forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 10, 2025 10:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 9:32 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Че мислиш космите им пречат? :losers

Смучат ги лакомо като спагети :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 9:37 pm 
Аватар

Те са готови да налапат кура, мъдете и малко от гъза, че за козината ли да се притесняват?
А защо не се оплачат на омбудсрам МаяМа? Тя нали е от техните, даже акции си купи от Св. Лупий

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 9:45 pm 

Е ,са!ОчевАдно е,защо не се оплакват на маям.Тя няма кур :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 9:46 pm 
Аватар

Не се знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 11:08 pm 

"Ден първи от дневника на един протестиращ... 13.00... вързах знамето на ИДИЛ на младото дърво пред БФС... Появиха се 6-7 патрулки и около 30 полицаи... купиха си ядки(семки) белени от магазинчето.... БТВ медия груп беше изпратила екип репортери... дадох им интервю с любов... ще го излъчат от 20.30 по РИНГ... полицията намаля, репортерите си тръгнаха... о ЧУДО от БФС млада възпитана девойка ми извади чай... шефа казал... КОЙ шеф не каза... ИДИЛ има мач от 16.00 отидох гледах първото полувреме... транспарантите бяха повече от агитката... СРАМ... стадиона пуст... прасешкия дух е в миналото...... .... Утре пак същото отивам пред БФС сутринта връзвам знамето и стоя цял ден... щяло да е студено... пука ми... всички са изстинали" :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 11:16 pm 
Аватар

:lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2015 11:36 pm 

прасе написа:
Какво пречи да се вземе лиценз за Б, докато си в процедура по несъстоятелност? Питането ми е сериозно
:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 12:01 am 
Аватар

Направо лиценз за Световното клубно да им дават!

Ей прасетааа, цял живот в кочина ще стоите и по 2 пъти на ден г-н SinDick ще ви го подава през процепа. Наздраве :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 12:26 am 
Аватар

Цитат:
Обаче явно дялът на НАП и този на Ганчев общо правят 53%. Значи Ганчев ще пробва някоя и друга врътка и в краен случай ако се разберат да купи дълга към НАП въпросът е решен. Всички дългове се обръщат в акции и започваме на чисто. Дали ще иска да го направи, каква цена ще обявят НАП, това вече е отделен въпрос. Но според мен може да се реши проблема за по-малко от 5 млн. лева. Ако НАП обявят някаква цена можем да се хванем феновете и да съберем парите.

Цитат:
Тоя пич Иво Иванов със сигурност е компетентен, обаче както сам казва представлява страни в спора, така че не бих взимал думите му за чиста монета. Освен ако не представлява НАП, представляваната от него страна вероятно ще си тръгне с празни ръце от цялата ситуация (е, евентуално може би с някоя акция на лит(*кс-етрополе :D ). Най-вероятният развой според мен е единствено НАП да получат част от дълга си, но всичко опира до това дали Ганчев ще е готов да плати цената (която ще е в пъти по-ниска от общия сбор на дълговете.)

Това изобщо има ли някакъв, дори минимален шанс, да се случи? :shock: Първо, НАП има ли шанс да продаде дълга на по-ниска цена? Такова право съществува ли? :roll: И надали ФИФА ще са много очаровани от евентуална врътка с акции вместо пари за футболисти, мениджъри и сие. :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 2:19 am 
Аватар

Как мечтая един ден всички тия врътки да им излезат през трътките и да се приключва, майка ви да еба въртелива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 2:26 am 
Аватар

Щели да съберат 5 милиона лева. Те не могат 50 лева да съберат та 5 милиона. Смех. :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 5:36 am 
Аватар

Wildkid написа:
Напротив, споменава се - там е проведен търг за-въпросните активи.
Не мисля, че си прав. Търгът е разпродажба на активите с цел погасяване на дългове ОТ СТАРОТО дружество. Предявени или не, взимания от новото дружество не може да има.

Да, първоначално ФИФА налага наказание на новото дружество, но апелативната комисия го отменя. Виж стр. 19: 33. Therefore, ... the Panel resolves that the Decision shall be revoked and thus that the sanctions imposed on the Appellant therein are left without effect.

Wildkid написа:
Второто е, че според решението КАС изрично признава, че клубове, ползващ отличителните белези на фалиралия, се смята за негов спортен наследник и съответно бере гайлето за вземания (да, трябва да са били предявени, така е).

Точно обратното. Наказанието е отменено на базата на това, че новото дружество е платило "значима сума". Заявените задължения са срещу старото дружество и се изплащат само до степента, до която са обезпечени от активи, и според приоритети залегнали в закона (примерно те казват, че "трудови кредити" имат приоритет пред "обикновени кредитори".

Ако прочетеш внимателно, единственото изключение, което е ясно от този документ, са задълженията към футболната им ассоциация (и оттам към ФИФА) - произтичащи от т.н. federative rights - и това са изнудвачите от ФИФА, мен ако питаш. Никъде не може да има бизнес практика, при която купувача на активи от ликвидацията на една икономическа единица да понася директни финансови последици породени от стари задължения на фалиралата единица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 7:49 am 
Аватар

Дават лупи по бтв :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 7:59 am 

Да, Ганчев точно с НАП ще направи врътка :bigok :loser2

Все пак е близък приятел с DEBELIа :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 9:34 am 
Аватар

7:1 написа:
Wildkid написа:
Напротив, споменава се - там е проведен търг за-въпросните активи.
Не мисля, че си прав. Търгът е разпродажба на активите с цел погасяване на дългове ОТ СТАРОТО дружество. Предявени или не, взимания от новото дружество не може да има.

Да, първоначално ФИФА налага наказание на новото дружество, но апелативната комисия го отменя. Виж стр. 19: 33. Therefore, ... the Panel resolves that the Decision shall be revoked and thus that the sanctions imposed on the Appellant therein are left without effect.

Wildkid написа:
Второто е, че според решението КАС изрично признава, че клубове, ползващ отличителните белези на фалиралия, се смята за негов спортен наследник и съответно бере гайлето за вземания (да, трябва да са били предявени, така е).

Точно обратното. Наказанието е отменено на базата на това, че новото дружество е платило "значима сума". Заявените задължения са срещу старото дружество и се изплащат само до степента, до която са обезпечени от активи, и според приоритети залегнали в закона (примерно те казват, че "трудови кредити" имат приоритет пред "обикновени кредитори".

Ако прочетеш внимателно, единственото изключение, което е ясно от този документ, са задълженията към футболната им ассоциация (и оттам към ФИФА) - произтичащи от т.н. federative rights - и това са изнудвачите от ФИФА, мен ако питаш. Никъде не може да има бизнес практика, при която купувача на активи от ликвидацията на една икономическа единица да понася директни финансови последици породени от стари задължения на фалиралата единица.

Не е така.

1. КАС изрично е признал, че "новия" е наследник на "стария" и че чилийците не са прави да отричат връзката (виж. 11) и че дисциплинарни наказания по принцип МОГАТ да се налагат на новия клуб заради стария.

Цитат:
10. All the above-mentioned considerations have led the Panel to conclude that indeed, the Appellant is to be understood as a successor of Club Social y Deportivo Rangers de Talca. It is clear for the Panel that with the assets purchased to Club Social y Deportivo Rangers de Talca, it continued the activity formerly developed by the referred club with the same image, badge, hymn, representative colours, emblems and placement, and is on the basis of the federative rights acquired in the auction that it has been participating, and currently participates, in the Chilean competitions replacing the former club. In other words and in practice, the “new club” took the position and activities performed by the former one, with the consent and approval of the Chilean Football Federation.

11. It is precisely on the basis of this situation of succession that FIFA, even if it was entitled (not obliged) to close disciplinary proceedings under article 107 of the FIFA Disciplinary Code in light of the situation of bankruptcy of Club Social y Deportivo Rangers de Talca, could legitimately decide to continue with such proceedings as it did, being unacceptable, in the Panel’s view, that in this case FIFA was compelled to drop or close the case by any customary practice on the application of the mentioned article 107, which in addition, if such practice exists, has not been sufficiently proven by the Appellant.

"Новият" клуб е закупил именно членството в ЧФС, но, както казахме, това у нас не може да стане, защото уставът на БФС не го позволява.

2. По-нататък, КАС изрично подчертава, че "новият клуб" дори в този конкретен случай е ПО ПРИНЦИП отговорен за дълговете на стария:

Цитат:
Therefore, in the Panel’s opinion, the Appellant, successor of the entity obliged to the payment of the labour debt ordered in the FIFA DRC in its Decision of 18 June 2009, (i) became bound to pay such debt, (ii) was not legally prevented from paying it and (iii) thus, should, at least theoretically, bear the consequences of such failure to pay.

21. In line with the above-mentioned, the Panel resolves that the requests for relief contained in points 2, 3 and 4 of the Appeal’s brief petitum, even if it is discussible that a decision on them shall be rendered given its declarative nature and the scope of this appeal (confirm or revoke a sanction), are in any case to be dismissed.

Точно това е и най-важния извод от това решение, и именно затова е изведен като такъв и в началото на самото решение.

3. Всъщност, единственото основание да се отмени решението е именно това, че тоя не си е предявил вземането (в процедурата за несъстоятелност на старото дружество), като мотивът е, че след като е била платена сериозна сума, а тоя е бил с привилегировано вземане (каквито са тези от трудови договори), то той е имал възможност най-малкото частично да се удовлетвори! След като не го е направил, няма право да иска целия дълг направо от новото дружество:

Цитат:
27. This being said, in accordance with the evidence taken in these proceedings (i.e. the letter of the bankruptcy’s receiver – “síndico” – dated 6 March 2012, not challenged by FIFA), the Player apparently decided not to claim for his labour debt in the bankruptcy proceedings, in spite of (i) being aware of these proceedings and (ii) having announced his intention to do so.

28. This, in the Panel’s opinion, is to be considered as a lack of dilligence of the Player in recovering his credit that shall have an impact in the present case.

29. It has been proven in the present proceedings that the Appellant paid a considerable amount of money to acquire the assets of the bankrupt entity, and that this amount was used to pay the credits of such entity. The Player, who held a privileged labour credit, could thus have moved forward to recover such prioritary credit from this amount arising out of the assets’ sale, but he failed to do so.

30. Therefore, the Player somehow contributed not to remove the prerequisite leading to the sanction imposed on the Decision: the lack of payment of the debt ordered in the FIFA DRC decision of 18 June 2009. His inactivity did not foster the recovery of the debt and hence the elimination of the circumstances of fact which gave rise to the sanction imposed by the Decision.

В нашия случай това не ни интересува, защото, както посочва и КАС - това е само този конкретен случай и играч (който не е предявил вземането си).

Говорим за принципа, че един спортен наследник ПО ПРИНЦИП е отговорен за задълженията на неудовлетворените кредитори на "старото" дружество. Ако кредиторите са си предявили вземанията към това "старо" дружество, и те останат неудовлетворени, то ФИФА има право да наложи санкции на новия клуб, който му се явява "наследник". А логиката е съвсем нормална - да се пресече възможността да се фалират клубове, които са завлекли един бюлюк народ с пари, и после да си продължават под фасадата "ново дружество" без никакви последици.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 11:53 am 
Аватар

"Аз съм безкрайно честен и почтен човек." Ал. Томов
:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 12:09 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
"Аз съм безкрайно честен и почтен човек." Ал. Томов
:D

Св. проф. д-р Ал. Томов , уважение бе! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 2:28 pm 
Аватар

Свети Акций кога ще затвори ковчега , че не се търпи вече :pastor :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 3:14 pm 
Аватар

Томов е най-големия:

"Тежко ми е, защото има 8-годишен процес срещу мен, но аз делата ги печеля. От лит(*кс-етрополе и Кремиковци не е изчезнала нито една стотинка. Аз съм безкрайно точен и почтен човек. Работя с изключителни счетоводители. В основата на всичко е Георги Първанов, той иска да ми навреди. Не на лит(*кс-етрополе, на мен иска да навреди", каза още Александър Томов. "Нямам намерение да се връщам в лит(*кс-етрополе, но твърдо се връщам в политиката, защото това е единственият начин да се направи нещо. Има изход за лит(*кс-етрополе - оздравяване на това дружество и подкрепа за новия клуб", добави Томов.

Respect :D

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 3:20 pm 
Аватар

Хора, аз започнах да му вярвам на тоя човек ... :|

Последна промяна THE BLUE BEAST на Пет Окт 23, 2015 3:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 3:37 pm 
Аватар

Е има защо :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2015 5:25 pm 
Аватар

Пускам си Селтикс-Коко Пд...Гледам Радо Прашката сам в може би "ВИП" ложата им, помислих си че са наказани без публика. След това видях че има 25 човека на стадиона :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2015 1:01 pm 
Аватар

Закриха ли ги? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2015 3:16 pm 

neptun написа:
Томов е най-големия:

"Тежко ми е, защото има 8-годишен процес срещу мен, но аз делата ги печеля. От цнда и Кремиковци не е изчезнала нито една стотинка. Аз съм безкрайно точен и почтен човек. Работя с изключителни счетоводители. В основата на всичко е Георги Първанов, той иска да ми навреди. Не на цнда, на мен иска да навреди", каза още Александър Томов. "Нямам намерение да се връщам в цнда, но твърдо се връщам в политиката, защото това е единственият начин да се направи нещо. Има изход за цнда - оздравяване на това дружество и подкрепа за новия клуб", добави Томов.

Respect :D

Мерси,значи пак да чакаме "Виденова зима" епизод 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2015 12:13 am 
Аватар

Аз се моля да не ги закрият веднага... нека поживуркат още няколко години по селските девизии, да играят дербита с Германея, Сливнишки герой и други подобни села. Нека има постоянно саги тип "Спасение на лит(*кс-етрополе при 98 варианта", "Еди кой си селяк пожела да налее пари в лит(*кс-етрополе" и т.н. :bigok

Такова шоу не сме си и мечтали момчета.... цуциту да стане селско отборче. На феновете им знаете ли как рязко им влиза в анусите като им кажеш, че са по селските групи. :strkstrk

Да си стоят там... на никого не липсват. :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2015 2:33 am 

Wildkid написа:
Напротив, споменава се - там е проведен търг за-въпросните активи. Според устава на нашето БФС, членството не може да се прехвърля. Което автоматично означава, че няма как да замениш дружество по начина, по който го искат прасетата. Второто е, че според решението КАС изрично признава, че клубове, ползващ отличителните белези на фалиралия, се смята за негов спортен наследник и съответно бере гайлето за вземания (да, трябва да са били предявени, така е).

Прочетох го и аз това решение и не мисля, че може да се направи толкова категоричен извод от него. Защото все пак тук новият клуб е придобил абсолютно всички права на стария (т.е явява се частен правоприемник), а и ФИФА в първоначалното си решение, и КАС след това изрично посочват като съществен аргумент за правоприемството факта на придобитите членствени права и на заместването на стария отбор в първенството. С други думи на база на това решение е ясно, че ако беше минала врътката с новото дружество дето директно започва във "В" група на мястото на старото, ФИФА без проблем щеше да си ги припознае и да изиска плащане на всички дългове.

Ако обаче се направи ново дружество, което да започне от "А" Областна, никак не съм сигурен, че само на база име, цветове, стадион, решението на ФИФА/КАС би било същото. Защото на практика това ново дружество няма да придобие никакъв актив на старото - ще сключи договор с държавата за ползване на стадиона, който е ползвало и старото, ще подпише договори с част (по-голямата част предполагам, ама какво от това) от футболистите, които са играли за старото, и толкова. Да, ще си приписват полуфинали и тишини на Анфийлд, ама това и на теб ти е ясно колко е имагинерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2015 11:47 am 
Аватар

spurs написа:
Ако обаче се направи ново дружество, което да започне от "А" Областна, никак не съм сигурен, че само на база име, цветове, стадион, решението на ФИФА/КАС би било същото. Защото на практика това ново дружество няма да придобие никакъв актив на старото - ще сключи договор с държавата за ползване на стадиона, който е ползвало и старото, ще подпише договори с част (по-голямата част предполагам, ама какво от това) от футболистите, които са играли за старото, и толкова. Да, ще си приписват полуфинали и тишини на Анфийлд, ама това и на теб ти е ясно колко е имагинерно.

Е как няма да придобие никакви активи на старото, като ще ползва същото име, същите цветове, същия стадион и т.н.? По-очевидно доказателство, че това ще е същия клуб, няма. Ние ако в момента откажем да плащаме дълговете си и почнем от "А" окръжна, без нищо друго в клуба ни да се промени, няма ли да сме си същия Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2015 12:24 pm 
Аватар

Не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2015 1:34 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=573092
Какво симпатично леопардче с камилско копитце :bigok :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2015 1:48 pm 
Аватар

:lol:
Цитат:
В четвъртък само един фен мръзнеше с вързано знаме на лит(*кс-етрополе пред сградата. В петък бяха двама, а в събота в един момент станаха двайсетина. Още толкова бяха и полицаите. В най-студените часове служители на БФС носиха чай на протестиращите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]