forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 10, 2025 1:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 2:50 pm 
Аватар

ХОМО - Харизма, Ореол, Марка, Обрат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 3:46 pm 
Аватар

Аз съм за "Септември при ЦДВ АС-23-1948-2015 (Ловеч-Микре)". :strkstrk :losers Така ще могат да си добавят и отличията на Литекс, и на АС-23, и на АС-24, и на АС-519811894654, и на който още искат. :bii_chorbata Ако са малко по-умни, могат и да го извъртят по един допълнителен начин като кажат че петолъчката, която ползват, представлява петте стълба на исляма и така ще могат да си пишат за рождена дата на отбора 622 година. Числото ще могат да го вкарат някъде измежду другите в името. :smt007

Последна промяна Гиго на Пон Ное 16, 2015 3:50 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 3:49 pm 
Аватар

Фенербахче

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 3:55 pm 
Аватар

Кармазъ-байряк май им отива най-много :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 4:16 pm 
Аватар

цимбика стресна клетите армейци (лоич)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 5:51 pm 
Аватар

Цимбик Спорт Клуб без Анимълс :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 6:24 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Цимбика Смърка Кока (на) Аванта 1453 (падането на Константинопол) - с. Къкрина

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Последна промяна Батката на Пон Ное 16, 2015 9:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 6:30 pm 
Аватар

Поредно епохално интервю на Лупи. :smt007 :smt007 :smt007

Цитат:
- Г-н Томов, на бял свят се появи ГФО на лит(*кс-етрополе за 2013 и 2014 година? Клубът е претърпял сериозни загуби…

- Вижте, нещата не са толкова сложни, ще ви ги обясня. Във футбола няма как да имаш успехи и възвръщаемост, ако първо не инвестираш. Нека за момент излезем извън спорта. Как се строй една сграда - първо основата, после издигаш етаж по етаж. Разбира се, е много важно да действаш последователно и да имаш търпение. Точно това бе нашият план. Много хора забравят, че ние наследихме огромни задължения, които успяхме доста да намалим. Има и нещо друго, което е от съществено значение, но по една или друга причина се пренебрегва. Защо забравяте, че лит(*кс-етрополе натрупа огромен актив? Независими експерти оцениха футболистите на 18 милиона лева. Нямаше как да изградим силен отбор, ако не бяхме вложили пари и понеже нямахме налични, избрахме този път. През зимата на 2014 бяхме на първо място, което е сериозно постижение. Освен това ни обявиха за най-силния отбор. Именно за това говоря. Влагаш, изграждаш и после береш плодовете. В цял свят е така. Не само във футбола. Рано или късно щеше да има възвръщаемост. Имаше реална възможност да оздравим клуба. Това щеше да се случи, ако някои хора силово не се бяха набутали в лит(*кс-етрополе.

- По ваше време бюджетът за заплати бе 7 милиона лева. Не смятате ли, че е твърдо много, при положение че изпитвахте финсови трудности?

- Струва ми се, че сте забравили как започнахме в лит(*кс-етрополе. Нямахме на разположение нито един футболист. Както тогава каза Стойчо Младенов, събирахме състезателите от плажовете. Ние привличахме само свободни агенти. Нямаше начин да вземем добър футболист без пари и да му дадем ниска заплата. Вие казвате, че бюджетът ни е бил седем милиона. Окей, но да видим какво се случи. Продадохме Чочев, Мболи и Буш за три милиона. Ще ви кажа и нещо друго. Имахме предварително споразумение за продажбата на Тони Силва, Тончи Кукоч и Фелипе. От тримата спокойно в касата на клуба щяха да влязат още поне три милиона. Готово, бюджетът за една година е осигурен.

- Какви бяха вашите планове и как точно смятахте да оздравите лит(*кс-етрополе?

- Със сигурност 2015 година щеше да е много по-лесна за нас, отколкото 2014, тъй като свършихме много работа. Бяхме подготвили всичко необходимо. Предвиждахме разходи от порядъка на 12-13 милиона лева, като имахме споразумение 5 милиона да отидат към НАП. Нека не забравяме, че през лятото е по-лесно, тъй като тогава в клуба влизат повече приходи от изминалия сезон. Все пак можеше и да направим пробив в Европа, откъдето идват големите пари. През 2015 грубите изчисления сочеха, че в клуба ще има постъпления от порядъка, да не казвам 7, но поне 6 милиона евро. Това щеше да се случи, ако не бе извършен погром срещу лит(*кс-етрополе. Абсолютно престъпление.

- Говорите за извършен погром и престъпление срещу лит(*кс-етрополе. Кои са хората? Назовете имена…

- Какви имена? Защо ми задавате отговори? Сега аз ще задавам въпроси. Кои хора излязоха и публично пред цяла България заявиха, че ще платят нужните задължения и лит(*кс-етрополе ще вземе лиценз? Кои бяха хората, които тръбяха, че всичко е уредено и е само формалност новото дружество да получи право да участва "А" група? Нали същите тези хора постоянно лансират версията, че лит(*кс-етрополе е бил в много тежко състояние и пред фалит. Защо тогава драпаха да влязат в клуба и постигнаха целите си по силов метод? Две личности извършиха престъпление срещу лит(*кс-етрополе. Това са Манджуков и Инджов. Ако Борислав Михайлов им е обещавал нещо, или хората от високите етажи от властта, нека излязат и да кажат. Но това са хората, които извършиха посегателство над клуба.

- По ваше време за година и половина имаше огромно текучество на футболисти. Не ви ли се струват много 60 играчи?

- Разграничавам се от това мнение. Вие смятате цялата 2013 година.

- В годишния финансов отчет пише така.

- Твърдо смятам, че футболистите са по-малко. Смятам тиражираните информации за пропаганда, чията цел е да ме оклевети. Сигурно бройката не е малка, но не са толкова много. Нека не забравяме, че като взехме лит(*кс-етрополе, нямахме на разположение нито един футболист. Поради тази причина се наложи да действаме светкавично.

- Имате ли намерение за вбъдеще отново да се занимавате с лит(*кс-етрополе?

- На този въпрос мога да ви отговоря след като чуя мнението на феновете.

- Споделяте ли вижданията на Гриша Ганчев? Не е тайна, че в плановете му влиза сливане с друг клуб.

- Гриша Ганчев не може да избяга от законите. Те трябва да се спазват от всички. Категоричната ми позиция е, че сегашното дружество трябва да се оздравява. Ако някой човек има чисти намерения и иска да помага, е задължен да опита. Вярно е, че във времето е имало подобни случаи, примерно с Берое, а пък и с други клубове. Без да обиждам никого, лит(*кс-етрополе не е Берое. Общественият интерес е огромен и от УЕФА постоянно следат процесите в Борисовата градина и няма как клубът да мине метър. Да си призная и аз по едно време се бях подвел. Двамата господа ми повтаряха, че всичко е уредено на високо ниво и новото дружество ще участва в "А" група. Бях наясно, че по този начин няма как да станат нещата. Въпреки това си казах: "Защо пък не, щом всичко е уредено". Затова пътят е един - оздравяване. Иначе лит(*кс-етрополе ще изчезне или в най-добрия случай ще живурка в долните дивизии. Това в никакъв случай не трябва да се допуска.

Имали огромен актив- на 18млн лева били оценени футболистите. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 8:21 pm 

Цедка, тсесека, цъсекаа, АФК цдна АД 1948 АЯКС ЛИВЪРПУЛ НОТИНГАМ ФОРЕСТ 31 19 4 2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 9:05 pm 
Аватар

:smt023
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/alek ... iia-353133

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 9:28 pm 
Аватар

Как се строЙ една сграда :bigok

Приходи от опростени дългове - 1 090 000 лева :loser2 :lsfc4 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 10:31 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
uploadfromtaptalk1447702310651.jpg
uploadfromtaptalk1447702310651.jpg [ 2.24 MiB | Прегледано 5127 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 10:40 pm 
Аватар

Това дучан ли е? Милият, поболял се е от мъка по чурка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 10:51 pm 
Аватар

Новоризец :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 10:52 pm 
Аватар

Но все така с прост(ашки) изказ и една и съща плоча.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 11:13 pm 
Аватар

Тая риза му е за следващите 10 години :bigok

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 1:16 am 
Аватар

Лечков сере по свинете - http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... kpVMHYrLmi

От 27:00 мин... бавно зарежда, но си струва :)

Цитат:
Ще разисква ли Изпълкома ситуацията с чурка?

„За нас казус с чурканяма! Решенията в Изпълкома се взимат колективно и след това всички носим отговорност. Някои казват колективна безотговорност, но ние сме независима организация, която не получава средства от държавата и мисля, че сравнително добре се справяме с оглед на това, което се случва в България като цяло."

чуркае голям клуб, възможен ли е някакъв компромис?

„Който каквото иска да си мисли, но законът е по-голям от всички. За мен казус с чурканяма. Щом клубът е в несъстоятелност, то тогава БФС какво общо има със синдици и фалити? Аз съм играл в чуркаи като цяло съм благодарен на този клуб, но в момента темата се прехвърля от болната към здравата глава. Ние не сме трупали дълговете в чурка! Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи."

И все пак, бяха направени компромиси за редица други отбори у нас:

„Кажете ми един отбор в България, за който не е правен компромис. За чурка са правени много такива."

Страх ли го е Йордан Лечков от последствията и реакцията на „червените" фенове?

„Аз имам притеснения, че УЕФА и ФИФА ще ни отнемат правата и лицензите, а после няма да участваме в никакви турнири. Днес нашите юноши се класираха за следващата фаза на европейските квалификации, не трябва в една игра като футбола да си говорим за страх."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 10:08 am 
Аватар

Танасоглу по тв7 с още някакъв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 10:43 am 
Аватар

Какъв страх от тея миндили? Привикват онзи, който е под гаранция, казва му се, че ако нещо си помислят дори, отива при Роси за дълъг период от време и това е. Време е да им спретнат едно активно мероприятие, деба и безнаказаната сган нечистоплътна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 7:52 pm 
Аватар

Брадя, добри новини- един уж инсайдър ми сподели, че свинете се готвят да припознават Микре... Включително гей- офанзива вече почти били склонили :strkstrk

Да си припомним-
Цитат:
Искаме да уточним и друго. Умишлено изчакахме няколко дни и не обявихме позицията си против т.нар. проект на Гриша Ганчев за преименуване на Литекс, тъй като имахме сериозни индикации, че това така или иначе няма как да стане по ред причини. Направихме това, за да избегнем очертаващите се поредни обвинения, че едва ли не ние сме провалили сделката. Още в позицията си от 5-ти юни заявихме, че не сме ние тези, които държим с цената на всичко да играем в „А” група, а други имат много по-голям интерес от това. Искаме да попитаме онези наши „фенове”, които сега бълват помия и плачат за „сливане” с Литекс, дали реално осъзнават какво означава това. Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема. Ако за тези „привърженици” е толкова лесно да решат, че това е лит(*кс-етрополе, то жалко за тях. Тъжно е да четем писанията на някои индивиди из социалните мрежи и форумите. Можем да използваме много епитети за тях, но ще си ги спестим. Някои наричат нашия избор „пречистване”. лит(*кс-етрополе няма нужда от такова, нито пък ние. Клубът не е виновен, че години наред беше управляван по престъпен начин, а държавата гледаше безучастно. Ние протестирахме и се борихме срещу това, когато му беше времето. Единственото „пречистване”, което ще се случи, ще бъде от феновете, обичащи само успехите. Виртуални герои, вдигащи сега виртуални бунтове и революции, но неспособни на нищо в реалността. С писанията си носите единствено срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 8:10 pm 
Аватар

Ама ти съмнявал ли си се в способностите на прасетата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 9:17 pm 
Аватар

ДоРеМиФаСолЛаФейт написа:
Ама ти съмнявал ли си се в способностите на прасетата?

Не, но обичам да гледам как достигат нови дупедавски висини :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 9:28 pm 
Аватар

Да се обединяват с когото искат. Те няма и как да не ги припознаят при положение, че нямат други опции да съществуват.
Най-много още по-голям цирк да настане. Като да не им дадат на Микре да играят в София и т.н. Тепърва ще има циркове. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 9:34 pm 
Аватар

Я за всеки случай да го запазим това- от страницата на гей офанзива..

Прикачени файлове:
jalki1.png
jalki1.png [ 63.14 KiB | Прегледано 4614 пъти ]
jalki2.png
jalki2.png [ 60.09 KiB | Прегледано 4614 пъти ]
jalki3.png
jalki3.png [ 227.6 KiB | Прегледано 4614 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 9:56 pm 
Аватар

Чорбар написа:
За мен обединяването (уточнявам, че използвам термина в общия му житейски смисъл, а не в техническия му по Търговския закон) между най-добрата българска футболна школа в момента, тази на Литекс, и най-успешната българска футболна платформа/марка е най-естествената сделка, която може да се очаква на пазар като нашия. Идването на Литекс ще изпълни със съдържание лит(*кс-етрополе, а придобиването на статуса, чувството за мисия и отдадена фенска маса ще подкрепи играчите на Литекс, за да се превърнат в хронични победители. С други думи едно такова обединение е отлична идея, изцяло в хармония с философията на лит(*кс-етрополе като ексепционалисткия клуб на България и тя трябва да бъде приветствана без значение страничните ефекти, които ще има от дружествена гледна точка. Демек, и да бяхме в "А" група, пак бих подкрепил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 10:43 pm 

футболна платформа... ексепционалисткия клуб... ебати глупака, тоя си го представям как идва да ми рекламира нешо с тея думи да ми продава с некво бедно костюмче нахъсан. най-мно да му зема некви рекламни моливчета, ако раздава и чак тогава да почна да му се смея и да има чао... в житейския смисъл нали...

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2015 12:10 am 
Аватар

От спортал:
Цитат:
Най-успешният български футболен клуб лит(*кс-етрополе, който се намира в процедура по несъстоятелност, вече има постоянен синдик. Това стана ясно, след като се разбра, че адвокат Дора Милева е приела да поеме длъжността, отредена за нея от Софийски градски съд преди два дни. Бившият финансист на община Кърджали имаше време за размисъл до 19 ноември, но е взела своето решение с един ден по-рано и днес е приела длъжността.

Именно Милева трябва да определи дали дружеството може да бъде оздравено, каквото е желанието на феновете и ветераните на клуба, или такава възможност няма. Ако синдикът определи, че е възможно дружеството да бъде оздравено, тя трябва да предложи програма, по която да стане това.

Някой с мнение за тая? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2015 12:14 am 
Аватар

В чорбарския форум много ѝ се радват. Оня урод Дарпатов ѝ е намерил фесбука и тя му е казала, че е чорба и ще приеме. Това не знам с какво ще им помогне. Също така много се радват на разкарването на Диков, както и всеки нормален софиянец, но според тях новия щял да е чорбар (даже му написаха името) и щели да започнат грандиозни строежи на нова Кочина :strkstrk Даже призоваха да се извадят картинките на различните проекти, че да си избират :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2015 12:18 am 
Аватар

Цитат:
Още не съм дала съгласие, трябва да се запозная по-добре, каза Дора Милева

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2015 6:18 pm 
Аватар

30 мИлиона били приготвени. В черни пликове тип "пазарско пликче" са. На Черепа са парите, ама се чака най-сублимният момент, за да има фанфари и гайди. След плащането на тия 30 мИлиона, веднага ги изпращали на поне 2 полуфинала и един Плейстеишън финал. СИГуРНа информация!!!! Тъи риече Тъпапорт!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]