския Паспарту ще му разкажат играта. Така се взима Петрол, без да плащаш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:40 am 
Аватар

Развитието на мача ме удовлетворява. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 12:56 am 

Огромен срам за българския футбол. Наказанията трябва да са сурови, за да не може всеки трети мач да се превръща в същия цирк.

Много бях малък, когато ме заведоха на мач срещу велбъжд Кюстендил. Имаше дузпа за нас и вратаря се обърна с гръб. Нямаше и един човек в А сектор, който да се радва на гола. Така се чувствам и сега. Да му еба майката крива на ГГ, който плю на всичко, за което ходят и малкото (вече) хора на стадиона.

Играй, бе! Бори се, ако се чувстваш несправедливо ощетен! А всичките хора на стадиона? А всички хора, които се интересуват от тоя мач, които са пред тв или компа( в това число и фенчета на микре )? Ами нашите момчета и момичета зад граница, които плащат за всеки мач на Левски, за да го гледат ( както са сестра ми и зет ми ? ) Ами тия, които в работен ден дойдоха на Герена?

Чорбаризмът ходи по хората! Жожето си е точно на мястото в Панчарево, да ги консолидира колкото намери за добре, но за сметка на доста по-успелия и доста по-обичания Левски е престъпление,за което ще намери ответния отговор.

Има някои клубове, с които не бива да се прави ташак! Който е тръгнал на война с нас ---> не е прокопсал.

А на прасетата, които четат темата: ЕБАНА ВИ Е МАЙКАТА! ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯ ЗА РАЗПЛАТА! СЪДБАТА ЩЕ НИ СРЕЩНЕ ОТНОВО И ТОГАВА star wars ЩЕ ВИ СТОРИ СЦЕНА ОТ ЛЕКА НОЩ ДЕЦА, ОБЕЩАВАМЕ ВИ! СМЕШНИ И СТРАХЛИВИ СМЕШКОВЦИ ---> ЛЕВСКИ БИЕ МНОГО ЛОШО, СКОРО ЩЕ ВИ ГО ПРИПОМНИМ!

ПС: малките свине - курви на сектор Б! До нови срещи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:00 am 
Аватар

Още не мога да разбера какво стана днес на Герена. Ако селяците не знаят, почти 2016 година сме, а не 1996. Не ме интересува дали са схеми или не, това днес си беше гавра с футбола, като се надявам само да няма "тука е така"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:01 am 
Аватар

Mного съм доволен :bigok Реално се измъкнахме от доста кофти ситуация, щото не съм сигурен дали и с двама повече щяхме да обърнем мача :lol: Общо взето влизаме в паузата от добра позиция, която трябва да използваме напролет. Постановката на микренските селяци е ясна- да се ебат у гъза, заедно с панчаревските курви :smt006 Тия ебаха майката на футбола и заслужават да идат на бунището :smt006 Ебахме дришааа в гъзааа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:06 am 
Аватар

Току що се прибирам от мача...набързо прочетох мненията ви и съм удивен, че великите софиянци сте коментирали зад монитора, а не от стадиона...евала големи сте..... :smt006
Лесно е да се плюмчим на мой гръб....с повод или без повод....но да си замъкните задниците на мач на Левски....явно е извън вашите сили....така че, като ме апострофирате следващия път....се замислете.... :smt047
Мен вчера ме изписаха от болницата...с много тежка диагноза....днес сутринта...синът ми имаше презентация на тема моя любим герой...докато бях в болницата подготвихме темата за Георги Аспарухов, и днес той се представи повече от убедително пред повече от 100 човека....след това реших да го заведа на мач, като награда, просто спонтанно.....нито мач имаше..нито поводи за празненства....а тука гледам сте си спретнали забава......типично за последно време в тоя пробит форум..... :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:11 am 
Аватар

Решил си - дошъл си на мача. Близалка ли да ти дадем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:14 am 
Аватар

Евала, Търговище! Сра ни на животите и ни погреба плитко, та да ни глозгат кокалите бесните псета.
Кофти за диагнозата ти и най-искрено се надявам да се оправиш в най-скоро време!
Но това не е причина, за да хейтиш хората писали тук, без да знаеш дали всъщност не са го правили от стадиона, както и без да знаеш причините на тези, които не са могли да присъстват днес там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:23 am 
Аватар

veskoz написа:
Решил си - дошъл си на мача. Близалка ли да ти дадем?

ти кой беше? :smt017
просТак написа:
Евала, Търговище! Сра ни на животите и ни погреба плитко, та да ни глозгат кокалите бесните псета.
Кофти за диагнозата ти и най-искрено се надявам да се оправиш в най-скоро време!
Но това не е причина, за да хейтиш хората писали тук, без да знаеш дали всъщност не са го правили от стадиона, както и без да знаеш причините на тези, които не са могли да присъстват днес там.

сигурно е така....моля да ме извините.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:47 am 
Аватар

Gesha91 написа:
Огромен срам за българския футбол. Наказанията трябва да са сурови, за да не може всеки трети мач да се превръща в същия цирк.

Много бях малък, когато ме заведоха на мач срещу велбъжд Кюстендил. Имаше дузпа за нас и вратаря се обърна с гръб. Нямаше и един човек в А сектор, който да се радва на гола. Така се чувствам и сега. Да му еба майката крива на ГГ, който плю на всичко, за което ходят и малкото (вече) хора на стадиона.

Играй, бе! Бори се, ако се чувстваш несправедливо ощетен! А всичките хора на стадиона? А всички хора, които се интересуват от тоя мач, които са пред тв или компа( в това число и фенчета на микре )? Ами нашите момчета и момичета зад граница, които плащат за всеки мач на Левски, за да го гледат ( както са сестра ми и зет ми ? ) Ами тия, които в работен ден дойдоха на Герена?

Чорбаризмът ходи по хората! Жожето си е точно на мястото в Панчарево, да ги консолидира колкото намери за добре, но за сметка на доста по-успелия и доста по-обичания Левски е престъпление,за което ще намери ответния отговор.

Има някои клубове, с които не бива да се прави ташак! Който е тръгнал на война с нас ---> не е прокопсал.

А на прасетата, които четат темата: ЕБАНА ВИ Е МАЙКАТА! ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯ ЗА РАЗПЛАТА! СЪДБАТА ЩЕ НИ СРЕЩНЕ ОТНОВО И ТОГАВА star wars ЩЕ ВИ СТОРИ СЦЕНА ОТ ЛЕКА НОЩ ДЕЦА, ОБЕЩАВАМЕ ВИ! СМЕШНИ И СТРАХЛИВИ СМЕШКОВЦИ ---> ЛЕВСКИ БИЕ МНОГО ЛОШО, СКОРО ЩЕ ВИ ГО ПРИПОМНИМ!

ПС: малките свине - курви на сектор Б! До нови срещи :smt006

Я кажи къде са яли шамари днеска прасетата . Чух нещо за Лозенец . :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:51 am 
Аватар

Някои хора работим и ни се налага да гледаме Левски пред монитора и то в най-добрия случай. Последните 5 мача на Левски съм на работа и гледам през някакъв сайт, който забива на 30 секунди. И не съм само аз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:52 am 

Аз не вярвам да има сценарий. Вярвам, че има джудже олигофрен, което от известно време живее в паралелна реалност и отказва да приеме, че не всичко му е позволено.
Е, това джудже май се прееба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 1:56 am 
Аватар

БоК Бедоя! MVP!
Изгони 3ма селяци за мач и половина..
Още един такъв ни трябва, не нападател :unc-k :unc-k :unc-k

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:08 am 
Аватар

Omraz написа:
Вярвам, че има джудже олигофрен, което от известно време живее в паралелна реалност и отказва да приеме, че не всичко ми е позволено.

... но стига толкова за Путин, да се върнем на темата Левски-Литекс. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:10 am 
Аватар

targovishte написа:
Мен вчера ме изписаха от болницата...с много тежка диагноза....

Всичко настрана. Здравето е най-важно. Дано всичко бъде наред при теб!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:11 am 
Аватар

Георги Камишев ни сра на всички: наказание за Стоилов или гнома в размер на 15К или 20К. Отборът не се вади от А група. Точка 1 от чл. 28 не може да бъде приложена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:26 am 
Аватар

Голяма изненада. :bigok Това никога няма да бъде допуснато. Защо въобще се коментира такава възможност? :lol: Само Стойкас ще го отнесе, както и ние срещу Лудогорец. Там гаранция ще свири Н.Йорданов. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:26 am 
Аватар

Търговище и ВАИ, момчета, не ви отива. И двамата имате една обща идея, пичове сте и двамата и не върви да се нападате така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:29 am 
Аватар

Niki4a написа:
targovishte написа:

Никич, благодаря ти....при мене диагнозата е от една година...за съжаление...болест на Бехтерев е диагнозата...аз не я крия, много хора от форума я знаят и знаеш ли, какво ме боли повече от това, че след една година ще стана пълен инвалид.... това, че аз за тоя форум....в частност......разни инициативи съм правил много, винаги съм бил позитивно настроен, а си оказва, че ме свързват със Сталин и такива подобни, това е повече от смешно и жалко, щото на тия герои искам да кажа, че ще им се случи това, което се случваше на прасетата след 1989 година и доста хора за това имат преки впечатления.... :smt047
В понеделник ще преведа парите, които обещах за инициативата за асфалта, които по обективни причини не успях да преведа тия дни и обещавам, че повече и дума няма да напиша тук.... :smt006
Бъдете живи и здрави.... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:43 am 
Аватар

Стига момчета! САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:46 am 
Аватар

Момци тоя хуй със здравето и аз съм го ял. Само едно мога да кажа - да сме живи и здрави всички. Другото се оправя.
За хейтенето преди 10 страници - спрете се. Пак ви питам къде очаквахте да сме в началото на сезона? Имаме отбор от характери а не путки за пръв път от доста време. Ами да му помогнем. Голям сектор Б този мач. Голям Боян. И аз се радвам, че стойчо стоилов е толкова тъп селянин на гъдулка, че да извади отбора. Дано им е и пролета спортно технически. Само Левски момци. Една добра селекция и мачкаме напролет. Дано. Ще. !!!!!! :lsfc4

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:53 am 
Аватар

Аа само да допълня ако некой се чуди защо спермогорец и латекс нямат толкова кавги - ами понеже са се разбрали. Жожегто плаща в лояч на съдиите а домус ага в резанград. Хем по-чисто хем по-лесно с мистър череп е чудесно. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 13, 2015 2:54 am 
Аватар

targovishte написа:
Niki4a написа:
targovishte написа:

Никич, благодаря ти....при мене диагнозата е от една година...за съжаление...болест на Бехтерев е диагнозата...аз не я крия, много хора от форума я знаят и знаеш ли, какво ме боли повече от това, че след една година ще стана пълен инвалид.... това, че аз за тоя форум....в частност......разни инициативи съм правил много, винаги съм бил позитивно настроен, а си оказва, че ме свързват със Сталин и такива подобни, това е повече от смешно и жалко, щото на тия герои искам да кажа, че ще им се случи това, което се случваше на прасетата след 1989 година и доста хора за това имат преки впечатления.... :smt047
В понеделник ще преведа парите, които обещах за инициативата за асфалта, които по обективни причини не успях да преведа тия дни и обещавам, че повече и дума няма да напиша тук.... :smt006
Бъдете живи и здрави.... :levski

За съжаление, рано или късно, всички го плащаме тоя данък. Не винаги съм бил съгласен с теб и съм ти го казвал, но пред нещо свързано със здравето/семейството, трябва да си помагаме. Ако има с какво да помогна, само кажи.

п.п. Спирането да се пише във форума не е края на света, но къде другаде, човек може да намери толкова много готини и точни пичове/пички. Е има и откровени идиоти, но винаги трябва да има цвят :smt023 .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1011 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]