forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 7:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 7:22 pm 
Аватар

Припаднах като прочетох днеска тая новина,сериозно обмислях дали не е грешка или ебавка. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 7:56 pm 
Аватар

Везалката свободен ли е? Би бил добър вариант за резерва :smt006

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 8:06 pm 

Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
Всъщност на Илия Миланов кога му изтича договора? Ако е скоро можем да проведен една covert operation, т.е. няма да си го подновява защото чака трансфер в чужбина, а после опаааа .... surprise :smt005 .

Зимата му изтича,а те не искат да му го подновяват, той самият също не иска. Или май от зимата може да преговаря с други клубове (не разбрах добре)
Писах и преди за него. Брат му им скроил някакъв номер на Латекса с пари при трансфера си в цдна Москва и ръководството си го изкарва на него - намалиха му заплатата, после го извадиха от титулярния състав, а сега дори го извадиха и от първия тим и играе само за дубъла в Б група.

Ако договора му изтича другото лято, можем да предложим на Ганчев, да ни го преотстъпи срeщу някаква доста прилична сума, с гаранция в договора му, че няма да играе срещу тях нито за купата, нито в първенството, а ние доброволно ще подпишем договор, че ще им дадем безвъзмездно 25% от правата му така, че при следващ трансфер и те да вземат още кинти за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 8:21 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
Всъщност на Илия Миланов кога му изтича договора? Ако е скоро можем да проведен една covert operation, т.е. няма да си го подновява защото чака трансфер в чужбина, а после опаааа .... surprise :smt005 .

Зимата му изтича,а те не искат да му го подновяват, той самият също не иска. Или май от зимата може да преговаря с други клубове (не разбрах добре)
Писах и преди за него. Брат му им скроил някакъв номер на Латекса с пари при трансфера си в цдна Москва и ръководството си го изкарва на него - намалиха му заплатата, после го извадиха от титулярния състав, а сега дори го извадиха и от първия тим и играе само за дубъла в Б група.

Ако договора му изтича другото лято, можем да предложим на Ганчев, да ни го преотстъпи срeщу някаква доста прилична сума, с гаранция в договора му, че няма да играе срещу тях нито за купата, нито в първенството, а ние доброволно ще подпишем договор, че ще им дадем безвъзмездно 25% от правата му така, че при следващ трансфер и те да вземат още кинти за него.

1. Гришата никога няма да ни даде футболист
2. Ще си го държат до края на договора. Просто в момента си го изкарват на него, заради брат му и му правят сечено. Между него и ръководството са много обтегнати отношенията и няма начин да го преотстъпват или др. Просто си изкарва договора и си тръгва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 8:31 pm 
Аватар

Трансфера на Миланов е напълно невъзможен за жалост ... помня Венков искаше да дойде в Левски по едно време ама Паспарту го беше "посъветвал" да не го прави ... Александров от рязаните ми се вижда добра опция, може да се пробваме за него ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 8:58 pm 
Аватар

Тамън, когато нещата започнат да вървят и като публика и като игра.

Това ли успяха да измислят "кадърните", отговорни фактори?

Защо тази новина не е ебавка и защо такива неадекватни хора привличат "нови" дървета?

Последна промяна Goviado на Вто Окт 13, 2015 9:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 8:59 pm 

Дано влиянието на СС се отрази на играта на Дървесината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 9:05 pm 
Аватар

Защо не се докарват качествени играчи или не се налагат юноши като Деян,а трябва да разчитаме на СС да учи някой на близо 30 години да играе правилен футбол. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 9:22 pm 
Аватар

Може би защото Деян се контузи на мача с швеЦите, и скоро няма да може да играе.

Не е лошо преди да се пишат крайни мнения, да се мисли малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 10:10 pm 

THE BLUE BEAST написа:
Трансфера на Миланов е напълно невъзможен за жалост ... помня Венков искаше да дойде в Левски по едно време ама Паспарту го беше "посъветвал" да не го прави ... Александров от рязаните ми се вижда добра опция, може да се пробваме за него ...

Така е. Александър Александров от Гората би бил добра опция, още повече, че в Морето съм го виждал и на десния бек :) .

Последна промяна SZ_FEN на Вто Окт 13, 2015 10:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 10:13 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
THE BLUE BEAST написа:

Така е. Александър А;ександров от Гората би бил добра опция, още повече, че в Морето съм го виждал и на десния бек.

Нашия Александър Александров играеше на десния бек там, а имаха и още един Александър Александров, който им беше десен бек.

Този от Гората си е само централен защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 10:19 pm 

Аз мисля, че той е един и същ човек (Другия Александров от Морето и този Александров от Гората), ако не греша, разбира се.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksanda ... April_1986)

Последна промяна SZ_FEN на Вто Окт 13, 2015 10:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 10:19 pm 
Аватар

Шпаня написа:
Може би защото Деян се контузи на мача с швеЦите, и скоро няма да може да играе.

Човека имаше предвид юноши като Деян, а не той самият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 10:28 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз мисля, че той е един и същ човек (Другия Александров от Морето и този Александров от Гората), ако не греша, разбира се.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksanda ... April_1986)

Всъщност да.
Аз греша. Мислех си, че преди Сашо Алвеша от Берое имаше друг със същото име (пак дошъл от Берое) в морето на негово място, ама съм се объркал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 10:57 pm 
Аватар

Както е казал Шекспир "Всяко безумие има своята логика", че и наш Тополчо се завърна милия. Сега с Вагинал заедно, отново ще имат възможността, да поемат контрола над съблекалнята, както в доброто старо време, когато тарторствуваха заедно с Ицко Шпагата и катурнаха не една непослушна треньорска главица. Живота е прекрасен, но в същото време и непредсказуем. Днес на първо място, утре топола в задния двор. :smt005

П.П. На Kryten ако му се занимава, да намери момента, в който Пелети изритва топката с всичка сила от 3 метра в Калво, вместо да му я подаде. Това беше един от футболните върхове на Милйката и аз като един от най запалените му привърженици, бих сложил подобен гиф, като подпис в мненията си. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 11:13 pm 
Аватар

Шпаня написа:

Мразим да мислим, оти като мислим се потим. А като се потим миришем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2015 11:38 pm 
Аватар

Добре че цфка ги нема у групата, че Тополи ака данче, щеще да им пусне 2-3 гола и тогава Йоргачевич, щеше да си стане обикновен юрган. Тоя е защитник, колкото аз съм трамвай. Не мога да забравя Гъргоров и Карачанаков (заеби човек, карачанака не мое си каже името) как го направиха крив бай ти Данча. И пак влизаме в оназ спирала - не може да правиш едни и същи грешки и да очакваш различни резултати. Но който си го може - може си го. :bigok

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:01 am 
Аватар

Боян дали не може да пребие Тополата, ако се изнерви? :bigok Даншу, ако вкара миловидния поглед може и да отърве листопада :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 10:26 am 
Аватар

Би било наистина добре ако успеем да вземем Александров и Миланов. С тях вече бихме имали окомплектована защита. Не мисля, че ще е толкова трудно да ги вземем. И двамата за смъртни резерви, получават си големите заплати и ще напуснат отборите си след края на договорите си. Ако му се дадат малко пари на Ганчев, ще пусне Миланов. Всичко в тоя свят е въпрос на пари при хора като джуджето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 11:07 am 

И кои са тези централни защитници в школата, които са готови да издържат до края на сезона на високо ниво? Деян Иванов, Боби Цонев и Краев започнаха силно сезона - и тримата вече са аут. Две тежки контузии, спад във формата при Божката последните мачове и вече да сме обезвредени отвсякъде, ако разчитаме само на юноши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 11:16 am 
Аватар

В интерес на истината Краев въобще не се чувства добре по лявото крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 11:50 am 
Аватар

Баси, вие наистина не вдявате, че играч от Дришата няма как да вземем, дори и умъртвен....

От рязаните има повече шанс, макар да не искам нито един оттам, включително и оня Александров, който е ужасно надценен играч, според мен (е, не колкото новоизпечения голмайстор на националите - гелосания мангал Мишо Александров с модерната прическа, но все пак...).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:01 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Баси, вие наистина не вдявате, че играч от Дришата няма как да вземем, дори и умъртвен....

От рязаните има повече шанс, макар да не искам нито един оттам, включително и оня Александров, който е ужасно надценен играч, според мен (е, не колкото новоизпечения голмайстор на националите - гелосания мангал Мишо Александров с модерната прическа, но все пак...).

И аз бях тръгнал да пиша мнение преди теб, за същия този Александров, но се отказах. Ти обаче го каза и се включвам тук с един въпрос, кой е тоя Александров? По-добър ли е от Данчо Тополов, май с нищо не се е доказал, освен с няколко слаби мача в каузата и няколко такива в националния отбор. Само че в тоя национален отбор викат Рангелов, че е и титуляр, та този, че играе не ми прави впечатление даже. С какво се доказа, че е за Левски този? Освен, че може да излезе без пари...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:02 pm 
Аватар

Аз пък мисля, че това е гледна точка на фен, който прехвърля фенството си върху други хора и смята, че другите хора биха реагирали като фенове. Джуджето не е фен. На него му е през кОра за Левски, цдна или литекс като клубове. Интересуват го други неща. Ако получи добра оферта /като се вземе под внимание, че сме пряк съперник за титлата/ и тя го устройва, ще продаде. Освен това, след като изтече договорът на даден играч, никой не може да го спре да подпише с друг клуб, ако ще и свирка да му направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:07 pm 
Аватар

konvoec написа:
Wildkid написа:

И аз бях тръгнал да пиша мнение преди теб, за същия този Александров, но се отказах. Ти обаче го каза и се включвам тук с един въпрос, кой е тоя Александров? По-добър ли е от Данчо Тополов, май с нищо не се е доказал, освен с няколко слаби мача в каузата и няколко такива в националния отбор. Само че в тоя национален отбор викат Рангелов, че е и титуляр, та този, че играе не ми прави впечатление даже. С какво се доказа, че е за Левски този? Освен, че може да излезе без пари...

Аааа, чакай, чакай - Пелети го остави, той е собствена класа дърво....

peccatum7 написа:
Аз пък мисля, че това е гледна точка на фен, който прехвърля фенството си върху други хора и смята, че другите хора биха реагирали като фенове. Джуджето не е фен. На него му е през кОра за Левски, цдна или литекс като клубове. Интересуват го други неща. Ако получи добра оферта /като се вземе под внимание, че сме пряк съперник за титлата/ и тя го устройва, ще продаде. Освен това, след като изтече договорът на даден играч, никой не може да го спре да подпише с друг клуб, ако ще и свирка да му направи.

Баце, бъркаш жестоко по отношение точно на Джуджето. Джуджето ни мрази в червата и неведнъж е правил неща само и само да ни наебе. За него е доста по-важно да не ни даде Миланов (ако го искаме изобщо), отколкото "добрата оферта"). Той е пределно наясно, че може да го разкара някъде за сходни пари (дори да са по-малко) от тия, които ние ще му дадем, при това - без проблем. Точно затова ще предпочете да го даде за 100 000 по-малко (примерно), но да не е на нас. Много е вероятно да го уреди по Русия или Турция за къси пари (и дори за без пари), вместо да го остави да дойде в Левски. Както вече се каза - направи същото с Венков преди време.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:12 pm 
Аватар

Ако получи еднаква оферта от Левски и от Русия, нормално е да предпочете да не го продаде на пряк конкурент. Дори и да има някаква разлика, вероятно също ще предпочете да не го даде на нас. Така би постъпил всеки клуб с добро управление, след внимателна преценка. Може наистина да ни мрази, но хората като него могат да оставят емоциите си на задна страна, когато става въпрос за бизнес. Съгласен съм обач, че ние няма как да предложим МНОГО по-добри пари отколкото той може да му вземе..и съответно Миланов няма да дойде при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:15 pm 
Аватар

Обаче кой отбор от чужбина ще поиска твърда резерва в Литекс, играеща дори в Б група.
А между другото заплата му не е никак голяма, дори обратното. Орязаха му я сериозно и взема супер смешна сума на месец :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:33 pm 
Аватар

За играч от Литекс може да се говори само след като му е изтекъл договора, не изтичащ, а изтекъл, финито, когато няма да има нищо общо с Микре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:43 pm 
Аватар

При Гришата договорите им изтичат когато той реши, а не когато пише... Не знам изобщо как ги виждате тея трансфери от Микре към Левски, особено в момента както навсякъде се върти мантрата, че е ходил с балканчето до кочин-парк като е бил в детската градина :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2015 12:57 pm 
Аватар

Никога няма да ни даде играч. Примерно се сещам че Мъри навремето много искаше Хидиуед в отбора. Жожето от Микре го даде на джихадистите

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]