forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 5:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 11:56 am 
Аватар

Ами ето ги папагалите...

Същото име, нова емблема, ама с 1912, празнуваха и те 100 години, ремонтират си копнежа и... В общи линии всеки си ги приема за "автентичния" Ботев Пд.

Нямам идея колко (и дали) са дължали към някой друг освен към Митьо, но схемата явно с тях е сработила от гледна точка на "припознаването".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 11:58 am 
Аватар

Свинките, ако използват онази емблема с лъвовете-волейболистчета, май няма да им е проблем.
Все пак е нова емблема :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 12:04 pm 

Aз вчера докато превключвах каналите, хванах Агент Ставри на гости при агент Алберт. По-бесен и с повече пяна на устата не съм го виждал. :bigok Не млъкна половин час, освен обичайните неща разбрах и че чурка не трябва да се подчинява и да плаща нищо на престъпните мафии ФИФА и УЕФА. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 12:21 pm 

Двоен пост.
Като гледам заглавието и чета какво всъщност пише в това интервю, се чудя дали Аллахсандров е толкова тъп да разбере така казаното или просто е толкова отчаян, че освен демагогия за пред идиоти, вече нищо друго не му е останало. :lol:

Цитат:
Адвокат: Изпълкомът сам може да реши казуса "ИДИЛ"

- Адвокат Рангелов, Вие присъствахте на срещата при Министър Кралев относно ИДИЛ?
- Да, бях поканен от Изпълнителния директор на БФС г-н Борислав Попов да присъствам на тази среща. Нашата кантора има дългосрочни отношения с БФС, като представляваме и подпомагаме съюза по най-сложните дела и казуси пред ФИФА, УЕФА, Международния спортен арбитражен съд. В момента съдействаме по изработването на новите наредби за клубно лицензиране за турнирите на УЕФА и за национално клубно лицензиране, които следва да бъдат приети до края на годината. Последното ни възлагане беше свързано с дисципринарното производство пред ФИФА по отнемане на точки от актива на ПФК ИДИЛ, където подкрепихме позицията на БФС да не се отнемат точки с пространно становище, което бе изцяло възприето от дисциплинарния комитет на ФИФА. В тази връзка получихме и поканата от г-н Попов да присъстваме и на срещата при министър Кралев и евентуално да помогнем за решаване на казуса с новото дружество ФК ИДИЛ.

- Ще помогнете ли за решаване на казуса с новото дружество ФК ИДИЛ?
- На този етап мога само да потвърдя, че сме получили възлагане от БФС да дадем становище по молбата за членство в съюза, подадена от ФК ИДИЛ на 06.10.2015 година и приложенията към нея, което становище сме предали днес.

- Правната комисия на БФС също заседава вчера, вероятно скоро трябва да излезе и официалното становище…
- Ние не сме ангажирани в случая като консултанти на Правната комисия при БФС, нашето възлагане е от БФС чрез неговия изпълнителен директор. Считам, че БФС постъпва правилно като освен Правната комисия ангажира и външни консултанти по случая. Доколкото ми е известно дисциплинарният комитет на ФИФА също беше ангажирал правни консултанти след становището ни относно исканията за отнемане на точки от актива на ПФК ИДИЛ от началото на септември тази година. Така, макар и с леко забавяне, на 8 Октомври 2015 г. ФИФА взе най-правилното законосъобразно решение по този казус.

- Как очаквате да се развие случая с новия ИДИЛ?
- Съгласно устава на БФС компетентен да се произнесе по одобряване или неодобряване на молба за членство в съюза е Изпълнителеният Комитет на БФС. Нашата задача като външни правни консултанти е, да съдействаме по най-добрия начин за работата на органите на БФС както сме го правили винаги досега.

Естествено, че може новият ИДИЛ да се регистрира като член на БФС, не знам защо трябва специално становище по въпроса. :lol: Ама ще играе от догодина в А окръжна. :lol:
Тоя сценарий да се сменят по средата на първенството и така изведнъж да изчезнат всички дългове.......... не знам докога ще си мислят, че може да стане. :lol: :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 12:49 pm 

ЧСИ-тата ще пукнат от глад ако така се отписваха дългове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 1:01 pm 
Аватар

Omraz написа:
Aз вчера докато превключвах каналите, хванах Агент Ставри на гости при агент Алберт. По-бесен и с повече пяна на устата не съм го виждал. :bigok Не млъкна половин час, освен обичайните неща разбрах и че чурка не трябва да се подчинява и да плаща нищо на престъпните мафии ФИФА и УЕФА. :bigok

Да приемем, че ФИФА и УЕФА са мафия. С което съм съгласен. Никой по никалъв начин не е длъжен да е техен член или на БФС. Когато си член на дадена организация или се съобразяваш с правилата и, или се бориш да ги промениш, като неин член, или я напускаш. Товаса трите варианта. Да играеш контра и тарикат не е вариант и го духаш в един момент. Това не важи за ФИФА, ФАФа, ФУФА конкретно, а за всяка една организация, за вски един неин член. Иначе получаваш член, ама кожен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 1:53 pm 
Аватар

Здравейте, пиша ви от централата на CNN.

Отразяват първия дебат на партията на демократите.. Основните теми са нелегалните имигранте в США и естествено спасяването на ЦДНА!!! :smt023 Бърни Сандърс обра овациите като каза, че лично е пил кафе с г-н Ганчев и че ще помогне за обединението. :smt006 Хилари Клинтън контрира с това, че на г-н Ганчев му била много малка хоята и че спасението е в доктор професор г-н Томов!!! :smt007 Междувременно жОрналистите от CNN си говорят за събитието в Неделя, всеки иска да иде до България да го отрази.. Очаква се да пратят между 48 и 264 човека, в зависимост дали ще имат бюджет, тежки времена са както знаете. :(

*Господ БоК Доналд Тръмп написа "к*р за цецека" в туитъра си, дано стане президент.

**Спирам да пиша, че Хилари ме видя, че съм със синя блуза и почна да скандира ГОВЕДО, ГОВЕДО, опасявам се от най-лошото :? :|

***Мисля, че мЕрнах Данчето Христова, след малко предполагам ще закрият дебата със "зеници червени"...аааа сърца червени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:08 pm 
Аватар

Джуджето купува клуб от Б група от София област, преименува го на ФК лит(*кс-етрополе 23, слага му емблема , подобна на сегашната им, но не същата, и призовава всички червени фенове да припознаят новия клуб като автентичен, макар и реално да няма титлите и успехите на стария клуб. Клубът след година-две е в А група. Феновете им имат два избора - припознаване или да приемат смъртта на любимия си клуб и избират първото, т.е. припознаването. Самите те си вярват, че титлите и цдна е идея и т.н. и приемат, че новия клуб всъщност си е същата марка и харизма. Така учат и децата си. Покрай тях и медиите ще приемат същото /нужно ли е да обяснявам защо?/, а и самите ние, в по-голямата си част, имаме нужда да мразим и да имаме враг във футбола - т.е. самите ние рано или късно ще ги признаем като започнем да пеем същите песни против тях и да пълним стадиона в мачовете срещу тях.

Ако всичко това е постижимо дори на 1%, аз все още не искам да приема, че са мъртви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:12 pm 

Джуджето купува....СТОП!Тоя има змия у джебо и който чака от него да извади кинта,нека се въоръжи с най-голямото търпение на света :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:13 pm 
Аватар

Естествено, че най - вероятно никога няма да изчезнат напълно. Дори и АС 23 да се кръстят все тая. Ама гавра да ства. :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:16 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Джуджето купува клуб от Б група от София област, преименува го на ФК лит(*кс-етрополе 23, слага му емблема , подобна на сегашната им, но не същата, и призовава всички червени фенове да припознаят новия клуб като автентичен, макар и реално да няма титлите и успехите на стария клуб. Клубът след година-две е в А група. Феновете им имат два избора - припознаване или да приемат смъртта на любимия си клуб и избират първото, т.е. припознаването. Самите те си вярват, че титлите и цдна е идея и т.н. и приемат, че новия клуб всъщност си е същата марка и харизма. Така учат и децата си. Покрай тях и медиите ще приемат същото /нужно ли е да обяснявам защо?/, а и самите ние, в по-голямата си част, имаме нужда да мразим и да имаме враг във футбола - т.е. самите ние рано или късно ще ги признаем като започнем да пеем същите песни против тях и да пълним стадиона в мачовете срещу тях.

Ако всичко това е постижимо дори на 1%, аз все още не искам да приема, че са мъртви.

Само че и ФИФА може да припознае, и тогава ще им припознае и едни милиони :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:25 pm 
Аватар

Едно такова развитие на събитията би било епохално :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:30 pm 
Аватар

Сега ми е интересно, къде са всичките тия "левскари" които разправяха как черепа ще спаси розовите (плати сметката). После как Джуджето ще "оправи" нещата, ако трябва с блъскане на маси и шкафове :smt006 . Въобще неистово количество "левскари" ги спасяваха повече и от самите шунки. Знам, че четете шунки, затова ще ви кажа няколко неща; Сценарий Rangers & Parma/Samp. няма! Има покриване на пасивите (платете си бе!) и чак тогава може да наследитe полуфиналите :losers и тенекиите си. Дотогава ще се топите като пролетен снежец. Вие сте отломки от едно минало време, което няма да позволим никогa да се върне.

Умряхте прасета, носете си цветя, майка ви комунистическа :smt006

Дядо, дано гледаш отгоре. Оказа се прав, всичко им се върна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 2:57 pm 
Аватар

Да, ама в Б група май няма отбор от София област :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 3:04 pm 

Коце Маца написа:
Да, ама в Б група май няма отбор от София област :smt017

Пускат на "Тигрите" първото място и после се взимат... Бойко нали им обеща помощ и накрая стават Бистришките прасета. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 3:18 pm 

Момци,за радост на едни и за тъга на други вече никой от нас няма да доживее да види чорбата като някакъв водещ фактор във футбола.Камо ли титли,купи,ЕТ и т.н.Чисто и просто-умреха!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 3:46 pm 
Аватар

Т.е. искаш да кажеш, че децата ни никога няма да изпитат какво е чувството да си на стадиона и Левски да бие цдна със 7:1, а прасетата да се покрили в миши дупки? Ще слушат истории, ще гледат клипчета, но никога няма да го изживеят. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 3:49 pm 
Аватар

То па ние го изживяхме понеже (поколението около 90-94-та) :lol: Ок съм си с историите за 7миците. Също толкова кеф ми беше да ги чокаме и с по 1:0, 2:0... В моите очи "португалец камикадзе се взриви в сектор гей", е най-великото нещо, което съм виждал в марката А група. И съм си щастлив от тази емоция. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 3:49 pm 
Аватар

Ще ги дъним за купата със 17:1 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 3:55 pm 
Аватар

Е, аз съм от поколението, което присъства на живо при победата 7:1 и да ти кажа..друго си е на живо :lol: Спомням си накрая на мача чуркския вратар ревеше пред камерата...безценно :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 4:10 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Е, аз съм от поколението, което присъства на живо при победата 7:1 и да ти кажа..друго си е на живо :lol: Спомням си накрая на мача чуркския вратар ревеше пред камерата...безценно :oops:

ревеше.
Мисля, че по-късно Румен Ненов прави опити за самоубийство

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 4:12 pm 
Аватар

На мен ми е леко неприятно, че всичко ще приключи с техните 6 поредни, но ако това е цената да бъдат заличени от лицето на земята, аз нямам нищо против :bigok :bigok :bigok 7:1 няма кой да ми го отнеме, за 7:2 съм слушал достатъчно разкази, включително от баща ми и дядо ми, 5:0 също имам наживо, обратите 2:0-3:2 вече даже не ги помня колко много са, а като цяло в съзнателния ми живот сме ги чукали многократно повече, отколкото те нас.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 4:17 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
peccatum7 написа:

ревеше.
Мисля, че по-късно Румен Ненов прави опити за самоубийство

Румен Ненов:
Цитат:
- В историята на футбола си остават черна точка седемте гола, които ти вкараха "Левски".
- Ама ти да не мислиш, че заради тях ще си режа вените?! Това тогава беше просто малшанс. След 1:0 изпуснахме две положения, можеше мачът да се развие съвсем другояче. И не е вярно, че тогава спрях да играя, спрях по-късно.

ПРОСТО МАЛШАНС :strkstrk :strkstrk Липса на малшанс :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 4:18 pm 
Аватар

Мачовете с Рейнджърс и Вердер през 93та и със свинете 7-1 и с Локото 8-0 през 94та още са ми пред очите! Нищо, че тогава бях съответно на 8 и 9 години, но ги помня. Но пък от всички други мачове тогава нямам никакъв спомен дори и от мача с Олимпия (слава Богу, че не го помня тоя мач :smt005 :strkstrk )! Но 7цата със свинете, както и 5цата с тях 98ма завинаги ще са ми пред очите, дори да стана на 90 и няколко! :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 4:58 pm 
Аватар

Bellamy написа:
В моите очи "португалец камикадзе се взриви в сектор гей", е най-великото нещо, което съм виждал в марката А група. И съм си щастлив от тази емоция. :bigok

Абсолютно! Тоя мач беше велик..... и Сектора беше огромен!!!!! :lsfc1 :levski :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 Няма да забравя при втория гол, как полетях (АМА БУКВАЛНО), едно 5-6 реда надолу... :bigok :lsfc3 :lsfc3 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 5:04 pm 

Wildkid написа:
На мен ми е леко неприятно, че всичко ще приключи с техните 6 поредни, но ако това е цената да бъдат заличени от лицето на земята, аз нямам нищо против :bigok :bigok :bigok 7:1 няма кой да ми го отнеме, за 7:2 съм слушал достатъчно разкази, включително от баща ми и дядо ми, 5:0 също имам наживо, обратите 2:0-3:2 вече даже не ги помня колко много са, а като цяло в съзнателния ми живот сме ги чукали многократно повече, отколкото те нас.

Искам да ги излюмкаме поне веднъж преди да ги закрият. Много ми е важно за да няма после, ако не ни бяха закрили щяхме да ви бием под път и над път.

При едната седмица не съм бил роден, а при втората бях в щатите. Имам обаче в арсенала си едно на живо 4:0 за купата през пролетта на 1982 май, че беше. Бях точно на 10-11 години тогава И беше невероятно преживяване. Пешко Кура и Спасов направо ги развинтиха тогава, а май, че И Тошко Барзов още играеше в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 5:11 pm 

Bellamy написа:
Здравейте, пиша ви от централата на CNN.

Отразяват първия дебат на партията на демократите.. Основните теми са нелегалните имигранте в США и естествено спасяването на ЦДНА!!! :smt023 Бърни Сандърс обра овациите като каза, че лично е пил кафе с г-н Ганчев и че ще помогне за обединението. :smt006 Хилари Клинтън контрира с това, че на г-н Ганчев му била много малка хоята и че спасението е в доктор професор г-н Томов!!! :smt007 Междувременно жОрналистите от CNN си говорят за събитието в Неделя, всеки иска да иде до България да го отрази.. Очаква се да пратят между 48 и 264 човека, в зависимост дали ще имат бюджет, тежки времена са както знаете. :(

*Господ БоК Доналд Тръмп написа "к*р за цецека" в туитъра си, дано стане президент.

**Спирам да пиша, че Хилари ме видя, че съм със синя блуза и почна да скандира ГОВЕДО, ГОВЕДО, опасявам се от най-лошото :? :|

***Мисля, че мЕрнах Данчето Христова, след малко предполагам ще закрият дебата със "зеници червени"...аааа сърца червени.

Аз чух Хилари Клинтън да казва, че Цуцка и е на сърцето защото е печелила купата на Бенгази. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 5:26 pm 
Аватар

Ако се паднем за купата ще е супер цирк :bigok Очаквам след мача да си срежат гредите и да се самозакрият :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 5:45 pm 
Аватар

Щом се започна със спомените от старите мачове и какво било едно време... Леко по леко ще започнем да говорим за тее в монало време :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 15, 2015 10:38 pm 
Аватар

Хахаха пометнах в метрото :strkstrk
Прикачени файлове:
uploadfromtaptalk1444937869467.jpg
uploadfromtaptalk1444937869467.jpg [ 599.31 KiB | Прегледано 3538 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]