forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 12:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 1:25 pm 
Аватар

"Юридически действие" и "процедурни хватки" са ми любимите словосъчетания, употребявани от чорбарската журналистическа клоака. :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 1:41 pm 

Все сме със спонсорите, милионите, пеевски, борисовски, а половин година футболистите не получаваха заплати, защото няма пари. :lol:

Даже не знам Joma дали са си взели стоте хиляди от Левски за екипите (не знам дали е за миналия сезон или за двата). :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 2:02 pm 
Аватар

И на мене ми е чудно как така хем сме отбора на всяка власт, хем 6 години сме без трофей, не се взимаха заплати 5-6 месеца, не можем да си позволим пари за един класен играч, но въпреки тва сме отбора на властта и Боко Харам си ни гледа :slap :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 2:05 pm 
Аватар

Аз съм питал разни прасета по този въпрос и техният отговор е, че не може Боко и другите да ни помагат в игра, но ни удрят по едно рамо като стане въпрос за бази/стадион/лиценз. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 2:31 pm 
Аватар

Обмислят проТЕС(т)НО :blass действие срещу ГФС, ГФИФА, ГУЕФА, ГЕС И ГООН :bigok

Прикачени файлове:
image.jpeg
image.jpeg [ 135.72 KiB | Прегледано 3615 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 2:36 pm 
Бубонна чума и по три пъти на живот смърт за "сините" журналисти. Няма такива педераси никъде... Има една много хубава българска приказка: "С такива приятели - врагове не ти трябват". Всички Ж-та на "левскарската" журналистика - Желювци, Жаклиновци са за въжето, напоени с керосин, та преди обесването да им се метне запалка живи да се мъчат докато с последното стенание не бутнеш стола, за да усетят и силата на канапа. Тия педераси имат повече статии, постове и изяви в подкрепа на незаконния и нелегитимен в цял Кюрдистан протурски отбор на ц(*ка, отколкото да бранят и отстояват "сините" позиции. Путклин го канят във всяко предаване, в което има протурски настроен журналист, уж да има паритет между Левски и Турция, ама е ясно, че е такъв нагъзен педераст, че разговорът обикновено е 90% за Турция и нашия почва и свършва изречнията с "Едно не може да им се отрече обаче на Турция, че..." и се почва с "обектнивността". Най-голямото доказателство затова какви педераси са "нашите", е че няма и един "левскарски" журналист, който прасетата да мразят. Единственият, който на мен ми прави добро впечатление, е Стефан Стоянов. Той пък никога не се изказва за турците, което поне донякъде е компромисния вариант.
От друга страна единствената причина нелегитимния в цял Кюрдистан протурски и проислямскадържава отбор на ц(*ка да съществува, са журналистите му, които бият по радикален ислям и джихадизъм дори Абу Мусаб ал Заркауи, както и до известна степен ние, които още им обръщаме внимание с песни/плакати/фланелки и т.н.
Без журналята им тези до 6 месеца да са Локо София. А окръжна, малко повече хора, дето се въртят около отбора, но всичко се случва и остава в тоя кръг от около 500-1000 човека.
Убеден съм, че ако ние сме в позицията на Турция, "сините" журналисти-педераси Ромислав, Путклин, Путелю, Курънчаров и т.н ще се съберат и ще предложат да ни закрият, ще го гласуват и ще го съобщят с големи букви на първа страница. Смърт!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 2:42 pm 
Аватар

Амин :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 2:44 pm 
Аватар

:pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 3:45 pm 
Аватар

Цитат:
Скандалният бивш футболист на лит(*кс-етрополе Тончи Кукоч е предлагал подкуп на стойност 10 хиляди долара на заместник-изпълнителния директор на Българския футболен съюз Павел Колев, а целта е била да получи служебна бележка от централата. Това разкри самият Павел Колев чрез профила си във Фейсбук.

Ето какво сподели той:

"Седя си на Stadio Olimpico и се чудя колко автобуса може да паркира Руди Гарсия на голлинията, звъни ми телефонът. "Брате, Кукоч съм!" "Кой Кукоч", викам и се опитвам да надвикам 80 000 по трибуните около мен. Отсреща: "Тончи Кукоч!"

Изправих се рязко, все едно Флоренци пак е вкарал гол от 50 метра. Този Тончи Кукоч, много моля да не се бърка с Тони Кукоч, който се прочу с лудориите си по нашите терени с екипа на лит(*кс-етрополе?! И плю по всички футболни федерации - БФС, Хърватски ногометни савез и т. н.!

"Откъде ми имаш номера", питам. "Георги Градев ми го даде!" Шах и мат! Тук вече нещо не е наред, викам си. За какво се обажда ли? Трябвало да се изпрати бележка от БФС, че лит(*кс-етрополе е в аматьорския футбол. Иначе ФИФА нямало да му разреши да играе за "Ливорно". Дотук добре.

Обещавам да се запозная със случая и да помогнем с каквото можем. И сега следва кулминацията. След минути получавам по What's App три съобщения от името на същия Тончи Кукоч. На английски и гласящи следното:

Brate...pisat cu ti na engleski..
This is betwen me and you...please send me Document that Cska is in amater league.
This document l must send to Fifa.without this l cant play...give me your bank acount,l send you 10 000 euro for this document.just send me.
Only you can save me..if you dont want send me,l came in bulgarian speak with other people

I dont tell nobody that l give you the money

Just please send me here in what app this document

С две думи, хем ми предлага пари (чудно с кого ли е работено преди мен така във федерацията, та са решили, че и с мен може, аз се сещам, ама по-добре да си мълча), хем има и заплаха някаква - загадъчните other people. Защо, бе брате?! С каквото може ще помогнем и без пари, в неговия случай много не можем, но това е друга тема, свързана с картотекиране извън трансферен период. Защо трябва да прибягваме до такива методи?! И дали някой не стои зад тази работа, както и зад много други, с цел да се оцапа БФС с кал?
Добре дошли в моя свят:-)"

Бонг са уникални тъпаци и в началото пише долара, а после в копираното е евро.. но все пак е забавно четиво. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 4:06 pm 
Аватар

Цитат:
Световната футболна централа отговори на Българския футболен съюз и churka във връзка с отправеното питане за стопиране на дицсиплинарните процедури срещу „армейците” във връзка с течащата процедура по обявяване в несъстоятелност на churka. Въпросното писмо от ФИФА вече е в офисите на БФС.

По информация на Гонг, в писмото ФИФА непреклонно иска на „армейците” да бъдат отнети 15 точки. Ръководството на БФС обаче, няма никакво намерение да отстъпва от позицията си, обявена на пресконференцията на 14 септември – а именно да не се отнемат никакви точки докато не приключи процедура по обявяване в несъстоятелност на churka.

Президентът на БФС Борислав Михайлов, който в момента е на заседание на Изпълнителния комитет на УЕФА в Малта, пък ще продължи да лобира за смекчаване на санкциите към churka от страна на ФИФА.

И ето ииидва чичо Сеп... :hipi_01

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 4:25 pm 
Аватар

Закриха ли ги, браДя, закриха ли ги, че на един приятел му е важно :lsfc4 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 4:37 pm 
Аватар

Така ще се осерат тъпанарите от БФС с тея 15 точки, че после кура ще е за всички, не само за чорбата дето така или иначе вече ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 4:46 pm 
Аватар

Ебати наглото копеленце е този Г(ей).А. Цял живот е изкарал покрай ДС, шибания агент Ставри, иначе във всяка негова мозъчна пръдня пише за "милиционерски похвати" ти т.н. С кеф бих му срал на живота ако го засека някъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 4:48 pm 
Аватар

Цитат:
Българският футболен съюз остава непреклонен в позицията си да забави максимално отнемането на точки до произнасянето на българския съд по искането за обявяване на ПФК “лит(*кс-етрополе” АД в несъстоятелност. Продължават и усилията на президента Борислав Михайлов да издейства отстрочка в санкциите на ФИФА срещу лит(*кс-етрополе.

bratiaa sinoto bfs sa vinovni!11 are da hodim v nedela da zamerame praznite sgradi kato protest!!1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:02 pm 
За едно обаче са много прави турците. Всеки един в света знае за тях. Или по-точно всеки един в световната централа знае за тях. Тези сигурно стават и си лягат с турското име на уста, а като видят поредният получен документ с печатът с петолъчката заповащ с "Плийс донт и плийс гив ъс" и им се досира. Сигурно са наели някой турски стажант само със случаите/писмата/преписките на най-мразения отбор в Кюрдистан, след Галатасарай, да се занимава. :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:03 pm 
Аватар

Цитат:
Българският футболен съюз остава непреклонен в позицията си да забави максимално отнемането на точки до произнасянето на българския съд по искането за обявяване на ПФК “цнда” АД в несъстоятелност. Продължават и усилията на президента Борислав Михайлов да издейства отстрочка в санкциите на ФИФА срещу цнда.

Ех деба тва синьо бефесе деба....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:13 pm 
Аватар

Важно ми е да питам ... умряха ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:17 pm 
Аватар

Цитат:
Няма Литекс, няма Септемри, и т.н., за да оцелее, ако Ганчев реши и може да го направи- АД-то на Подуянци да преименува и смени седалището, И да върне лит(*кс-етрополе в А група с него..... за мен няма проблем!

Във форума на прасетата отново громят моралистите :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:23 pm 
"Голяма джамия съгради, голяма дума не казвай", са казали старите чорбари. :smt006 А чорбарите говориха ли, приказваха ли как са недосегаеми и над всичко и всички , сега ще ядат хоята на господ Сеп - унищожителят на червената зараза.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:27 pm 
Аватар

Толкова години циркове и през цялото време нито дума евентуално да се помъчат да си платят дълговете :ohmygod Болезнена смърт ще е :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 5:56 pm 
Аватар

Морал, честност, прозрачност, правда, законност.. все думи непонятни на тия подчовеци. Не знам дали не е крайно време, ултра синьото бьефьесье да бъде изчукано злокобно и да се насочим към турнирите на Каменица и Ариана.

Схема, врътка, вратичка, отсрочка, забавяне... майката му да еба на "големия" левскар без коса. :smt006 Като в случая дори ме боли кура дали е левскар или папагал или каквато и да е друга гнида. Има си правила, наредби и закони и трябва да се спазват. Прав беше Мъри, като преди години каза, че не иска да се свири 50-50, а по правилата. Тука е същото, ама присадения косъм излезе по-голям защитник на тия безродни комунисти от самите тях. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 10:47 pm 
Аватар

ГФС много добре знаят какви глупости говорят, просто играят театро пред свинете и накрая ще кажат: "направихме каквото можем, но ФИФА е непреклонна! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 10:53 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
"Голяма джамия съгради, голяма дума не казвай", са казали старите чорбари. :smt006

:smt005 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 18, 2015 11:24 pm 
Аватар

ТАз Година чурка София, догодина свинята майка :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 19, 2015 9:20 am 
Аватар

Свинята майка засега да не я пипат - чорбарите да я припознават и дружно да емигрират при нея сбъдвайки мечтата ни за чиста и свята република. :pastor След това да ги сливат с Шахта Распадская Междуреченск ако искат. Дано. Нека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2015 12:58 am 
Аватар

От откраднатия кашкавал ,дядо ви обилно се насра и създаде лит(*кс-етрополе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2015 2:23 pm 

Как върви протеста, правителството падна ли

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2015 4:07 pm 
Аватар

Май-май яко спадна интереса към свинчоците. Предните кръгове още в четвъртък знаех с кого играят, сега нямам представа, а не съм unfriend-вал хора и unfollow-вал страници във феса. :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2015 4:48 pm 
Аватар

Аз преброих 17. :lol:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=80181

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2015 4:53 pm 
Аватар

Синя Любов написа:
Май-май яко спадна интереса към свинчоците. Предните кръгове още в четвъртък знаех с кого играят, сега нямам представа, а не съм unfriend-вал хора и unfollow-вал страници във феса. :bii_chorbata :bigok

Абсолютно, днес чак от програмата на В група в чорбал разбрах с кой играят тея боклуци. Няма и помен от еуфорията и величествените заглавия от преди. Страхотен клип в чорбал от протеста днес :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]