forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 9:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 12:43 pm 
Аватар

Не съм сляп. Грешките на Гонзо ги виждам макар и не в такива големи мащаби. Факт е обаче, че работата е насрана и се видя с последните 2 топ трансфера, че по добре няма да стане, а последния беше просто капката. И тук идва момента да се сетя за сладкия разказвател на поучителни и сълзливи истории - Иво Тонев. Който в прав текст ни обеща, на всички нас, как никога няма да допусне повече Левски да живурка, как той отговаря за едно, второ и трето и т.н. Нищо че г-н Николай Иванов, още не е казал 2 приказки за това как ги вижда нещата. Явно не е от значение, че е "собственик" на 1/3 част от едно от най-обичаните неща в майка България. Ама УС бачка и професионализъмЪ е на топ нива. :smt012

Иначе относно "скачането" върху чичко Иво ми е достатъчно да видя стадиона как изглежда и коя дата сме. Би трябвало да е достатъчно на всеки това, но уви - явно не е. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 12:57 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Не съм сляп. Грешките на Гонзо ги виждам макар и не в такива големи мащаби. Факт е обаче, че работата е насрана и се видя с последните 2 топ трансфера, че по добре няма да стане, а последния беше просто капката. И тук идва момента да се сетя за сладкия разказвател на поучителни и сълзливи истории - Иво Тонев. Който в прав текст ни обеща, на всички нас, как никога няма да допусне повече Левски да живурка, как той отговаря за едно, второ и трето и т.н. Нищо че г-н Николай Иванов, още не е казал 2 приказки за това как ги вижда нещата. Явно не е от значение, че е "собственик" на 1/3 част от едно от най-обичаните неща в майка България. Ама УС бачка и професионализъмЪ е на топ нива. :smt012

Иначе относно "скачането" върху чичко Иво ми е достатъчно да видя стадиона как изглежда и коя дата сме. Би трябвало да е достатъчно на всеки това, но уви - явно не е. :smt012

За жалост, с времето станахме доста търпеливи и толерантни. Със заравяне главата в пясъка няма да стане. УС не работи - факт. Никаква ответна реакция от наша страна - факт.

Няма какво да му се пънете на jordanofff, че перчема няма какво да направи или нещо такова... Или и той като Ей Богу само дава парите? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 12:59 pm 
Аватар

Перчема е пряк началник на Гонзо. Когато виждаш че за н-ти път прави грешки е редно да се намесиш по някакъв начин. Така че за "договора" на Ваги може и на него да се търси вина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:05 pm 
Аватар

G.B. написа:
Перчема е пряк началник на Гонзо. Когато виждаш че за н-ти път прави грешки е редно да се намесиш по някакъв начин. Така че за "договора" на Ваги може и на него да се търси вина

Не може да се намеси, защото намесата значи да го махне. А явно за голяма част от феновете Гонзо все още е свещена кравичка..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:11 pm 
Аватар

Перчема е виновен, че не спира неадекватните трансфери на Гонзо ли? :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:16 pm 
Аватар

Като я повторите тая глупост 10 пъти, ще стане истина ли? Кой го иска това? :smt017

От перчема се иска да спира потока на мазност в косата му и да свиква УС, когато нещата не вървят, да си ебе пичката майчина, че вместо след 5 месеца да имаме завършени 3 сектора, ние ще имаме евентуално 1, ама не е сигурно още на 100% и да направи така, че Левски да не живурка, докато пак си ебе пичката майчина мазния парашутист с изказа на Бойче. Е това се иска от него. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:21 pm 
Аватар

Аз пък не мога да повярвам, че още има хора които вярват на това което казва мазния и си мислят, че тоя палячо реално нещо "управлява"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:21 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Перчема е виновен, че не спира неадекватните трансфери на Гонзо ли? :ohmygod2 :ohmygod2

Перчема е виновен, че е оставил на работа в клуба човек, който върши "неадекватни" неща. Тва докато не го схванете, няма да ни бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:23 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
G0nzi написа:

Перчема е виновен, че е оставил на работа в клуба човек, който върши "неадекватни" неща. Тва докато не го схванете, няма да ни бъде.

Е докато минава номера с БУШОНА няма как да се схване... :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:24 pm 
Аватар

G0nzi написа:

Това ние ясно, но дакото сектата на СТД е още толкова многолюдна няма да посмее, все пак веднъж го махна, не вярвам да му е проблем и втори път да го направи, но това означава да си навлече целия гняв на сектата ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:28 pm 
Аватар

:shock: Не може да си сериозен с това, което написа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:30 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Като я повторите тая глупост 10 пъти, ще стане истина ли? Кой го иска това? :smt017

От перчема се иска да спира потока на мазност в косата му и да свиква УС, когато нещата не вървят, да си ебе пичката майчина, че вместо след 5 месеца да имаме завършени 3 сектора, ние ще имаме евентуално 1, ама не е сигурно още на 100% и да направи така, че Левски да не живурка, докато пак си ебе пичката майчина мазния парашутист с изказа на Бойче. Е това се иска от него. :smt006

ОК съгласен съм, че Мазния е виновен шото не е изгонил Гонзо лятото. Ама нали се сещаш, че ако го беше направил ти, Проданов и другите от сектата, както и хиляди други левскари щяхте да го разнищите Мазния, защо е направил това!

Мазния има огромна вина за много неща в този клуб. Но нито Мазния, нито Ганьо са виновни на Гонзо, че не става и грам за директор. Няма смисъл само да му се търси извинение в лицето на други хора, не става и това е. Дори Абрамович да ни стане собственик утре и да потекат реки от пари, Гонзо пак няма да става за този пост. Просто няма качества за него и толкова.

Последна промяна We_Are_Levski! на Чет Сеп 10, 2015 1:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:32 pm 
Аватар

На Перчема му е през кура за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:36 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Аз пък не мога да повярвам, че още има хора които вярват на това което казва мазния и си мислят, че тоя палячо реално нещо "управлява"?

Аз също не си го мисля, ама работим с факти. Фактите са, че тоя паляк, заедно с другите двама паляци - управляват. Което ме подсеща, че тоя манзик беше казал, че ще се спре и със задкулисието в Левски. Могъщо се спря. :smt005 :smt005 :smt005

G0nzi написа:
G0nzi написа:

Това ние ясно, но дакото сектата на СТД е още толкова многолюдна няма да посмее, все пак веднъж го махна, не вярвам да му е проблем и втори път да го направи, но това означава да си навлече целия гняв на сектата ;)

Вече казах какво се иска от чичко Ивчо, бившото шефче на тотототото(винаги ми е звучало, като шеф на водопад това :loser2 ), но пак гледам стигаме до сектата на Гонзо... зеби, нема смисъл просто. :ohmygod
Плюеш мазния - печелиш контра довод със сектата на Гонзо. Доооообре.. :strkstrk

We_Are_Levski! написа:
ОК съгласен съм, че Мазния е виновен шото не е изгонил Гонзо лятото. Ама нали се сещаш, че ако го беше направил ти, Проданов и другите от сектата, както и хиляди други левскари щяхте да го разнищите Мазния, защо е направил това!

Мазния има огромна вина за много неща в този клуб. Но нито Мазния, нито Ганьо са виновни на Гонзо, че не става и грам за директор. Няма смисъл само да му се търси извинение в лицето на други хора, не става и това е. Дори Абрамович да ни стане собственик утре и да потекат реки от пара, Гонзо пак няма да става за този пост. Просто няма качества за него и толкова.

От много отдавна не ми трябва нищо повече от това да съм чул обещанията, после да погледна календара и след това да погледна колко сектора има построени на Герена, за да разнищя многоуважаемия г-н Тонев. И спокойно смея да твърдя, че от както този кацна с парашута на Герена, нещата вече окончателно си ебаха майката. И не - довода с ама Гонзо ни ебава майката не минава - защото Гонзо се осра и за това си осиране трябва да отговаря пред УС, който работи де. Пушек се вдига чак. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:40 pm 
Аватар

Ми да оплешивее тогава. Или ще се работи професионално или ще си правим хиксове с майните. Ако Гонзо е виновен за вагинал и не е правилно, както е всеобщото мнение да му се иска отговорност по установения ред. Търпението на всички вече свърши, не сме благотворително дружество, но и не искаме да се взимат еднолични решения в стил Тара. Да решаваме всичко на УС, но тоя го освобождаваме без УС, другия го взимаме без УС... Толкова ли е трудно, да чукам майка му?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:44 pm 
Аватар

Можеш да разровиш мненията за Мазния, още при назначаването му очаквах че ще ни изведе на коловоза на Доко Сф, защото му е толкова капацитета! Но да се оправдават трансферните провали на Гонзо с Мазния не е сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:46 pm 
Аватар

Ако финансираше ти,jordanofff, сигурно щяха да станат още преди година, за жалост го караме на подаяния и с пръдня, боя правим. Радвай се, че все пак има вероятност А да стане. Осигури накуп финансирането на другите 3 сектора и ти гарантирам, че за година стадиона ще е готов, независимо, че пусковия срок по проект е 2018.
На думи е много лесно. Само който не е строил със собствени средства, само той не знае за какво иде реч.
Не защитавам перчема, защото той за много неща е виновен, но да се обвинява основно за това е тъпо. Бавно, със закъснение, с клизма, но все пак се работи и се вижда ефекта от това. Ако беше друг, можеше и да си стоим още с грубия строеж в 9-та глуха.
За това, че е оставил цялостното управление на спортно техническата част в ръцете на един доказал се в неможенето си псевдоспециалист, носи много по-голяма вина, също като теб, ордера и още няколко от твърдата фракция на Гонзо, за които до вчера всеки друг беше виновен, но не и той. Един човек или е роден за ръководител или не. Може да няма опит, може да допуска грешки, но ако има пипе в главата си, ще се учи от тях и няма да ги повтаря непрекъснато едни и същи 5 години. Няма да ветрее егото си на всеослушание и да пълни с глупости спортните и новинарските сайтове. Ние не се молим на никой... Баси! Никой не може да ме уволни... Ако е така да не би той да е скрития собственик, а?
За да съществуваш в този свят трябва да си подреждаш правилно приоритетите. Гонзо след първото си фиаско трябваше да бъде забравен като ръководна опция. Но не, той е мъж той ще се научи, той има поглед и разбира, той обича и дава всичко от себе си за Левски. Ако имаше поне едно от тези качества, щеше сам да се ритне в гъза и се скрие завинаги в следствие на резултатите които постига, но за него винаги има виновни, само той е прав и непогрешим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:46 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Можеш да разровиш мненията за Мазния, още при назначаването му очаквах че ще ни изведе на коловоза на Доко Сф, защото му е толкова капацитета! Но да се оправдават трансферните провали на Гонзо с Мазния не е сериозно.

Ама човек, хайде да вникваме в това което пишем. Никъде не оправдам провалени трансфери с чичакО Иво. Казвам какви са му функциите, какво е казал и какво се иска от него и какво е направил до днес. Не ми се пише пак, по-нагоре е.

hixxtam, за строителството, позволи ми да разбирам доста добре, предвид естеството ми на работа. Точно за това ми е супер смешен и жалък чичо Иво. Никоя фирма не би искала да има вземане даване с подобен лаладжия и съм убеден, че тук филма е съвсем друг, но тъй като нямам доказателства ще си го запазя за себе си. Строиш като имаш пари, ако фалираш докато строиш - духаш. Но все си мисля че една гражданска сграда е малко по-различно нещо от обект със значението на Герена и подобна липса на осигурено финансиране и строене е тотален смях и абсолютно несериозно.

Последна промяна jordanofff на Чет Сеп 10, 2015 1:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 1:47 pm 
Аватар

jordanofff написа:
G0nzi написа:

Ама човек, хайде да вникваме в това което пишем. Никъде не оправдам провалени трансфери с чичакО Иво. Казвам какви са му функциите, какво е казал и какво се иска от него и какво е направил до днес. Не ми се пише пак, по-нагоре е.

Е аз къде съм ги оспорил? Напълно съм съгласен с теб че тоя е уникален лъжец!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:04 pm 
Аватар

Не оправдавам провалите на който и да е, а искам бездействието и провалите на другия в тая схема, който е явно с по-висок статут на уважение от Гонзо, да се отчитат също. Не ми се изрежда пак всичко, който иска - да чете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:08 pm 
Аватар

Ами то там е проблема на клуба, че все са шефове хора с провали и нито един с успехи, та ние се караме кой от тях е с по-малко провали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:13 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Ами то там е проблема на клуба, че все са шефове хора с провали и нито един с успехи, та ние се караме кой от тях е с по-малко провали.

Болезнено прав си и докато се караме за такива неща, те все ще са там. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:15 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Не оправдавам провалите на който и да е, а искам бездействието и провалите на другия в тая схема, който е явно с по-висок статут на уважение от Гонзо, да се отчитат също. Не ми се изрежда пак всичко, който иска - да чете.

Хайде да те върна малко назад. Прочето ми мненията на тази страница:

http://levski.com/viewtopic.php?f=23&t=12170&start=150

Уважението е нещо, което няма нищо общо с провалите. Никъде не съм написал, че уважавам мазния, защото не го уважавам, но години наред грешките на Гонзо се оправдаваха със стоящите над него и сега, след като се видя, че не е точно така, това дразни. Трансферите са в приоритета на СТД. Със знанието или без знанието на собствениците, това са негови решения и той трябва да си понесе последствията. Като си отиде, ще дойде ред и на другите.
Лески е над всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:17 pm 
Аватар

Бащиците няма смисъл да ги споменавате, те с нищо не се различават от Тодар. Седят по задължение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:25 pm 
Аватар

hixxtam написа:
jordanofff написа:

Уважението е нещо, което няма нищо общо с провалите. Никъде не съм написал, че уважавам мазния, защото не го уважавам, но години наред грешките на Гонзо се оправдаваха със стоящите над него и сега, след като се видя, че не е точно така, това дразни. Трансферите са в приоритета на СТД. Със знанието или без знанието на собствениците, това са негови решения и той трябва да си понесе последствията. Като си отиде, ще дойде ред и на другите.
Левски е над всички.

Ама май не точно ...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:40 pm 
Аватар

hixxtam написа:
jordanofff написа:

Лески е над всички.

Гонзо трябва да отговаря за това което е направил или не е направил пред "работещият" ни УС. След като утре има такъв, остава да чакаме и да видим какво ще измислят главната бащичка и двата му ташака за красота(все пак те са лицата на Левски, другото нали са конспирациЙ). Може пък да заработи тоя УС, знам ли. Макар, че по-скоро очаквам нова доза приказки от 1001 нощ, но нека видим. Не съм гадател, фактите ще са налице утре. Левски е над всички, но не и за тия в кръга, който влезе с тия 3-ма подставени кретена през задния вход. И като гледам до тук идеята им със сигурност май не е да има силен и стабилен Левски, а точно обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 2:52 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Но все си мисля че една гражданска сграда е малко по-различно нещо от обект със значението на Герена и подобна липса на осигурено финансиране и строене е тотален смях и абсолютно несериозно.

Самият факт, че нито един друг отбор дори не строи нищо, ако изключим къщичката за пиленца за 8000 човека и на домус "творението", показва колко грешиш ;)

Бутамето на сектор А за мен не беше грешка. Казваш съм го и друг път- в България време за строеж на стадион, ако се чакат готови пари, ням да дойде никога..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 3:01 pm 
Аватар

За да се построи стадион в България има два варианта. Или идва някое зловещо богато лице, което много обича въпросния клуб и мята кинти или е политическа договорка, включваща в себе си бог знае какво. А ние имаме "късмета" да сме при тия, които определят нещата(разбира се неофициално, защото реално 3-ма изпълняващи нареждания са лицата, които ни представят) и за това все по-силно започвам да смятам, че идеята е просто Левски да е слаб и неорганизиран на всяко възможно ниво, без грам стабилност. Разбира се това си е моето мнение и не задължавам никой с него, но за жалост започва да ми изглежда все по-логично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 3:05 pm 
Аватар

Поне преди да го бяха бутнали да си бяха направили сметката как ще го построят, а не в един момент да се смени политическата конюктура и духаюс. Да живеят българските бизнес модели!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 3:07 pm 
Аватар

Единствения начин Тонев да махне Гонзо е ако НКП или Тръста го натисне за оставка.
Преди време май даже имаше некакво гласуване в Тръста за поискване оставката на Гонзо, но тогава май болшинството гласува отрицателно.
Ако тогава се беше поискала оставката му, сега нямаше да гледаме Ваги в отбора и да си чещем пръстите по клавиатурите с плюене по Гонзо (напълно правилно плюене, обаче)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]