forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 4:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2015 6:40 am 
Аватар

danesa написа:
Попаднах на още един клиБ
Разкошна мамуна
https://www.dailymotion.com/video/xdk59 ... ijon_sport

Заслушайте се точно в 5:50 мин от клипа,кое име изрича коментатора,даже и го повтаря :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2015 1:16 pm 
Аватар

Изображение

Знае какво е Левски :bigok

http://www.sportal.bg/news.php?news=566678

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm 
Аватар

Ех, какви честни, канибалски, сини очи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2015 1:24 pm 
Аватар

Изображение

тоя няма да помирише Студентски, тая ще го смаже от бой :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2015 2:06 pm 
Аватар

Изображение
:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 15, 2015 3:23 pm 
Аватар

Monax написа:
Изображение
:mrgreen:

На тоя май брат му е онзи Наско циганина йахайа на спиркатааа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:13 pm 
Аватар

Цитат:
ПФК Левски представи своя нов рекламодател и партньор - европейския технологичен концерн за строителни дейности STRABAG.

На специална пресконференция членът на борда на директорите на ЩРАБАГ – Австрия Херберт Крутина сподели своето задоволство от постигнатото споразумение за партньорство и изрази надеждата си за много бъдещи успехи във взаимоотношенията с клуба.

"Предлаганите от нас услуги обхващат всички сектори на строителната индустрия. Ние създаваме добавена стойност за възложителите с помощта на нашите специализирани звена, които интегрират и носят отговорност за най-различни видове услуги. Благодарение на ангажираността на нашите 73 000 сътрудници ние сме едно от малкото предприятия, които са в състояние да предложат услуги от целия спектър на строителството", заяви отговарящият за дейността на компанията в югоизточна Европа директор.

Херберт Крутина допълни, че ЩРАБАГ е концерн, който влага много в подпомагането на подрастващите, детския спорт и школите.

"За нас е удоволствие, че ще можем да си партнираме с ПФК Левски и се надявам да се радваме заедно на много победи във всеки един аспект", заяви Крутина.

От своя страна изпълнителният директор на ПФК Левски Константин Баждеков изрази своето задоволство от сключения спонсорски договор с австрийската строителна компания, която ще е основен рекламодател на клуба през настоящия сезон.

„От името на Левски искам да изкажа благодарност към господин Крутина затова, че стигнахме до днешния ден, за подписване на един договор, който е едногодишен с възможности за продължаване“, заяви Баждеков.

„Разчитаме, че това партньорство ще накара концерта Strabag и за в бъдеще да продължи нашето партньорство и за по-дълъг период от време. За да се стигне до това събитие, то беше продиктувано от доста съвместни разговори, срещи, размяна на информация. Радвам се, че в крайна сметка структура като Strabag реши да стане един от рекламодателите и спонсорите на нашия клуб. Надявам се с тяхното партньорство да върнем Левски на мястото, което му се полага в историята на българския футбол и да се върне като най-успешен български клуб.

Господин Крутина пристигна специално за това събитие, благодаря за вниманието, уверявам ги, че ще направим всичко възможно да се явим един коректен, интересен партньор, за да може концернът Strabag да бъде популяризиран в нашата страна“, допълни изпълнителният директор на клуба.

Относно желанието на компания да насочи усилия към работата с деца, Баждеков коментира: „Левски работи точно в тази посока да развива децата. Левски е единственият клуб с две школи. В момента над 750 деца активно тренират и се занимават с футбол. В тази посока интересите на двете компании са заедно да развиваме спорта и да възпитаваме децата в уважение към традициите. Надявам се със съвместното ни партньорство и двете компании да са доволни от него.

Договорът е за една година с възможност за продължаване с още 2. Има залегнали точки, които са свързани точно с тази политика. Концернът ще бъде основен рекламодател на клуба, не само на школата. Идеята за в бъдеще е партньорството да се разшири в посока на стимулиране на детския футбол. Надявам се в тази година този договор да прерасне в дългосрочно партньорство. Приоритет ще е първият отбор, а в последствие детско-юношеската школа“, допълни Баждеков.

Никъде не се споменава какви пари ще дават :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:18 pm 
Аватар

Тъкмо щях да питам има ли някъде повече детайли освен, че договора е за 1 година с евентуално удължаване за още 2 години и нагласите да се съсредоточат сега върху 1-я отбор, а после върху школата.. :smt017
Основен рекламодател, пък щампата ще седи почти на задниците на футболистите..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:29 pm 
Аватар

Не знам защо смятате за нормално да се обявяват параметрите на договорите :smt017 Не знам да има някъде такава практика по света. Само у нас тук се занимаваме с това кой колко пари дава, кои играчи колко получават, дали и кога им се плаща заплатата и пр. Това изобщо не влиза в работата на обществеността.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:35 pm 
Аватар

И ти си прав, ама малко ми се вижда странно да говорим за "новият мощен спонсор" на Левски и емблемата им да седи на задниците на футболистите. И тъй, като вярата ми в чичо иво е почти съизмерима с вярата ми в хаарпата, кемитрейлса, глобалното затопляне и рептилите и от там нещо не ми "мощее" много този договор за 1 година. Можеше некви ориентировъчни параметри да се кажат, ама явно "връщане на 1я отбор там където му е мястото" е достатъчно. Малко стил ББ ми звучи, ама "седим и гледаме мача", пък времето ще покаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не знам защо смятате за нормално да се обявяват параметрите на договорите :smt017 Не знам да има някъде такава практика по света. Само у нас тук се занимаваме с това кой колко пари дава, кои играчи колко получават, дали и кога им се плаща заплатата и пр. Това изобщо не влиза в работата на обществеността.

Има, при това честа практика е, особено при най-големите отбори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:43 pm 
Аватар

Kryten написа:

Тука не си прав. Почти навсякъде се обявява сумата по спонсорския договор. Например Дойче Телеком дава на Байерн 25-30 млн. евро, според зависи от представянето, с Адидас преподписаха за около 900 млн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 12:57 pm 
Аватар

Ами никъде в официални сайтове на отбори не се споменава точната сума я за спонсорски договор, я за трансфер на играч, всичко е спекулация в медиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 1:00 pm 
Аватар

Според мен е ясно, че клаузи и точни суми няма кой да извади, но идеята и порядъка може да се съобщи съвсем спокойно. Лично на мен ми се образуват много съмнения и грам мощност не ми поражда този феноменален договор за 1 година.

А тия думи ми звучат така сякаш чичко иво ги казва, защото съвсем случайно вече приказа веднъж как по всички възможни начини Левски ще е шампион и бла бла бла.. :ohmygod Ебати дажавю-то ми дойде, докато го четох това: :shock:

Цитат:
Чрез това партньорство от Strabag имат за цел да увеличат популярността си в България като в същото време допринесе затова Левски да се върне на „това място, на което принадлежи - на първото място“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 1:03 pm 
Аватар

Аз имам друго питане :loser2
За какъв чеп седи логото на тия acibadem отзад на таблото? Нали при по-сериозни контузии (като тази на Цонев) щяхме да ги изпращаме там да се лекуват безплатно или нещо от сорта? Да, ама на Цонев операцията, доколкото видях вчера е била в София, а преди време пак една сериозна контузия на наш футболист се прави в Германия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 1:18 pm 
Аватар

Заради днешния договор, доста медии и чорбари плачат и търсят майките си :smt005
Кеф ми е като гледам свинския им квич

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 1:22 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Според мен е ясно, че клаузи и точни суми няма кой да извади, но идеята и порядъка може да се съобщи съвсем спокойно. Лично на мен ми се образуват много съмнения и грам мощност не ми поражда този феноменален договор за 1 година.

А тия думи ми звучат така сякаш чичко иво ги казва, защото съвсем случайно вече приказа веднъж как по всички възможни начини Левски ще е шампион и бла бла бла.. :ohmygod Ебати дажавю-то ми дойде, докато го четох това: :shock:

Цитат:
Чрез това партньорство от Strabag имат за цел да увеличат популярността си в България като в същото време допринесе затова Левски да се върне на „това място, на което принадлежи - на първото място“.

Батка, ти си форумният Хубчев, бахти, все недоволен, все се съмняваш. Стигаемайна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 1:26 pm 
Аватар

Еми тоя бастун чичакО Иво ми еба майката.. :smt085
Ако новия черен става и вагинала 45 не играе поне 3 месеца :loser2 ще се появи усмивка на лицето ми. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 1:51 pm 
Аватар

Представител на Щрабаг за България е..... Васил Божков :bigok

Чорбарите режат вени в момента :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 2:10 pm 
Аватар

Не е той, но няма значение. Фирмата е доста сериозна и дано имаме взаимоползи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 2:14 pm 
Аватар

От 2007г. е това (естествено може да са се променили нещата)

Цитат:
Най-големият играч в строителството на пътища у нас става Васил Божков, коментираха за в. Пари запознати с бизнеса на притежавания от него Нове холдинг. След като през миналата седмица стана ясно, че Холдинг Пътища, дъщерна на Нове холдинг, купува 50% от българския клон на австрийската Strabag, сега се разбра, че бизнесменът проявява интерес и към Автомагистрали Черно море-Шумен АД.
Според източници на вестника освен към шуменското дружество Нове холдинг се е насочил и към още една русенска пътна фирма. Последните две компании са сред малкото останали строителни фирми с опит в строителството и рехабилитацията на пътища, твърдят специалисти в бранша. Според други експерти обаче, дори и да изкупи тези компании, Васил Божков ще притежава около 30% от пътните фирми. Нове холдинг е основен акционер в около 25 пътностроителни и пътноремонтни компании, сред които едни от най-големите в бранша. Това са Мостстрой, Пътища София, Бургаспътстрой.
Процесът
В момента у нас се оформят четири големи фирми в строителството на пътища, което е напълно нормален процес, коментира за в. Пари Иван Бойков, председател на браншова камара Пътища. Според него обединяването в по-големи структури ще помогне на бизнеса да участва в усвояването на средства от европейските фондове. При обсъждането на националната стратегия за интегрирано развитие на инфраструктурата строителният бизнес декларира своята готовност да се включи в изграждането на големи инфраструктурни проекти като автомагистрали, мостове и връзки между основни пътни артерии. Тогава регионалният министър Асен Гагаузов заяви, че няма пречка нашите фирми да участват в разпределението на европарите. Според Иван Бойков навлизането на европейски капитали у нас ще доведе и до експанзията на големи строителни компании от общността. Така ще се стигне до обратния процес - на изкупуване на наши фирми от европейските.
Сделките
Покупката на българския клон на Strabag може да се окаже изключително изгодна за Нове холдинг, коментираха източници на вестника. Най-голямото инфраструктурно предприятие у нас допреди няколко години Инжстрой-София бе закупено на безценица от австрийската Strabag с помощта на тогавашния столичен градоначалник. Плановете на Strabag да поеме повечето от големите инфраструктурни проекти в България обаче се провалиха, поради което регионалният клон на компанията взе решение да разпродаде на парче имуществото на Инжстрой и да се изтегли от страната. Strabag печели търгове за рехабилитация на пътна инфраструктура, но след това ги възлага почти изцяло на подизпълнители. Така на практика компанията няма завършен самостоятелно нито едни проект.
Разпродажба
Имуществото на Инжстрой е било разпродадено на няколко етапа. Най-напред е била продадена строителната техника - камиони и багери, а след това и базите. Точно те са едни от най-апетитните, защото разполагат с уникални инсталации, твърдят експерти. Става въпрос за асфалтовата база Ломско шосе, която е единствена по рода си на Балканите. Не по-малко ценен според специалистите е и заводът за бетон и бетонови изделия в столицата. Заводът също има уникална инсталация за производство на бетонови тръби. Освен това асфалтовата база Ломско шосе разполага и със земи, чиято стойност се очаква да нарасне неимоверно, защото терените се намират в район, който ще бъде свързан със Северната дъга на Околовръстния път, т.е. с магистрала Тракия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 2:19 pm 
Аватар

b0b000 написа:
За какъв чеп седи логото на тия acibadem отзад на таблото? Нали при по-сериозни контузии (като тази на Цонев) щяхме да ги изпращаме там да се лекуват безплатно или нещо от сорта? Да, ама на Цонев операцията, доколкото видях вчера е била в София, а преди време пак една сериозна контузия на наш футболист се прави в Германия.

На Цонев операцията се плаща от БФС, щото се контузи, докато беше на лагер с националите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 2:27 pm 
Аватар

Коце Маца, сега сме 2015 все пак, а и Щрабаг са купили Инжстрой и ти съм почти убеден, че никога не са се продавали. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 2:35 pm 
Аватар

deus написа:
b0b000 написа:

На Цонев операцията се плаща от БФС, щото се контузи, докато беше на лагер с националите.

Ясно. Ама и другите контузени май не ги пращаме при тия, дейба :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 3:11 pm 
Аватар

Колко му струва операцията, за да знам колко ще ни глобят в скоро време?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 4:29 pm 
Аватар

Стандарт написа:
Надявам се че сътрудничеството ни с Левски ще се отрази добре финансово на компанията ни. Все пак обаче изкарването на пари си е наша работа.", заяви Крутина

Той обяви, че компанията е готова да помогне на "Левски" и с бъдещи строителни и инфраструктурни проекти в базата. "В момента ние строим стадиона на Рапид Виена, който ще бъде готов следващата година."

Изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков пък обяви, че до края на месец септември клубът може да се похвали с още два рекламодателя, което обаче няма да доведе до завишаване на бюджета на клуба.

Тези неща май ги няма по другите сайтове, а звучат интересно :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 4:34 pm 
Аватар

Изображение
:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 6:23 pm 
Аватар

Прекалено наивно ли ще е да кажа, че спонсорите дойдоха, след като се махна Бататюрк :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 6:28 pm 
Аватар

Аз това щях днес да напиша. В.Колев (ако бъркам, моля за извинение) беше казал, че има фирми, които искат да помагат, но не го правят заради бащицата. Ето сега него го няма и има сериозно раздвижване. Разбира се, може и това да е свързано с друго, но към момента ситуацията е такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 16, 2015 10:38 pm 
Аватар

Левски е уникален по рода си продукт в рамките на България или поне може да бъде. При това положение е нормално, ако една фирма (най-просто казано) види, че се работи правилно, да си даде парите, защото знае, че ще има възвръщаемост. Ако отборът тръгне нагоре, ако има интерес, ако стадионът се пълни (а сиренето струва пари), ще има и изгода.

Разбира се, има го и сивият вариант, който при наличието на Мазния за жалост хич не е изключен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]