|
Прибрахме се живи и здрави поне нашата кола де. За мача - да факт е, че ни отмениха чист гол. В ловеч винаги е имало тесли и не е нещо ново. Факт е обаче и, че смачкахме селяците 100 минути, нашите се раздадоха докрай и ако имаше кой да вкара щяхме да ги ушиеме още в редовното време и да няма никакви драми. Нека отчетем още няколко факта а именно, че бюджета ни е в долната част на топ 5 отборите като латекса и лайногорец със сигурност са с доста по-голям бюджет от нас а на берое и дори морето е сравним. Също така, че селекцията ни от поне две години е от свободни агенти демек хора от кол и въже дето не са си намерили други отбори. Дори не даваме такива заплати, че да предпочитат нас пред други БГ отбори. А сега се замислете лично на вас какви ви бяха очакванията за полусезона лятото преди първите мачове и в каква посока (положителна или отрицателна) са резултатите спрямо тях. Стойчо и Гонзо направиха със селекцията това, което можеше в онзи момент с онези пари. Нека не забравяме, че бяхме близо до това да последваме розовите във В група заради дългове. Миналата година знаете на коя позиция завършихме а бюджета след това беше свит и то не с малко и на тази база стана лятната селекция. Няма нужда от драми. Зимата или ще вземеме няколко читави футболисти и напролет ще сме сериозен отбор в челото или ще продължим пропадането към златната среда. Ако някой си е правил илюзии, че с този състав и особено с тези нападатели ще ставаме шампиони смятам, че трябва да размисли трезво. Аз съм оптимист, че на зимната пауза ще се вземат липсващите играчи и ще надградим, защото имаме отбор и дух за победа. Просто ни трябва още малко класа.
За ушев. Не знам какво точно стана, но нещо се случи откъм техния сектор В. Аз бях по-скоро в частта откъм А и не можах да видя добре ситуацията. Както обясни Жорката от нашата кола някой бил хвърлил доста мощна бомба по ушев, която чак му махнала каската. Наистина последните 10 минути се хвърлиха няколко доста мощни бомби точно в частта откъм В. Каквото и да е станало обаче не оправдава млатенето без никаква закономерност от ушатите в улицата от стадиона към паркинга и на самия паркинг. Трима от нашата кола се измъкнахме бързо след края на мача към колата и там изчакахме жорката. Той е видял наше момче с доста разбита глава на централната улица. На самия паркинг нахлуха по едно време поне 20 ушати с пълно бойно снаряжение като млатеха който видят и викаха неща от типа на "по колите и да ви няма мама ви деба" като на самата улица млатеха с палките минаващи автомобили с наши хора и продължаваха с лютите псувни. И по тях се метнаха няколко камъка и бутилки в отговор, но не смятам, че поведението им беше адекватно. През по-голямата част от времето двама от нас седяхме край колата си без да правим абсолютно нищо - нито сме псували нито сме снимали нито сме мятали по тях нещо. Въпреки това по едно време десетина куки се запътиха и към нас и след като им обяснихме, че чакаме човек ни казаха нещо от типа на "ще чакате вътре в колата майка ви деба" и тръгнаха към нас с палките. Ние им казахме, че влизаме и тръгнахме да го правим, но въпреки това трима четирима от тях тръгнаха да налитат и техен колега ги спря да не ни намлатят без абсолютно никаква причина. Измъкнахме се по заобиколни пътища през микре, но на няколко места след това към София имаше още засади от полиция и някой може да е бил спиран, тарашен и бит и там. Не знам и с автобуса какво стана. Ако има пострадали нека напишат какво още се е случвало. За мене факт е, че ушев искаше да бие наред (дори не да арестува) без значение кой какъв е. Това не е първо такова поведение на ловешката полиция и по-точно на подкрепленията им от плевен доколкото разбрах. За мен нормалното поведение е да се видят записите на камерите от стадиона и да се издирят виновните а не да млатиш наред хората без значение кой е виновен и кой не. Това обаче не важи за родната милиция мислеща си, че още е времето на комунизма.
В крайна сметка не правете драми. Имаме основа, дано надградим зимата. Съботата всички на герена да си го върнем на селяците и помнете, че каквото не ни убива ни прави по-силни.
САМО ЛЕВСКИ!!!
_________________ Там, под синьото небе, под светлините на "Герена", бушува синьото море, притихва цялата вселена.
|