forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 7:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2015 7:52 pm 
Аватар

Терзиев е перспективен играч, но е в потресаваща форма. Абсурд да го пуснат да си ходи със св.трансфер. Доста по-вероятно да привлечем недоразумението А.Александров. Това не е добре, щото сериозно ще си заздравят защитата с напускането на неАлвеша. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2015 11:11 pm 
Аватар

Вие тука каквото и да си говорите,аз заставам зад думата си и ви казвам че "Тополата" е сносен към добър защитник..в момента все едно Белаид...на него му еба майката Главата..трябваше постоянно да е на тръни и да покрива и неговите грешки и издънки...Спомнете си го като си партнираше с ония арабели Рабех... Бензукан
Друг е въпросът сега дали ще се е сработил с Карнер....но ...

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2015 11:39 pm 
Аватар

Чшшш, ей :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2015 11:46 pm 

danesa написа:
Вие тука каквото и да си говорите,аз заставам зад думата си и ви казвам че "Тополата" е сносен към добър защитник..в момента все едно Белаид...на него му еба майката Главата..трябваше постоянно да е на тръни и да покрива и неговите грешки и издънки...Спомнете си го като си партнираше с ония арабели Рабех... Бензукан

+ 1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:03 am 
Аватар

И за това ли му е виновен Главата :smt006 :smt006

https://youtu.be/TK1pxREqef4?t=1m16s

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 12:08 pm 
Аватар

Sportal

Норвежкият национал Ола Камара е мистериозният нападател, който отказа да премине в Левски преди дни. Както е известно, директорът на "сините" Георги Иванов обяви, че спортно-техническия щаб е харесал нов нападател, но той е отказал офертата.

"Вчера имахме случай с един централен нападател с много добри качества и класа за Левски, но той изобщо не иска да чуе за България. И лятото така удряхме на камък с доста футболисти", обясни Гонзо.

Отрицателният отговор на Ола Камара изглежда някак логичен. Той е собственост на австрийския гранд Аустрия (Виена), а към днешна дата играе като преотстъпен за норвежкия Мьолде с договор до края на годината. При "викингите" той прави голям фурор, като за 26 мача вкара 14 гола в местното първенство. Отделно от това, Камара е част от страхотното представяне на Мьолде в Лига Европа. В момента норвежкия ттим е убедитерно първи в групата си, а желаният от Левски нападател има гол във вратата на Селтик.

Ола, който има и 7 мача за националния отбор на Норвегия, не е отказал предложението заради пари. Той е обяснил, че не иска да играе в България, а в германската Бундеслига и не би отишъл на "Герена", дори и "сините" да го засипят с пари.

Така Гонзо и Стойчо Стоев продължават търсенето на нападател, както и на още поне двама атакуващи футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 12:36 pm 
Аватар

danesa написа:
+1.
При последната титла игра двойка с Виктор Генев в Ловеч и пак бихме. Тогава директорът вкара само 2 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:05 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
danesa написа:

+ 1 :smt023

За мен Данчо Милиев е неадекватен. Най-много ме дразни, че се опитва да изнася топката с някакви, "перспективни" пасове по въздух, които обикновено са в ръцете на вратаря и така 95% от атаките ни са обречени. Шанс имат единствено нези, които не минават през него...

Трябва ни още един като Белаидката... Карнев не е на неговото ниво.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:09 pm 
Аватар

Кой е Карнев? :smt017 Някой като Напрежението и ТитулярЪТ ли? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:15 pm 
Аватар

jordanofff написа:

Срещу Лудогорието на таблото бяха написали "КарнеВ", вместо Карнер... В интерес на истината, така ми стана малко по-симпатичен. :bigok

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:18 pm 
Аватар

:bigok

Аз предлагам браД Беламье да организира среща със Смолинг, някъде из селското USA, в която да бъде изпито нужното количество пиене и да се напълнят кат агнИта няколко десетки манИкенКи, след което тоя дървар да се съгласи да подпише с Левски. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:21 pm 
Аватар

Джентиле написа:
Можем да го вземем-поне има интересни имена-ами не, е нали. Може да стане а ние те ......

:smt119 :smt119

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 1:48 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
jordanofff написа:

Срещу Лудогорието на таблото бяха написали "КарнеВ", вместо Карнер... В интерес на истината, така ми стана малко по-симпатичен. :bigok

Поне си имаме истински педераст в отбора . . . не е, като обикновените педали . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 5:20 pm 
Аватар

Карнер е много добър защитник :smt006. Много е бавен, което е проблем понякога, но ако не беше нямаше да играе в България. Тополчо имаше потенциал, но се оказа много тъп и не се разви...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 5:22 pm 
Аватар

Коце Маца написа:

Многократно съм казвал, че треньора има определяща роля. Тук на това дерби бяхме с тактическия мастодонт Сухия и свинете като по чудо не ни биха с разгромен резултат, а само с 3. Към Пелети и аз съм доста резервиран, но се надявам СС да извлече най-доброто от него. Да вадя ли коментарите за Белаид в този форум какви бяха допреди година?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 5:24 pm 

Insomnia написа:
Коце Маца написа:

Многократно съм казвал, че треньора има определяща роля. Тук на това дерби бяхме с тактическия мастодонт Сухия и свинете като по чудо не ни биха с разгромен резултат, а само с 3. Към Пелети и аз съм доста резервиран, но се надявам СС да извлече най-доброто от него. Да вадя ли коментарите за Белаид в този форум какви бяха допреди година?

Вади ги :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 10:51 pm 
Аватар

Тройчо ни надигра тактически просто 6 пъти с една и съща нелепа тактика. Нашите изтърваха положения, а тия ни сцепиха на контри цял сезон. Кьорав да си щеше да го видиш. Гонзо и той се хвана на акъла на Тройчо и падна в същия капан. В оня големия сняг миналата година,в който Тройчо падна геройски в нокаут след удар със снежна топка никой не може да ме убеди, че заслужавахме да паднем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 10:56 pm 
Аватар

Слаба защита имахме, толкова. Тройчо си играеше компактно и без грешки отзад, както сме ние сега :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 28, 2015 12:20 am 
Аватар

jordanofff написа:

Аз предлагам браД Беламье да организира среща със Смолинг, някъде из селското USA, в която да бъде изпито нужното количество пиене и да се напълнят кат агнИта няколко десетки манИкенКи, след което тоя дървар да се съгласи да подпише с Левски. :pastor

Питах го вече, нема да ни стъпи докато в Левски са Гонзо и Тонев. :smt006 :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 28, 2015 12:32 am 
Аватар

bogarra написа:
Тройчо ни надигра тактически просто 6 пъти с една и съща нелепа тактика. Нашите изтърваха положения, а тия ни сцепиха на контри цял сезон. Кьорав да си щеше да го видиш. Гонзо и той се хвана на акъла на Тройчо и падна в същия капан. В оня големия сняг миналата година,в който Тройчо падна геройски в нокаут след удар със снежна топка никой не може да ме убеди, че заслужавахме да паднем.

Не исках да се връщам към тези мачове, но си пусни репортажите от този мач с грешката на Тополата и реванша за купата с дузпи. Сам да видиш свинете колко положения ни направиха. Ние дори удар нямахме в тези 2 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 28, 2015 12:32 am 
Аватар

Bellamy написа:
jordanofff написа:

Питах го вече, нема да ни стъпи докато в Левски са Гонзо и Тонев. :smt006 :(

И аз така си мислех, но бях длъжен да пробвам. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 28, 2015 1:28 am 
Аватар

Insomnia написа:
bogarra написа:

Не исках да се връщам към тези мачове, но си пусни репортажите от този мач с грешката на Тополата и реванша за купата с дузпи. Сам да видиш свинете колко положения ни направиха. Ние дори удар нямахме в тези 2 мача.

Изтрих си това изречение от поста, че само в това 3:0 мога да кажа, че загубихме напълно закономерно. Не трябваше да го трия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 28, 2015 1:54 pm 

Цитат:
Левски си връща чужденец
Сомалийското крило на Ризеспор Либан Абди може да се завърне в Левски. Фланговият състезател, който има и норвежко гражданство, вече игра със синята фланелка през миналия сезон. Абди игра под наем от турския тим на Герена през пролетта, когато воденият от Стойчо Стоев отбор мереше сили със съперници от втората шестица. В края на сезона Либан Абди се завърна в "Ризеспор", а на сметката си той записа 9 мача и 2 гола за "Левски". Въпреки че Стоев имаше забележки към прекалените индивидуални действия на футболиста, треньорът изяви желание да задържи крилото, пише Лайвспорт. През целия летен трансферен прозорец от Герена правиха опити да върнат Либан Абди в отбора, но за тяхно съжаление това не се случи. Георги Иванов направи няколко отсрочки за сомалийското крило, за да си оправи взаимоотношенията с "Ризеспор", който обяви, че няма да разчита на него. Абди обаче искаше много пари, за да разтрогне контракта си, който е до лятото на 2016 г. Ръководството на "Ризе" пък обяви, че без трансферна сума няма да го пуснат да си ходи. "Левски" в същия момент бе в затруднена ситуация и нямаше възможност да си плаща за играчи. Цялата лятна селекция на 26-кратните шампиони бе от свободни агенти.

Самият Либан Абди има желание да дойде на "Герена", а мениджърите на двете страни отново са в контакт. През зимата сомалиецът пристигна след съдействието на Николай Жейнов, който и сега работи с "Левски". "Сините" ще опитат да го отмъкнат или без пари, или за символична сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 28, 2015 11:04 pm 

bogarra написа:

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 29, 2015 1:35 am 
Аватар

Цитат:
Сините преговарят с атакуващ халф, който има над 100 мача за представителния отбор на ПСВ. Става дума за атакуващия полузащитник Отман Бакал. 30-годишният халф в момента е свободен агент, след като през лятото разтрогна договора си с Фейенорд.

Отман Бакал беше смятан за един от най-големите таланти на холандския футбол. Той има 13 мача за младежкия национален отбор до 21 години и дори записва един двубой за мъжкия представителен тим под ръководството на Марко Ван-Бастен, макар и в неофициална среща с Парагвай.

През 2011 година Бакал бива даден под наем на Фейенорд с опция за закупуване за 3,5 милиона евро, където изкарва една година и записва 29 мача и 9 попадения. Въпреки отличния сезон, който прави, Фейенорд не се възползва от клаузата за закупуване. Основната причина, е лошото финансово състояние на клуба. След изтичането му на договора с ПСВ, Бакал преминава в Динамо Москва, където го примамват със страхотни финансови условия.

Холандецът обаче, не успява да се адаптира към руския футбол и записва едва 4 мача с екипа на московчани. Изкарва само един сезон и се завръща във Фейенорд. Там не получава достатъчно шансове за изява и влиза в игра само 8 пъти, което е и основната причина за разтрогването на договора му.

Любопитен факт е, че Отман Бакал е „първата жертва“ на Луис Суарез. Уругвайският нападател го ухапва по врата при един от двубоите между ПСВ и Аякс.

Желанието на Отман Бакал е да се бори за титла и да играе в евротурнирите и поради тази причина е склонен да акостира на Герена. Холандецът ще направи последен опит да възроди кариерата си. Новите акционери в Левски пък са обещали по-висок бюджет за заплати, което прави трансфера на Отман Бакал възможен. Очаква, се следващата седмица атакуващия полузащитник да пристигне в България, за да преговаря за личните си условия. Договорът му ще бъде за 1+1 години със сериозни финансови бонуси при спечелване на титла.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2015 5:43 pm 
Аватар

ОтреБки, поклонете се - Домофона е вкарал гол със задна ножица :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2015 5:54 pm 

Споpед Трансфермаркта този Нгом (ако е от камерунски произход името му би трябвало да се пише Н'Гом) е централен нападател, а според Дон Балон ще му предложим договор до края на сезона.

Този ли е чакания централен нападател или го вземаме за заместник на Диаби? Има вариант той да е нападател номер 4 в отбора след очаквания друг нов, Диаби и Илия Димитров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2015 6:00 pm 
Аватар

Ще е по-скоро резервен вариант на резервния вариант. СС и Гонзо ще го вземат до лятото на ниска заплата, колкото да го имаме за алтернатива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2015 6:01 pm 
Аватар

Н'Гном го купуваме ей така, да си серем на политиката с юнУши и да гарантираме, че Илия Димитров никога няма да играе :smt006 Като цяло бил дебел и не бил във форма, ама щели да му дават 1500 евро на месец и щели да видят кво ше стане :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 30, 2015 6:04 pm 

Аз съм почти сигурен, че Илия прави по-малко от 1 500 евро на месец така че защо просто не опитат него да го налагат постепенно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]